Playstation به دنبال Backward Compatibility نخواهد رفت

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
xbox-one-backwards-compatibility-.png

رئیس بخش اروپایی Playstation، از نبود علاقه برای برای رفتن راه مایکروسافت در قبال Backward Compatibility خبر داد.

او در گفتگویی با سایت MCV در قبال این رونمایی گفت:
"حرکتی بسیار سنجیده بود. با این قابلیت شما بخش بزرگی از دارندگان Xbox 360 را مجاب به خرید Xbox One می‌کنید."
اما Ryan از نبود شفافیت در نحوه اجرای این قابلیت صحبت کرد:
"من حس می‌کنم که زوایای پنهانی در این موضوع باشد اما باید صبر کرد و دید."
Ryan تایید کرد که سونی نیروی خود را وقف سیستم‌هایی مثل Shareplay، بازی در حین دانلود و قابلیت Pause/Resume، خواهد کرد:
"متاسفانه در دنیا به اندازه‌ی کافیه مهندس نرم‌افزار وحود ندارد و هر شرکت مجبور به انتخاب راه‌های خاص است. انتخاب‌های آن‌ها بسیار عقلانی و از روی حساب بود اما برای ما نیز کاملا حساب شده است. اتفاقا به نظرم این یک اتفاق خوب است چرا که مشتریان قابلیت مقایسه و انتخاب بهتری دارند."
او با اشاره به امکان BC در مدل‌های اولیه‌ی PS3، توضیح داد که این امکان در آن موقع هم طرفداران زیادی داشت اما بسیار کمتر استفاده شد.

Ryan در آخر از نحوه‌ی برخورد سونی با این موضوع ابراز خوشحالی کرد و دوباره آن را حساب شده خواند.

منبع

شمایی که تمام بازیهات کپی هستن راحت این حرف رو میزنی اما افرادی که هزاران دلار در طول نسل پیش خرج کردن برای بازیهاشون قطعاً به این قابلیت به عنوان یک ارزش افزوده نگاه میکنن یا افرادی که هر ماه میتونن بواسطه داشتن اکانت گلد 2 تا بازی خوب 360 رو مجانی دانلود کنن. ضمن اینکه بازیهای AAA نسل پیش کمتر از عناوین Indie نسل حاضر نیستن و خیلی از دارندگان XB1 ممکنه بخوان بازیهایی که نسل پیش سمتشون نرفتن رو روی XB1 تجربه کنن. فکر هم نمیکنم که صرفاً رزلوشن و فریم ریت به تنهایی باعث بشن شاهکارهای نسل قبل و یا بازیهای مورد علاقه افراد بی ارزش بشن.
تموم بازیای من کپیه؟! :|
وللش.
شک ندارم نمیخونی چی نوشتم و منظورم چیه.
اینبار خیلی ساده تر مینویسم.
بر فرض دوسال پیش من کنسول ps3 م رو فروختم با "بازیاش".
بازی مورد علاقمم دوبار بازی کردم و به قولی شیرشو کشیدم.
الان ps4 میخرم و انگیزم تجربه بازیهای جدید و قویتره به نسبت ps3.
خب حرف من اینجاست که من الان یهو تصمیم نمیگرم برم بازی نسل قبلی که فروختم رو دوباره بخرم و روی کنسول فعلیم بازیش کنم.
اگرم بخام این کار رو بکنم باید یه انگیزه ای مثل بهبودهای گرافیکی یا مجموع dlc ها باشه که منو ترغیب کنه برای این کار.
من بحثم اینه این قابلیت بودنش ضرر نداره ولی من از اومدنش روی ps4 حمایت نمیکنم چون بشخصه نظرم اینه واسه منی که بازیای نسل قبل رو جوویدم کاربرد نداره همین.

مثل اینکه یوشیدا از قضیه BC روی XO حسابی کف بر شده:

"It was surprising," admitted Sony Worldwide Studios president Shuhei Yoshida. "I didn't think it was possible. There must be lots of engineering effort. They talked about 100 games, but what kind of games will be included. Is it smaller games or big games? We don't know."

Xbox One Backwards Compatibility Took Sony Completely By Surprise

اصلا فیل اسپنسر باس بگه غلط کردیم BC تائید کردیم برا X1.
از اونور Valve هم باید اعتراف کنه که این حرکت کثیفیه که بازیهای استیم تا ابدالدهر متعلق به مالکشن.یعنی چی این حرکت؟
باید رو بازیها ساعت شماطه دار بزاره که بعد چندبار بازی کردن خود به خود از اکانت پاک شه، چرا؟
چون بازیکن نباس بازیو بجوه.
چرا؟
برا سلامتیش خوب نیست.

آخرین ویرایش:
تموم بازیای من کپیه؟! :|
وللش.
شک ندارم نمیخونی چی نوشتم و منظورم چیه.
اینبار خیلی ساده تر مینویسم.
بر فرض دوسال پیش من کنسول ps3 م رو فروختم با "بازیاش".
بازی مورد علاقمم دوبار بازی کردم و به قولی شیرشو کشیدم.
الان ps4 میخرم و انگیزم تجربه بازیهای جدید و قویتره به نسبت ps3.
خب حرف من اینجاست که من الان یهو تصمیم نمیگرم برم بازی نسل قبلی که فروختم رو دوباره بخرم و روی کنسول فعلیم بازیش کنم.
اگرم بخام این کار رو بکنم باید یه انگیزه ای مثل بهبودهای گرافیکی یا مجموع dlc ها باشه که منو ترغیب کنه برای این کار.
من بحثم اینه این قابلیت بودنش ضرر نداره ولی من از اومدنش روی ps4 حمایت نمیکنم چون بشخصه نظرم اینه واسه منی که بازیای نسل قبل رو جوویدم کاربرد نداره همین.
شما اگه به یه بازی علاقه داشته باشی شک نکن برای کنسول ۲۰ نسل دیگه هم اگه بیاد میخریش بنده خودم کرش ر زمان خودش خوردم و واقعا ثانیه های عمر ر گذاشتم برای جمع کردن الماساش خیلی هاش ر جمع کردم اگه همین الان هم بیاد با این حال که بنده به قول شما شیرش ر کشیدم باز بازیش میکنم کم نیست سونی فن هایی که منتظر بازی مثل kz هستن و خیلی های دیگه منتظر عناوین دیگه شما برو ببی ملت چند هزار تاشون رای دادن مثلا به این که rdr ر برای bc بیارن
برای شما کاربرد نداره ولی من خودم یه دوجین سونی فن میشناسم که حسابی این مورد کنفراس مایکرو ر فوق العاده میدونن
فکر نمیکنم حتی ۲٪ سونی فن ها هم مخالف این قضیه روی ps4 باشن
مثلا کسی که Uc2 ر نسل قبل دوست داشته اگه بدون هیچ پیشرفتی (همون بازی) برای ps4 بیاد نمیخردش؟ کسی بازی ر نمیخره که باهاش خاطره نداره و فقط به دنبال رزولوشن بیشتر هست ولی کسی که از گیم پلیش خوشش اومده مطمعنا بازی ر تهیه میکنه
اصلا میشه یه نظر سنجی برگذار کرد:d

شما اگه به یه بازی علاقه داشته باشی شک نکن برای کنسول ۲۰ نسل دیگه هم اگه بیاد میخریش بنده خودم کرش ر زمان خودش خوردم و واقعا ثانیه های عمر ر گذاشتم برای جمع کردن الماساش خیلی هاش ر جمع کردم اگه همین الان هم بیاد با این حال که بنده به قول شما شیرش ر کشیدم باز بازیش میکنم کم نیست سونی فن هایی که منتظر بازی مثل kz هستن و خیلی های دیگه منتظر عناوین دیگه شما برو ببی ملت چند هزار تاشون رای دادن مثلا به این که rdr ر برای bc بیارن
برای شما کاربرد نداره ولی من خودم یه دوجین سونی فن میشناسم که حسابی این مورد کنفراس مایکرو ر فوق العاده میدونن
فکر نمیکنم حتی ۲٪ سونی فن ها هم مخالف این قضیه روی ps4 باشن
مثلا کسی که Uc2 ر نسل قبل دوست داشته اگه بدون هیچ پیشرفتی (همون بازی) برای ps4 بیاد نمیخردش؟ کسی بازی ر نمیخره که باهاش خاطره نداره و فقط به دنبال رزولوشن بیشتر هست ولی کسی که از گیم پلیش خوشش اومده مطمعنا بازی ر تهیه میکنه
اصلا میشه یه نظر سنجی برگذار کرد:d
دقیقا درسته من خودم واسه بازی کردن KILLZONEZ2 / BATTELFIELD3 / MAFIA 2 لحظه شماری میکنم

توی بحث ها نمیدونم چرا کسی اشاره نمیکنه میلیون ها نفر تا سال های اینده تازه گیمر میشن و یک کنسول رو انتخاب میکنن مثل کسایی که با ps2 گیمر شدن یا کسایی که با x360 گیمر شدن حالا ما یک کنسولی داری با تمام بازی های از اول نسل هشتم از اون طرف یک کنسول داری با تمام بازی های نسل هفتم و هشتم. مسلما یک لایبری خیلی قوی تر انگیزه برای خرید یک کنسول رو بیشتر میکنه و بازی های x360 اصلا حجمی ندارن همه در حده چهار الی هشت گیگ هستند برای خرید دیجیتالی واقعا ایده ال هستند. حالا کسایی مثل منکه با اینکه دنبال گیمینگ بودن ولی بازی های خوبی رو مثل ونکویش از دست دادن هم اضافه کنید !

شمایی که تمام بازیهات کپی هستن راحت این حرف رو میزنی اما افرادی که هزاران دلار در طول نسل پیش خرج کردن برای بازیهاشون قطعاً به این قابلیت به عنوان یک ارزش افزوده نگاه میکنن یا افرادی که هر ماه میتونن بواسطه داشتن اکانت گلد 2 تا بازی خوب 360 رو مجانی دانلود کنن. ضمن اینکه بازیهای AAA نسل پیش کمتر از عناوین Indie نسل حاضر نیستن و خیلی از دارندگان XB1 ممکنه بخوان بازیهایی که نسل پیش سمتشون نرفتن رو روی XB1 تجربه کنن. فکر هم نمیکنم که صرفاً رزلوشن و فریم ریت به تنهایی باعث بشن شاهکارهای نسل قبل و یا بازیهای مورد علاقه افراد بی ارزش بشن.
:))
ببحشید وارد بحث شدم. ولی امین فقط اورجینال بازی میکرد. همه قدیمی های بازیرایانه اینو میدونن...
کسانی که هزاران دلار خرج بازیهای نسل پیش کردن، خیلی اسونتره 200 دلارهم خرج یه 360 کنن. البته اگر نداشته باشن. که بعیید میدونم کسی هزاران دلار خرج بازی کنه اونوقت کنسول دست دومش رو که 100 دلارم نمیرزه بفروشه!!!

فقط یه مطلب رو بهتون بگم. باور کنید این حرفم رو صادقانه و به دور از جانبداری میگم.
من ps3 کپی خور دارم که باهاش میتونم بازیهای ps1 , ps2 و بازیهای خیلی از کنسولهای قدیمی تر رو براحتی اجرا کنم.
اینم بگم تقریبا تمام بازیهای خوب ps2/ps1 روهم دارم. اولش فکر میکنید چقدر میتونه خوب باشه اگر خاطرات زیبای دوران کودکیتون رو دوباره زنده کنید یا بازیهای که دوست داشتید و نتونستید، رو تجربه کنید. ولی واقعا اونطوری که فکر میکنید نیست. یعنی نمیگم هیچ جذابیتی نداره. ولی انتظار نداشته باشید اون لذتی که اون دوران واستون داشتن رو الان هم داشته باشن. این جریان مختص من هم نیست همه دوستانی که تجربه کردن میدونن چی میگم. خیلی زود ترجیه میدید که خاطرات خوبتون رو حفظ کنید تا اونا رو لگد مال کنید. به این نتیجه میرسید که خاطرات خوب اون دوران ارزشش خیلی زیاده... پس بزارید همونطوری که بودن باقی بمونن.

البته که درست میگی، هممون هم باور می کنیم
yahoo_3.gif

اقای محترم شما هرجور که دوست داری فکر کن. مثه اینکه قضیه رو خیلی جدی گرفتی. اخه چه دلیلی داره بخوام کسیو گول بزنم یا دروغ بگم. جنگه مگه. ما یه خوانواده ایم که دور هم جمع شدیم و هممون هم دارای علایق مشترک هستیم.
واسه اینکه راضی بشی:
قابلیت پشتیانی از نسل قبل کنسول x1 بهترین خبری بوده که تاحالا شنیدم. کاش ps4 هم میتونست همچین قابلیتی داشته باشه. حیف که نمیتونه...!! آه...
کاش منم x1 داشتم چرا رفتم ps4 خریدم.؟؟؟
...........
خوب بود؟ خوشت اومد؟

واقعا از اینکه تو این جامعه سمی زندگی میکنم واسه خودم متاسفم...

آخرین ویرایش:
ببحشید وارد بحث شدم. ولی امین فقط اورجینال بازی میکرد. همه قدیمی های بازیرایانه اینو میدونن...
کسانی که هزاران دلار خرج بازیهای نسل پیش کردن، خیلی اسونتره 200 دلارهم خرج یه 360 کنن. البته اگر نداشته باشن. که بعیید میدونم کسی هزاران دلار خرج بازی کنه اونوقت کنسول دست دومش رو که 100 دلارم نمیرزه بفروشه!!!

فقط یه مطلب رو بهتون بگم. باور کنید این حرفم رو صادقانه و به دور از جانبداری میگم.
من ps3 کپی خور دارم که باهاش میتونم بازیهای ps1 , ps2 و بازیهای خیلی از کنسولهای قدیمی تر رو براحتی اجرا کنم.
اینم بگم تقریبا تمام بازیهای خوب ps2/ps1 روهم دارم. اولش فکر میکنید چقدر میتونه خوب باشه اگر خاطرات زیبای دوران کودکیتون رو دوباره زنده کنید یا بازیهای که دوست داشتید و نتونستید، رو تجربه کنید. ولی واقعا اونطوری که فکر میکنید نیست. یعنی نمیگم هیچ جذابیتی نداره. ولی انتظار نداشته باشید اون لذتی که اون دوران واستون داشتن رو الان هم داشته باشن. این جریان مختص من هم نیست همه دوستانی که تجربه کردن میدونن چی میگم. خیلی زود ترجیه میدید که خاطرات خوبتون رو حفظ کنید تا اونا رو لگد مال کنید. به این نتیجه میرسید که خاطرات خوب اون دوران ارزشش خیلی زیاده... پس بزارید همونطوری که بودن باقی بمونن.
البته که درست میگی، هممون هم باور می کنیم;)

من نمیدونم چرا یه عده دربرابر این قابلیت خوب جبهه گرفتن؟ درسته که توی کشور ما فایده نداره ولی کلا بیخیال این کشور بشید (همونطور که بقیه حسابمون نمی کنند بیخودی هم خودمون رو حساب نکنیم :d)

قابلیت به این خوبی. یکی از بخشهای جذاب نمایش E3 مایکروسافت همین بود. حالا چرا یه عده در برابرش جبهه گرفتن خدا میدونه.

البته که درست میگی، هممون هم باور می کنیم;)

اقای محترم شما هرجور که دوست داری فکر کن. مثه اینکه قضیه رو خیلی جدی گرفتی. اخه چه دلیلی داره بخوام کسیو گول بزنم یا دروغ بگم. جنگه مگه. ما یه خوانواده ایم که دور هم جمع شدیم و هممون هم دارای علایق مشترک هستیم.
واسه اینکه راضی بشی:
قابلیت پشتیانی از نسل قبل کنسول x1 بهترین خبری بوده که تاحالا شنیدم. کاش ps4 هم میتونست همچین قابلیتی داشته باشه. حیف که نمیتونه...!! آه...
...........
خوب بود؟ خوشت اومد؟

واسه اینکه راضی بشی:
...........
خوب بود؟ خوشت اومد؟

طرف به خاطر فن بازی چه استدلال هایی ر نمیاره:d یوشیدا هم میگفت قابلیت خوبی هست :d
شما بزار ما تو جامعه ی سمیمون راحت باشیم:d

ارجینال بازی کردن تو ایران خیلی هم فرقی با کپی بازی کردن نداره. خیلیها بازیشون رو بعد از یکی دو هفته میفروشن و میرن بازی بعدی رو میگیرن. این قابلیت بدرد کسی میخوره که یک بازی رو میخره و نگهش میداره یا اینکه دیجیتالی میخرتش و ... . یا افرادی که یسری از بازیهای نسل پیش رو از دست دادن، یا میخوان دوباره تجربه کنن. خیلی از بازیهای نسل پیش نه تنها هنوز قابل بازی هستن، بلکه حتی جایگزین خوبی براشون روی کنسولهای نسل فعلی نیومده.

در واقع هم بحث هزینه هست (من 360ـم رو بین 700-900 میفروشم و 1250 هزینه میکنم XB1 میگیرم این هزینه برای شما کمه؟)، هم بحث راحتی هست (فقط یک کنسول، فقط یک کنترلر، فقط یک اینترفیس)، هم بحث بازیهای تاپ نسل قبل هست (گرافیک و پیچیدگی بازیهای نسل PS1 و PS2 رو با نسل 360 و PS3 مقایسه نکنید)، هم بحث بازیهای تاپ روز و انحصاریهای جدید (که با XB1 میشه بهشون رسید) و هم بحث فضایی که میخواید به کنسول اختصاص بدید.

در کل این کار مایکروسافت هیچ جنبه منفی ای نداره و تنها نتکه منفیش میتونه این باشه که مایکروسافت نتونه (به دلایل تکنیکی) یا نخواد (به دلایل مالی و ...) تمام بازیهای مورد علاقه طرفداران خودش رو برای XB1 عرضه کنه. اگر مایکروسافت کار خودش رو خوب انجام بده دیگه از هر زاویه ای هم که به قضیه نگاه کنیم هیچگونه انتقادی نمیشه به این قابلیت وارد کرد.

من نمیدونم چرا یه عده دربرابر این قابلیت خوب جبهه گرفتن؟ درسته که توی کشور ما فایده نداره ولی کلا بیخیال این کشور بشید (همونطور که بقیه حسابمون نمی کنند بیخودی هم خودمون رو حساب نکنیم :d)

قابلیت به این خوبی. یکی از بخشهای جذاب نمایش E3 مایکروسافت همین بود. حالا چرا یه عده در برابرش جبهه گرفتن خدا میدونه.
داداش انگار هنوز به قدرت فن بازی بی منطق پی نبردی. اینحور فن ها نه تنها چشم بسته از کنسول مورد نظرشون حمایت می کنن، وقتی کنسولی که بهش علاقه ندارن و نمی خوان بخرن هم یه نکته مثبت توش پیدا می شه با تمام قدرت در راستای تخریبش عمل می کنن. بابا تو یه دنیایی زندگی می کنیم که میان به به چه چه می کنن از انداختن دولا پهنای DLC و preorder bonus و season pass و اینا، دیگه چه انتظار داری؟

- - -ویرایش - - -

واسه اینکه راضی بشی:
...........
خوب بود؟ خوشت اومد؟

شما با این تحلیل تخیلیت خوهشا از سم و مسموم و شیمیایی صحبت نکن:

اولش فکر میکنید چقدر میتونه خوب باشه اگر خاطرات زیبای دوران کودکیتون رو دوباره زنده کنید یا بازیهای که دوست داشتید و نتونستید، رو تجربه کنید. ولی واقعا اونطوری که فکر میکنید نیست. یعنی نمیگم هیچ جذابیتی نداره. ولی انتظار نداشته باشید اون لذتی که اون دوران واستون داشتن رو الان هم داشته باشن. این جریان مختص من هم نیست همه دوستانی که تجربه کردن میدونن چی میگم. خیلی زود ترجیه میدید که خاطرات خوبتون رو حفظ کنید تا اونا رو لگد مال کنید. به این نتیجه میرسید که خاطرات خوب اون دوران ارزشش خیلی زیاده... پس بزارید همونطوری که بودن باقی بمونن.

یه جوری میگه انگار یه عده خیلی محدودی بازی های نسل قبل رو تجربه کردن. نصیحت می کنی که نرید دنبال نسل قبل خاطراتتون خراب می شه؟! په شور هم میده بهش "لگد مال نکنید"، این حرف رو زدی رفتم اون دو سه تا بازی Wii رو که برای Wii U خریده بودم از پنجره پرت کنم بیرون. شما انگار برخلاف اداهات خیلی تجربه بازی نداری، والا من الان سه شماره Streets of Rage رو رو PC دارم میشینیم با دوستان می زنیم کلی هم حال می کنیم، این حرفای تو مخی چیه می زنی؟

حالا اونی که اصلا بازی نسل قبل رو تجربه نکرده بماند...

داداش انگار هنوز به قدرت فن بازی بی منطق پی نبردی. اینحور فن ها نه تنها چشم بسته از کنسول مورد نظرشون حمایت می کنن، وقتی کنسولی که بهش علاقه ندارن و نمی خوان بخرن هم یه نکته مثبت توش پیدا می شه با تمام قدرت در راستای تخریبش عمل می کنن. بابا تو یه دنیایی زندگی می کنیم که میان به به چه چه می کنن از انداختن دولا پهنای DLC و preorder bonus و season pass و اینا، دیگه چه انتظار داری؟

- - -ویرایش - - -

شما با این تحلیل تخیلیت خوهشا از سم و مسموم و شیمیایی صحبت نکن:

یه جوری میگه انگار یه عده خیلی محدودی بازی های نسل قبل رو تجربه کردن. نصیحت می کنی که نرید دنبال نسل قبل خاطراتتون خراب می شه؟! په شور هم میده بهش "لگد مال نکنید"، این حرف رو زدی رفتم اون دو سه تا بازی Wii رو که برای Wii U خریده بودم از پنجره پرت کنم بیرون. شما انگار برخلاف اداهات خیلی تجربه بازی نداری، والا من الان سه شماره Streets of Rage رو رو PC دارم میشینیم با دوستان می زنیم کلی هم حال می کنیم، این حرفای تو مخی چیه می زنی؟

حالا اونی که اصلا بازی نسل قبل رو تجربه نکرده بماند...
oj8e_111.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or