Playstation به دنبال Backward Compatibility نخواهد رفت

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
xbox-one-backwards-compatibility-.png

رئیس بخش اروپایی Playstation، از نبود علاقه برای برای رفتن راه مایکروسافت در قبال Backward Compatibility خبر داد.

او در گفتگویی با سایت MCV در قبال این رونمایی گفت:
"حرکتی بسیار سنجیده بود. با این قابلیت شما بخش بزرگی از دارندگان Xbox 360 را مجاب به خرید Xbox One می‌کنید."
اما Ryan از نبود شفافیت در نحوه اجرای این قابلیت صحبت کرد:
"من حس می‌کنم که زوایای پنهانی در این موضوع باشد اما باید صبر کرد و دید."
Ryan تایید کرد که سونی نیروی خود را وقف سیستم‌هایی مثل Shareplay، بازی در حین دانلود و قابلیت Pause/Resume، خواهد کرد:
"متاسفانه در دنیا به اندازه‌ی کافیه مهندس نرم‌افزار وحود ندارد و هر شرکت مجبور به انتخاب راه‌های خاص است. انتخاب‌های آن‌ها بسیار عقلانی و از روی حساب بود اما برای ما نیز کاملا حساب شده است. اتفاقا به نظرم این یک اتفاق خوب است چرا که مشتریان قابلیت مقایسه و انتخاب بهتری دارند."
او با اشاره به امکان BC در مدل‌های اولیه‌ی PS3، توضیح داد که این امکان در آن موقع هم طرفداران زیادی داشت اما بسیار کمتر استفاده شد.

Ryan در آخر از نحوه‌ی برخورد سونی با این موضوع ابراز خوشحالی کرد و دوباره آن را حساب شده خواند.

منبع

هر دو این سرویس های سونی و مایکرو معایب و مزایای خودشون رو دارن ... اگه تو یه کشور پیشرفته زندگی میکردم ps now رو ترجیح میدادم ...

ولی اینجایی که هستیم bc خیلی گزینه کاربردی و عاقلانه تریه...

به خصوص که بعد از فروختن ps3 یه 20 تا از بازی های مورد علاقم رو نگه داشتم

شما روانشناسی تشخیص حالت و احساس از روی نوشته رو دارید که به دست پاچه بودن اینشون پی بردید؟ :-/

در ضمن، چی چی داری میگی واسه خودت؟ طرف به خاطر نسل قبل میره Xone میخره؟! شوخیت گرفته؟ مطمئنن خرید یه کنسول نسل قبلی خیلی ارزون تر از کنسول نسل جدیده. در ضمن یعنی چی مجانی میخواد بازی کنه؟ کمیته امام خمینی باز نکردن که بازی های نسل قبل رو مجانی بدن بهتون. (مگر بازی های Gold که ماهانه میده) باید همش اورجینال باشه و خریداری بشه! (که عملا تو ایران هم بدرد نمیخوره). الانم میبینم چقدر جو منفی علیه سونی براه افتاده :))

آره میبینم چقدر بساط ریمستر ها جمع شده. گیرز آلتیمیت واسه PS4 میاد، نه Xone. در ضمن، فکر نکنم مثلا شما بتونی Uncharted 1,2,3 رو روی نسل قبل 1080 و 60 فریم بازی کنی. اگر میتونی به ما بگو که انجام بدیم روی PS3 و منتظر کالکشن نباشیم الکی.
دوست عزیز من هر حرفی که میزنم نظرات شخصی خودم هست و لزوما فکت نیست! (پس لازم نیست شما با کمربند انتحاری وارد عمل بشید و شروع به مسخره کردن کنید!) این که گفتم دست پاچگی دیده میشه تو حرفاش ، منظورم این نبود که طرف ترسیده که به خاطر این کار مایکرو سافت نسل رو میبازه ( که با توجه به اختلاف فروش احتمالش هم صفر هست!) منظورم دستپاچگی توی این موضوع خاص بود! وقتی طرف برمیگرده میگه که : من حس میکنم زوایای پنهانی در این موضوع باشد اما باید صبر کرد و دید! من این جور برداشت میکنم که طرف چون چیزی تو چنته نداره (تو این موضوع خاص!!!) مثل گرگ می خواد کمین کنه که شاید یه ایرادی چیزی تو این سیاست مایکروسافت پیدا کنه (در واقع آتو بگیره از مایکروسافت) بعد بازم مثل اول نسل شروع به ماهیگیری از آب گل آلود کنه که دیدید همین پولیش بهتر بود؟! مشخص هم هست چون اگه خودشون سیاست بهتری (تو این زمینه ی خاص!!!) داشتن هیچ وقت به رقیب کاری نداشتن کار خودشون رو می کردن!بعید هم می دونم کسی که این جمله رو می خونه چیز دیگه ای دستگیرش بشه! احتیاجی به روانشناسی هم نداره! حالا شما می خوای جور دیگه ای برداشت کنی محترم هست نظرت!
در مورد اون قسمت از حرفات هم که گفتی کسی به خاطر نسل قبل one نمی خره باید بگم که کاملا درست میگید! و اسپنسر کاملا احمق هست که همچین ویژگی ای رو معرفی کرده و خیلی از خبر گزاری ها که به عنوان برگ برنده ازش یاد کردن مسلما از اسپنسر احمق تر هستن! جالب این جاست هم قطار های شما برای همین بازی های نسل قبل (با کیفیت کمتر ) باید پول پرداخت کنن ! اما جالبه که شماها اعتقاد دارید این کار برای سونی نه تنها باعث خرید PS4 هست بلکه یک سیاست کاملا درست و مشتری مدارانه هست!!!! ولی برای مایکرو که داره همین کار رو به صورت رایگان انجام میده مناسب نیست! (حالا جالبه که خود اسپنسر میاد میگه ما از شما برای بازی هایی که قبلا خریده اید مجددا پولی نمی گیریم بعد شما میگی که صد در صد پولی هست و ما هم باید حرف های شما رو قبول کنیم نه اسپنسر رو!!!!) در ثانی مگه من در مورد ایران حرفی زدم! اصلا مگه این سیاست برای مردم ایران ارائه شده؟ آیا اصلا اونها ما رو به عنوان بازار هدف حساب میکنن؟ پس هر حرفی هم که زدم در مورد بازار خارج بود وگرنه هر ابلهی میدونه که One بازی های کپی نسل قبل ما رو اجرا نمی کنه!
اونم که میگی : الانم میبینم که چقدر جو منفی واسه سونی راه افتاده!، شما رو ارجاع میدم به پستم ! لطفا قبل از اینکه سراسیمه و فقط محض خالی نبودن عریضه نظر بدید پست رو کامل بخونید! من گفتم اگه سونی سیاست هاش رو تغییر بده اون وقت مایکروسافت به تلافی اول نسل جو منفی بر علیه سونی به وجود میاره! نه اینکه از الان همچین جوی به وجود اومده! با این نظراتتون فقط و فقط تعصبتون رو نشون میدید نه چیز دیگه!
درمورد اون گیرز هم باید خدمتتون عرض کنم که اون ریمیک هست! نه ریمستر! لطفا سیاست های کمپانی محبوبت رو به one ربط نده! که کل بازی های نسل قبل رو بدون هیچ تغییری به عنوان بازی های AAA داره عرضه میکنه!

آخرین ویرایش:
سونی‌هیچ وقت توانایی این‌رو‌نخواهد داشت که این کار رو‌روی‌کنسول‌انجام‌بده. مگر اینکه بازیها رو با ps4 کامپتیبل کنه. سخت افزار ps3 خیلی مسخره بود. همه بازی سازها تا اواخر نسل‌ازش مینالیدن.

توی اغلب تاپیک های مربوط به خبر ریمستر شدن عنوان های نسل قبلی برای این نسل یه کامنتی رو آدم میدید که بیشتر از همه به چشم میخورد :

هرکی دوس نداره نخره،مجبورت نکردن !

ولی حالا با این قابلیت جدید مایکروسافت یهویی دوستان تغییر عقیده دادن و به این نتیجه رسیدن که وان دار ها حتی اگه راضی هم باشن نباید از این سرویس استفاده کنن چون جیزه و ضرر داره واسه کنسول !!

فـــَکت های روزانه ی بازیسنتر :))

اگه روشی هست که همون 60 دلاری که قبلا داده شده رو بصورت 1080 و 60 فریم و با کیفیت بهتری تجربه کرد، بگید من همین الان اقدام به خرید یه Xone کنم!!!

اشتباه برداشت نشه ها، من نگفتم BC قابلیت بدیه. اتفاقا خیلی هم خوبه و دوست داشتم PS4 هم همچین قابلیتی داشت، اما مشکل من با اینه که چطور میتونید بازی های ریمستر رو با نسخه اصلیشون مقایسه کنید و مسخره کنید؟

الان مثلا ملتی که رفتن واسه نسل جدید GTA V خرید اشتباه کردن دیگه؟ باید با BC همون نسخه 360 رو با کیفیت به مراتب پایین تر بازی میکردن.

قضیه اینه که شما کاملا حق انتخاب دارید. GTA V نسل جدید رو میخواید؟! ارزششو داره؟! صد در صد در مورد GTA ارزششو داره پس نسخه نسل جدید رو میگیرید. اگه این بازی رو هنوز روی X360 دارید ودیگه براتون سخته بازم بابتش پول بدید و به همون راضی هستید پس همون رو روی X1 ادامه میدید.

بازی های ریمستر شده ارزش های متفاوتی برای هر کس دارن پس 0 یا 100 به موضوع نگاه نکنید که حتما این کار از ریمستر خریدن بهتره یا حتما ریمسترها ارزش 60$ پول رو دارن.

مزیت دیگشم تعداد بازیاشه (که قراره تا چند ماه دیگه بیش از 100 تا بازی رو ساپورت کنه) یعنی خیلی از بازیهایی که ریمستر نخواهند شد رو در بر میگیره. بازی هایی که تنها راه دسترسی شما به اونها داشتن X360 یا PS3 هست. به فرض من عاشق RDR باشم و بخوام بازم تجدید خاطره کنم باهاش این بازی رو توی تخفیف ها حتی با قیمت 7.5$ هم میشه خرید (جمعه سیاه پارسال) !!! همین موضوع در مورد ALAN WAKE یا Portal یا halo reach یا هر بازی دیگه ای که توی نسل قبل باقی مونده هم صدق میکنه.

bc پیاده کردنش رو xbox one خیلی راحتتر از پیاده کردن رو ps4 چون این قابلیت یه شبیه ساز نیتیو و کامل هستش ولی این قابلیت برای بلزیهاایی که برای cell درست شدن و یه امیولیتر رو سیستم x86 ممکن اصلا امکان نداشته باشه !! یا اگر هم امکان داره شاید راندمان مناسبی رو‌نده!

خداوکیلی اونایی که رابه راه به پستاهایه ما gif میزارن یه سر به صفحه ی اول این تاپیک بزنن !! اصل کاسبیشون اونجاس

تلاش برایه بی ارزش نشون دادن این قابلیت توسط سونی و هواداراش هم واقعا جایه تقدیر داره

من فن مایکرو نیستم ولی تو مراسم زمانی که اسم این قابلیت اومد رو صفحه خیلی خوشحال شدم ... به نظرم این کاری که الان مایکروسافت انجام داد مثل حرکت های خوب سونی اول نسل هست که مایکروسافت بعدها مجبور شد به همین سیاست های مثبت رو بیاره، حالا الان به نظرم وقتشه که سونی اینکار رو انجام بده ...
من مخالف فرت و فرت ریمستر عرضه کردن هستم، اگر این اتفاق بیوفته دیگه جلوی سوء استفاده گرفته میشه چون انوقت میشه به کسی که مخالف چنین چیزی هست گفت "میتونی نسخه نسل قبل بازی رو تهیه کنی یا نسخه ریسمتر".... اما الان انتخاب وجود نداره....

psnow یک اینترنت خدا داشته باشی برای ساعت به ساعت بازی کردنت خداتومن پول بدی خیلی عالیه حرف نداره
BC همون بازی های قدیمی که داشتی دیسک رو بذار یا دیجیتالی با کمترین قیمت ممکن بخر بازیشون کن با همون داشبورد xbox 360 اشغاله

:))

Red Dead Redemption6.2 GB
The Elder Scrolls V: Skyrim3.4 GB
Orange Box, The4.0 GB
Dark Souls4.0 GB
Gears of War 26.1 GB
=24
اینترنت 24 گیگ شبانه با سرعت بالا = 10 هزار تومن
اگر تو ایران بشه استفاده کرد از این قابلیت هزینه کاملا به صرفه هست. رسما با 10 هزار تومن چندتا از غول های نسل قبل رو که هیچ وقت دیگه نمیشه دیدشون میشه بازی کرد.
جاست سِیینگ :d

چجوری حساب کردی؟ :d فقط هزینه اینترنتو حساب کردی؟
مگه تمام بازیهای بالا که نام بردی رایگانن؟ من فکر کنم به ازای هر بازی با احتساب تخفیفهاش و سایر مزایا باید حداقل 10 دلار رو پرداخت کنید(حالا یکی دو دلار بالا یا پایینتر). یعنی به ازای اون پنج بازی باید 160-170 تومن جدای هزینه ی اینترنتت :d پرداخت کنی.
هر طوریم حساب کنی این قابلیت برای ایرانی چندان قابلیت بدردبخوری نیست.

من عاشق بعضیام، حاضرن 40 دلار بدن واسه بازی که قبلا 60 دلار پاش دادن، حاضر نیستن اون 40 دلار رو ندن از همون دیسک 60 دلاری خودشون استفاده کنن:))

من عاشق بعضیام، بازیهایی که قبلا 60 دلار پاش دادن و نمیشینن با کنسول خودش بازی کنن. میان دیسکشو میزارن تو کنسول جدیدشون دوباره دانلود میکنن تا بتونن همون بازی رو دوباره بازی کنن:))
فازتون چیه؟
حداقل ps now سه تا نسل رو پشتیبانی میکنه. بازیهایی که بعضیهاشون رو 5 دلار که چه عرض کنم 50 دلار هم نمیتونید دیسکشو پیدا کنید تا بتونید تو کنسول جدیدتون بزارید و دانلود کنید.
با چه روحیه و اعتماد به نفسی هم ps now رو ترول میکنید. خدا قوت
دیسک رو داشته باشید نمیخواد دانلود کنید، بخواید دانلود کنید نمی خواد بگردید دنبال دیسک. حداقل یه سرچ کنید ببینید این قضیه چی هست بعد در موردش نظر بدید.
متوجه نشدم. شما دیسک رو هم داشته باشید باید دیتای بازی رو تو هارد x1 دانلود کنید. شما قبل از اینکه جواب بدید ، متن نوشته منو با دقت بخونید.

آخرین ویرایش:
من عاشق بعضیام، بازیهایی که قبلا 60 دلار پاش دادن و نمیشینن با کنسول خودش بازی کنن. میان دیسکشو میزارن تو کنسول جدیدشون دوباره دانلود میکنن تا بتونن همون بازی رو دوباره بازی کنن:))
فازتون چیه؟
حداقل ps now سه تا نسل رو پشتیبانی میکنه. بازیهایی که بعضیهاشون رو 5 دلار که چه عرض کنم 50 دلار هم نمیتونید دیسکشو پیدا کنید تا بتونید تو کنسول جدیدتون بزارید و دانلود کنید.
با چه روحیه و اعتماد به نفسی هم ps now رو ترول میکنید. خدا قوت
دیسک رو داشته باشید نمیخواد دانلود کنید، بخواید دانلود کنید نمی خواد بگردید دنبال دیسک. حداقل یه سرچ کنید ببینید این قضیه چی هست بعد در موردش نظر بدید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or