Playstation به دنبال Backward Compatibility نخواهد رفت

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
xbox-one-backwards-compatibility-.png

رئیس بخش اروپایی Playstation، از نبود علاقه برای برای رفتن راه مایکروسافت در قبال Backward Compatibility خبر داد.

او در گفتگویی با سایت MCV در قبال این رونمایی گفت:
"حرکتی بسیار سنجیده بود. با این قابلیت شما بخش بزرگی از دارندگان Xbox 360 را مجاب به خرید Xbox One می‌کنید."
اما Ryan از نبود شفافیت در نحوه اجرای این قابلیت صحبت کرد:
"من حس می‌کنم که زوایای پنهانی در این موضوع باشد اما باید صبر کرد و دید."
Ryan تایید کرد که سونی نیروی خود را وقف سیستم‌هایی مثل Shareplay، بازی در حین دانلود و قابلیت Pause/Resume، خواهد کرد:
"متاسفانه در دنیا به اندازه‌ی کافیه مهندس نرم‌افزار وحود ندارد و هر شرکت مجبور به انتخاب راه‌های خاص است. انتخاب‌های آن‌ها بسیار عقلانی و از روی حساب بود اما برای ما نیز کاملا حساب شده است. اتفاقا به نظرم این یک اتفاق خوب است چرا که مشتریان قابلیت مقایسه و انتخاب بهتری دارند."
او با اشاره به امکان BC در مدل‌های اولیه‌ی PS3، توضیح داد که این امکان در آن موقع هم طرفداران زیادی داشت اما بسیار کمتر استفاده شد.

Ryan در آخر از نحوه‌ی برخورد سونی با این موضوع ابراز خوشحالی کرد و دوباره آن را حساب شده خواند.

منبع

از اینکه BC یه چیز معمولی و در عوض ساخت ریمستر به یک باره تبدیل به چیز خوب و به صرفه شده کاملا استقبال میشه :d
==
این حرکت یه خوبی بزرگ داره اونم اینه که یه سری بازی ها که دیگه میدونم ازشون خبری نمیشه تو نسل جدید مثل همین مس افکت یا اسکایریم که ارزش دوباره بازی کردن رو دارن یا واسه منی که خیلی دوس داشتم دارک سولز 1 رو دوباره بازی خیلی خوبه. اسکایریم و مس افکت و فال اوت که می دونیم هستن. امیدوارم دارک سولز 1 هم اضافه باشه
==
امیدوارم استفاده ازش راحت باشه و هفت خوان رستم رو پیاده نکنن :d
به لیست بازی های پروفایل نگاه کنن و هر چی که توش قابل بازی رو وان هست بشه دانلود کرد :-"

آخرین ویرایش:
چندتا نکته :

اول اینکه جامعه ی جهانی فقط مملکت ما نیست و اونایی که خارج از این مرزها زندگی میکنن به حجم انبوهی از بازی های دست دوم XBOX360 دسترسی دارن و میتونن با قیمت های خیلی خیلی کمتر از اونی که برای ریمسترها باید پرداخت بشه به بازی های مورد علاقه ی نسل قبلیشون دسترسی داشته باشن.بعلاوه اون 70-80 میلیون نفری که 360 داشتن قطعا تعداد زیادی بازی مورد علاقه دارن که میدونن با این روش میتونن بازی کنن.

دوم اینکه Gears Of War Ultimated ریسمتر نیست و ریمیک هستش.یعنی فقط ابعادش فول اچ دی نشده بلکه کلیه بافت ها و سایر موارد مربوط به گرافیکش بهبود پیدا کرده و مشابه Uncharted Collection نیست.یعنی اگه اینجوری بود مطمئنا ماکرو معرفیش نمیکرد.

سوم هم اینکه 100 تا بازی لیستش الان در اومده که شاید به زور 2-3 موردش میتونست ریمستر بشه برای نسل جدید.مشخصا هیچ کس نمیاد بازی اوایل نسل قبل رو ریسمتر بکنه.پس با این روش میشه کل نسل رو پوشش داد به جای این کارها.

الان من اگه به شخصه دسترسی به بازی های 360 اوریجینال مثل اونوریا داشتم قطعا با شروع حرکت دوست داشتم بازی های مورد علاقه ام مثل ,Bayonetta,Condemned,Red Dead و ... دیگه رو داشته باشم روی کنسول جدیدم.:d

انصافا حرکت خوبی هست...بازیهایی مثه /bayo/portal2 /gears 2-3/red dead/ds1/halo reach و .....کلی بازی تاپ دیگه هستن که دارندگان این نسل کنسول نمیتونن بازیش کنن ولی با این حرکت براحتی میتونن انجامش بدن

ولی برای ایرانی ها چه این حرکت چه psnow بدردبخور نیست ولی برای خارجیها و کسانی که اورجینال گرفتن دیسکای بازی رو ارزش داره

.

چندتا نکته :

اول اینکه جامعه ی جهانی فقط مملکت ما نیست و اونایی که خارج از این مرزها زندگی میکنن به حجم انبوهی از بازی های دست دوم XBOX360 دسترسی دارن و میتونن با قیمت های خیلی خیلی کمتر از اونی که برای ریمسترها باید پرداخت بشه به بازی های مورد علاقه ی نسل قبلیشون دسترسی داشته باشن.بعلاوه اون 70-80 میلیون نفری که 360 داشتن قطعا تعداد زیادی بازی مورد علاقه دارن که میدونن با این روش میتونن بازی کنن.

خب ما هم گفتیم واسه هرجایی غیر ایران کار با ارزشیه. این حس و شوری که درون هر گیمری ایجاد میشه طبیعیه. چون دوستدار صنعت بازیسازیه. اما جدای این هیچ منفعت و ارزشی برای ایرانی نداره. این کار با ارزش در وحله اول باید به شخص ( من و شما ) منفعت برسونه جامعه جهانی رو چکار داریم!! توی ایران هزینه کردن برای بازی های دسته دوم Original هم از بازی های کپی بیشتره. اونایی که دنبال خاطرات هستن به صرفه تره براشون که با همون کنسول X360 دنبال خاطره بازی باشن :d

یعنی واقعا بعضی ها خیلی خوبن :دی
من به شخصه دلم لک زده برای RDR و Portal 2
الان پاشم برم کنسول بخرم ؟
خب نهایتا 40 دلار پرداخت میکنم بازی میکنم دوباره ...
اینم در نظر بگیرید که کسایی که اکانت گلد دارن بازی های خیلی خوبی فری میشه برا 360 قطعا با این امکانی که گذاشتی شما عملا میتونی ماهی 2 تا بازی 360 هم به صورت رایگان داشتی باشه ...

BC علاوه بر اینکه هیچ ارزشی نداره یه توهین به کامل به من بود :|

چون الان من میتونم بازی های دیجیتالیم بدون یک ریال خرج استفاده کنم و یک دنیا بازی که هیچوقت قرار به ریمستر شدنش نیست رو با قیمت های بسیار کمتر از اون ریمستر هایی که بعضیا براش غش میکنن بگیرم و بازی کنم لازم هم نیست دنبال نسخه اصل فیزیکی برم (قابل توجه دوستان نگران) نسخه دیجیتال این بازی ها هر هفته دارن تخفیف های عجیبی میخورن و بعضیاشون رو میشه با کمتر از 10 دلار خرید.

خداوکیلی اصلا فهمیدید این چطوریه یا ما رو گرفتید :d

من خودم به شخصه کلاً با بازی های ریمستر مخالف بودم و هستم به جز موارد خاص. الان کپکام همه بازی هاش ریمستر و کالکشنه و این مسخره بازیه.
در جواب اون دوستمون علیرضا هم مگه اینکه کل گیمرهای صاحب X360 اهل کشور ایران کنسولشون رو فروخته باشن و شرایطی مثل شما داشته باشن که حرف شما عمومیت پیدا کنه.
yahoo_4.gif
و خرید بازی اورجینال نسل قبل صرفه اقتصادی داشته باشه.
خب معقولانه نگاه کنیم با قابلیت دانلودی گزاشتن و تخفیف اوضاع بهتره. ولی همچنان دانلود کردنش واسه ایرانی کار سختیه. با توجه به اینکه کلاً اینترنت نامحدود نداریم و سرعتمون هم کمه. خود دانلود کردنش هم برامون هزینه بره. بعلاوه بازم اون 10 دلار هزینش از بازی کپی چندین برابر بیشتره.
yahoo_4.gif

تمامی اینها از ارزش معنوی این کار کم نمیکنه ولی واقع بین باشین این روش برای ایرانی هزینه بره.
yahoo_29.gif

منم نگفتم دیگه حتی پول بازی هم لازم نیست بدین.قضیه اینه که برای استفاده از این قابلیت فقط و فقط کافیه که بازی X360 رو داشته باشید همین!! نه هزینه ماهانه، نه اینترنت با سرعت آنچنانی و نه هیچ چیز دیگه. منم مثل شما هیچ علاقه ای به ریمستر و این چیزا ندارم و هیچوقت برام ارزش 40-60$ پول رو ندارن. BC یک قابلیته، کم خرج ترین راه ممکن برای بازی کرد بازی های نسل قبل. یکی مثل من چون از قبل چنتا بازی دارم بدون کمترین هزینه ای ازش استفاده میکنه یا با هزینه ای خیلی کمتر از خرید ریمستر میتونه مستقیم بازی های X360 رو بخره و بازی کنه (بخصوص بازی هایی که اصلا ریمستر نشدن).
مثلا من الان LIMBO رو روی X360 خودم دارم و این بازی برای X1 هم یک مدت پیش اومده که باید برای داشتنش باز هم پول بدم!! ولی الان با این قابلیت من از همون بازی بدون پرداخت یک ریال استفاده میکنم. این اصلا قابلیت کمی نیست. حالا بعضیا نت ندارن یا شرایط استفاده از این قابلیت رو ندارن دلیل بر بی استفاده بودن BC نیست.

آخرین ویرایش:
این کار علاوه بر اینکه هیچ ارزشی نداره یه توهین به کامل به من بود :|

چون الان من میتونم بازی های دیجیتالیم بدون یک ریال خرج استفاده کنم و یک دنیا بازی که هیچوقت قرار به ریمستر شدنش نیست رو با قیمت های بسیار کمتر از اون ریمستر هایی که بعضیا براش غش میکنن بگیرم و بازی کنم لازم هم نیست دنبال نسخه اصل فیزیکی برم (قابل توجه دوستان نگران) نسخه دیجیتال این بازی ها هر هفته دارن تخفیف های عجیبی میخورن و بعضیاشون رو میشه با کمتر از 10 دلار خرید.

خداوکیلی اصلا فهمیدید این چطوریه یا ما رو گرفتید :d
من خودم به شخصه کلاً با بازی های ریمستر مخالف بودم و هستم به جز موارد خاص. الان کپکام همه بازی هاش ریمستر و کالکشنه و این مسخره بازیه.
در جواب اون دوستمون علیرضا هم مگه اینکه کل گیمرهای صاحب X360 اهل کشور ایران کنسولشون رو فروخته باشن و شرایطی مثل شما داشته باشن که حرف شما عمومیت پیدا کنه.:d و خرید بازی اورجینال نسل قبل صرفه اقتصادی داشته باشه.
خب معقولانه نگاه کنیم با قابلیت دانلودی گزاشتن و تخفیف اوضاع بهتره. ولی همچنان دانلود کردنش واسه ایرانی کار سختیه. با توجه به اینکه کلاً اینترنت نامحدود نداریم و سرعتمون هم کمه. خود دانلود کردنش هم برامون هزینه بره. بعلاوه بازم اون 10 دلار هزینش از بازی کپی چندین برابر بیشتره. :d
تمامی اینها از ارزش معنوی این کار کم نمیکنه ولی واقع بین باشین این روش برای ایرانی هزینه بره.8-|

نه که همه اینجا اورجینال بازی تهیه میکردن روی 360 و بازی کپی استفاده نمیکردن الان انصافا این قابلیت بدرد ایرانی ها میخوره جز چند نفر که میشناسم که بازی اورجینال تهیه میکردن و چند نفری که چندتا از بازی های اورجینال 360 خودم خریدن فکر میکنید این قابلیت بدرد کدومتون میخوره ؟ یه درصد بگیریم بالای 98% آخرش همون دیسک اورجینال داخل جعبه بازی الان دارن پس قابلیت ماکروسافت بدرد همه نمیخوره .

نه این قابلیت نه Now بدرد ایرانی ها نمیخوره . بازی های ریمستر هم برای شما ساخته نشده برای کسی هستش که بازی نکرده شما تازه به صورت 1080p و 60fps بازی میکنی ریمستر نه به صورت 720 با افت فریم که بخوای بازی های قدیمی بزاری روی کنسول جدید بازی کنی .

شما کنسول جدید خریدی که از بازی های کنسول جدید لذت ببری ریمستر هم اگه به کیفیت بازی روی کنسول قدیم بود کسی هیچ وقت نمیخرید اگه بازی های قدیمی هنوز داری پس حتما کنسول قدیم هم هنوز داری بزار داخل اون بازی کن خیلی راحت .

آخرین ویرایش:
این قابلیت BC توی X1 برای فرنگی ها فوق العاده هست، ولی توی ایران فکر کنم حتی کار طاقت فرسایی مثل تهیه اینترنت نجومی برای PS Now هم راحت تر از پیدا کردن بازی های اوریجینال 360 باشه! :دی مگر اینکه بشه به روش های دیگه ای هم از بازی های 360 روی X1 استفاده کرد که اون یه بحث دیگه هست.

ویرایش: من خبر نداشتم که میشه از داخل خود X1 بریم بازی های 360 رو بخریم و بازی کنیم! :دی اگه این طوری باشه خیلی خوبه و دنگ و فنگ خاصی هم نداره.

آخرین ویرایش:
Red Dead Redemption6.2 GB
The Elder Scrolls V: Skyrim3.4 GB
Orange Box, The4.0 GB
Dark Souls4.0 GB
Gears of War 26.1 GB
=24
اینترنت 24 گیگ شبانه با سرعت بالا = 10 هزار تومن
اگر تو ایران بشه استفاده کرد از این قابلیت هزینه کاملا به صرفه هست. رسما با 10 هزار تومن چندتا از غول های نسل قبل رو که هیچ وقت دیگه نمیشه دیدشون میشه بازی کرد.
جاست سِیینگ :d

شما ببینید PS2 اون زمان چه کنسول نازنینی بود که دیسک 500 تومنی بازی های PS1 رو همچین آروم مینداختی توش اونم خیلی سریع و شیک واست اجراش میکرد :دی

آخرین ویرایش:
در جواب اون دوستمون علیرضا هم مگه اینکه کل گیمرهای صاحب X360 اهل کشور ایران کنسولشون رو فروخته باشن و شرایطی مثل شما داشته باشن که حرف شما عمومیت پیدا کنه.
:d
و خرید بازی اورجینال نسل قبل صرفه اقتصادی داشته باشه.
خب معقولانه نگاه کنیم با قابلیت دانلودی گزاشتن و تخفیف اوضاع بهتره. ولی همچنان دانلود کردنش واسه ایرانی کار سختیه. با توجه به اینکه کلاً اینترنت نامحدود نداریم و سرعتمون هم کمه. خود دانلود کردنش هم برامون هزینه بره. بعلاوه بازم اون 10 دلار هزینش از بازی کپی چندین برابر بیشتره.
من خودم یه اخلاقه بدی دارم اینکه نمیتونم وسیله ای که جدیدش رو دارم قبلیش رو تحمل کنم !:دی چی گفتم :دی
مثلا گوشی ... قبلی رو میندازم اون ور ریختش رو نبینم :دی
بعد پایین اشاره کردن دوستان میشه با یه سری ترفند هزینه های نت رو خیلی کم کرد ... من خودم با همین ایرانسل پیزوری داغون کلی بازی دیجیتالی برای وان دانلود کردم ... بازی های 360 که شوخی ان پیشه 30 40 گیگ !

من عاشق بعضیام، حاضرن 40 دلار بدن واسه بازی که قبلا 60 دلار پاش دادن، حاضر نیستن اون 40 دلار رو ندن از همون دیسک 60 دلاری خودشون استفاده کنن:))

من عاشق بعضیام، حاضرن 40 دلار بدن واسه بازی که قبلا 60 دلار پاش دادن، حاضر نیستن اون 40 دلار رو ندن از همون دیسک 60 دلاری خودشون استفاده کنن:))

اگه روشی هست که همون 60 دلاری که قبلا داده شده رو بصورت 1080 و 60 فریم و با کیفیت بهتری تجربه کرد، بگید من همین الان اقدام به خرید یه Xone کنم!!!

اشتباه برداشت نشه ها، من نگفتم BC قابلیت بدیه. اتفاقا خیلی هم خوبه و دوست داشتم PS4 هم همچین قابلیتی داشت، اما مشکل من با اینه که چطور میتونید بازی های ریمستر رو با نسخه اصلیشون مقایسه کنید و مسخره کنید؟

الان مثلا ملتی که رفتن واسه نسل جدید GTA V خرید اشتباه کردن دیگه؟ باید با BC همون نسخه 360 رو با کیفیت به مراتب پایین تر بازی میکردن.

خب ممکنه این بعضی ها مشکلی با 40$ دادن و 1080p 60fps بازی کردن نداشته باشند:d حتی بازی هایی که قبلا خریدند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or