PC :AMD همیشه جلوتر از کنسولها خواهد بود

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
1.jpg

Neal Robinson از سوی AMD در صحبتهایی اذعان کرد که هنوز فکر می کند PC پلتفورم قدرتمندتری هست و همیشه هم این گونه خواهد ماند.
وی در جواب به این پرسش که چرا بر خلاف گذشته که تقریبا بازیهای کنسولی یکسان با PC بودند اکنون دموهای نسل بعد به اندازه همتایان خود روی PC قابل توجه نیستند,گفت: "به نظرم این مسئله بستگی به عنوانی که مدنظر دارید,دارد و هنوز ویژگیهای این بازیها در ابتدای راه قرار دارند.اگر به سخنرانی مارک سرنی توجه کنید مشخص است که سونی و مایکروسافت کارهای زیادی برای تغییر و بهبود کارایی کنسولهایشان انجام می دهند و من فکر میکنم بعدا بازیهایی با ظاهر بی نظیری خواهیم دید.اما در آن واحد PC همیشه جلوتر است و در سالهای آینده با بهبود پرفورمنس ما با سرعت خطرناکی به سمت ارائه گرافیکهای خارق العاده برای سازندگان PC پیش می رویم و این روند ادامه خواهد داشت.PC همیشه جلوتر خواهد بود چون هزینه و نوع قطعات آن که بسیار گرانتر,بزرگتر و جذابتر از هر آنچه روی کنسولها می بینید هستند.بازیها در هر دو سمت بی نظیر خواهند بود اما اگر دقیق نگاه کنید PC توانایی پردازش چند تصویر همزمان و ارائه تعداد بی نظیری از پیکسلها رو صفحه را دارد در حالی که کنسولها از رزولیشهای 720p/1080p استفاده خواهند کرد."
وی همچنین در رابطه با طراحی GPUهای کنسولهای نسل بعدی و رقابتش با NvVidia توضیحاتی داد: "ما طراحی GPUهای کنسولهای بعد را انتخاب کردیم چون AMD GCN فراتر از گرفیکهای معمولی است و با توجه به پردازش ناهمگون آن انعطاف پذیری بیشتری دارد.nVidia هنوز باید کارهای زیادی در زمینه گرافیکهای PC انجام دهد,مطمئنا آنها در زمینه های بسیاری شهرت خوبی به هم زدند اما در نهایت پرفورمنسی که در بازیها خواهید دید بهینه نخواهد بود و پرفورمنس کارتهایشان پایین خواهد آمد."

منبع

والا ما موندیم طرف تاحالا یه pc High end از نزدیک ندیده میاد اینجا برا ما اظهاره نظر میکنه بعدی هم که میبینه میگه چقدر پول دادی کیس خالیش رو خریدی میگی......بعد طرف فرار میکنه میگه برو بابا من با همون 8800 یه pc گیمر هاردکورم..........;)

یه زمانایی تو کلوپ میرفتیم از این جور نقطه کشی ها بازی میکردیم ... تا دلت بخواد استعداد داشتیم و هیرو لول آپ کردیم و تاور ترکوندیم !... همینمون مونده TLOU ترول بشه!
شما اگه واقعا Dota باز بودی, عمرا بهش میگفتی چیپ. برو عامو, ما خودمون اینکاره ایم;)

- - -ویرایش - - -

والا ما موندیم طرف تاحالا یه pc High end از نزدیک ندیده میاد اینجا برا ما اظهاره نظر میکنه بعدی هم که میبینه میگه چقدر پول دادی کیس خالیش رو خریدی میگی......بعد طرف فرار میکنه میگه برو بابا من با همون 8800 یه pc گیمر هاردکورم..........;)
همین که شما فکر میکنید هر کی PC ایش قوی تره هاردکور تر و PC Gamer تره واسه من بسه که بلک لیست شی;)

راجب به بازی که توش اندازه 1 تار مو هم استعداد نداری اظهار نظر نکن!
والا! کل TLOU اینه با تفنگ بری چار تا زامبی بکشی و تموم. منطق کنسولی:|

ببین همین ماند بود بیای The Last Of Us را ترول کنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بشین ی نفس عمیق بکش بازی تو سال 2013 متاش شد 95 متوجه میشی !
خوب فهمیدیم که The Last Of Us هم کل شد ی تفنگ برداریم زامبی بکشیم :-o:-o
همون باز ی و همون کنسول ی که ترول می کنی با اون سخت افزار اون بازی را داد بیرون که 10 تا 9800 هم نمی تونن اجراش کنن به اون زیبای !

شما اگه واقعا Dota باز بودی, عمرا بهش میگفتی چیپ. برو عامو, ما خودمون اینکاره ایم;)

- - -ویرایش - - -

همین که شما فکر میکنید هر کی PC ایش قوی تره هاردکور تر و PC Gamer تره واسه من بسه که بلک لیست شی;)

دوست من یه تنه قضاوت نکن وایسا باهم بریم من رفیقم فابم نفره اول اورکلاک ایران اسمش تو سایت اصلی تو top 10 جدول ایرانه یه کیس داره بالا 8 میلون لوازم خودش مودینگ کرده اگر بدونی مودینگ چیه...فقط باحاش Dota 2 بازی میکنه خودش رو

هاردکور نمیدونه بد میخوایمن این طوری فکنم......بی خیال هنوز منو نشناختی..............:d

وقتی صحبت از قدرت کنسول میشه همین PC گیمرها میان قدرت PC رو میکوبونن رو صورت کنسول بازا ...وقتی دستشون رو میشه که چه سخت افزاری دارن و تو حسرت چه بازیهایی موندن سریع سویچ میشن به چه مشت چرندیات آنلاین مثل بازیهایی که مثال زدم و خودشونو متعهد و Mighty PC Gamer خطاب میکنن ... جمع کنید بابا.

ببین همین ماند بود بیای The Last Of Us را ترول کنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بشین ی نفس عمیق بکش بازی تو سال 2013 متاش شد 95 متوجه میشی !
خوب فهمیدیم که The Last Of Us هم کل شد ی تفنگ برداریم زامبی بکشیم :-o:-o
همون باز ی و همون کنسول ی که ترول می کنی با اون سخت افزار اون بازی را داد بیرون که 10 تا 9800 هم نمی تونن اجراش کنن به اون زیبای !
ترول نکردم, ایشون Dota رو اونطوری تشبیه کرد, منم گفتم اگه بخوام مثل شما باشم میشه همچین کاری رو واسه تمام بازی ها کرد;)

درست و منطقی صحبت کرده، این مزیت رو PC واقعا داره.

حتی در زمان لانچ یه کنسول هم چون طراحی اون کنسول و تولید انبوه قطعاتش و حمل و نقلش و... زمان زیادی گرفتند تکنولوژی قطعاتش مال قبله و نسبت به یه PC گرون قیمت ضعیف تره.

یه مساله ای هم بعضی از دوستان میگن و اون هم این که برای اجرای یه بازی با کیفیت بهتر از کنسول نیاز به PC ده میلیون تومنی هست، که این اصلا درست نیست. ممکنه در زمان لانچ یه نسل از کنسول ها این طور باشه و یه PC مثلا 2000 دلاری برای اجرای بازی ها با کیفیت بهتر از کنسول لازم باشه، ولی یک سال بعد از لانچ کنسول ها این مبلغ پایین تر میاد و یه کامپیوتر 1500 دلاری از کنسول بهتر میشه، سال بعد این مبلغ باز کمتر میشه و همین طور الی آخر.

الان که آخر نسله فکر می کنم مثلا با قیمت های سایت Newegg به راحتی بشه یه کامپیوتر 500 دلاری بست که بازی ها رو بهتر از XBOX 360 و PS3 اجرا کنه.
VGA.gif

من تو این تاپیک برای اولین بار! (دقت کنید اولین بار) بالاخره فهمیدم PC از کنسولی که 6-7 سال با سخت افزار مشخص عرضه می شه قوی تره و اگه AMD نمی گفت نمی فهمیدم:( و دوستان هم مثل من برای اولین بار تو عمرشون اینو فهمیدن...
همینطور فهمیدم انویدیای مظلوم تو این سایت ترول شده. (اصلا هم صد بارنگفت کنسولی که AMD جیپ گرافیکش رو ساخته = خیلی ضعیف = کنسول = آشغال)
امیدوارم تو تاپیک های مشابه دیگه اکتشافات علمی و تاریخی بیشتری رو شاهد باشیم...:bighug:;;)
البته من که دیگه نظاره گر می مونم!:d

دوست من یه تنه قضاوت نکن وایسا باهم بریم من رفیقم فابم نفره اول اورکلاک ایران اسمش تو سایت اصلی تو top 10 جدول ایرانه یه کیس داره بالا 8 میلون لوازم خودش مودینگ کرده اگر بدونی مودینگ چیه...فقط باحاش Dota 2 بازی میکنه خودش رو

هاردکور نمیدونه بد میخوایمن این طوری فکنم......بی خیال هنوز منو نشناختی..............:d

لینک رکوردش Overclocking, overclocking, and much more! Like overclocking. ثبت شده ؟ خوب اون رفیق شما اورکلاکر هست منم صد میلیونتا رفیق اورکلاکر دارم تو فرومهای سخت افزای همه منو میشناسن دیگه پژمان Don_Corleone علی Olesius رفیق فاب خودمن اینارو باس بشناسی عشقشون چیز دیگس دلیل نمیشه مثال میزنی اونا دنبال بازی نیستن ولی تفریحی بازی هم میکنن .
اتفاقا عشق pc به همین گستردگی لذتهاشه .. شما رو کنسول میتونی کارت dvb اوکی کنی؟ هزارو یک لذت میتونی از pc ببری فقط به بازی ختم نمیشه.
بیا من خودم 1ترابایت بازی رو سیستم دارم بریزم جلوت عشق کنی درکل حرفت معنی نمیداد

اینایی هم که میگن بعضی بازیهای PC نقطه بازیه جدی نگیرید اکثرا نوب هستن .. برن مسابقات انلاین Star Craft II ببینن کف خون قاطی میکنن .

آخرین ویرایش:
من واقعاََ دلیل این همه کل کل و به جون هم افتادن PC گیمرها و کنسول بازها رو نمی فهمم :|. مگر هدف اولیه سخت افزاره که دارید خودتون میکشید براش ؟
مهم بازی ای هستش که قراره روش انجام بشه و هر کسی هم حق انتخاب داره

یعنی واقعا اگه میخواستم تز روانشناسی بدم و رشتم روانشناسیبود میومدم موضوع جنگ pc با کنسول رو انتخاب میکردم
بابا ول کنید هر تاپیکی که میری اصلا اسمش مهم نیست و موضوعش هم مهم نیست
pc و کنسول بازا میوفتن به دعوا،بعضی جاها هم که فراتر میره و فحاشی و لقب دزد و کلی چیز دیگه هم به هم میدن
یه ذره به نظر هم احترام بزارید
به خدا pc و کنسول دو چیز متفاوته ،برای دو رده سنی متفاوته،با کارایی های متفاوته
کسی که کنسول بازه فقط صرفا بازیبازه و باید انحصاری داشته باشه و گر نه فروش نمیره
یه pc هم هزینش بالاست چون صرف گیم نیست چون باهاش n+n کار دیگه میشه باهاش انجام داد
اگه بخواهیم منصفانه ارزیابی کنیم
pc+هزینه زیاد+قابلیت زیاد در تنظیمات +گیمهای ارزان =کنسول+بازی انحصاری+قیمت مناسب +زمان زیاد برای هک شدن
البته این مقایسه صرف گیم هست
و گر نه در موارد کاربردی و اجرای نرم افزارها غیر بازی قطعا کنسول توانایی انجام هیچ کاری ندارد

lol ,wow ,dota ارزش بازی گروهی و نت دارن . مگرنه چیزهای بارزی مثل شخصیت پردازی،داستان،گرافیک و گیملی درش تعریف نشده. کل بازی یه هیرو چماغ به دسته که چماغو با سرعت بینهایت کلیک چپ به سر و صورت یه مشت موجودات تمام ناشدنی فرود میاره !.;)
واقعا سطح ترول چقدر اوومده پایین! کسی مجبور کرده شما رو که ترول کنی؟
چیزی به اسم warcraft lore تا حالا به گوش ت خورده؟ بازی بیشتر از 35 تا کتاب و کمیک داره، بیشتر از 15 سال قدمت داره، میتونی درک کنی؟ خوده شما همین TLOU رو عمرا یه سال دیگه بازی کنی، بعبارتی بازی های شما تاریخ انقضا دارن. حالا کدوم یکی چیزهای بارزی مثل شخصیت پردازی،داستان،گرافیک و گیملی درش تعریف نشده؟ اونی که زود میگنده یا اونی که همیشه هست؟
پ.ن: کارت گرافیکمم 256 ـه! تو این مدت هم انقدر خرج game card و game time کردم که میتونستم همه کنسولا رو داشته باشم، منتها سگ همین یدونه بازی می ارزه به کل حلبی های شما با انحصاریاتون! این از بحث گیمینگ، بحث پرفورمنس هم که بماند...

لینک رکوردش Overclocking, overclocking, and much more! Like overclocking. ثبت شده ؟ خوب اون رفیق شما اورکلاکر هست منم صد میلیونتا رفیق اورکلاکر دارم تو فرومهای سخت افزای همه منو میشناسن دیگه پژمان Don_Corleone علی Olesius رفیق فاب خودمن اینارو باس بشناسی عشقشون چیز دیگس دلیل نمیشه مثال میزنی اونا دنبال بازی نیستن ولی تفریحی بازی هم میکنن .
اتفاقا عشق pc به همین گستردگی لذتهاشه .. شما رو کنسول میتونی کارت dvb اوکی کنی؟ هزارو یک لذت میتونی از pc ببری فقط به بازی ختم نمیشه.
بیا من خودم 1ترابایت بازی رو سیستم دارم بریزم جلوت عشق کنی درکل حرفت معنی نمیداد

اینایی هم که بعضی بازیهای PC میگن نقطه بازیه جدی نگیر اکثرا نوب هستن .. برن مسابقات انلاین Star Craft II ببینن کف خون قاطی میکنن .

فکنم شما با خودت درگیری داری منظور منم همین بود که شما گفتی من به شخص خاصی منظورم نبود که جبهه میگیری...اگر اورکلاک میدونی چیه پروفایل رو نگاه میکردی Rampage Extrime X48 رو میدیدی بعد برا ما 2 اتیشه میشودی......;)

پژمان جان حالا شناختم شما رو شناخت و معروفیت ملاک نیست شما تازه کاری با 100 میلیون تا رفیق مثل خودت می چرخی و فابت هستن خوش باشی..........:d

من میدونم اونا دنبال چی هستن چون خودمم یکیشونم عزیزم کارت DVB هم ok کردم می دونم چیه........ من همه رو میشناسن اگر لازم بود اسم میاوردم شما بیشتر دقت کن........:d

بعد هم من با شما بحثی نداشتم که شما بخوای 1 TB بازی بریزی جلوی من بیا من 5 کارتن بازی بالا 120 TB بازی بزارم جلوت(موادبانه) هرکدوم رو خواستی ببر بریز بازی کن...............:d

alliance_dota_2.jpg

آخرین ویرایش:
جمع کنین این مسخره بازیا رو شما کنسول بازا برین بازی انحصاریتون رو بکنین ما هم بازیمون رو میکنیم . باشد که ما طرفداری از گیمر های نوب پی سی تو مسابقات جهانی dota 2 رو بکنیم یا بریم بازی های شرکت معظم blizzard رو بکنیم یا سری total war یا ... و شما هم بازی های انحصاری هاردکور گونه ی خودتون رو بکنید .
فقط یک نکته بگم : داشتن یه گرافیک سخت افزار خوب واسه ی pc gamer مهم نیست مهم داشتن یه موس و کیبورد خوبه lol

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or