PC :AMD همیشه جلوتر از کنسولها خواهد بود

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
1.jpg

Neal Robinson از سوی AMD در صحبتهایی اذعان کرد که هنوز فکر می کند PC پلتفورم قدرتمندتری هست و همیشه هم این گونه خواهد ماند.
وی در جواب به این پرسش که چرا بر خلاف گذشته که تقریبا بازیهای کنسولی یکسان با PC بودند اکنون دموهای نسل بعد به اندازه همتایان خود روی PC قابل توجه نیستند,گفت: "به نظرم این مسئله بستگی به عنوانی که مدنظر دارید,دارد و هنوز ویژگیهای این بازیها در ابتدای راه قرار دارند.اگر به سخنرانی مارک سرنی توجه کنید مشخص است که سونی و مایکروسافت کارهای زیادی برای تغییر و بهبود کارایی کنسولهایشان انجام می دهند و من فکر میکنم بعدا بازیهایی با ظاهر بی نظیری خواهیم دید.اما در آن واحد PC همیشه جلوتر است و در سالهای آینده با بهبود پرفورمنس ما با سرعت خطرناکی به سمت ارائه گرافیکهای خارق العاده برای سازندگان PC پیش می رویم و این روند ادامه خواهد داشت.PC همیشه جلوتر خواهد بود چون هزینه و نوع قطعات آن که بسیار گرانتر,بزرگتر و جذابتر از هر آنچه روی کنسولها می بینید هستند.بازیها در هر دو سمت بی نظیر خواهند بود اما اگر دقیق نگاه کنید PC توانایی پردازش چند تصویر همزمان و ارائه تعداد بی نظیری از پیکسلها رو صفحه را دارد در حالی که کنسولها از رزولیشهای 720p/1080p استفاده خواهند کرد."
وی همچنین در رابطه با طراحی GPUهای کنسولهای نسل بعدی و رقابتش با NvVidia توضیحاتی داد: "ما طراحی GPUهای کنسولهای بعد را انتخاب کردیم چون AMD GCN فراتر از گرفیکهای معمولی است و با توجه به پردازش ناهمگون آن انعطاف پذیری بیشتری دارد.nVidia هنوز باید کارهای زیادی در زمینه گرافیکهای PC انجام دهد,مطمئنا آنها در زمینه های بسیاری شهرت خوبی به هم زدند اما در نهایت پرفورمنسی که در بازیها خواهید دید بهینه نخواهد بود و پرفورمنس کارتهایشان پایین خواهد آمد."

منبع

نسل قبل رفیق من همینجا بودم و خودم هم طرفدار پلتفرم pc بعلاوه پلتفرم ps هستم.جنگ و دعوام هم بر سر مقایسه کیلزون3 و با ایکس باکس فنها که میگفتن گرافیک کرایسیز2 خداست هنوز موجوده مال 3 سال پیش.
تو شهری که من زندگی میکنم چیزی به نام گیم کرایه ایی وجود نداره.یه زمانی برای سگا جنسیز اینطوری بود ولی دیگه این خبرا نیست.
بازی اورجینال در وضعیت فعلی کم کم که تازه رلیز شده 200 هزار تومن هست.
اولا یه بازی ورزشی مثل wwe یا ufc رو من برای نسل بعد حالا حالا ها نمیفروشم چون عاشق این طور بازیها هستم و انلاین بازی میکنم پس حداقل یک سالی دستمه تا نسخه بعدیش بیاد.
بخوام اینو بفروشم باید زیر نصف قیمت بفروشم چون دیگه کهنه شده.
در مورد انحصاریها .
من دلم نمیاد gow3 رو بفروشم و باورت نمیشه هنوز دارم بازی میکنم و از گرافیک + اهنگهاش لذت میبرم.

میمونه تاک و توکی انحصاری اونم بعد یه هفته بخوای بفروشی حداقل 1/4 قیمتش کم میشه انلاینشم استفاده کرده باشی قیمتش هی میاد پایینتر.

کلا هی باید 50 تومن حداقل ضرر بدی یا کلا گیم رو نگه داری ارشیو کنی .یا دیگه کلا ازش زده بشی بفروشی که خیلی از قیمتش کم میشه.
خرید و فروشها هم اکثرا اینترنتی هست تا دیگه دست دلال جماعت کوتاه بشه.

منم بخوام یه ps4 بخرم برای نسل بعد فقط برای انحصاریها هست وگرنه مولتهیها از دم روی pc بازی میکنم.اکثر بازیهای انحصاری دارای کیفیت بسیار خوبی هستن که ادم دلش نمیاد زود بازی رو رد کنه بره.
این جریان سختی خرید بازیهای اورجینال از نظر مالی اونایی که تازه رلیز میشن هم مشکل ایران نیست خیلی دیگه از کشورها هم مردمشون همین مشکل رو دارن مثل چین یا روسیه یا کلا بلوک شرق و.......

احتمال هک شدنش هست ولی 50 در 50 .بعید میدونم مثل 360 سر تیر هک بشه .زمان زیادی لازمه چون ماکروسافت گویا سفت تر شده سر این قضیه .حداقل برای اینکه دهن 3rd پارتیها رو ببنده.

خودمم همیشه گفتم یکی از عوامل فروش زیاد 360 همین هک شدنش بود که تو خیلی از کشورهای جهان دوم و سوم فروش زیادی کرد.
سونی نسل قبل بخاطر اینکه سر سخت افزار خرکی ps3 اولاش داشت به ازائ هر کنسول که تولید میشد از جیب پول پرداخت میکرد براش صرف فقط فروش بازیهای انحصاریهاش بود.این نسلم فکر کنم بخاطر اینکه قیمت کنسول رو کم میده بازم با پایرت مقابله زیادی کنه چون سود اصلیش فروش بازیهای انحصاری خودش هست.
کاملا باهات موافقم ( فقط به خاطر انحصاری ها ) البته اومیدوارم زودتر هک بشن راحتشیم

آچار فرانسه داریم
هم از سخت افزار سرش می شه هم از نرم افزار هم از امنیت
جدیدا وارد بحث های تحلیل فروش کنسول ها هم شده نظریه صادر می کنه

فقط یک مشکلی داره اینه که فقط کلمه هاش خوشگله اما بار علمی اش 0 مطلقه

موش بخورتت رشته کوه نمک .شما زیاد به نظرهای این کاربر توجه نکن چون بدرد شما نمیخوره.

اصولا داخل فروم های خارجی از جمله overclockers.net یا nvidia و .... نگاه کنید میبینید که گذاشتن system Rig عُرفشونه و اصولا یک pc گیمیر با system Rig شــــــــــ معرفی میشه و این هیچ ربطی به هاردکور بودنش نداره
پس اگه ی عده بیان و این کار رو تو فروم های داخلی انجام بدن ندید بدید و نوب نیستن . سیستم ریگ حتما نباید بالا باشه ولی اینکه فرضا من چیزی رو تو امضام یا داخل پروفایلم به عنوان سیستم ریگ بزارم که وجود خارجی نداره
علاوه بر زیر سوال بردن خودم به دیگران هم توهین کردم .

مثلا با آواتار آقای HIGH END خیلی حال کردم که عکس سیستمشون رو گذاشتن امیدوارم بازم از این حرکت ها داخل فروم های ما هم دیده بشه

اونایی که بحث قیمت بازی اورجینال و اینا رو هی مطرح می کنن واقعا خیلی سطحی نگر هستن ! حالا لااقل اگه ما به قول خودتون پول 3 تا بازی انحصاریمون میشه یه پی سی ، اصل لذتی هست که از اون بازی می بریم ! مثلا من اگه 60 دلار بدم یه بازی مثل TLOU و یا انحصاری کنسول مثل GTA V رو بازی می کنم و به جاش لذتی که می برم رو هیچ وقت ، هیچ وقت امکان نداره که روی پی سی ببرم، چون اولا که روی پی سی نمیان بعدشم اگه بیان با کلی مشکل پورت و باگ و هزار تا کوفت و زهر مار !! حالا باز بیاید بگید مگه همه اورجینال می خرید و پول بازی هاتون گرونه و ...!
همه حق اظهار نظر دارن اما تعجب میکنم وقتی میبینم طرف رو کنسول داره با auto aim بازی میکنه بعد میاد حمله میکنه به PC !
اصلا مهم نیست که یارو چی بازی میکنه یا هدشات میزنه یا نه ! مهم اینه که خودش هدف گیری میکنه و میزنه حالا چه بزنه تو پاش چه تو سرش...
اهان پس جدیدا ملاک برتری بازی ها تغییر کرده ما خبر نداشتیم ؟ =)) یعنی این همه بازی خفن که هر ساله GOTY بردن و کنسولی هم بودن فقط به خاطر این بوده که میشه توشون راحت " خودت هدف گیری کنی " ؟؟؟ =)) منو باش تا حالا فکر می کردم ملاک برتری بازی ها نرخ فریم و گرافیکه ، نگو معیارها عوض شده !!! :))

این یه حقیقت که شرکت AMD به اون اشاره کرده شرکتی که خودش سازنده قطعات اصلی کنسولهای جدید هست اما انگار این حقیقت برای بعضی ها قابل فهم نیست .

به نظر من کنسول ها اصلا نباید با pc مقایسه بشن، یه کنسول و یه pc تفاوت های خیلی زیادی دارن هم تو قیمت و هم تو پروسه ساخت بازی، درسته که سونی و مایکروسافت تلاش خیلی زیادی کردن که اون ها رو به هم نزدیک کنن ولی باز هم تفاوت های بسیار زیادی وجود داره.

Sent from my SK17i using Tapatalk 2

اونایی که بحث قیمت بازی اورجینال و اینا رو هی مطرح می کنن واقعا خیلی سطحی نگر هستن ! حالا لااقل اگه ما به قول خودتون پول 3 تا بازی انحصاریمون میشه یه پی سی ، اصل لذتی هست که از اون بازی می بریم ! مثلا من اگه 60 دلار بدم یه بازی مثل TLOU و یا انحصاری کنسول مثل GTA V رو بازی می کنم و به جاش لذتی که می برم رو هیچ وقت ، هیچ وقت امکان نداره که روی پی سی ببرم، چون اولا که روی پی سی نمیان بعدشم اگه بیان با کلی مشکل پورت و باگ و هزار تا کوفت و زهر مار !! حالا باز بیاید بگید مگه همه اورجینال می خرید و پول بازی هاتون گرونه و ...!

عزیز من وقتی بازی اصل رو پی سی تا حالا نگرفتی مجبوری نظر بدی!؟ هزارتا کوفت و زهر مار کجاست دقیقن؟! دانلودش میکنی دیجیتالی پچ واسش میاد اگه مشکلی باشه حل میشه ... اونایی که شما بازی کردی مشکل داشته مشکل از کرکش بوده زیاد خودتو درگیر نکن

نمیدونم چرا بعضی از دوستان بد متوجه میشن یارو اومده گفته ...
Neal Robinson از سوی AMD در صحبتهایی اذعان کرد که هنوز فکر می کند PC پلتفورم قدرتمندتری هست و همیشه هم این گونه خواهد ماند.
بعد نمیدونم چرا بچه ها بازی انحصاری میکشن وسط اصلا قدرت کنسول با pc قابل مقایسه نیست !

دوستانیکه بازی بازی میکنید تاحالا بازی ای رو روی ی pc پدر مادر دار بازی کردید .وقتی skyrim روی pc بازی کردم بازی skyrim برام رو کنسول غیر قابل تحمل بود :|

متأسفانه دوستان کنسول باز چون توانائی اسمبل کردن یک کامپیوتر درست حسابی رو ندارند و اصولا یک کامپیوتر بانکی! دارند، فقط میان و بدون هیچ منطقی، کامپیوتر رو میکوبن! البته همه کنسول باز ها اینطور نیستند، فقط 99 درصد اونها این وضعیت رو دارند. :-$

شما آمار رو احیانا تک ماده نکردین ؟

خیلی بی طرفانه بگم بهت که حرف شما کاملا هم درسته با پول بازی اورجینال میشه در دو سه سال یه PC قوی بست اما سوال اینجاست که آیا با بازی کپی که نمیشه آنلاین بازی کرد امکانات لایو و بازی گروهی و استفاده بهتر از بازی از دست داد ارزش اینو داره که شما بازی کپی بازی کنی و یه سیستم خدا داشته باشی که بازی میگیری فقط بخش آفلاین بازی کنی بعد بندازی کنار ؟ آیا واقعا میشه از بازی های انحصاری کنسول ها گذشت ؟

جواب مشخصه ما برای چی میخوایم سیستم برای بازی وقتی شرکت های مثل سونی و ماکروسافت این همه خرج میکنن که بازی های عالی برای کنسولشون بیاد کی آخه این بازی ها رو ول میکنه میاد گرافیک بهتر میچسبه ؟

از طرف دیگه با یک بازی شما میتونی کلی لذت بازی گروهی ببری اما آفلاین چی ؟ من خودم به شخصه بازی که میپسندم حتما باید بخش سینگل پلیر داشته باشه اما آیا بعد از اتمام این بازی برای بار 10 ام این مولتی پلیر هستش که موجب میشه من از بازی که خوشم امده 10 بار تمامش کردم بیشتر لذت ببرم و با دوستام آنلاین بازی کنم .
مگه بنده گفتم رو PC حتماََ باید پایرت کنی ؟ بازیهایی که مولتی درست حسابی دارن رو اکثرا کسی از دست نمیده و اوریجینال میخره . قیمت بازیهای دجیتالی PC خیلی مقرون به صرفه تر هست و همیشه هم تو اکانتت میمونه و ولی دیسک کنسول چی ؟ بعدش روی PC مجبور نیستی پول استفاده از امکانات شبکه هایی مثل اوریجین و استیم رو بدی اما رو کنسول ...
کلاََ منظورم اینه که PC در دراز مدت خیلی کم خرج تره .

مگه بنده گفتم رو PC حتماََ باید پایرت کنی ؟ بازیهایی که مولتی درست حسابی دارن رو اکثرا کسی از دست نمیده و اوریجینال میخره . قیمت بازیهای دجیتالی PC خیلی مقرون به صرفه تر هست و همیشه هم تو اکانتت میمونه و ولی دیسک کنسول چی ؟ بعدش روی PC مجبور نیستی پول استفاده از امکانات شبکه هایی مثل اوریجین و استیم رو بدی اما رو کنسول ...
کلاََ منظورم اینه که PC در دراز مدت خیلی کم خرج تره .

خوب عزیز من همین که شما داری میگی بازی اورجینال بگیری کم کمش هر بازی در حدود 130 آب میخوره پس چه فرقی داره بازی کنسولی هم اورجینال بگیری میفروشی اما اون بازی دیجیتالی بدتره که رو دست شما باد میکنه .

مجانی که در نمیاد اگه قرار باشه بگیم با پول بازی اورجینال میشه PC قوی بست میشه از اون طرف هم گفت با پول بازی های اورجینال PC+قیمت خود PC هم میشه یه کنسول خرید با کلی بازی اورجینال از اون طرف هم میتونی با قیمت معقول کلش بفروشی این چه حرفیه میزنی .

تازه قیمت تمام شده کلی هم برات کمتر در میاد شما بازی دیجیتالی نمیتونی بفروشی که .

خوب عزیز من همین که شما داری میگی بازی اورجینال بگیری کم کمش هر بازی در حدود 130 آب میخوره پس چه فرقی داره بازی کنسولی هم اورجینال بگیری میفروشی اما اون بازی دیجیتالی بدتره که رو دست شما باد میکنه .

مجانی که در نمیاد اگه قرار باشه بگیم با پول بازی اورجینال میشه PC قوی بست میشه از اون طرف هم گفت با پول بازی های اورجینال PC+قیمت خود PC هم میشه یه کنسول خرید با کلی بازی اورجینال از اون طرف هم میتونی با قیمت معقول کلش بفروشی این چه حرفیه میزنی .

تازه قیمت تمام شده کلی هم برات کمتر در میاد شما بازی دیجیتالی نمیتونی بفروشی که .

خب بازی کنسولم شما دست دو بگیری باز دوباره باید یه هزینه کنی آنلاین پس بخری . ماشالا بازیهای روسی هم یه نعمت برای PC گیمرا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or