PC :AMD همیشه جلوتر از کنسولها خواهد بود

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
1.jpg

Neal Robinson از سوی AMD در صحبتهایی اذعان کرد که هنوز فکر می کند PC پلتفورم قدرتمندتری هست و همیشه هم این گونه خواهد ماند.
وی در جواب به این پرسش که چرا بر خلاف گذشته که تقریبا بازیهای کنسولی یکسان با PC بودند اکنون دموهای نسل بعد به اندازه همتایان خود روی PC قابل توجه نیستند,گفت: "به نظرم این مسئله بستگی به عنوانی که مدنظر دارید,دارد و هنوز ویژگیهای این بازیها در ابتدای راه قرار دارند.اگر به سخنرانی مارک سرنی توجه کنید مشخص است که سونی و مایکروسافت کارهای زیادی برای تغییر و بهبود کارایی کنسولهایشان انجام می دهند و من فکر میکنم بعدا بازیهایی با ظاهر بی نظیری خواهیم دید.اما در آن واحد PC همیشه جلوتر است و در سالهای آینده با بهبود پرفورمنس ما با سرعت خطرناکی به سمت ارائه گرافیکهای خارق العاده برای سازندگان PC پیش می رویم و این روند ادامه خواهد داشت.PC همیشه جلوتر خواهد بود چون هزینه و نوع قطعات آن که بسیار گرانتر,بزرگتر و جذابتر از هر آنچه روی کنسولها می بینید هستند.بازیها در هر دو سمت بی نظیر خواهند بود اما اگر دقیق نگاه کنید PC توانایی پردازش چند تصویر همزمان و ارائه تعداد بی نظیری از پیکسلها رو صفحه را دارد در حالی که کنسولها از رزولیشهای 720p/1080p استفاده خواهند کرد."
وی همچنین در رابطه با طراحی GPUهای کنسولهای نسل بعدی و رقابتش با NvVidia توضیحاتی داد: "ما طراحی GPUهای کنسولهای بعد را انتخاب کردیم چون AMD GCN فراتر از گرفیکهای معمولی است و با توجه به پردازش ناهمگون آن انعطاف پذیری بیشتری دارد.nVidia هنوز باید کارهای زیادی در زمینه گرافیکهای PC انجام دهد,مطمئنا آنها در زمینه های بسیاری شهرت خوبی به هم زدند اما در نهایت پرفورمنسی که در بازیها خواهید دید بهینه نخواهد بود و پرفورمنس کارتهایشان پایین خواهد آمد."

منبع

کجای دنیا هاردکور بودن ربطی به پایرت خور بودن داشته من نمی فهمم پایرت یه بحث اخلاقی هست هاردکور بودن یه بحث توانایی یا استعداد هست صرفا کسی که مایه داره هاردکور نمی شه یا بلعکس ps3 هم تا قبل از کپی خور شدن اکثرا سمتش نمی رفتن یا اگه می رفتن یه 360 یا high end pc دمه دست برای پایرت سایر بازی ها کنارش داشتن

ببین من اون همه کامل توضیح دادم اما ایرانی جماعت باز میره از توش یه چیزی در میاره کجای حرف من مایه داری بود اگر خودم رو مثال زدم برای چیزه دیگه اییه که توی صفحه های قبل میشه خوند شما که تو جریان نیسی میپری وسط نمیزای بحث تموم شه....

من کی گفتم هارکور = ماله دار بابا بی خیال......

شما مثل اینکه تا 2013 توی خواب بودی فدات شم ps3 تازه 1.5 ساله کپی خود شده کی گفته که تازه رفتن شمتش چیزی که نیمیدونی نگو اشک منو در نیار اخه یه چیزی بگو که هست چرا ما عادت داریم برای اینکه بگیم هستیم یه چیزی میایم میگیم که نیست.....

شما که 4 سال پیش رفتی سمت بازی کپی xbox چه ربطی داره به اینجا......

دوستان فن کنسولی هم که خوبه خوابن نیست..........عزیزان در مورد مطلب اون فردی که پاسخ به نقل قول میکنی بحث کن صحبت کن نه یه چیزه دیگه اخه....

روزی رو میبینم که کنسولی وجود نداره . ی سمت تبلت و گوشی های هوشمنده و در سمت دیگه pc مثل همیشه پابرجا .
به امید اون روز .:bighug:

حالا جالبیش اینجا هست که گیر بیشتر pc fan ها روی گرافیکه ، ولی نمی دونم چرا هر ساله این بازیهای کنسول هستن که دارن بهترین گرافیک رو می برن ! =))
روزی رو میبینم که کنسولی وجود نداره . ی سمت تبلت و گوشی های هوشمنده و در سمت دیگه pc مثل همیشه پابرجا .
به امید اون روز .:bighug:
آخه اونطوری piracy هم خیلی زیاد میشه بدبختی ، بیچاره همه شرکت ها ورشکسته میشن و دیگه کسی نیست که بخواد براتون بازی بسازه =(( تا حالا به این فکر کرده بودین ؟ =((

متأسفانه دوستان کنسول باز چون توانائی اسمبل کردن یک کامپیوتر درست حسابی رو ندارند و اصولا یک کامپیوتر بانکی! دارند، فقط میان و بدون هیچ منطقی، کامپیوتر رو میکوبن! البته همه کنسول باز ها اینطور نیستند، فقط 99 درصد اونها این وضعیت رو دارند. :-$

متأسفانه دوستان کنسول باز چون توانائی اسمبل کردن یک کامپیوتر درست حسابی رو ندارند و اصولا یک کامپیوتر بانکی! دارند، فقط میان و بدون هیچ منطقی، کامپیوتر رو میکوبن! البته همه کنسول باز ها اینطور نیستند، فقط 99 درصد اونها این وضعیت رو دارند. :-$

خوبه ادم جمع الکی نبنده و قبل از اون خوب پروفایل بچه هارو ببینه تا نگه 99% تا جایی که یادمه اکثرا بچه ها اینجا حرفه ای هستن با اینکه سیتم تو امضاء نمیزارن.....:d

با ارادت خاص به کاربران قدیمی....

از چه روش آماری استفاده کردی !!!!؟ جدیده ؟

این بحث‌ها بیشتر جنبه کمدی داره تا تخصصی ولی‌ کسی‌ که خودشو گیمر میدونه پلتفرم براش تبدیل به یک ارزش نمی‌شه

PC جای خود کنسول هم جای خودش رو برای گیمر داره من خودمو محدود به یک کنسول خاص یا PC نمیکنم و سعی‌ می‌کنم نهایت لذت رو از تمام پلتفرمها ببرم

آخرین ویرایش:
شما احیانن خبر دارید که نسل بعد پول 6 یا 7 تا بازی اورجینال اگر بخواین بگیرین مبلغی بین 1میلیون 200هزارتومن تا 1 میلیون و نیم باید پیاده بیشین .

شما فقط فکر خرید کنسول رو میکنید به باقی ماجرا که اصل کار هست انگار توجهی ندارین؟

با پول 10 تا بازی اورجینال + پول خود کنسول شما میتونی بهترین pc برای بازی جمع کنی .

حالا بقول یه بنده خدایی پایرت هدفمند هم میزنی گاهی وقتی یه بازی از استیم برای احترام به سازندش میخری.
XONE احتمال هک شدنش هست، مخصوصا که گفتن درایوش با کابل ساتا وصل می شه (خوراک هک) و کنسولیم هست که هکرا روش کار می کنن حتما...
شک نکنید بالاخره یکی از دو کنسول نسل بعد هک می شه. اونم تو همون یکی دو سال اول.
از چه روش آماری استفاده کردی !!!!؟ جدیده ؟
احتمالا با همون روشی که گیر دادن کسی ادعا کرده کنسول قوی تر از PC هست و 10 صفحه سر این قضیه دارن حرفای همدیگه و روشنگریای NVIDIA و AMD رو تایید می کنن.

آخرین ویرایش:
ببین من اون همه کامل توضیح دادم اما ایرانی جماعت باز میره از توش یه چیزی در میاره کجای حرف من مایه داری بود اگر خودم رو مثال زدم برای چیزه دیگه اییه که توی صفحه های قبل میشه خوند شما که تو جریان نیسی میپری وسط نمیزای بحث تموم شه....

من کی گفتم هارکور = ماله دار بابا بی خیال......

شما مثل اینکه تا 2013 توی خواب بودی فدات شم ps3 تازه 1.5 ساله کپی خود شده کی گفته که تازه رفتن شمتش چیزی که نیمیدونی نگو اشک منو در نیار اخه یه چیزی بگو که هست چرا ما عادت داریم برای اینکه بگیم هستیم یه چیزی میایم میگیم که نیست.....

شما که 4 سال پیش رفتی سمت بازی کپی xbox چه ربطی داره به اینجا......

دوستان فن کنسولی هم که خوبه خوابن نیست..........عزیزان در مورد مطلب اون فردی که پاسخ به نقل قول میکنی بحث کن صحبت کن نه یه چیزه دیگه اخه....

برادر تا اونجا که من می دونم خیلی بیشتر از 1.5 ساله هک شده این اطلاعات رو از کجا میارید شما ها؟!
-بهت بر هم نخوره ولی یه مقدار واضح تر بنویس اصلا معلوم نیست دقیقا داری چی میگی!

هر چقدر پول بدی همون قدر آش میخوری
همین الانشم یکی از دلایل پیش فروش بیشتر ps4 نسبت به xbox1 صد دلار قیمت کمتر هست حالا شما فرض کن طرف بیاد 1000 دلار بده فقط بابت یه گرافیک تو ایران چون 90% pc بازها پایرت میزنن اصلا به فکر بازیاش نیستن ولی اونایی که کلی پول بابت بازی اورجینال میدن و تازه بازی ها بهتری هم بازی میکنن که اکثرشون جزو تاپ های صنعت گیم هستن (gta V) به این موضوع کاملا واقفن که لذت واقعی در دنیای گیم در کنسول ها موجوده
حالا یه pc باز میاد میگه شما چه میفهمین بازی های انحصاری pc چین:d

نه که کنسول بازا 100% اورجینال میزنن :|
سالی 1 بازی اصل میخرید اونم چون 6 ماه طول میکشه کرک بشه شد حمایت!؟ هستن اینجا بچه هایی که پایرت بازی میکنن ولی بعدش میرن استیم همون بازی رو میخرن , یا اگه پول ندارن صبر میکنن تخفیف بخوره...از کنسول فن جماعت تیکه ی پایرت خوری بشنوی خیلی ستمِ دیگه!!!
GTA V الان انحصاریه!؟ فکت جدید بچه ها :))
یجوری میگه بازیای تاپ بازی نمیکنن انگار ما پی سی فنا ماریو با کیفیت 64 بیتی بازی میکنیم خودشون بتلفیلد 4K ... شما تو عمرت استارکرفت از نزدیک دیدی؟! همین دیابلو رو له له میزدید واسش که , چی شد پـــ!؟
میخوای 10 تا بازی جدید اسم ببرم که متاش بالای 90 باشه ولی تو عمر گیمریت نه بازی کرده باشی نه اسمشو شنیده باشی؟! ترول ام حدی داره دیگه ... کال او دیوتی با Auto Aim بازی میکنن توهم هاردکوری ورشون میداره زیر پستی که طرف به اون غولی گفته PC همیشه بهتره میان ترول میکنن :)) لول به تفکراتتون واقعا :-j

شما احیانن خبر دارید که نسل بعد پول 6 یا 7 تا بازی اورجینال اگر بخواین بگیرین مبلغی بین 1میلیون 200هزارتومن تا 1 میلیون و نیم باید پیاده بیشین .

شما فقط فکر خرید کنسول رو میکنید به باقی ماجرا که اصل کار هست انگار توجهی ندارین؟

با پول 10 تا بازی اورجینال + پول خود کنسول شما میتونی بهترین pc برای بازی جمع کنی .

حالا بقول یه بنده خدایی پایرت هدفمند هم میزنی گاهی وقتی یه بازی از استیم برای احترام به سازندش میخری.

نسل قبل کجا بودی شما کلی راه هست .
یکیش کرایه با 10 تومن .
یکیش تعویض کنی اونم حدودا 20 تومن .
ووو...

نسل قبل کجا بودی شما کلی راه هست .
یکیش کرایه با 10 تومن .
یکیش تعویض کنی اونم حدودا 20 تومن .
ووو...

نسل قبل رفیق من همینجا بودم و خودم هم طرفدار پلتفرم pc بعلاوه پلتفرم ps هستم.جنگ و دعوام هم بر سر مقایسه کیلزون3 و با ایکس باکس فنها که میگفتن گرافیک کرایسیز2 خداست هنوز موجوده مال 3 سال پیش.
تو شهری که من زندگی میکنم چیزی به نام گیم کرایه ایی وجود نداره.یه زمانی برای سگا جنسیز اینطوری بود ولی دیگه این خبرا نیست.
بازی اورجینال در وضعیت فعلی کم کم که تازه رلیز شده 200 هزار تومن هست.
اولا یه بازی ورزشی مثل wwe یا ufc رو من برای نسل بعد حالا حالا ها نمیفروشم چون عاشق این طور بازیها هستم و انلاین بازی میکنم پس حداقل یک سالی دستمه تا نسخه بعدیش بیاد.
بخوام اینو بفروشم باید زیر نصف قیمت بفروشم چون دیگه کهنه شده.
در مورد انحصاریها .
من دلم نمیاد gow3 رو بفروشم و باورت نمیشه هنوز دارم بازی میکنم و از گرافیک + اهنگهاش لذت میبرم.

میمونه تاک و توکی انحصاری اونم بعد یه هفته بخوای بفروشی حداقل 1/4 قیمتش کم میشه انلاینشم استفاده کرده باشی قیمتش هی میاد پایینتر.

کلا هی باید 50 تومن حداقل ضرر بدی یا کلا گیم رو نگه داری ارشیو کنی .یا دیگه کلا ازش زده بشی بفروشی که خیلی از قیمتش کم میشه.
خرید و فروشها هم اکثرا اینترنتی هست تا دیگه دست دلال جماعت کوتاه بشه.

منم بخوام یه ps4 بخرم برای نسل بعد فقط برای انحصاریها هست وگرنه مولتهیها از دم روی pc بازی میکنم.اکثر بازیهای انحصاری دارای کیفیت بسیار خوبی هستن که ادم دلش نمیاد زود بازی رو رد کنه بره.
این جریان سختی خرید بازیهای اورجینال از نظر مالی اونایی که تازه رلیز میشن هم مشکل ایران نیست خیلی دیگه از کشورها هم مردمشون همین مشکل رو دارن مثل چین یا روسیه یا کلا بلوک شرق و........

XONE احتمال هک شدنش هست، مخصوصا که گفتن درایوش با کابل ساتا وصل می شه (خوراک هک) و کنسولیم هست که هکرا روش کار می کنن حتما...
شک نکنید بالاخره یکی از دو کنسول نسل بعد هک می شه. اونم تو همون یکی دو سال اول.
احتمال هک شدنش هست ولی 50 در 50 .بعید میدونم مثل 360 سر تیر هک بشه .زمان زیادی لازمه چون ماکروسافت گویا سفت تر شده سر این قضیه .حداقل برای اینکه دهن 3rd پارتیها رو ببنده.

خودمم همیشه گفتم یکی از عوامل فروش زیاد 360 همین هک شدنش بود که تو خیلی از کشورهای جهان دوم و سوم فروش زیادی کرد.
سونی نسل قبل بخاطر اینکه سر سخت افزار خرکی ps3 اولاش داشت به ازائ هر کنسول که تولید میشد از جیب پول پرداخت میکرد براش صرف فقط فروش بازیهای انحصاریهاش بود.این نسلم فکر کنم بخاطر اینکه قیمت کنسول رو کم میده بازم با پایرت مقابله زیادی کنه چون سود اصلیش فروش بازیهای انحصاری خودش هست.

بله . بالای تاپیک باید بزنیم : تنها کسانی که با کرایسیس 1 بالای 120 فریم می گیرند و کانتر باز و master of headshot هستند حق ورود و اظهار نظر دارند ! :)
همه حق اظهار نظر دارن اما تعجب میکنم وقتی میبینم طرف رو کنسول داره با auto aim بازی میکنه بعد میاد حمله میکنه به PC !
اصلا مهم نیست که یارو چی بازی میکنه یا هدشات میزنه یا نه ! مهم اینه که خودش هدف گیری میکنه و میزنه حالا چه بزنه تو پاش چه تو سرش...

آچار فرانسه داریم
هم از سخت افزار سرش می شه هم از نرم افزار هم از امنیت
جدیدا وارد بحث های تحلیل فروش کنسول ها هم شده نظریه صادر می کنه

فقط یک مشکلی داره اینه که فقط کلمه هاش خوشگله اما بار علمی اش 0 مطلقه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or