PC :AMD همیشه جلوتر از کنسولها خواهد بود

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
1.jpg

Neal Robinson از سوی AMD در صحبتهایی اذعان کرد که هنوز فکر می کند PC پلتفورم قدرتمندتری هست و همیشه هم این گونه خواهد ماند.
وی در جواب به این پرسش که چرا بر خلاف گذشته که تقریبا بازیهای کنسولی یکسان با PC بودند اکنون دموهای نسل بعد به اندازه همتایان خود روی PC قابل توجه نیستند,گفت: "به نظرم این مسئله بستگی به عنوانی که مدنظر دارید,دارد و هنوز ویژگیهای این بازیها در ابتدای راه قرار دارند.اگر به سخنرانی مارک سرنی توجه کنید مشخص است که سونی و مایکروسافت کارهای زیادی برای تغییر و بهبود کارایی کنسولهایشان انجام می دهند و من فکر میکنم بعدا بازیهایی با ظاهر بی نظیری خواهیم دید.اما در آن واحد PC همیشه جلوتر است و در سالهای آینده با بهبود پرفورمنس ما با سرعت خطرناکی به سمت ارائه گرافیکهای خارق العاده برای سازندگان PC پیش می رویم و این روند ادامه خواهد داشت.PC همیشه جلوتر خواهد بود چون هزینه و نوع قطعات آن که بسیار گرانتر,بزرگتر و جذابتر از هر آنچه روی کنسولها می بینید هستند.بازیها در هر دو سمت بی نظیر خواهند بود اما اگر دقیق نگاه کنید PC توانایی پردازش چند تصویر همزمان و ارائه تعداد بی نظیری از پیکسلها رو صفحه را دارد در حالی که کنسولها از رزولیشهای 720p/1080p استفاده خواهند کرد."
وی همچنین در رابطه با طراحی GPUهای کنسولهای نسل بعدی و رقابتش با NvVidia توضیحاتی داد: "ما طراحی GPUهای کنسولهای بعد را انتخاب کردیم چون AMD GCN فراتر از گرفیکهای معمولی است و با توجه به پردازش ناهمگون آن انعطاف پذیری بیشتری دارد.nVidia هنوز باید کارهای زیادی در زمینه گرافیکهای PC انجام دهد,مطمئنا آنها در زمینه های بسیاری شهرت خوبی به هم زدند اما در نهایت پرفورمنسی که در بازیها خواهید دید بهینه نخواهد بود و پرفورمنس کارتهایشان پایین خواهد آمد."

منبع

من اصلا fan چیزی نیستم
tlou هم مثالی بود که دوستان جلوتر اشاره کرده بودن و چون خودم تجربه بازی کردنش رو داشتم نظر شخصیم رو دادم چیزی از روی fanboy بودن یا hater بودن نگفتم

مفت باشه کلفت باشه .
کنسول با همین امکانات و کارایی خیلی بهتر از PC خدا تومنیه البته واسه گیم .
هر وقت تو بازیه انحصاری PC جلو زد چشم هر جی شماها بگین .
میلیون میلیون پول بدی بعد تو کف اخرین ما و هیلو و فورزا و گرن توریسمو ... بمونی خیلی باحالین شما=))
شما احیانن خبر دارید که نسل بعد پول 6 یا 7 تا بازی اورجینال اگر بخواین بگیرین مبلغی بین 1میلیون 200هزارتومن تا 1 میلیون و نیم باید پیاده بیشین .

شما فقط فکر خرید کنسول رو میکنید به باقی ماجرا که اصل کار هست انگار توجهی ندارین؟

با پول 10 تا بازی اورجینال + پول خود کنسول شما میتونی بهترین pc برای بازی جمع کنی .

حالا بقول یه بنده خدایی پایرت هدفمند هم میزنی گاهی وقتی یه بازی از استیم برای احترام به سازندش میخری.

نمیدونم چرا هی کنسول فنا میگن PC فلان قدر پول و خدا تومن و ...
بابا خیلی از PC ها و لپ تاپ ها با سیستم متوسط ورنج قیمت مناسب خیلی پرفورمنس بالایی دارن و بازی های روز رو خوب اجرا میکنن .
قوطی ها و بخاری ها رو با یه PC رنج پایین مقایسه کنید انصافا.

من اصلا به این چیزا کاری ندارم ولی کسی که با auto aim بازی میکنه چطوری میاد گیر میده به PC واقعا نمیدونم !
بله . بالای تاپیک باید بزنیم : تنها کسانی که با کرایسیس 1 بالای 120 فریم می گیرند و کانتر باز و master of headshot هستند حق ورود و اظهار نظر دارند ! :)

من نمیدونم چرا بعضی خودشون محدود به یک چیز می کنن،من اگه پول باشه همه کنسول ها رو می خرم از بازی های هر کدوم هم جداگانه لذت می برم،همه این بازی هایی که از کنسول یا PC نام برده شده مزایا و معایب خودشون رو دارن و میشه هر کدوم رو جداگانه بازی کرد و لذت برد،چون مثلا من Dota بازی می کنم پس دیگه TLOU بازی نکنم یا برعکس؟؟

سیستم خدا تومنی جمع کردید و شونصد فریم و 10K رزولوشن میگرید؟ مبارکتون باشه، Who gives a damn؟

خوره های گرافیکی و PC Master Race صدبرابر از dudebro ها و بچه های 10 ساله تو مولتی پلیر CoD بدترن.

سیستم خدا تومنی جمع کردید و شونصد فریم و 10K رزولوشن میگرید؟ مبارکتون باشه، Who gives a damn؟

خوره های گرافیکی و PC Master Race صدبرابر از dudebro ها و بچه های 10 ساله تو مولتی پلیر CoD بدترن.
کاملاََ بی طرفانه دارم مپیرسم . پول بازیهای اوریجینال کنسول در دو سه سال اول خودش با قیمت یه PC قوی برابری میکنه . به این توجه نمیکنید ؟:|

کاملاََ بی طرفانه دارم مپیرسم . پول بازیهای اوریجینال کنسول در دو سه سال اول خودش با قیمت یه PC قوی برابری میکنه . به این توجه نمیکنید ؟:|
عزيز وقتي شما يه بازي اوريج ميخري وقتي تمام كردي يه مقدار خيلي كم سر ميدي و يه بازيه جديد ديگه مي گيري قرار نيست كه براي همه بازي همون پول أوليه رو بديم
نمي خوايم كه ارشيو جمع كنيم كه .

منم با کیوان موافقم PC خوب دارین مبارک باشه عالیه 1000 فریم میگیرن who cares اول آخرش این شمایین که باید با PC یا وسیله ای که دارین لذت ببرین نه بقیه که برای ملت اینجوری صحبت میکنید .

خیلی بی طرفانه بگم بهت که حرف شما کاملا هم درسته با پول بازی اورجینال میشه در دو سه سال یه PC قوی بست اما سوال اینجاست که آیا با بازی کپی که نمیشه آنلاین بازی کرد امکانات لایو و بازی گروهی و استفاده بهتر از بازی از دست داد ارزش اینو داره که شما بازی کپی بازی کنی و یه سیستم خدا داشته باشی که بازی میگیری فقط بخش آفلاین بازی کنی بعد بندازی کنار ؟ آیا واقعا میشه از بازی های انحصاری کنسول ها گذشت ؟

جواب مشخصه ما برای چی میخوایم سیستم برای بازی وقتی شرکت های مثل سونی و ماکروسافت این همه خرج میکنن که بازی های عالی برای کنسولشون بیاد کی آخه این بازی ها رو ول میکنه میاد گرافیک بهتر میچسبه ؟

از طرف دیگه با یک بازی شما میتونی کلی لذت بازی گروهی ببری اما آفلاین چی ؟ من خودم به شخصه بازی که میپسندم حتما باید بخش سینگل پلیر داشته باشه اما آیا بعد از اتمام این بازی برای بار 10 ام این مولتی پلیر هستش که موجب میشه من از بازی که خوشم امده 10 بار تمامش کردم بیشتر لذت ببرم و با دوستام آنلاین بازی کنم .

عزيز وقتي شما يه بازي اوريج ميخري وقتي تمام كردي يه مقدار خيلي كم سر ميدي و يه بازيه جديد ديگه مي گيري قرار نيست كه براي همه بازي همون پول أوليه رو بديم
نمي خوايم كه ارشيو جمع كنيم كه .

البته این هم جواب کاملی نبود .;)

آخرین ویرایش:
بابا ما ایرونیا خیییییلی بیکاریم والبته پررو ....دوستان چی راضیتون میکنه برین با همون حال کنید....ایراد از کنسول و pc گرفتن واسه ماها مث ایراد گرفتن گرسنگان آفریقا از غذاهای رستوران های فرانسس....ما رو چه به این حرفا....خلاصه ختم کلوم : مصرف کنندگان عزیز جون باباتون بیخیال بزارین دنیا کارشو بکنه ما هم به نظاره بشینیم......... والسلام

NVidia این حرف زد گفتید این نسل چیزی بهش ندادن فلان جاش سوخته اینو می گه حالا که amd هم می گه باز هم استدلال های عجیب میارید حرف کی رو قبول دارید بگم اون بیاد بگه

آخرین ویرایش:
این وسط یاده یه چیزی افتادم......دوستان یادشون رفته اون موقع 7 ساله پیش PS3 اومده بود هم می گفتن کی این همه پول بازی اورجینال میده چیزی که تو خون ایرانی جماعت نبود و همه کپی میزدن پس چیشود اولش میخریدن یکی بعد با هم تعویض میکردن تا یواش

یواش جا افتاد و قیمت سر شکن شد و توان خرید رفت بالا و ارشیو هم کرد نکنه از اول ارشیو میکردن که هی میگین پول 3 تا بازی میشه پوله یه pc داداش من........شما که مثل من 5 تا کارتون گیم کپی pc داری این رو بدون شما کپی تو ایران بازی میکنی طرف

تو خارج سالی حداقل کمش 10 تا بازی pc بگیره 10 تا 60 دلار 600 دلار میشه که پول یه Pc High end که نیست؟؟؟

همه بازی ها هم روی کنسول میاد هم روی pc اما چیزی که باعث میشه 90% مردم با داشتن pc high end برن سمت Consol داشتن بازی های انحصاری و خواصه که نمی تونن جلوی خودشون رو بگیرن انگار دارن عقب میوفتن و میرن با 1/4 قیمت یه کنسول میگیرن.....

آیااااااااااااااااااااا بازی های انحصاری روی pc میشه زد آیییییییییییییااااااااااااااااااااااااااااااا killzone shadow fal و The last of us رو که میکوبینش میشه روی pc زد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خود من که pc high end بازم نباید از خودم بپورشم 4K رو بابا نمیشه روی Tv که زیره 56 اینچ تا 85 اینچ هست به طور واقعی دید بلکه تصویر استرج شده میبینی نه 4k فکردین sony و Macro عقل ندارن 4K بزارن وقتی نصف قشر مردم هنوز tv لامپ تصویری دارن....نهایت

lcd 32 یا 46 دارن............برید امار شهر های اینگلیس رو ببنید تا بفهمین من چیمیگم همشون هنوز تلفون های توی خونه ای که ما ایرانی نگاشم نمیکنیم مبل و صندلی که میزاریم دمه در tv که پرت میکنیم تو کوچه دارن استفاده میکنن..............;)

اینجا ایران نه UK و نه US هر وقت pc باز اورجینال مثل کنسول بازها خرید فیزیکی نه دیجیتال بعد بیاد بگه من هاردکور یا pc high end...........:-o

اعصاب نزاشتین...........

برای اطلاعات بعضی دوستان که فرق TV با مانیتور رو نمیدونن...و تصویر واقعی 4K چیه رو میزارم...رو 1080 هم میشه 4k دید با نسبت 1:1

TV حداقل 50 اینچ واقعی 4K ساپورت...85 اینپچ LG تو ایران امده قیمت نوجومی...
مانیتور هم دوستم میخواست Asus 31 اینچ 4K وارد کنه 3500$ توی ایران برا مشتری میوفتاده 13 میلیون وارد نکرده...
4Kcompare.jpg

آخرین ویرایش:
این وسط یاده یه چیزی افتادم......دوستان یادشون رفته اون موقع 7 ساله پیش PS3 اومده بود هم می گفتن کی این همه پول بازی اورجینال میده چیزی که تو خون ایرانی جماعت نبود و همه کپی میزدن پس چیشود اولش میخریدن یکی بعد با هم تعویض میکردن تا یواش

یواش جا افتاد و قیمت سر شکن شد و توان خرید رفت بالا و ارشیو هم کرد نکنه از اول ارشیو میکردن که هی میگین پول 3 تا بازی میشه پوله یه pc داداش من........شما که مثل من 5 تا کارتون گیم کپی pc داری این رو بدون شما کپی تو ایران بازی میکنی طرف

تو خارج سالی حداقل کمش 10 تا بازی pc بگیره 10 تا 60 دلار 600 دلار میشه که پول یه Pc High end که نیست؟؟؟

همه بازی ها هم روی کنسول میاد هم روی pc اما چیزی که باعث میشه 90% مردم با داشتن pc high end برن سمت Consol داشتن بازی های انحصاری و خواصه که نمی تونن جلوی خودشون رو بگیرن انگار دارن عقب میوفتن و میرن با 1/4 قیمت یه کنسول میگیرن.....

آیااااااااااااااااااااا بازی های انحصاری روی pc میشه زد آیییییییییییییااااااااااااااااااااااااااااااا killzone shadow fal و The last of us رو که میکوبینش میشه روی pc زد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خود من که pc high end بازم نباید از خودم بپورشم 4K رو بابا نمیشه روی Tv که زیره 56 اینچ تا 85 اینچ هست به طور واقعی دید بیکه تصویر استرج شده میبینی نه 4k فکردین sony و Macro عقل ندارن 4K بزارن وقطی نصف قشر مردم هنوز tv لامپ تصویری دارن....نهایت

lcd 32 یا 46 دارن............برید امار شهر های اینگلیس رو ببنید تا بفهمین من چیمیگم همشون هنوز تلفون های توی خونه ای که ما ایرانی نگاشم نمیکنیم مبل و صندلی که میزاریم دمه در tv که پرت میکنیم تو کوچه دارن استفاده میکنن..............;)

اینجا ایران نه UK و نه US هر وقت pc باز اورجینال مثل کنسول بازها خرید فیزیکی نه دیجیتال بعد بیاد بگه من هاردکور...........:-o

اعصاب نزاشتین...........

کجای دنیا هاردکور بودن ربطی به پایرت خور بودن داشته من نمی فهمم پایرت یه بحث اخلاقی هست هاردکور بودن یه بحث توانایی یا استعداد هست صرفا کسی که مایه داره هاردکور نمی شه یا بلعکس ps3 هم تا قبل از کپی خور شدن اکثرا سمتش نمی رفتن یا اگه می رفتن یه 360 یا high end pc دمه دست برای پایرت سایر بازی ها کنارش داشتن

هر وقت تو اینجور تاپیکها
http://forum.bazicenter.com/thread83443/page10/#post2918410

مشاهده کنیم طرفداران کنسول سر دوتا فریم تو سرو کله هم دیگه نمیزنن
بعد ایمان میاریم که بله واقعا براشون کیفیت بصری چهارتا فریم مهم نیست .

همچنین باید عرض شود که PC Master Race تا وقتی سیستمهای فوق مدرنی مثل auto aim (خوراک لم دادن رو مبل دگمه زدن) ندارن کمتر پیش میاد بدتر باشن
در کل نظرات متفاوته من برای بازی کردن سالهاست PC انتخاب کردم خیلیم هم علاقه به نقطه بازی دارم حتی از انحصاری های کنسول بیشتر...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or