PC :AMD همیشه جلوتر از کنسولها خواهد بود

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
1.jpg

Neal Robinson از سوی AMD در صحبتهایی اذعان کرد که هنوز فکر می کند PC پلتفورم قدرتمندتری هست و همیشه هم این گونه خواهد ماند.
وی در جواب به این پرسش که چرا بر خلاف گذشته که تقریبا بازیهای کنسولی یکسان با PC بودند اکنون دموهای نسل بعد به اندازه همتایان خود روی PC قابل توجه نیستند,گفت: "به نظرم این مسئله بستگی به عنوانی که مدنظر دارید,دارد و هنوز ویژگیهای این بازیها در ابتدای راه قرار دارند.اگر به سخنرانی مارک سرنی توجه کنید مشخص است که سونی و مایکروسافت کارهای زیادی برای تغییر و بهبود کارایی کنسولهایشان انجام می دهند و من فکر میکنم بعدا بازیهایی با ظاهر بی نظیری خواهیم دید.اما در آن واحد PC همیشه جلوتر است و در سالهای آینده با بهبود پرفورمنس ما با سرعت خطرناکی به سمت ارائه گرافیکهای خارق العاده برای سازندگان PC پیش می رویم و این روند ادامه خواهد داشت.PC همیشه جلوتر خواهد بود چون هزینه و نوع قطعات آن که بسیار گرانتر,بزرگتر و جذابتر از هر آنچه روی کنسولها می بینید هستند.بازیها در هر دو سمت بی نظیر خواهند بود اما اگر دقیق نگاه کنید PC توانایی پردازش چند تصویر همزمان و ارائه تعداد بی نظیری از پیکسلها رو صفحه را دارد در حالی که کنسولها از رزولیشهای 720p/1080p استفاده خواهند کرد."
وی همچنین در رابطه با طراحی GPUهای کنسولهای نسل بعدی و رقابتش با NvVidia توضیحاتی داد: "ما طراحی GPUهای کنسولهای بعد را انتخاب کردیم چون AMD GCN فراتر از گرفیکهای معمولی است و با توجه به پردازش ناهمگون آن انعطاف پذیری بیشتری دارد.nVidia هنوز باید کارهای زیادی در زمینه گرافیکهای PC انجام دهد,مطمئنا آنها در زمینه های بسیاری شهرت خوبی به هم زدند اما در نهایت پرفورمنسی که در بازیها خواهید دید بهینه نخواهد بود و پرفورمنس کارتهایشان پایین خواهد آمد."

منبع

داره دقیقا این قسمت با زیرکی به کد نویسی LOW LEVEL خودش AMD Mantle اشاره میکنه و اولین بازی bf4 که بشددت رو معماری R9290X بهینس

اگه 8 سال بعد زمانی که یه تراشه 200 دلاری شرکتهای انویدیا amd تونستن به تنهایی یه بازی تاپ 4k اجرا کنن (اونم نه sli یا کراسفایر )... بعد تو کنسول 400 دلاری اون موقع تازه میشه در مورد 4k روی کنسول صحبت کرد
رقابت بین انویدیا و amd به نفع کنسول بازان هم هست مگرنه اگه amd مثلا ATI نمیخرید الان کنسول اینی که میدیدید نبود .
پس
pc gaming باید باشه تا کنسول وجود داشته باشه.

8 سال بعد کنسول جدید یا با سخت افزار جدید اومده یا Cloud زده کلاً کلاس تمام این چیزا رو تعطیل کرده !

عقیده ی من این هست که کنسول و پی سی مکمل هم هستن از یه طرف می تونی با یک پی سی قدرتمند 99 درصد بازی های مولتی پلتفرم رو با کیفیت بالا بازی کنی از یه طرف هم با کنسول به عناوین انحصاری عالی و عنوان های صرفا کنسولی و همچنینی شبکه های پر محتوای لایو و پلی استیشن نتورک و....دسترسی داشته باشی!
نه پی سی ازکنسول ها جلوتره و نه بالعکس ! فقط هر دو مکمل هم هستن! به همین جهت همیشه در کنار پی سی از کنسول هم بهره بردم!

در اینکه PC قویتر از کنسول میتونه باشه شکی نیست (به قول معروف هر چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری :d) ولی عمرا بتونه جای لَم دادن جلوی تلویزیون و گرفتن دسته و بازی کردن بازی های انحصاری کنسولا رو پُر کنه :d

هر چقدر پول بدی همون قدر آش میخوری
همین الانشم یکی از دلایل پیش فروش بیشتر ps4 نسبت به xbox1 صد دلار قیمت کمتر هست حالا شما فرض کن طرف بیاد 1000 دلار بده فقط بابت یه گرافیک تو ایران چون 90% pc بازها پایرت میزنن اصلا به فکر بازیاش نیستن ولی اونایی که کلی پول بابت بازی اورجینال میدن و تازه بازی ها بهتری هم بازی میکنن که اکثرشون جزو تاپ های صنعت گیم هستن (gta V) به این موضوع کاملا واقفن که لذت واقعی در دنیای گیم در کنسول ها موجوده
حالا یه pc باز میاد میگه شما چه میفهمین بازی های انحصاری pc چین:d

100 باربر هم قویتر شن که چی باید چند میلیون خرج کنید مثل من و دوستانم اخرم که چی حسرت بازی های انحصاری و کنسولی که باهاش بزرگ شدی رو باید

به گور ببری هیچ وقت این قضیه انحصاری رو ور نمیدارن چون باعث فروش و پیروزیشون میشه.......:d

مثل همیشه شما هم فقط با 399$ دلار به خانواده Sony بپیوندین.....:bighug:

thehutps4.jpg

هر چقدر پول بدی همون قدر آش میخوری
همین الانشم یکی از دلایل پیش فروش بیشتر ps4 نسبت به xbox1 صد دلار قیمت کمتر هست حالا شما فرض کن طرف بیاد 1000 دلار بده فقط بابت یه گرافیک تو ایران چون 90% pc بازها پایرت میزنن اصلا به فکر بازیاش نیستن ولی اونایی که کلی پول بابت بازی اورجینال میدن و تازه بازی ها بهتری هم بازی میکنن که اکثرشون جزو تاپ های صنعت گیم هستن (gta V) به این موضوع کاملا واقفن که لذت واقعی در دنیای گیم در کنسول ها موجوده
حالا یه pc باز میاد میگه شما چه میفهمین بازی های انحصاری pc چین:d

تا حدودی درسته ولی باز هم روی pc این انتخاب رو داری که بتونی بازی ها رو خیلی ارزون بخری. با اومدن امثال steam خیلی pc به عنوان یه platform گزینه خوبی داره. این رو اصلا قبول ندارم که " لذت واقعی تو کنسول هست". همین حرفا رو که میزنید میشید مثل Pc فن های بی منطق!

- - -ویرایش - - -

100 باربر هم قویتر شن که چی باید چند میلیون خرج کنید مثل من و دوستانم اخرم که چی حسرت بازی های انحصاری و کنسولی که باهاش بزرگ شدی رو باید

به گور ببری هیچ وقت این قضیه انحصاری رو ور نمیدارن چون باعث فروش و پیروزیشون میشه.......:d

داداش جو گیری هم بد دردی شده نه؟ به گور ببری!! قبل از تایپ کردن یه کم فکر هم کنید ضرر نداره به خدا.

- - -ویرایش - - -

ما با کنسول های 400 دلاری خود خوشیم،شما نیز با کارت گرافیک های 2000 دلای،سی پی یو های 3000 دلاری و مادربورد های 4000 دلاری خود خوش باشید.

من یکی که بیشتر با این پست های چپ اندر قیچی شما خوشم. من موندم چرا اینقدر ناراحت میشید کشی میاد میگه pc قوی تره! واقعا واسم سواله به خدا.

thehutps4.jpg
آره با دلاری 3500 تومن من که به کله به خانواده سونی میپیوندم:bighug: ملت توهم زدن فکر میکنن توی خارجن و دلار هم 1000 هست:bighug:
البته میدونی باید حواسمون باشه فروشنده ها ارزون تو پاچه-مون نکنن یه وَخ!

ملت خوشالن به مولا. همین که زیر فشار اقتصادی نزاییم خودش جای شکر داره

ما با کنسول های 400 دلاری خود خوشیم،شما نیز با کارت گرافیک های 2000 دلای،سی پی یو های 3000 دلاری و مادربورد های 4000 دلاری خود خوش باشید.

والا ما کل سیستممون رو با 1100 دلار بستیم ! گرون ترین گرافیک TITAN هست فکر کنم که هزار دلار قیمتشه !
والا ما ندیدیم کسی واسه خوش بودن هم چرتکه بندازه ! اگه بحث پول باشه که آدم اصلا بازی نکنه خیلی بصرفه هست !

خوب اینو همه میدونن پی سی قدرتمند هست و amd خواسته با این حرفشو فروش r رو بالا ببره که کاملا موفق هم بوده جدای این که کارت گرفیکش عالی هست (پرس وجو کردم از فروشنده ها ) و خیلی خوب ظاهر شده قبلا فکر میکردیم که amd میخواد روی کنسول ها مانور بده ولی کلا این نظریه باطل شد amd میخواد پی سی رو هم مثل کنسول های نسل بعد خوب کیپ کنه واسه بازی و گرافیک از نظر قیمت و کارهای فعلا r بترین گرینه برای گیمرهاست منم احتمال زیاد از این نوع کارت گرافیک استفاده کنم چون هرجا سخن از کارت گرافیک میاد سری r قوی تر ظاهر شده درصورتی فن دو اتیشه تایتان بودم

ولی عمرا بتونه جای لَم دادن جلوی تلویزیون و گرفتن دسته و بازی کردن بازی های انحصاری کنسولا رو پُر کنه :d
کاملا درسته فقط چیپسو پفکو پایرت هدفمندو یادت رفت بگی :d
100

thehutps4.jpg
یاد این تبلیغات دم مترو افتادم
تنها با ده هزار تومن به خانواده بزرگ ایرانسل بپیوندین.....
yahoo_4.gif
انحصاری کنسول هم خوبه ما هم تجربه کردیم هیچوقت نگفتیم بده همشوم باهر سلیقه ایی جور نیستن .. ولی نمیدونم شماها چرا وقتی یه خبر از قدرت بیشتر PC منتشر میشه اینقدر راحت میشید.:d
AMD خودش تراشه کنسول تولید میکنه خودشم میگه از PC ضعیف تره دیگه ازین ساده تر داریم؟

آخرین ویرایش:
.

در اینکه PC قویتر از کنسول میتونه باشه شکی نیست (به قول معروف هر چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری :d) ولی عمرا بتونه جای لَم دادن جلوی تلویزیون و گرفتن دسته و بازی کردن بازی های انحصاری کنسولا رو پُر کنه :d

آها حالا گرفتم منظورت تنبل خونه شاه عباسه که نتونی دیگه از زمین پاشی شی مثل این فلجا :d

thehutps4.jpg

دلالی یا بازاریاب؟;;)

آره با دلاری 3500 تومن من که به کله به خانواده سونی میپیوندم:bighug: ملت توهم زدن فکر میکنن توی خارجن و دلار هم 1000 هست:bighug:
البته میدونی باید حواسمون باشه فروشنده ها ارزون تو پاچه-مون نکنن یه وَخ!

ملت خوشالن به مولا. همین که زیر فشار اقتصادی نزاییم خودش جای شکر داره

فدات دمت گرم . آره همینو بگو

من 3 ماه حقوقمو کلا خرج نکنم بازم روی هم به wii u دلاکس نمیرسه چه برسه به ps4 یا xbox1 :))

آخرین ویرایش:
مطمئنا آنها در زمینه های بسیاری شهرت خوبی به هم زدند اما در نهایت پرفورمنسی که در بازیها خواهید دید بهینه نخواهد بود و پرفورمنس کارتهایشان پایین خواهد آمد."

بیا برو درایورات رو اصلاح کن نه اینکه برای هر بازی ماهی دوتا فیکس درایور بدی بیرون :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or