PC :AMD همیشه جلوتر از کنسولها خواهد بود

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
1.jpg

Neal Robinson از سوی AMD در صحبتهایی اذعان کرد که هنوز فکر می کند PC پلتفورم قدرتمندتری هست و همیشه هم این گونه خواهد ماند.
وی در جواب به این پرسش که چرا بر خلاف گذشته که تقریبا بازیهای کنسولی یکسان با PC بودند اکنون دموهای نسل بعد به اندازه همتایان خود روی PC قابل توجه نیستند,گفت: "به نظرم این مسئله بستگی به عنوانی که مدنظر دارید,دارد و هنوز ویژگیهای این بازیها در ابتدای راه قرار دارند.اگر به سخنرانی مارک سرنی توجه کنید مشخص است که سونی و مایکروسافت کارهای زیادی برای تغییر و بهبود کارایی کنسولهایشان انجام می دهند و من فکر میکنم بعدا بازیهایی با ظاهر بی نظیری خواهیم دید.اما در آن واحد PC همیشه جلوتر است و در سالهای آینده با بهبود پرفورمنس ما با سرعت خطرناکی به سمت ارائه گرافیکهای خارق العاده برای سازندگان PC پیش می رویم و این روند ادامه خواهد داشت.PC همیشه جلوتر خواهد بود چون هزینه و نوع قطعات آن که بسیار گرانتر,بزرگتر و جذابتر از هر آنچه روی کنسولها می بینید هستند.بازیها در هر دو سمت بی نظیر خواهند بود اما اگر دقیق نگاه کنید PC توانایی پردازش چند تصویر همزمان و ارائه تعداد بی نظیری از پیکسلها رو صفحه را دارد در حالی که کنسولها از رزولیشهای 720p/1080p استفاده خواهند کرد."
وی همچنین در رابطه با طراحی GPUهای کنسولهای نسل بعدی و رقابتش با NvVidia توضیحاتی داد: "ما طراحی GPUهای کنسولهای بعد را انتخاب کردیم چون AMD GCN فراتر از گرفیکهای معمولی است و با توجه به پردازش ناهمگون آن انعطاف پذیری بیشتری دارد.nVidia هنوز باید کارهای زیادی در زمینه گرافیکهای PC انجام دهد,مطمئنا آنها در زمینه های بسیاری شهرت خوبی به هم زدند اما در نهایت پرفورمنسی که در بازیها خواهید دید بهینه نخواهد بود و پرفورمنس کارتهایشان پایین خواهد آمد."

منبع

اینم برای فروختن کارت های گرافیکش این حرف بیهوده و مضحک رو می گه (چیزی که همه می دونن و واضح هست گفتنش برای بار هزارم فقط مسخره بازیه و کار دیوونه هاست)
اما چون تو بازار کنسول ها سهم داره به تندی انویدیا نمی گه و تکرار کردنش هم به تعدد حملات انویدیا نیست. نکته واضح تر اینکه جفتشون به هم دیگه یه حالی هم می دن و حمله می کنن به همدیگه.
به نظرم واقعا این حرفا ارزش خبری ندارن...انگار بگن الان روزه هی! از اینم واضح تره PC که می شه ثانیه به ثانیه ارتقاش داد از کنسولی که برای 6-7 سال یه سخت افزار مشخص داره قوی تره. انگار این موضوع اصلا چیزیه که نیاز به فکر و بحث و بررسی داشته باشه بخوان اینا بگن ما از جهالت درآیم...
فقط اینه PC فن ها و کنسول فن ها با هم بحث بی نتیجه کنند.

آخرین ویرایش:
آره با دلاری 3500 تومن من که به کله به خانواده سونی میپیوندم:bighug: ملت توهم زدن فکر میکنن توی خارجن و دلار هم 1000 هست:bighug:
البته میدونی باید حواسمون باشه فروشنده ها ارزون تو پاچه-مون نکنن یه وَخ!

ملت خوشالن به مولا. همین که زیر فشار اقتصادی نزاییم خودش جای شکر داره

اولا این بحث دلار جاش اینجا نبود که کشیدی وسط !چون خودت گفتی !دلار الان زیر 3000هزار تومان امده !
دوما هر کی داره می خره شما ناراحت دیگران نباش
قطعا هر کدام از این 2 کنسول عناوین انحصاری خودشو داره که می تونه برای طرفدارانش جذاب باشه !
هر کی هم که داشته باشه و علاقه مند باشه علاوه بر کنسول های نسل جدید ی pcخوب هم کنارش می بنده و حالشو می بره
بماند که ی سری ی pcجمع می کنند و 5 سال بعد ارتقا می دن و فقط گیم و گیمر بودن رو pcرا تو بازی های خاص می دونن بس

بماند که ی سری ی pcجمع می کنند و 5 سال بعد ارتقا می دن و فقط گیم و گیمر بودن رو pcرا تو بازی های خاص می دونن بس
اون که صد در صد, انتظار کسی که به قمصور میگه استاد و به والو میگه شیر فلکه که هیچ کاری نکرده و کارمک هم یه معتاد مفنگی میدونه و وسط بحث PC vs Console میاد از Console حمایت میکنه و تنها دلیل PC Gamer بودنش گرافیکه رو PC Gamer حساب کنیم؟:lol:

مطمئنا آنها در زمینه های بسیاری شهرت خوبی به هم زدند اما در نهایت پرفورمنسی که در بازیها خواهید دید بهینه نخواهد بود و پرفورمنس کارتهایشان پایین خواهد آمد."

بیا برو درایورات رو اصلاح کن نه اینکه برای هر بازی ماهی دوتا فیکس درایور بدی بیرون :))

دقیقا =))

یه اصلی هستش که من خیلی قبولش دارم اکثرا درسته :

کسی که یه برچسب و یا ایرادی رو به دیگری میچسبونه و روش هم تاکید داره اون مشکل رو خودش داره و به قولی کافر همه را ....

آها حالا گرفتم منظورت تنبل خونه شاه عباسه که نتونی دیگه از زمین پاشی شی مثل این فلجا :d

دلالی یا بازاریاب؟;;)

فدات دمت گرم . آره همینو بگو

من 3 ماه حقوقمو کلا خرج نکنم بازم روی هم به wii u دلاکس نمیرسه چه برسه به ps4 یا xbox1 :))

داداش توهین هم حدی داره بچه جون رعایت سنت رو میکنم جوابت رو نمیدم دوست ندارم گزارش کنم بن شی عقده ای بشی بیای اینجا خودت رو خالی کنی من دلالم یا یکی دیگه چشم داری امضاء رو ببین پروفایل رو بخون تاریخ عضویت رو ببین بعد....;)

تو این سایت PC Gaming تنها خلاصه شده تو گرافیک. کسی PC رو ارتقا میده که بتونه کیفیت بهتری رو نسبت به کنسول ببینه ، مگرنه اجرا کردن بازی های چیپی مثل WoW, LoL,DotA با اندروید هم میسره!

اولا این بحث دلار جاش اینجا نبود که کشیدی وسط !چون خودت گفتی !دلار الان زیر 3000هزار تومان امده !
دوما هر کی داره می خره شما ناراحت دیگران نباش
قطعا هر کدام از این 2 کنسول عناوین انحصاری خودشو داره که می تونه برای طرفدارانش جذاب باشه !
هر کی هم که داشته باشه و علاقه مند باشه علاوه بر کنسول های نسل جدید ی pcخوب هم کنارش می بنده و حالشو می بره

همین رو بگو خدا از دهنت بشنو دوستان فکردین من 10 تا 10 تا ps4 میگیرم من قیمت شو در مقایسه با قطعات کامپیوتری توی خارج از ایران گفتم طرف از کانادا میاد ایران یه کامپیوترم میخره میبره به خاطر گرونی قطعات اونجا شما نمیدونید مشکل منه...

تو ایران هم بخوای یه سیتم معمولی جم کنی باید 1 میلیون بدی اگر حرفه ای جم کنی قوی همه قطعات رو باید بالا بگیری نه یه کارت گرافیک تیتان بگیری خداحافظ سی پیو،پاور،رم،کارت گرافیک،کیس،سیتم کولینگ باید متناسب باشه بالای 2 میلیون میشه فقط کیسش

میتونی pc بگری یا ps4 به خودتون ربط داره من تو این مملکت دارم زندگی میکنم نه امریکا دوستان برن 4 تا فروم اورکلاک عضو بشن برن بازار بد نیست.

thehutps4.jpg

اون که صد در صد, انتظار کسی که به قمصور میگه استاد و به والو میگه شیر فلکه که هیچ کاری نکرده و کارمک هم یه معتاد مفنگی میدونه و وسط بحث PC vs Console میاد از Console حمایت میکنه و تنها دلیل PC Gamer بودنش گرافیکه رو PC Gamer حساب کنیم؟:lol:

شما برو با نقطه بازی هاتون حال کنید بس
الان شما تو کجای پست من دیدید که من از کنسول حمایت کردم !:))
تو این سایت PC Gaming تنها خلاصه شده تو گرافیک. کسی PC رو ارتقا میده که بتونه کیفیت بهتری رو نسبت به کنسول ببینه ، مگرنه اجرا کردن بازی های چیپی مثل WoW, LoL,DotA با اندروید هم میسره!
حالا تا صبح بیا تو ضیح بده طرف میگه نه من 9600دارم فقط می تونم همه این های که گفتی را اجرا کنم پس pcگیمر می شه همین :))

خاک تو سر AMD.)x
هر چی بدبختیه از گور بابای همین AMD بلند میشه.
اگه کنسولهای نسل بعد ضعیفن همش تقصیر این AMD هستش که گند زده بهشون. یارو ورداشته APU ی تبلت گذاشته توشون بعد ادعاشم میشه.
از اونور هم یدونه سماور برقی داده بیرون فکر کرده شاهکار کرده. و برای اینکه اون سماور رو هم به مردم بندازه باید هم از این خزعبلات بگه.
همین الانش هم جلوی nVidia قاچاقی زنده است.

https://www.google.com/url?sa=t&rct...jlVASAiIyMpcPt341CIMoyA&bvm=bv.55123115,d.d2k
https://www.google.com/url?sa=t&rct...mNgTryO_Nezq8jFi0kXdwLQ&bvm=bv.55123115,d.d2k
Crysis 3 خوبه حتما:(
الان شما تو کجای پست من دیدید که من از کنسول حمایت کردم !
yahoo_21.gif
شما همونی نبودید که چند وقت پیش داشتید با من بحث میکردید که کنسول از PC بهتره؟

https://www.google.com/url?sa=t&rct...jlVASAiIyMpcPt341CIMoyA&bvm=bv.55123115,d.d2k
https://www.google.com/url?sa=t&rct...mNgTryO_Nezq8jFi0kXdwLQ&bvm=bv.55123115,d.d2k
Crysis 3 خوبه حتما:(
شما همونی نبودید که چند وقت پیش داشتید با من بحث میکردید که کنسول از PC بهتره؟

راجع به بازی ای که نتونستی بازی کنی اظهار نظر نکن !. (فکت!). حالا خوبه 9800 داری ... بعضیا با 8400GS میا چنان کنسول ترول میکنن که نگو ... lol ,wow ,dota ارزش بازی گروهی و نت دارن . مگرنه چیزهای بارزی مثل شخصیت پردازی،داستان،گرافیک و گیملی درش تعریف نشده. کل بازی یه هیرو چماغ به دسته که چماغو با سرعت بینهایت کلیک چپ به سر و صورت یه مشت موجودات تمام ناشدنی فرود میاره !.;)

والا
طرف نشسته رو کنسول cod چاق کرده یحتمل auto aim فعال کرده تنها زحمتش یه دگمه زدنه بعد ادعای هارد کور بودنش درو دیوارو رنگی میکنه :))

نقطه بازی هم طرفداری خاص خودشو داره که خوب درک بالایی میطلبه
تا ماداریم از batman arkham origins با کیفیت مطلوب بدون افت فریم لذت میبریم دوستان به بحث ادامه بدید.

آخرین ویرایش:
انویدیا در این مورد یه کم زیاد مصاحبه می کرد :-/
نه ما داشتیم بیانات گوهربار هفتگی این شرکت (به علت ترس از انقراض گیم) رو ترول می کردیم دیگه...:(
اصلا چه ربطی داشت به این موضوع که دستش از کنسول کوتاه مونده وقتی 100 بار گفت جیپ گرافیکی AMD برای کنسول های نسل بعد به درد نمی خوره و به خاطر همین کنسول ها آشغالن؟:-/
این اصلا ربطی به این موضوع بالا داره؟ ترول تا چه حد!!!

راجع به بازی ای که نتونستی بازی کنی اظهار نظر نکن !. (فکت!). حالا خوبه 9800 داری ... بعضیا با 8400GS میا چنان کنسول ترول میکنن که نگو ... lol ,wow ,dota ارزش بازی گروهی و نت دارن . مگرنه چیزهای بارزی مثل شخصیت پردازی،داستان،گرافیک و گیملی درش تعریف نشده. کل بازی یه هیرو چماغ به دسته که چماغو با سرعت بینهایت کلیک چپ به سر و صورت یه مشت موجودات تمام ناشدنی فرود میاره !.;)
راجب به بازی که توش اندازه 1 تار مو هم استعداد نداری اظهار نظر نکن!
والا! کل TLOU اینه با تفنگ بری چار تا زامبی بکشی و تموم. منطق کنسولی:|

راجب به بازی که توش اندازه 1 تار مو هم استعداد نداری اظهار نظر نکن!
والا! کل TLOU اینه با تفنگ بری چار تا زامبی بکشی و تموم. منطق کنسولی:|

یه زمانایی تو کلوپ میرفتیم از این جور نقطه کشی ها بازی میکردیم ... تا دلت بخواد استعداد داشتیم و هیرو لول آپ کردیم و تاور ترکوندیم !... همینمون مونده TLOU ترول بشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or