Patrick Bach از شرکت PC :DICEها براحتی از کنسول های نسل بعد قویترند!؟

BF4 تو XBOX ONE از رزولیشن 1080P و 60 بهره میبره
این رو چه کسی ، کی و کوجا گفته !؟
عزیز یه 660 از ps4 gpu قویتره بعد چه نیازیه ادم titan که تقریبا 2.5 برابر قویتر از 660 هست رو مقایسه کنه با کنسول ... شما باید با 660 که الان 190 دلاره رو مقایسه کنی
اینی که شوما میگه درسته ولی روی کاغذ :دی
یادمه میگفتن GPU به کار رفته تو 360 قدر یه 4870 قدرت داره ! ولی عملاً قدرتشون زمین تا آسمون با همدیگه فرق داشته :دی

در مورد قیمت هم دوستان یه چیزهایی میگن عجیب غریبه والا :confused:
من میترسم که قردا هم بیان بگن قدرت بوگاتی ویرون رو قبول ندارن چون قیمتش زیاده 8-|

جالبه که هنوز کنسول نیومده شما میدونی که از دور داره میگه وایسا :| ... داداش دیگه معجزه که نمیکنه ... نسله قبل هم اگه مثلا یه gt 9600 میداشت کسی ( که کمی از gpu کنسولای این نسل بهتر بود ) تمامه بازی های مولتی پلتفرمرو مثله کنسولا و کمی بهتر اجرا میکرد
باورت میشه من هنوز 9800 دارم؟=))

فقط همين دايس و كرايتك بيان از PC تعريف كنند اونم به خاطر اينه كه پز موتور بازيشون رو بدن وگرنه مگه چندتا بازي هستند كه تفاوت گرافيكيشون با كنسولا زياد باشه؟! اخه اگه بري يه PC ٤٠٠٠ دلاري هم سرهم كني باز واسه بازي كردن بدرد نميخوره! تازه "گرافيك" الماني كه حداقل واسه من زياد مهم نيست و خيلي ها. تا حالا چندتا بازي شاهكار و تحسين شده اي واسه PC اومده كه واسه كنسولا نيومده؟؟ حالا عكسش در نظر بگيريم ميشه ليست بلند بالايي از بازي ها رو تهيه كرد.(بياين حالا هي بگين سخت افزار سخت افزار، انگار بازي اي كه گرافيك داشته باشه همه چي تمومه!) اصا اينا كه هي ميان ميگن PC بهتر از كنسولاست اونايي ان كه فقط گرافيك واسشون مهمه.

یعنی باید دست اون کسی که میاد رو اعداد بین PC و کنسول مقایسه میکنه رو بوسید..! این یارو فرشته است

شما با 512 رم نمی تونید ویندوز XP رو روی PC ران کنید بعد این 512 رو کنسولها علاوه بر اینکه سیستم عامل رو اجرا میکنه بازیهای های مثل تلوو و گیرز و بدون کوچکترین افت فریمی با اون کیفیت اجرا میکنه کاری که PC های امروزی با 4 گیگ رم هم نمی تونن بکنن بعد فرض کن الان رم کنسولها شده 8 گیگ اونم GDDR5

در کل اگر یکمی سطح اطلاعاتتون ببرید بالا اون وقت ما مجبور نیستیم کلی سطحی اطلاعاتی خودمون رو بیاریم پایین تا واسه شما توضیح بدیم..

باورت میشه من هنوز 9800 دارم؟=))

یادمه جایی بودم به Pc خودم دسترسی نداشتم و laptop هم نبرده بودم امدم bf3 رو با 8600 ران کردم و بازی کردم درسته رو پایین ترین تنظیمات بود ولی فکر کن با 8600 داشتم bf3 نزدیک 30 فریم بازی میکردم. قدرت سخت افزار یعنی این. تازه اونم 64 نفره که کنسول اصلا 64 نفره نداره.

نمیدونم دوستان کامپیوتر 4000 دلاری رو از کجاشون آوردند ؟ چند بار باید تکرار کرد که یه سیستم 1000-1500 دلاری هم میتونه با نسله بعد برابری کنه .

یعنی باید دست اون کسی که میاد رو اعداد بین PC و کنسول مقایسه میکنه رو بوسید..! این یارو فرشته است

شما با 512 رم نمی تونید ویندوز XP رو روی PC ران کنید بعد این 512 رو کنسولها علاوه بر اینکه سیستم عامل رو اجرا میکنه بازیهای های مثل تلوو و گیرز و بدون کوچکترین افت فریمی با اون کیفیت اجرا میکنه کاری که PC های امروزی با 4 گیگ رم هم نمی تونن بکنن بعد فرض کن الان رم کنسولها شده 8 گیگ اونم GDDR5

در کل اگر یکمی سطح اطلاعاتتون ببرید بالا اون وقت ما مجبور نیستیم کلی سطحی اطلاعاتی خودمون رو بیاریم پایین تا واسه شما توضیح بدیم..

512 نمیشه xp رو ران کرد ؟ kill your self. کی هم داره از اطلاعات حرف میزنه =)) terolva god of information

آخرین ویرایش:
دیگه خواهشا اغراق نکنید نمیگنم با PS360 فرق نداره همون 60 فریم بودنش خیلیه ولی تفاوت اونقدرا هم نیت که بخواد با DeeP Down رقابت کنه

crysis-xbox-360-vs-pc.jpg

این عکس مطمعنی درسته؟ آخه برا 360 خیلی به نظر من بهتر از کامپیوتره:d

:thinking:ما سطح اطلاعات مون رو ببریم بالا؟بهتره شما سطح اطلاعاتت رو ببری بالا ! چون XP با رم 512 اجرا میشه .بعد هم قدرت اجرا کردن بازی به رم نیست(قابل توجه شما که اینقدر اطلاعاتت بالاست !) همین الان 4 گیگ رم برای 90% بازی ها کافی هست

چرا این همه دارین بحث میکنید... قبلا بارها این بحث ها بوده ...
چند مدل گیمر:
۱. مثل منن که نسل قبل نه PC داشتن نه کنسول(اگه هنوز چنین آدمی پیدا بشه) اینا مجبورن PC بخرن که منم خریدم و تا الن دارم با فریم مناسب بازیا رو اجرا میکنم و ۳ ساله پول ندادم و مثه هلو کار کرده اون موقع ۱.۵۰۰ خریدم
۲. PC دارن کنسول ندارن که فقط باید یه گرافیک عوض کنن فوقش ۳۰۰ دلار که قویتره کنسوله پس دیگه این همه دعوا سر ۴۰۰۰ دلار نداره مگه اینکه عاشق انحصاریا باشن برن کنسول بگیرن
۳. هم کنسول دارن و هم PC که اگه PCشون های انده که مرفهن و هیچی اگه زاقارته با توجه به علاقشون باید بخرن وقتی کسی نخواد واسه پز دادن بخره مطمنن از خریدش راضی خواهد بود اینا هم اول تا آخرش باید ۲ تومن بدن اگه کنسول بخرن هم باید تا ۲ سال حداقل پول بازی اوریج بدن که میشه همون PCهای اند ... در کل سخت شده اوضاع ... پیشنهاد من اینه یکی دو سال این گروه با کنسولای قبلی سر کنن ...

آدم سردرد میگیره وقتی میاد تو این تایپکا ... !

مقایسه ی شما اتفاقا اشتباست برادر ... داری دستگاهی که سیستم عامل روش نصب میشرو با کنسولی که کارش فقط اجرای گیم بود رو از لحاظ رم مقایسه میکنی !؟ دو داستانه جداست رم تو کنسول و پی سی ... اینجا gpu و cpu هست که تعیین کنندس .
( مثال بزنم تو مصرف رم تو farcry3 تو بالاترین تنظیمات فقط 800mb رم نیازه اجرای بازیش بود ) کلا رم بحثی توش نیست تو مقایسه ها
به قوله خودت : اگر یکمی سطح اطلاعاتتون ببرید بالا اون وقت ما مجبور نیستیم کلی سطحی اطلاعاتی خودمون رو بیاریم پایین تا واسه شما توضیح بدیم

نمیدونم دوستان کامپیوتر 4000 دلاری رو از کجاشون آوردند ؟ چند بار باید تکرار کرد که یه سیستم 1000-1500 دلاری هم میتونه با نسله بعد برابری کنه .
این دیگه اشتباهه منی که تو این دعوا بیطرفم خونم جوش اومد :d

اگرم 1 درصد درست باشه خب جناب دو سه برابر (بلکه هم بیشتر) أپوک کنسولای نثل بعده

الان همه موندن چجوری همون 400-500 دلار کنسولارو جور کنن حالا شماها میگین برین این همه پول PC بدین؟؟

من خودم عاشق کنسولم اما نمیشه گفت که از pc قویترن چون واقعا نیستن اما نمیشه هم گفت که pc به صرفه تره چون اینم واقعا نیست

قدرت یه گرافیک فقط به ترافلاپ بستگی نداره
در موارد ديگه هم كه gpu روي ps4 باز برابر با 660 از لحاظ پهنا باند و.....تازه با اين تفاوت كه روي ps4 از تكنولژيه huma استفاده ميشه و روي pc فعلا نيست
خود df هم كه خواسته شبيه سازي كنه كنسول هاي نسل بعد رو روي pc و از بازي ها بنچمارك بگيره اومده جاي ps4 از يه 7870 يا 660 استفاده كرده....
اگه به فلاپ باشه که قدرت به این نیست بازم 660 قویتره ... 1.84 برای ps4 و 2.03 برای 660 ( با حساب فرکانس بوستی که داره )
ديگه امار غلط ندين پايين لينك ويكي پديا هست وجدول كامل مشخصات سريه gtx 6xx موجود
Gtx 660 ء 1.88 tf هست و gpu ps4 هم 1.84 tf
جابه كه پهنا باند ps4 176gb/s هست و پهنا باند gtx 660 144gb/s
GeForce 600 Series - Wikipedia, the free encyclopedia

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or