قابل مقایسه که چه عرض کنم, برادر من رسما میخوره یه PC ه 1500 دلاری کنسول روسخت افزار سال 2005-2006 کنسول ها چیزی فراتر از pc های خونگی اون زمان بودن که تا الان دوام آوردن و شما شاهد پیشرفت روزافزون بازی ها روشون بودید، اما با توجه به x86 شدن کنسول و این که سخت افزار های خونگی pc gamer ها در حال حاضر از لحاظ cpu و gpu قابل مقایسه با کنسول های فعلی هست، همین باعث می شه کنسول های نسل حاضر مثل نسل گذشته چندان حرفی در موقع عرضه در برار pc نداشته باشن البته از نظر تکنیکی نه بازی
اگه واسه Pc هم بود که دیگه نمیگفتن ویژگی منحصر به فرد و انحصاری.منبعش هم تو همون تاپیک که اینجا زدن هست . در مورد تراشه ها چیزی نمیگیم ولی دیگه شما معلوماتو هم زیره سوال نبر چون بقیه حرفاتون هم ارزششو از دست میده.اگه رو Pc همچین چیزی بود اسمشو میگفتن که قراره PS4 هم اینکارو بکنه.نه که بگن یه ویژگی خاص که فقط واسه PS4 هستwhat?
در pc استفاده نشده؟
cpuوgpu در ان واحد به یک اندازه از پهنای باند استفاده میکنن؟
یکم توضیح بیشتر میدی؟
تو ایران با این قیمتا PC به صرفه تره! الان کنسول های نسل بعد بیان کمتر از 3 میل نیستن! با 3 میل هم یه PC میشه بست که قویتر از کنسول های نسل بعد باشه!
ببینید اصلا بحث کنسول و PC رو فراموش کنین یکی مخش نمیکشه بخواد بازی اینستال کنه و دکمه ی next رو ۳بار بزنه میره کنسول میخره :d
مساله جدا از این حرفا اینه که BF4 روی 720p هنوز نسل شروع نشده یعنی فاجعه ... ختم کلام ...
ببینید اصلا بحث کنسول و PC رو فراموش کنین یکی مخش نمیکشه بخواد بازی اینستال کنه و دکمه ی next رو ۳بار بزنه میره کنسول میخره :d
مساله جدا از این حرفا اینه که BF4 روی 720p هنوز نسل شروع نشده یعنی فاجعه ... ختم کلام ...
با تمام این گرونی ها و بالا بردن قیمتا به دست فروشنده ها، PS4 رو 1700 پیش فروش کردن که فروشندشم معتبره که به طور حتم تا عید قیمتش پایین تر هم میاد، این 3 میلیون رو از کجاتون در میارید؟
شما اصلا بگو با 3 میلیون قوی ترین PC رو میشه بست، توی این PC خیلی قدرتمند، میتونید آنچارتد، هیلو، کیلزون، رایز، TLoU، متال گیر، RDR، گاد او وار، گیرز او وار، هوی رین، فورزا، GT و صدها بازیه دیگه رو تجربه کرد؟
من و خیلی ها مثل من ترجیح میدن با این 3 میلیون هر دو تا کنسول نسل بعد رو بخرن تا بیان یه PC ببندن که دو سال دیگه بازی های معمولی هم نکشه!
قبل تر هم یکی گفت با 1500 دلار میشه یه پی سی خوب بست، با 1500 دلار که معادش ریالیش بالای 5 میلیون میشه میشه هر دو کنسول نسل بعد + هر دو کنسول نسل حاظر رو خرید و حداقل 10 سال باهاشون بازی کرد ولی با PC با این قیمتی که گفتین آیا میشه به سال دوم رسید؟
یعنی همه ما که کنسول داریم و میخوایم نسل بعد هم باز کنسول بخریم چیزی به نام مغز توی سرمون نداریم که بازی نصب کنیم؟
حرفتون درسته ولی مسئله اصلا پول PC نیست بازی های انحصاری کنسوله و شبکه های آنلاین اختصاصیش. من خودم هر دفعه سیستم جمع کردم دیدم بدون شبکه های PSN و لایو، آچیومنت و تروفی های PS3/360، بازی های انحصاری کنسول و... با سلیقه ام جور در نمیاد و با بازی های انحصاریش هم نمی تونم ارتباط برقرار کنم حتی اونایی که مولتین و رو PC گرافیک بیشتری دارن.میگم یه جا قرار بزارین .... قشنگ همدیگرو بزنین !! مبارزه تن به تن !!
سر موضوعات بیخودی دارین سلولهای مغزتونو از بین میبرین !
عاقا یکی کنسول بازه هزچی هم بشه باز با کنسول بازی میکنه ....
یکی هم PC باز های محترم هستند .... هرچی بشه باز با PC بازی میکنه !!
یکی پولشو داره که سیستم High End ببنده تا با بالاترین کیفیت بازی کنه ...
یکی اونقد پول نداره , کمتر پول میده کنسول میخره بازی ها رو با کیفیت عالی بازی میکنه ...
انسان ها همگی مختلفند .... هیچ انسانی با اسنان دیگر از نظر سلیقه و علایق 100 % یکی نیست ...
بیایید به سلیقه و انتخاب هم احترام بگذاریم ... @};-
در مورد شبکه های اختصاصی والا ما چیز خیلی دهن پرکنی تو لایو و psn ندیدیم البته نا گفته نماند live کیفیت خیلی خوبه داره اما اول اخر تو pc هم اچیومنت داریم اسم استیم هم که بیاریم امکانات هیچ شبکه ای به استیم نمیرسه. البته الان دیگه پای origin و uplay هم که امده وسط.البته باز این شبکه ها چه تو کنسول و چه تو pc کمی سلیقه ای هم هستن.
من نمی دونم چرا منظور من از آچیومنت رو اشتباه می گیریدمنظورم بازی هایی مثل هیلو3 (انحصاری خود 360) هست آدم بره آچیومنت های آنلاینش رو بگیره کلی حال می کنه تو این مسیر و اصلا ابهت خاصی داره گرفتن چیزایی به اون سختی. (یکیش جمجه های مخفی که تو مراحلش هست مثلا)
بعد اونهمه بازی ژاپنی، سامورایی و... رو کنسول ها میان (خصوصا مال نینتندو و سونی) که همه مخاطب خاص دارن و خودم یکیشونرد استیل یکی از این بازیا برای ویی بود بازیش کردم رفتم فضا...الانم دارم FFXIII-2 می زنم واقعا خوبه و البته فقط رو کنسول اومده.
بعد دوستان می گن مسابقات جهانی و... من اینا رو نرفتم و نمی دونم چیه برامم مهم نیست ولی تو ویدیوهای که دیدم هیلو، CoD و... رو دور هم مسابقه می دادن. به نظر من یه بازی مثل SoC یا HR و... خیلی بیشتر از مسابقه یا آنلاین بهم حال می ده.
پس بحث سلیقه، بازار و مخاطب اینا هم هست. ژاپنی ها رو ببینید می رن تا کنسول سونی یا نینتندو میاد پشت در مغازه صف می کشن، یا همین طور تو امریکای شمالی. حتی یادتون باشه یه مرده تو امریکا رفته بود از یه ماه قبل جلوی فروشگاه وایستاده بود اولین نفر Wii U بخره. اینا که حتما PC های اند تو خونه شون دارن دیگهپس بحث پولش نیست یا ژیان و بنز و این حرفا و تفاوت گرافیک...
دقیقا همینطوره سلیقه ایه. ولی دوست دارم یه روز MMO های خوب و کنسولیزه که به سلیقه ما بخوره رو کنسولم بیاد و خیلی راحت بشه بازیشون کرد مثلا پول آنلاینشون از پول پلاس یا لایو کم شه.خوب دیگه مثلا فکر میکنین یک سری چیز ها تو کنسول ها فقط هست همین تعریفی که تو میکنی از اچیو گرفتن ما هم توی wow داریم ابهت که بهت میده هیچی تو دنیا معروف میشی بخاطر یک سری از اچیومنتهای خیلی خواصی که داره و باز هم میگم خود گیم کاملا سلیقه ای هست من حالم از هر چی Jrpg و این بازی هایی ژاپنی که رو کنسول زیاد هم هست بهم میخوره اصلا درک نمیکنم این بازی ها رو اما نمیگم اینا بازی هایی مزخرفی هست هیچ وقت یا به خاطر بازی نمیگم کنسول در پیته.