Patrick Bach از شرکت PC :DICEها براحتی از کنسول های نسل بعد قویترند!؟

تا وقتی که درصد اصلی سایت به طور اجباری دارن از یه پلتفرمی که همه هم تو خونشون دارن !!!! استفاده میکنن ، بحث کنسول و PC بیهودست ....

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا نمیفهمین خود game یک چیز سلیقه ای هست اما این که کدوم قدرتمندتر هست فرق میکنه. مثل این میمونه من بگم الان دارم dota 2 بازی میکنم تو نمیتونی بازی کنی. خوب چه ربطی به قدرت کنسول داره. یعنی تفکیک علاقه انقدر سخت شده ؟ ;)) در مورد قیمت هم یه 200 نفری گلو خودشون رو جر دادن البته میدونم یه پستی همینجوری دادی یکی 1 دونه از پست های قبلی تاپیک رو نخوندی.

عزیز من اولا چرا با لحن دعوا صحبت میکنید؟! اینجا همه میان با هم بحث میکنن تا یه چیز به معلوماتشون اضافه شه ولی بعضی ها هم اصرار دارن سلیقه ی خودشون رو به بقیه تحمیل کنن، همین تاپیک که میگی من اصلا نگاه نکردم رو برو بگرد نمونه چیزی که گفتم تا دلت بخواد هست!

دوتا 2، WOW، وارکرفت و این دسته از بازی ها روی یه PC خیلی خیلی معمولی هم به راحتی اجرا میشن و کسی الان نیست که تو خونش PC یا لپتاپ نباشه... حرف من سر اینه که بعضی ها هی اصرار دارن بگن PC خیلی بهتره از کنسول ( تو قسمت بازی ) که به نظر من به هیچ وجه اینطور نیست.

خوب متاسفانه وقتی بحث قدرت میشه مدام دوستان حرف از قیمت میزنن که خوب بنده خداها چاره ایی هم ندارن... حالا اگه کنسولا کپی خور نشن چه خاکی تو سرتون میریزین؟ بازم میگین پی سی گرونه؟

کسی که کنسول میخره دلیل بر نداشتن پول نیست چون همین طور که توی این نسل داریم بازی اوریجینال که دونه ای 230 تومنه استفاده میکنیم توی نسل بعد هم همین روال رو ادامه میدیم. گرون بودن یه PC هم رده با کنسول با پول ندادن برای بازی و استفاده پایرت بسیار متفاوته.

تا اونجایی که من یادم میاد از روز اول تو همین فروم این کنسول فن ها بودن که میشه پای گیم رو میکشن وسط دقیقا تو همین تاپیک هم کنسول فن ها بحث بچه گانه مقایسه گیم و این که بازی من بهتر از ماله تو هست رو کشید وسط. همین dota 2 شاید یه تایتان نیاز نداشته باشه اما به یه pc خیلی خیلی معمولی توی fight ها ببین چی میشه. شما با یه Pc خیلی خیلی معمولی برو wow بعد تشریف ببرین raid بعد بییان تجربتون با اون Pc خیلی خیلی معمولی رو تعریف کنین اون وقت میفهمین همچین هم معمولی نیست.

این سایت مربوط به گیمه پس طبیعیه 90 درصد بحث ها راجع به گیم باشه. تنوع گیم ها هم توی کنسول چیزی نیست که من بگم و حرف من باشه! این حقیقتی غیر قابل انکاره. کسایی که گیمینگ رو در حد بازی های مولتی پلتفورمی که واسه پی سی هم میان میخوان بحثشون جداست. خود من که از زمانی که میکرو بود تا الان انواع کنسول هارو داشتم ولی در کنارش توی PC وارکرفت و WOW رو هنوزم بازی میکنم. پس اینکه روی چه سیستمی بالا میاد به طور کامل باهاش آشنایی دارم و کارت گرافیکمم GeForce 210 که دیگه از معمولی هم پایین تره...

بعد یه چیزی که عقب تر میخواستم بهش اشاره کنم اینه که، شما الان بازی ای مثل کرایسس رو مقایسه کنید توی پلتفورم های مختلف، گرافیک بازی رو توی کنسول و PC با اینکه فرق میکنن ولی اختلاف خیلی کمه با اینکه کنسول های PS3 و XB360 خیلی سخت افزاره ضعیفی دارن، حالا که PS4 قدرت سخت افزاریش 10 برابر نسخه قبلش شده، فکر میکنید چه اتفاقی قراره بیوفته؟

این سایت مربوط به گیمه پس طبیعیه 90 درصد بحث ها راجع به گیم باشه. تنوع گیم ها هم توی کنسول چیزی نیست که من بگم و حرف من باشه! این حقیقتی غیر قابل انکاره. کسایی که گیمینگ رو در حد بازی های مولتی پلتفورمی که واسه پی سی هم میان میخوان بحثشون جداست. خود من که از زمانی که میکرو بود تا الان انواع کنسول هارو داشتم ولی در کنارش توی PC وارکرفت و WOW رو هنوزم بازی میکنم. پس اینکه روی چه سیستمی بالا میاد به طور کامل باهاش آشنایی دارم و کارت گرافیکمم GeForce 210 که دیگه از معمولی هم پایین تره...

بعد یه چیزی که عقب تر میخواستم بهش اشاره کنم اینه که، شما الان بازی ای مثل کرایسس رو مقایسه کنید توی پلتفورم های مختلف، گرافیک بازی رو توی کنسول و PC با اینکه فرق میکنن ولی اختلاف خیلی کمه با اینکه کنسول های PS3 و XB360 خیلی سخت افزاره ضعیفی دارن، حالا که PS4 قدرت سخت افزاریش 10 برابر نسخه قبلش شده، فکر میکنید چه اتفاقی قراره بیوفته؟
میدونی فکر میکنم چه اتفاقی قرار بیافته ؟ که Battlefield 4 را روی 720 و witcher 3 رو روی 30 فریم اجرا کنم .

casual gamer با چه پلتفورمی بازی میکند؟:

The genres that casual gamers play vary, and they might not own a specific video game console to play their games

برای دیدن منبع این جمله اینجا کلیک کنید

حالا هاردکور بودن افتخاری نداره اما یه کژوال نمیتونه ایراد بگیره مردم چرا کنسول میخرن. ایراد گرفتنشون از اینجا ایراد داره که خودشونو حرفه ای میدونن بقیه رو نفهم یا فقیر که کنسول میخرن. نه عزیزان من. کسی که از خیر Forza یا GT میگذره میره NFS بازی میکنه بهش میگن Casual Gamer.

کسی که از خیر TloU یا Geow و یا GOW میگذره تا به قول خودش کرایسس رو با گرافیک اندک بهتر و فریم بالاتر دلشو خوش کنه بهش میگن Casual Gamer.

Casual Gamer بودن باز هم تکرار میکنم اصلا بد نیست ولی دیگه خودتونو حرفه ای ندونید که من خندم میگیره:d

OMG دارن میگن‌ Pc gamer ها casual هستن، :lol: اصلا دقیقه به دقیقه اینجا داره باحال تر می‌شه. از اونی که باعث نوشتن این جملات هست منم می‌خوام اگه می‌شه :دی

OMG دارن میگن‌ Pc gamer ها casual هستن، :lol: اصلا دقیقه به دقیقه اینجا داره باحال تر می‌شه. از اونی که باعث نوشتن این جملات هست منم می‌خوام اگه می‌شه :دی
جمله من رو بد برداشت کردی برادر Pc Gamer کژوال نیست اما این دوستان که اینجا اینطوری پست میدن هستن این دوستان بیشتر Hardware Geek هستن تا گیمر وگرنه اگه گیمر باش از خیر انحصاریای کنسول نمیگذری همونطور که از انحصاری های کامپیوتر هم نمیتونی بگذری کلا بازی خوب رو باید حتی اگر انحصاری کرات دیگه هم باشن بری بازی کنی.

من قبلا SEGA و پلی استیشن 1 داشتم !
صبح تا قبل ناهار باهاش بازی میکردم بعد هم از حالم بهم میخورد میرفتم تو حیاط میچرخیدم و ...
در کل کنسول در همین حده و کنسول گیمر حرفه ای اصلا وجود نداره !
فروش نجومی ماین کرافت رو XBOX هم اینو ثابت میکنه...

من قبلا SEGA و پلی استیشن 1 داشتم !
صبح تا قبل ناهار باهاش بازی میکردم بعد هم از حالم بهم میخورد میرفتم تو حیاط میچرخیدم و ...
در کل کنسول در همین حده و کنسول گیمر حرفه ای اصلا وجود نداره !
فروش نجومی ماین کرافت رو XBOX هم اینو ثابت میکنه...

Okay :)

خب بروبچ کنسول باز،طبق نظریه اساتید دیگه شما گیمر نیستید.حور و پلاس جمع کنید برید.
اگه مسئله به ضرب وشتم وپیوند دادن رسید،لطفا جمع نبندید.ما این استاد رو نمیشناسیم.:|

کسی که از خیر TloU یا Geow و یا GOW میگذره تا به قول خودش کرایسس رو با گرافیک اندک بهتر و فریم بالاتر دلشو خوش کنه بهش میگن Casual Gamer.
اینا رو تو دفتر خاطراتت بنویس . حیفه بمونه تو تاپیک از یاد بره .

اگه یه سوپر کامپیوتر ناسا و یه Ps4 بزارن جلوم من Ps4 رو انتخاب میکنم . چون حاضر نیستم چند ساعت مثل میخ بشینم جلو مانیتور بازی کنم اونم به خاطر 4 تا فریم بیشتر. تو این نسل کنسول ها ثابت کردن که با همین سیستم ذغالی میتونن در حد یک PC قوی خروجی بدن
دیگه نسل بعد که واضح هست

گل گفتی ... من که دیگه حالم بهم میخوره بسکه تو این جور تاپیک ها حرفامو تکرار کردم اقا پی سی قوی به ما چه! هیلو واسش میاد! فورزا واسش میاد ! کیل زون میاد! رد دد ردمپشن میاد!
یوزرت تو حلقم با این اوصاف :دی
شما ROme میتونی بازی کنی؟! استارکرفت میتونی بازی کنی !؟ DOTA 2 دارید شما؟! Hard Reset دارید آیا؟!بهترین کیفیت Bioshock infinitie رو X360 داشت یا Ps3 (البته که هیچکدام :دی) ؟!
Counter Global Stike میزنی صبح به صبح با کنسولتون یا Wow?!
یه چیزایی میگیدا , همونطور که کنسولا انحصاری خودشونُ دارن PC ام انحصاریای خودشُ داره تازه + عناوین مولتی پلتفرم رو خیلی خیلی بهتر از کنسولای هم نسل , میان نسلی و نسل بعدی اجرا میکنه!

پون : بذار این تیکه رم بندازم بهتون :)) موندم اگه PC طرفدار نداره , خیلی بی کیفیت و مذخرف ام هست چرا دیابلو که n سال انحصاری PC بود و حالا بعد از 1سال و نیم داره واسه کنسولا میاد اینقد کشته مرده داد!؟ :دی همتون ذوق مرگ شدید :دی

ugly_confused2.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or