نمیدونم چرا نمیفهمین خود game یک چیز سلیقه ای هست اما این که کدوم قدرتمندتر هست فرق میکنه. مثل این میمونه من بگم الان دارم dota 2 بازی میکنم تو نمیتونی بازی کنی. خوب چه ربطی به قدرت کنسول داره. یعنی تفکیک علاقه انقدر سخت شده ؟در مورد قیمت هم یه 200 نفری گلو خودشون رو جر دادن البته میدونم یه پستی همینجوری دادی یکی 1 دونه از پست های قبلی تاپیک رو نخوندی.
خوب متاسفانه وقتی بحث قدرت میشه مدام دوستان حرف از قیمت میزنن که خوب بنده خداها چاره ایی هم ندارن... حالا اگه کنسولا کپی خور نشن چه خاکی تو سرتون میریزین؟ بازم میگین پی سی گرونه؟
تا اونجایی که من یادم میاد از روز اول تو همین فروم این کنسول فن ها بودن که میشه پای گیم رو میکشن وسط دقیقا تو همین تاپیک هم کنسول فن ها بحث بچه گانه مقایسه گیم و این که بازی من بهتر از ماله تو هست رو کشید وسط. همین dota 2 شاید یه تایتان نیاز نداشته باشه اما به یه pc خیلی خیلی معمولی توی fight ها ببین چی میشه. شما با یه Pc خیلی خیلی معمولی برو wow بعد تشریف ببرین raid بعد بییان تجربتون با اون Pc خیلی خیلی معمولی رو تعریف کنین اون وقت میفهمین همچین هم معمولی نیست.
میدونی فکر میکنم چه اتفاقی قرار بیافته ؟ که Battlefield 4 را روی 720 و witcher 3 رو روی 30 فریم اجرا کنم .این سایت مربوط به گیمه پس طبیعیه 90 درصد بحث ها راجع به گیم باشه. تنوع گیم ها هم توی کنسول چیزی نیست که من بگم و حرف من باشه! این حقیقتی غیر قابل انکاره. کسایی که گیمینگ رو در حد بازی های مولتی پلتفورمی که واسه پی سی هم میان میخوان بحثشون جداست. خود من که از زمانی که میکرو بود تا الان انواع کنسول هارو داشتم ولی در کنارش توی PC وارکرفت و WOW رو هنوزم بازی میکنم. پس اینکه روی چه سیستمی بالا میاد به طور کامل باهاش آشنایی دارم و کارت گرافیکمم GeForce 210 که دیگه از معمولی هم پایین تره...
بعد یه چیزی که عقب تر میخواستم بهش اشاره کنم اینه که، شما الان بازی ای مثل کرایسس رو مقایسه کنید توی پلتفورم های مختلف، گرافیک بازی رو توی کنسول و PC با اینکه فرق میکنن ولی اختلاف خیلی کمه با اینکه کنسول های PS3 و XB360 خیلی سخت افزاره ضعیفی دارن، حالا که PS4 قدرت سخت افزاریش 10 برابر نسخه قبلش شده، فکر میکنید چه اتفاقی قراره بیوفته؟
اصلا دقیقه به دقیقه اینجا داره باحال تر میشه. از اونی که باعث نوشتن این جملات هست منم میخوام اگه میشه جمله من رو بد برداشت کردی برادر Pc Gamer کژوال نیست اما این دوستان که اینجا اینطوری پست میدن هستن این دوستان بیشتر Hardware Geek هستن تا گیمر وگرنه اگه گیمر باش از خیر انحصاریای کنسول نمیگذری همونطور که از انحصاری های کامپیوتر هم نمیتونی بگذری کلا بازی خوب رو باید حتی اگر انحصاری کرات دیگه هم باشن بری بازی کنی.OMG دارن میگن Pc gamer ها casual هستن،اصلا دقیقه به دقیقه اینجا داره باحال تر میشه. از اونی که باعث نوشتن این جملات هست منم میخوام اگه میشه
![]()
من قبلا SEGA و پلی استیشن 1 داشتم !
صبح تا قبل ناهار باهاش بازی میکردم بعد هم از حالم بهم میخورد میرفتم تو حیاط میچرخیدم و ...
در کل کنسول در همین حده و کنسول گیمر حرفه ای اصلا وجود نداره !
فروش نجومی ماین کرافت رو XBOX هم اینو ثابت میکنه...
اگه یه سوپر کامپیوتر ناسا و یه Ps4 بزارن جلوم من Ps4 رو انتخاب میکنم . چون حاضر نیستم چند ساعت مثل میخ بشینم جلو مانیتور بازی کنم اونم به خاطر 4 تا فریم بیشتر. تو این نسل کنسول ها ثابت کردن که با همین سیستم ذغالی میتونن در حد یک PC قوی خروجی بدن
دیگه نسل بعد که واضح هست
یوزرت تو حلقم با این اوصافگل گفتی ... من که دیگه حالم بهم میخوره بسکه تو این جور تاپیک ها حرفامو تکرار کردم اقا پی سی قوی به ما چه! هیلو واسش میاد! فورزا واسش میاد ! کیل زون میاد! رد دد ردمپشن میاد!
موندم اگه PC طرفدار نداره , خیلی بی کیفیت و مذخرف ام هست چرا دیابلو که n سال انحصاری PC بود و حالا بعد از 1سال و نیم داره واسه کنسولا میاد اینقد کشته مرده داد!؟