چند بار بگیم اخه ! PC به TV وصل میشه !خرجش فقط یه کابل HDMI هستاگه یه سوپر کامپیوتر ناسا و یه Ps4 بزارن جلوم من Ps4 رو انتخاب میکنم . چون حاضر نیستم چند ساعت مثل میخ بشینم جلو مانیتور بازی کنم اونم به خاطر 4 تا فریم بیشتر. تو این نسل کنسول ها ثابت کردن که با همین سیستم زغالی میتونن در حد یک PC قوی خروجی بدن
دیگه نسل بعد که واضحه هست
یک عده اینجوری میگن PC هر کی ندونه خیال میکنه گرافیک کنسولها در حد ماینکرافته..! رسما هیچ تفاوت خاصی ندارن به جزء اینکه دو درصد شارپتره 4 تا فریم بیشتر میده کسی هم به خاطر این تفاوتهای جزئ نمیاد 2000 دلار پول PC بده با هزار دردسری که داره..
این عکس پرچم دارتون هست از سایت PC GAMER گرفته شده
اختلاف در چه حده..؟ حالا فرض کن یک PC که 3000 دلار قیمت داره این تصویر رو خلق کرده در کنار یک کنسول 199 دلاری
آپلود عکس رایگان و دائمی » مشاهده تصویر » crysis_3_2.jpg
آپلود عکس رایگان و دائمی » مشاهده تصویر » crysis_3_5.jpg
داداش اطلاعات شما ناقصه من چیکار کنم ؟! خوبه گفتم با فرکانسه بوستش عزیز ... فرکانس 980 با بوست که در بازی ها اعمال میشه میشه 1060 که میشه 2.03 .نوشته شده توسط .:Joel:.;2807918 ديگه امار غلط ندين پايين لينك ويكي پديا هست وجدول كامل مشخصات سريه gtx 6xx موجود Gtx 660 ء 1.88 tf هست و gpu ps4 هم 1.84 tf جابه كه پهنا باند ps4 176gb/s هست و پهنا باند gtx 660 144gb/s [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_600_Series":GeForce 600 Series - Wikipedia, the free encyclopedia[/URL]
مرسی عزیز من واقعا نمیدونستم که PC هم خورجی HDMI داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:dچند بار بگیم اخه ! PC به TV وصل میشه !خرجش فقط یه کابل HDMI هست
وصل کردن PC احمقانه میاد ؟ دیگه کلا بحث های تایپیک داره از واقعیت خارج میشه ! من که خودم انجام دادم به نظرم هم مشکلی نداره :smoke:مرسی عزیز من واقعا نمیدونستم که PC هم خورجی HDMI داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:d
به نظر خودت کسی حاضره این کار رو انجام بده ؟ خیلی احمقانه میاد .
درحالت استاندارد بايد بررسي بشه اگر بخواييم افزايش فركانس بديم كه عمر كارت پايين مياد چه بسا با افزايش فركانس gpu در ps4 اون هم به 2 tf برسه ضمنا همون طور كه گفتم gpu به كار رفته در ps4 از فناوريه جديد huma استفاده ميكنه كه gtx 660 ازش بي بهرس.....داداش اطلاعات شما ناقصه من چیکار کنم ؟! خوبه گفتم با فرکانسه بوستش عزیز ... فرکانس 980 با بوست که در بازی ها اعمال میشه میشه 1060 که میشه 2.03 .
صد درصد افت قدرت داره مطمین هستم همونجور که کنسول هم افت قدرت دارهنه ببینید حداقل دوسال دیگه شاهد افت قطعات امروزی خواهیم بود...
حتما دوباره باید 4000 دلار دیگه خرج بذاریم رو دستمون واسه گرافیکهای دو سال دیگه؟
ب نظر من همین پی سی های امروزی تا دوسال بعد گرافیک و فریم ریت ضعیفتری رو نسبت ب کنسولهای نسل هشتم ارائه میدن...ب هیچ عنوان فریم ریت ب اندازه کنسولها ثابت نخواهد موند...
منم ب شخصه روی بحث ثابت بودن فریم بسیااار حساسم و واسم اهمیت داره... تحمل حتی کوچکترین لگ توی بازی رو ندارم...
Sent From HTC One S using Tapatalk 4 beta
دوست عزيز 660 چه روي كاغذ و چه در عمل قدرتي عين ps4 داره ....هر دو 1.8 ترافلاپ قدرت دارن .
در موارد ديگه هم كه gpu روي ps4 باز برابر با 660 از لحاظ پهنا باند و.....تازه با اين تفاوت كه روي ps4 از تكنولژيه huma استفاده ميشه و روي pc فعلا نيست
خود df هم كه خواسته شبيه سازي كنه كنسول هاي نسل بعد رو روي pc و از بازي ها بنچمارك بگيره اومده جاي ps4 از يه 7870 يا 660 استفاده كرده....
ديگه امار غلط ندين پايين لينك ويكي پديا هست وجدول كامل مشخصات سريه gtx 6xx موجود
Gtx 660 ء 1.88 tf هست و gpu ps4 هم 1.84 tf
جابه كه پهنا باند ps4 176gb/s هست و پهنا باند gtx 660 144gb/s
GeForce 600 Series - Wikipedia, the free encyclopedia
در مورد cuda چیزی میدونی؟رفته در ps4 از فناوريه جديد huma استفاده ميكنه كه gtx 660 ازش بي بهرس.....
Warcraft IIIفقط همين دايس و كرايتك بيان از PC تعريف كنند اونم به خاطر اينه كه پز موتور بازيشون رو بدن وگرنه مگه چندتا بازي هستند كه تفاوت گرافيكيشون با كنسولا زياد باشه؟! اخه اگه بري يه PC ٤٠٠٠ دلاري هم سرهم كني باز واسه بازي كردن بدرد نميخوره! تازه "گرافيك" الماني كه حداقل واسه من زياد مهم نيست و خيلي ها. تا حالا چندتا بازي شاهكار و تحسين شده اي واسه PC اومده كه واسه كنسولا نيومده؟؟ حالا عكسش در نظر بگيريم ميشه ليست بلند بالايي از بازي ها رو تهيه كرد.(بياين حالا هي بگين سخت افزار سخت افزار، انگار بازي اي كه گرافيك داشته باشه همه چي تمومه!) اصا اينا كه هي ميان ميگن PC بهتر از كنسولاست اونايي ان كه فقط گرافيك واسشون مهمه.
داداش میدونی اصلا بوست چیه !؟ ما بدیم !؟ عزیز خوده کارتای انویدیا که بوست دارن افزایش فرکانس میدن که به قوله خودت استاندارده !درحالت استاندارد بايد بررسي بشه اگر بخواييم افزايش فركانس بديم كه عمر كارت پايين مياد چه بسا با افزايش فركانس gpu در ps4 اون هم به 2 tf برسه ضمنا همون طور كه گفتم gpu به كار رفته در ps4 از فناوريه جديد huma استفاده ميكنه كه gtx 660 ازش بي بهرس.....
ودر ثاني پهنا باند در ps4 بالاتر از 660 gtx
با فناوريه huma كه در ps4 به كارفته وتا الان در pc استفاده نشده CPU و gpu به يك اندازه و از تمام ظرفيت پهنا باند رم در ان واحد استفاده ميكنن.جهت اطلاع فقط.
نحوه محاسبه نرخ محاسبات شناور در کارتهای انویدیا با amd فرق میکنه.
همیشه در عدد محاسبات شناور مساوی بین 2 کارت انویدیا و amd این کارتهای انویدیا بودن که بین 5 تا 25 درصد قویتر بودن.
gpu بکار رفته در hd7870 اگر نگیم خیلی ولی قویتر از gpu کنسول ps4 هست چون سازنده و معماری جفتشون مشترک هست پس مقایسه میشه.
در مورد پهنای باند
اون 176gb/s مشترک هست یه بخشیش مال cpu هست ولی 144 gb/s برای 660 مختص gpu هست.
نه فقط شما ميدوني!!داداش میدونی اصلا بوست چیه !؟ ما بدیم !؟ عزیز خوده کارتای انویدیا که بوست دارن افزایش فرکانس میدن که به قوله خودت استاندارده !
با فناوريه huma كه در ps4 به كارفته وتا الان در pc استفاده نشده CPU و gpu به يك اندازه و از تمام ظرفيت پهنا باند رم در ان واحد استفاده ميكنن.
با فناوريه huma كه در ps4 به كارفته وتا الان در pc استفاده نشده CPU و gpu به يك اندازه و از تمام ظرفيت پهنا باند رم در ان واحد استفاده ميكنن.