Patrick Bach از شرکت PC :DICEها براحتی از کنسول های نسل بعد قویترند!؟

یعنی باید دست اون کسی که میاد رو اعداد بین PC و کنسول مقایسه میکنه رو بوسید..! این یارو فرشته است

شما با 512 رم نمی تونید ویندوز XP رو روی PC ران کنید بعد این 512 رو کنسولها علاوه بر اینکه سیستم عامل رو اجرا میکنه بازیهای های مثل تلوو و گیرز و بدون کوچکترین افت فریمی با اون کیفیت اجرا میکنه کاری که PC های امروزی با 4 گیگ رم هم نمی تونن بکنن بعد فرض کن الان رم کنسولها شده 8 گیگ اونم GDDR5

در کل اگر یکمی سطح اطلاعاتتون ببرید بالا اون وقت ما مجبور نیستیم کلی سطحی اطلاعاتی خودمون رو بیاریم پایین تا واسه شما توضیح بدیم..

دوست عزیز من حدود 11-12 سال پیش سیستم خریدم با :

رم 256 مگ
کارت گرافیکی هم آنبرد 64 مگ
cpu (دقیق یادم نیست) ولی اون زمان اصلا چند هسته ای نبود

بعد من هم xp داشتم وهم 98 ..مثل هلو هم بازی های اون زمان رو اجرا می کردم. مثل delta forceو مدال ...بعدا هم که igi و unreal tournament 1 و غیره....
شما چه جوری میگی که با 512 نمیشه xp رو ران کرد؟!!؟!؟!

هیچ PC بازی فقط به خاطر یه بازی مثل کرایسیس و فریم بیشتر سیستم نمیبنده ! سعی کنید این یه مورد رو حداقل تو ذهنتون پردازش کنید !
داشتن PC و هم کنسول برای یه گیمری که میخواد چیزی رو از دست نده اجباریه . این بحثای بچه گونه کنسول من از PC تو بهتره یا بلعکس هم دیگه خیلی نخ نما شده .

یعنی باید دست اون کسی که میاد رو اعداد بین PC و کنسول مقایسه میکنه رو بوسید..! این یارو فرشته است

شما با 512 رم نمی تونید ویندوز XP رو روی PC ران کنید بعد این 512 رو کنسولها علاوه بر اینکه سیستم عامل رو اجرا میکنه بازیهای های مثل تلوو و گیرز و بدون کوچکترین افت فریمی با اون کیفیت اجرا میکنه کاری که PC های امروزی با 4 گیگ رم هم نمی تونن بکنن بعد فرض کن الان رم کنسولها شده 8 گیگ اونم GDDR5

در کل اگر یکمی سطح اطلاعاتتون ببرید بالا اون وقت ما مجبور نیستیم کلی سطحی اطلاعاتی خودمون رو بیاریم پایین تا واسه شما توضیح بدیم..

تلوو و گیرز به 4 گیگ رم احتیاج دارد! :)
پس ما چه طوری 7 سال پیش با 2 گیگ رم کرایسیس 1 رو در شرایط گرافیکی خوب بازی کردیم ؟
از این 700 تاش فکر کنم برای سیستم عامل میره و بقیش برای کرایسیس 1 بود .
میدونی که تلوو و گیرز به اندازه نصف کرایسیس 1 هم گرافیک نداشتن ! ;)
تازه شما ها سی پی یو های آن جنانی و ابر رایانه داشتید ما یک سی پی یو یک هسته ای داشتیم ! :d

اگه یه سوپر کامپیوتر ناسا و یه Ps4 بزارن جلوم من Ps4 رو انتخاب میکنم . چون حاضر نیستم چند ساعت مثل میخ بشینم جلو مانیتور بازی کنم اونم به خاطر 4 تا فریم بیشتر. تو این نسل کنسول ها ثابت کردن که با همین سیستم ذغالی میتونن در حد یک PC قوی خروجی بدن
دیگه نسل بعد که واضح هست

b-)
لابود با تلوو و گیرز ثابت شده!
ما خبر نداشتیم این بازی ها ( تلوو و گیرز ) به pc خفن احتیاج داره . فقط نمی دونم من چه طوری کرایسیس 1 رو با یه سی پی یو تک هسته ای بازی کردم! شما ها با سی پی یو های 8 هسته ایتون تلوو و گیرز بازی کردید :-*

حیف که عکسی الان از اون نمودار کذایی که سونی نشون میداد و سل رو cpu پی سی مقایسه میکرد ندارم !

دوست عزیز من حدود 11-12 سال پیش سیستم خریدم با :

رم 256 مگ
کارت گرافیکی هم آنبرد 64 مگ
cpu (دقیق یادم نیست) ولی اون زمان اصلا چند هسته ای نبود

بعد من هم xp داشتم وهم 98 ..مثل هلو هم بازی های اون زمان رو اجرا می کردم. مثل delta forceو مدال ...بعدا هم که igi و unreal tournament 1 و غیره....
شما چه جوری میگی که با 512 نمیشه xp رو ران کرد؟!!؟!؟!
دوست عزیز با رم 128 هم میومد بالا اما مثلا من الان سیستمم 2gb و 512 گرافیک هست 2 core
حدودا هیچ بازی از 1 سال پیش به این بر روش نصب نمیشه

من قبلا SEGA و پلی استیشن 1 داشتم !
صبح تا قبل ناهار باهاش بازی میکردم بعد هم از حالم بهم میخورد میرفتم تو حیاط میچرخیدم و ...
در کل کنسول در همین حده و کنسول گیمر حرفه ای اصلا وجود نداره !
فروش نجومی ماین کرافت رو XBOX هم اینو ثابت میکنه...
ماینکرافت شد غیر حرفه ای؟ جناب به اصطلاح حرفه ای, بیا بینم میتونی 4 ساعت تو یه دنیای Hardcore دووم بیاری؟
تا حالا Mushroom Island دیدی؟
تونستی تو یه دنیای Hardcore بری به END و Ender Dragon رو بکشی؟ اصلا تا حالا Stronghold از نزدیک دیدی؟
میتونی یه کامپیوتر با LCD و 0.400 هرتز قدرت و 4 بیت رم بسازی؟
ماشین حساب میتونی بسازی؟
آسانسور چی؟
حالا اینا رو ولش کن, یه XOR Gate ساده میتونی بسازی؟ فکر نکنم, شما OR Gate هم فکر نکنم بتونی بسازی(که یه سیم رد استون خالیه):))

دوستان پیداش کردم به این ویدئو توجه کنید :d
ما با پی سی کرایسیس 1 رو بازی کردیم .. شما ها با کنسول ها تلوو و گیرز !
در این ویدئو سونی پردازنده سل رو با پی سی مقایسه میکنه . لطفا به تفاوت ها توجه کنید !
;;)

درثانیه 9 هم این مقایسه انجام شده . مقایسه کاملا هم درست هست و اعداد و ارقام درسته .
مقایسه سی پی یو های 4 دستگاه !
نمودار قرمز برای ps3 هست و نمودار سبز برای 360 , نمودار زرد برای pc ( تازه قوی ترین پی سی های اون زمان ) و نمودار آبی رنگ برای ps2 !

دوستان این ویدئو رو ببینید حجمش کمه . از خنده میترکید .
:))

[video=aparat;CM8SP]http://www.aparat.com/v/CM8SP[/video]

آخرین ویرایش:
دوست عزیز با رم 128 هم میومد بالا اما مثلا من الان سیستمم 2gb و 512 گرافیک هست 2 core
حدودا هیچ بازی از 1 سال پیش به این بر روش نصب نمیشه

من فقط اون قسمتی که گفته بودن که اصلا بالا نمیاد گفتم..بحثم با بازی های الان نبود

ماینکرافت شد غیر حرفه ای؟ جناب به اصطلاح حرفه ای, بیا بینم میتونی 4 ساعت تو یه دنیای Hardcore دووم بیاری؟
تا حالا Mushroom Island دیدی؟
تونستی تو یه دنیای Hardcore بری به END و Ender Dragon رو بکشی؟ اصلا تا حالا Stronghold از نزدیک دیدی؟
میتونی یه کامپیوتر با LCD و 0.400 هرتز قدرت و 4 بیت رم بسازی؟
ماشین حساب میتونی بسازی؟
آسانسور چی؟
حالا اینا رو ولش کن, یه XOR Gate ساده میتونی بسازی؟ فکر نکنم, شما OR Gate هم فکر نکنم بتونی بسازی(که یه سیم رد استون خالیه):))

دوستان پیداش کردم به این ویدئو توجه کنید :d
ما با پی سی کرایسیس 1 رو بازی کردیم .. شما ها با کنسول ها تلوو و گیرز !
در این ویدئو سونی پردازنده سل رو با پی سی مقایسه میکنه . لطفا به تفاوت ها توجه کنید !
;;)

درثانیه 9 هم این مقایسه انجام شده . مقایسه کاملا هم درست هست و اعداد و ارقام درسته .
مقایسه سی پی یو های 4 دستگاه !
نمودار قرمز برای ps3 هست و نمودار سبز برای 360 , نمودار زرد برای pc ( تازه قوی ترین پی سی های اون زمان ) و نمودار آبی رنگ برای ps2 !

دوستان این ویدئو رو ببینید حجمش کمه . از خنده میترکید .
:))

[video=aparat;CM8SP]http://www.aparat.com/v/CM8SP[/video]
)
کرایسیز سال 2007 اومد .. هیچ پی سی هم اون موقع از پسش برنمیومد .. بعد 2005 هم تا جایی که یادم باشه اکثر پردازنده ها تک هسته ای بودن یا فوقش هایپرتردینگ(اگه درست یادم بوده باشه!!) داشتن .. اتفاقا اون موقع که پلی استیشن 3 هنوز نیومده بوود بحث همه سایتها و مجله ها سر پردازش موازی تو اوون بود که ظاهرا اون موقع خیلی حرف بود که 360 هم ازش بی بهره نبود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or