همون PC که باهاش تو e3 اجرا کردندو دوست بالا
BF4 تو XBOX ONE از رزولیشن 1080P و 60 بهره میبره منم گفتم یک PC معرفی کنید که BF4 رو تو این شرایط اجرا کنه ببینیم قیمتش چقدر درمیاد..
پاره کردیم خودمونو که بگیم لازم نیست حتما 4000 هزار دلار خرج کنید 1000 هم بسه. هنوز بعضیا نفهمیدن! البته انتظاری هم ازشون نمیره...تو بیا 4000 دلار به ما بده ما میریم یه پی سی میبندیم اقا چرت نگو جان مادرت
یادمه شهریور سال 86 که تازه بازی lost planetبرای pc اومده بود تنها گرافیکی که نصبت به قیمتش تا حدودی مجبوری ارزش خریدن داشت 8600gts بود که میشد پیدا کرد وگرنه 8800ultra هم بود یک میلیون تومن.
حالا حساب کنید ما مجبوری اون زمان با دلار هزار تومن 275 هزار تومن پای این گرافیک پیاده شدیم بعد با هزار تا امید اومدیم نصب کردیم بازی رو و روی تنظیمات high بازی به زور 30 فریم میداد.
اون زمان سال 2007 بود تازه cpu های core2duo اینتل اومده بودن .
میخوام اینو بگم سال 2005 که ایکس باکس360 رلیز شد تا 2 سال pc های قدرت بالا هم به زور میتونستن به پاش برسن.
ولی الان وضعیت کاملا فرق میکنه .
کارتهای high موجود داخل بازار براحتی قدرت بیشتری نسبت به gpu کنسولها میدن.کارتهایی مثل 7870 یا 660gtx قیمتها هم زیر یک تا یک میلیون هست.از لحاظ cpu و رم هم هیچ مشکلی نیست.
یه مقاله هم ign گذاشته بود راجب تجربه بازی روی ps4 گفته شده بازی لگ داره و چند تا مورد دیگه.
نه ببینید حداقل دوسال دیگه شاهد افت قطعات امروزی خواهیم بود...
حتما دوباره باید 4000 دلار دیگه خرج بذاریم رو دستمون واسه گرافیکهای دو سال دیگه؟
ب نظر من همین پی سی های امروزی تا دوسال بعد گرافیک و فریم ریت ضعیفتری رو نسبت ب کنسولهای نسل هشتم ارائه میدن...ب هیچ عنوان فریم ریت ب اندازه کنسولها ثابت نخواهد موند...
منم ب شخصه روی بحث ثابت بودن فریم بسیااار حساسم و واسم اهمیت داره... تحمل حتی کوچکترین لگ توی بازی رو ندارم...
Sent From HTC One S using Tapatalk 4 beta
دقیقا, یه کوچولو اورکلاک کنی CPU کنسول هم خورد خاکشیر میشهدر تایید حرف دوستمون بگم ، الان یک کیس نزدیک 2 میلیون قیمتش باشه ، میتونه تجربه ای مثل کنسول ها ارائه بده !
خود ps4 و x1 هم که به بازار بیان فکر نمیکنم قیمتشون کمتر از 1600 و 1800 باشه !
یک نکته ی دیگه اینک اصلا گول سی پی یو 8 هسته ای و ... هم نخورید ، عملا در حد یک core i3 3210 کارایی داشته باشه بنظرم .
8 گیگ رم هم که 4 گیگ ـش کاربردی هست ، تازه این مقدارم برای این سخت افزار زیاد بنظر میاد !
بنظر من نسل جدید فقط بحث روی ارقام هست و خیلی زود عقب میمونه ...
پ.ن : کلا این x86 شدن کنسول ها مقایسه ای نمیزاره !
در تایید حرف دوستمون بگم ، الان یک کیس نزدیک 2 میلیون قیمتش باشه ، میتونه تجربه ای مثل کنسول ها ارائه بده !
یک نکته ی دیگه اینک اصلا گول سی پی یو 8 هسته ای و ... هم نخورید ، عملا در حد یک core i3 3210 کارایی داشته باشه بنظرم .
Deep Down نسل بعدیه, بعد شما میگید این نسل نداشتیم که باهاش رقابت کنه؟ تازه اشتباه میفرمایید, کرایسیس 3 رو روی بالاترین تنظیمات بزارید میخوره, حظم میکنه, و البته میده بیرون Deep Down رونظر شما محترم ولی چندان موافق نیستم یه لحظه اعداد و اینا رو بزارید کنار تا حالا گرافیک بهتر از Deep Down دیدی یا نه؟ به شخصه روی PC گرافیکی به خوبی گرافیکای کنسولی ندیدم نه اینکه قدرتشو نداشته باشن بیشتر به این خاطر اینکه بازی سازها از قدرت کامپیوتر استفاده بهینه نمیکنن همیشه به این فکر میکنن که بازی باید روی PS360 هم اجرا بشه در نتیجه قدرت کامپیوترا الکی هرز میره 100 میلیون تومن هم که خرج کنی فقط رزولوشن رو میتونی ببری بالا دیگه خود بازیت که از اول ساخته نمیشه.
در تایید حرف دوستمون بگم ، الان یک کیس نزدیک 2 میلیون قیمتش باشه ، میتونه تجربه ای مثل کنسول ها ارائه بده !
8 گیگ رم هم که 4 گیگ ـش کاربردی هست ، تازه این مقدارم برای این سخت افزار زیاد بنظر میاد !
پ.ن : کلا این x86 شدن کنسول ها مقایسه ای نمیزاره !
دیگه خواهشا اغراق نکنید نمیگنم با PS360 فرق نداره همون 60 فریم بودنش خیلیه ولی تفاوت اونقدرا هم نیت که بخواد با DeeP Down رقابت کنهDeep Down نسل بعدیه, بعد شما میگید این نسل نداشتیم که باهاش رقابت کنه؟ تازه اشتباه میفرمایید, کرایسیس 3 رو روی بالاترین تنظیمات بزارید میخوره, حظم میکنه, و البته میده بیرون Deep Down رو![]()
؟؟ راست میگی پس این بوق هستیک PC واسه من ردیف کنید BF4 رو با رزولیشن 1080P و روی 60 فریم اجرا کنه ببینیم قیمتش چقدر هست
کنسولها با 500 دلار این کارو میکنن..
همون که روی PC نمیشه GTA IV و GT6 و TLOU رو بازی کنی فکر میکنم کافی باشه حالا شما برو AC black flag رو بازی 4K بازی کن چه اهمیتی دارهدوستان وارد مرحله جدیدی از PC هیت بودن شدن!!
قبلا به بازیهاش و قدرتش گیر میدادن الان که دیدن تو اون زمینه چیزی عایدشون نمیشه رو بحث قیمت دارن مانور میدن!!!:laughing:
باشه که به مرحله بعدی هم برسین!!!
ps3 کنسول 7 سال پیش داره GT6 رو 1080p و 60 fps اجرا میکنه اصلا این چه ربطی داره اینم منبع DF که نگی حرف الکی میزنم؟؟ راست میگی پس این بوق هست
http://forum.bazicenter.com/thread81276/
همون که روی PC نمیشه GTA IV و GT6 و TLOU رو بازی کنی فکر میکنم کافی باشه حالا شما برو AC black flag رو بازی 4K بازی کن چه اهمیتی داره