Patrick Bach از شرکت PC :DICEها براحتی از کنسول های نسل بعد قویترند!؟

دو دوست بالا
BF4 تو XBOX ONE از رزولیشن 1080P و 60 بهره میبره منم گفتم یک PC معرفی کنید که BF4 رو تو این شرایط اجرا کنه ببینیم قیمتش چقدر درمیاد..

دو دوست بالا
BF4 تو XBOX ONE از رزولیشن 1080P و 60 بهره میبره منم گفتم یک PC معرفی کنید که BF4 رو تو این شرایط اجرا کنه ببینیم قیمتش چقدر درمیاد..
همون PC که باهاش تو e3 اجرا کردن:lol:خرجش از 1200 نمیزنه بالا. 660 بود دیگه!
تو بیا 4000 دلار به ما بده ما میریم یه پی سی میبندیم اقا چرت نگو جان مادرت
پاره کردیم خودمونو که بگیم لازم نیست حتما 4000 هزار دلار خرج کنید 1000 هم بسه. هنوز بعضیا نفهمیدن! البته انتظاری هم ازشون نمیره...

یادمه شهریور سال 86 که تازه بازی lost planetبرای pc اومده بود تنها گرافیکی که نصبت به قیمتش تا حدودی مجبوری ارزش خریدن داشت 8600gts بود که میشد پیدا کرد وگرنه 8800ultra هم بود یک میلیون تومن.
حالا حساب کنید ما مجبوری اون زمان با دلار هزار تومن 275 هزار تومن پای این گرافیک پیاده شدیم بعد با هزار تا امید اومدیم نصب کردیم بازی رو و روی تنظیمات high بازی به زور 30 فریم میداد.
اون زمان سال 2007 بود تازه cpu های core2duo اینتل اومده بودن .

میخوام اینو بگم سال 2005 که ایکس باکس360 رلیز شد تا 2 سال pc های قدرت بالا هم به زور میتونستن به پاش برسن.
ولی الان وضعیت کاملا فرق میکنه .
کارتهای high موجود داخل بازار براحتی قدرت بیشتری نسبت به gpu کنسولها میدن.کارتهایی مثل 7870 یا 660gtx قیمتها هم زیر یک تا یک میلیون هست.از لحاظ cpu و رم هم هیچ مشکلی نیست.

یه مقاله هم ign گذاشته بود راجب تجربه بازی روی ps4 گفته شده بازی لگ داره و چند تا مورد دیگه.

در تایید حرف دوستمون بگم ، الان یک کیس نزدیک 2 میلیون قیمتش باشه ، میتونه تجربه ای مثل کنسول ها ارائه بده !
خود ps4 و x1 هم که به بازار بیان فکر نمیکنم قیمتشون کمتر از 1600 و 1800 باشه !
یک نکته ی دیگه اینک اصلا گول سی پی یو 8 هسته ای و ... هم نخورید ، عملا در حد یک core i3 3210 کارایی داشته باشه بنظرم .
8 گیگ رم هم که 4 گیگ ـش کاربردی هست ، تازه این مقدارم برای این سخت افزار زیاد بنظر میاد !
بنظر من نسل جدید فقط بحث روی ارقام هست و خیلی زود عقب میمونه ...

پ.ن : کلا این x86 شدن کنسول ها مقایسه ای نمیزاره !

نه ببینید حداقل دوسال دیگه شاهد افت قطعات امروزی خواهیم بود...
حتما دوباره باید 4000 دلار دیگه خرج بذاریم رو دستمون واسه گرافیکهای دو سال دیگه؟
ب نظر من همین پی سی های امروزی تا دوسال بعد گرافیک و فریم ریت ضعیفتری رو نسبت ب کنسولهای نسل هشتم ارائه میدن...ب هیچ عنوان فریم ریت ب اندازه کنسولها ثابت نخواهد موند...
منم ب شخصه روی بحث ثابت بودن فریم بسیااار حساسم و واسم اهمیت داره... تحمل حتی کوچکترین لگ توی بازی رو ندارم...

Sent From HTC One S using Tapatalk 4 beta

Frame Rate کـِی رو کنسول‌ها ثابت و عالی بودن ؟! شما این بازی هایی که در این اواخر برای کنسول‌ها منتشر شدن رو نگاه کن، به خصوص اون هایی که سنگین هستن مثل FC3 و SC Blacklist در خیلی از جاها این بازی ها 30 فریم هم نمیتونند بگیرن و به 20 و 21 هم میرسن. یه کامپیوتر High-End چهار هزار $ نیست. 1000-1500 دلاره و تا مدت‌ها هم نیاز های گیمی کاربر رو برطرف میکنه به خصوص در بازی های Multi که نسخه PC بهترین نسخه است. من حودم تابستان 90 این سیستمی که در پروفایلم هست رو خریدم. تا الان همه بازی‌ها رو در تنظیمات بالا بازی کردم (در بعضی از بازی ها یکی دو تا تنظیمات رو میاری پایین مثلا مثل سایه و ...)
حساس بودن روی فریم ریت و کنسول باز بودن دو تا چیزی نیست که به صورت منطقی کنار هم قرار بگیره، به خصوص الان در آخر نسل که 90% بازی ها روی کنسول از کسب 30 فریم در تمامی اوقات باز میمونند. افت فریم و پارگی تصویر و Lag در PC به راحتی قابل حل هست، حالا هر سیستمی که داشته باشید (در محدوده توصیه شده سازنده). میشه با شخصی سازی تنظمیات گرافیکی اون FPSـی که میخواید رو بگیرید. مثلا بازی روی آخرین تنظیمات 40 فریم اجرا میشه با تغییر بعضی تنظیمات 60 فریم ثابت بگیرید. یه همچین قابلیتی روی کنسول‌ها نیست. هر چند میشه در SR4 کنسول Vsync رو فعال کنید و بازی‌ رو کلا نابود کنید.
این نسل جدید هم اولین نسلی هست که کنسول‌ها حتی در زمان لانچشون برتری سخت افزاری نسبت به PC های زمان خودشون ندارن.

در تایید حرف دوستمون بگم ، الان یک کیس نزدیک 2 میلیون قیمتش باشه ، میتونه تجربه ای مثل کنسول ها ارائه بده !
یک نکته ی دیگه اینک اصلا گول سی پی یو 8 هسته ای و ... هم نخورید ، عملا در حد یک core i3 3210 کارایی داشته باشه بنظرم .
8 گیگ رم هم که 4 گیگ ـش کاربردی هست ، تازه این مقدارم برای این سخت افزار زیاد بنظر میاد !

دقیقا, یه کوچولو اورکلاک کنی CPU کنسول هم خورد خاکشیر میشه:دی

نظر شما محترم ولی چندان موافق نیستم یه لحظه اعداد و اینا رو بزارید کنار تا حالا گرافیک بهتر از Deep Down دیدی یا نه؟ به شخصه روی PC گرافیکی به خوبی گرافیکای کنسولی ندیدم نه اینکه قدرتشو نداشته باشن بیشتر به این خاطر اینکه بازی سازها از قدرت کامپیوتر استفاده بهینه نمیکنن همیشه به این فکر میکنن که بازی باید روی PS360 هم اجرا بشه در نتیجه قدرت کامپیوترا الکی هرز میره 100 میلیون تومن هم که خرج کنی فقط رزولوشن رو میتونی ببری بالا دیگه خود بازیت که از اول ساخته نمیشه.

نظر شما محترم ولی چندان موافق نیستم یه لحظه اعداد و اینا رو بزارید کنار تا حالا گرافیک بهتر از Deep Down دیدی یا نه؟ به شخصه روی PC گرافیکی به خوبی گرافیکای کنسولی ندیدم نه اینکه قدرتشو نداشته باشن بیشتر به این خاطر اینکه بازی سازها از قدرت کامپیوتر استفاده بهینه نمیکنن همیشه به این فکر میکنن که بازی باید روی PS360 هم اجرا بشه در نتیجه قدرت کامپیوترا الکی هرز میره 100 میلیون تومن هم که خرج کنی فقط رزولوشن رو میتونی ببری بالا دیگه خود بازیت که از اول ساخته نمیشه.
Deep Down نسل بعدیه, بعد شما میگید این نسل نداشتیم که باهاش رقابت کنه؟ تازه اشتباه میفرمایید, کرایسیس 3 رو روی بالاترین تنظیمات بزارید میخوره, حظم میکنه, و البته میده بیرون Deep Down رو:دی

اولا که کنسولها مختص گیم طراحی شدن
دوما یعنی چی 4 گیگ رم کاربردی هست ما 6 ماهه داریم در مورد حافظه فوق سریع ESRAM حرف میزنیم که با 32 مگ پهنای باند 204 میده بعد شما چه جوری این رو با PC مقایسه میکنی

کنسولهای نسل گذشته با وجود اینکه 512 مگ رم داشتن و کلا روی اعداد از PC ها خیلی پایین تر بودن ولی بازی های مثل تلوو و گریز براشون عرضه شد که PC های 1000 - 2000 دلاری هم نمی تونستن همچین گرافیکی رو اجرا کنند..همین الان 5 GTA کنسولی رو بخوای روی PC اجرا کنی باید 2000 دلار خرج کنی نسل بعد پیشکش..

Deep Down نسل بعدیه, بعد شما میگید این نسل نداشتیم که باهاش رقابت کنه؟ تازه اشتباه میفرمایید, کرایسیس 3 رو روی بالاترین تنظیمات بزارید میخوره, حظم میکنه, و البته میده بیرون Deep Down رو:دی
دیگه خواهشا اغراق نکنید نمیگنم با PS360 فرق نداره همون 60 فریم بودنش خیلیه ولی تفاوت اونقدرا هم نیت که بخواد با DeeP Down رقابت کنه

crysis-xbox-360-vs-pc.jpg

دوستان وارد مرحله جدیدی از PC هیت بودن شدن!!:lol:
قبلا به بازیهاش و قدرتش گیر میدادن الان که دیدن تو اون زمینه چیزی عایدشون نمیشه رو بحث قیمت دارن مانور میدن!!!:laughing:
باشه که به مرحله بعدی هم برسین!!!

دوستان وارد مرحله جدیدی از PC هیت بودن شدن!!:lol:
قبلا به بازیهاش و قدرتش گیر میدادن الان که دیدن تو اون زمینه چیزی عایدشون نمیشه رو بحث قیمت دارن مانور میدن!!!:laughing:
باشه که به مرحله بعدی هم برسین!!!
همون که روی PC نمیشه GTA IV و GT6 و TLOU رو بازی کنی فکر میکنم کافی باشه حالا شما برو AC black flag رو بازی 4K بازی کن چه اهمیتی داره

- - -ویرایش - - -

؟؟ راست میگی پس این بوق هست
http://forum.bazicenter.com/thread81276/
ps3 کنسول 7 سال پیش داره GT6 رو 1080p و 60 fps اجرا میکنه اصلا این چه ربطی داره اینم منبع DF که نگی حرف الکی میزنم

Digital Foundry

همون که روی PC نمیشه GTA IV و GT6 و TLOU رو بازی کنی فکر میکنم کافی باشه حالا شما برو AC black flag رو بازی 4K بازی کن چه اهمیتی داره

همون بحث تکراری و پوسیده قدیمی!!!
شما که نبودی ما هزاران بار سر این مسئله بحث کردیم,تکرارش هم دیگه از حوصله امثال من و منطق امثال شما خارجه!!!

میگم یه جا قرار بزارین .... قشنگ همدیگرو بزنین !! مبارزه تن به تن !! :|
سر موضوعات بیخودی دارین سلولهای مغزتونو از بین میبرین !
عاقا یکی کنسول بازه هزچی هم بشه باز با کنسول بازی میکنه ....
یکی هم PC باز های محترم هستند .... هرچی بشه باز با PC بازی میکنه !!
یکی پولشو داره که سیستم High End ببنده تا با بالاترین کیفیت بازی کنه ...
یکی اونقد پول نداره , کمتر پول میده کنسول میخره بازی ها رو با کیفیت عالی بازی میکنه ...
انسان ها همگی مختلفند .... هیچ انسانی با اسنان دیگر از نظر سلیقه و علایق 100 % یکی نیست ...
بیایید به سلیقه و انتخاب هم احترام بگذاریم ... @};-

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or