Patrick Bach از شرکت PC :DICEها براحتی از کنسول های نسل بعد قویترند!؟

آره Dice کارش حرف نداره ، اینو قبول دارم ولی اینکه میگی بهترین مالتی پلیر رو نه چون اولاً همه fps دوست ندارن ، ثانیاً VGA پارسال بود فکر کنم که بهترین مالتی پلیر MW3 شد تو بخش شوتر.
در مورد اون تیکه ی بولد شده ، شما به من میگی اخبار رو دنبال نمیکنی ولی خودت اینو نمیدونی که BF4 روی 60 فریم اجرا میشه و همون 720p رو Upscale میکنن رو 1080p !!
پست قبلیم رو هم درست میخوندی گفته بودم که گرافیک همه چیز نیست ولی بی اهمیت هم نیست. هرچی بیشتر باشه بهتره ولی مهم اینه که از سخت افزار استفاده ی درست و بهینه بشه تا به اون چیزی که مطلوبه برسیم نه اینکه بیایم گرافیک رو تا خرخره بالا ببریم و بعد اعلام کنیم pc خوبه و کنسول ها ضعیفن. اپتیمایز کردن بازی روی کنسول خودش یکی از کارایی ـه که نیاز به مهارت و تخصص داره و من اینو تا حالا از Dice روی کنسول ها ندیدم.
نه خدايي DICE BFBC2 رو براي كنسول ها اپتيمايز كرده بود اما BF3 مشكل داشت:d

نه خدايي DICE BFBC2 رو براي كنسول ها اپتيمايز كرده بود اما BF3 مشكل داشت:d

Bad Company 1 که اصلا نحصار کنسوله !

2 هم عالی بود انصافا !

دقیقا یادم سر BF3 ، دایس تغییر سایز داده بود ناجور !! کلا چسبونده تو PC ، ولی جرات هم نمیکرد این قضیه رو بگه !

نزدیک های عرضه بازی یه سری فیلم و عکس از نسخه کنسولی اومد و تقریبا از BC 2 هم گرافیک پاینتری داشت ، دایس مثل سگ ترسیده بود !! و کلی بیانیه داد که فلان و بسار و نهایی نیست و .... !!

ولی ملت اینقدر شل اومدن و فید بک هایی که گرفتن ، خود ملت اینقدر این قضیه رو گردن کنسولها انداختن ، که اینا از اون به بعد دیگه کاملا تغییر سایزشون رو علنی کردن !!

که روشون به حدی زیاد شده ، الان اینجوری از بی عرضگی شون برا ما تعریف هم میکنن و افتخار هم میکنن !!!

الان گرافیک BC 2 از BF3 رو کنسول بیشتر نباشه ( که هست ! ) ، عمرا کمتر باشه !!

یه کم ذهنیت ها منفی شده نسبت به این موضوع و واقعیتشم هم اینه که بله 8 سال ئیش اسن شرایط بود و هر سیتم که میبستی بعد دوسال به قول شما نیاز به ارتقاع داشت ولی الان شرایط کلا فرق کرده میتونی با همین سیستم هم 6 سال با به ئای کنسولا بازی کنی به مرور زمان خب با اومدن بازی های گرافیک بالاتر همونطور که کنسول ها مجبورن با تنظیمات و فریم کمتری بازی هارو اجرا کنن اون پی سی هم مجبوره (میگم 8 9 سال دیگه خیلی زیاده فکر نمیکنم این نسل مثل نسل پیش بشه چون کنسول ها در اون قوی بسته نشدن:d)

نه ببینید حداقل دوسال دیگه شاهد افت قطعات امروزی خواهیم بود...
حتما دوباره باید 4000 دلار دیگه خرج بذاریم رو دستمون واسه گرافیکهای دو سال دیگه؟
ب نظر من همین پی سی های امروزی تا دوسال بعد گرافیک و فریم ریت ضعیفتری رو نسبت ب کنسولهای نسل هشتم ارائه میدن...ب هیچ عنوان فریم ریت ب اندازه کنسولها ثابت نخواهد موند...
منم ب شخصه روی بحث ثابت بودن فریم بسیااار حساسم و واسم اهمیت داره... تحمل حتی کوچکترین لگ توی بازی رو ندارم...

Sent From HTC One S using Tapatalk 4 beta

یکی دایس رو توجیه کنه خیلی بازیهای با گرافیک بالاتر هست ولی سازندهاشون هرروز نمیان بگن کنسولا فلانن پی سی بهمان.بازیهایی مثل mgs5-division-witcher3 و خیلی از بازیهای انحصاری.در ضمن یادمه زمانی کهcrysis یک اومد خیلیها از این گله داشتند که چرا هیچ کامپیوتری نمیتونه رو تنظیمات high اجرا کنه.به نظر من این هنر نیست که بیای هرجور خواستی بازی بسازی بعد که بازی رو ساختی هیچ سخت افزاری نتونه بازیو اجرا کنه یا له یه سخت افزار 4000دلاری نیاز باشه بلکه هنر اینه که بتونی رو سخت افزار محدود کنسولا چیزی مثل tlou یاbeyond بسازی که با وجود قدمت 8ساله سخت افزارشون مدعی بهترین گرافیک سال باشند(دوستان دقت کنند داریم در مورد شرکتای فوق حرفه ای با سرمایه های میلیونی بحث میکنیم پس خواهشا نگید که کار کردن رو سخت افزار بینهایت pc سختتره چون naughty dog هم میتونه رو همچین سخت افزاری یه غول گرافیکی بسازه.کرایتک اول نسل مثل دایس بود ولی ادم شد دایس هم کم کم ادم میشه

مساله اینه که الآن با قیمت یک کنسول نسل بعد در ایران، میشه یه PC بست که BF4 رو با گرافیک گودزیلا اجرا کنه:>

البته اون دوستانی که در بورلی هیلز زندگی می کنن و کنسول نسل بعد رو در روز لانچ به قیمت 399 (499) دلار میارن دم در خونه شون حساب شون جداستb-)

حتما دوباره باید 4000 دلار دیگه خرج بذاریم رو دستمون واسه گرافیکهای دو سال دیگه؟
ب نظر من همین پی سی های امروزی تا دوسال بعد گرافیک و فریم ریت ضعیفتری رو نسبت ب کنسولهای نسل هشتم ارائه میدن...ب هیچ عنوان فریم ریت ب اندازه کنسولها ثابت نخواهد موند...
منم ب شخصه روی بحث ثابت بودن فریم بسیااار حساسم و واسم اهمیت داره... تحمل حتی کوچکترین لگ توی بازی رو ندارم...

چه خبره 4000 دلار؟ دیگه خیلی بخوای High End کنی سیستم رو 3000 دلار میشه! بعد شما میگی 4000 دلار فقط VGA! یعنی 4 تا تایتان! 4 تا تایتان تا 10 سال آینده بازی ها رو روی Ultra اجرا میکنه:-"(شوخی)
Vsync میدونی چیه؟ تازه میتونی یه برنامه هایی نصب کنی که فریم ریت رو روی 30 ثابت نگه دارن!
متاسفانه این نسل مثل نسل قبل نیست که تا 2 ماه بعد از رونمایی هیچ سخت افزاری به گرد پای کنسول ها نرسه! این نسل ما چندین ماه پیش یه کارت گرافیکی رو دیدیم که ترانزیستور هاش از ترانزیستور های کنسولی که هنوز رو نمایی نشده!بیشتره!(5 میلیونِ ایکس باکس وان<7.1 میلیون تایتان)

تا اونجا که یادم میاد لازم نیست دوباره 4000 دلار خرج کنی مگه میخوای pc جدید ببندی ؟ ;) حداقل یکم تو سخت افزار و ... اطلاعات جمع کنین ببینین لازم نیست برای ارتقا سیستم همه چیز رو عوض کرد بعد از اون این فریم ریت همیشه مشکل کنسول باز ها بوده اگرنه من همیشه رو pc خودم بازی میکردم بدون این که نگرانی داشته باشم. بعد ما یه چیزی تو تنظیمات داریم بهش میگیم vsync.

کرایتک اول نسل مثل دایس بود ولی ادم شد دایس هم کم کم ادم میشه
مشکل اینجاست که دایس اول آدم بود:
Bad Company 1 که اصلا نحصار کنسوله !

2 هم عالی بود انصافا !
بعد الان خر شده:
قیقا یادم سر BF3 ، دایس تغییر سایز داده بود ناجور !! کلا چسبونده تو PC ، ولی جرات هم نمیکرد این قضیه رو بگه !

یک PC واسه من ردیف کنید BF4 رو با رزولیشن 1080P و روی 60 فریم اجرا کنه ببینیم قیمتش چقدر هست
کنسولها با 500 دلار این کارو میکنن..

یک PC واسه من ردیف کنید BF4 رو با رزولیشن 1080P و روی 60 فریم اجرا کنه ببینیم قیمتش چقدر هست
720P ه Upscale شده رو جدیدا 1080P حساب میکنید؟:|
یه سیستم 1000 دلاری میبندم که همچین کاری کنه. تازه با گرافیکی خیلی بیشتر از کنسول نسل بعد;)
چیزی که کنسول اجرا میکنه:
720P و 60 فریم: Medium-High
چیزی که این PC هزار دلاری اجرا میکنه:
720P و 60 فریم: Ultra

فکر کنم میدونی تو bf3 چه از نظر game play و گرافیک و .... بین pc با کنسول چقدر تفاوت بود اماده باش همون تفاوت رو دوباره ببینی تو نسل بعد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or