سری GTA همیشه رو PC بوده و هست این نسخه هم با تاخیر میاد پس بهتره بیخودی ترول نکنیداين يارو چشم بسته غيب گفته ؟!
قابل توجه PC بازان محترم :
GTA V![]()
نه خدايي DICE BFBC2 رو براي كنسول ها اپتيمايز كرده بود اما BF3 مشكل داشت:dآره Dice کارش حرف نداره ، اینو قبول دارم ولی اینکه میگی بهترین مالتی پلیر رو نه چون اولاً همه fps دوست ندارن ، ثانیاً VGA پارسال بود فکر کنم که بهترین مالتی پلیر MW3 شد تو بخش شوتر.
در مورد اون تیکه ی بولد شده ، شما به من میگی اخبار رو دنبال نمیکنی ولی خودت اینو نمیدونی که BF4 روی 60 فریم اجرا میشه و همون 720p رو Upscale میکنن رو 1080p !!
پست قبلیم رو هم درست میخوندی گفته بودم که گرافیک همه چیز نیست ولی بی اهمیت هم نیست. هرچی بیشتر باشه بهتره ولی مهم اینه که از سخت افزار استفاده ی درست و بهینه بشه تا به اون چیزی که مطلوبه برسیم نه اینکه بیایم گرافیک رو تا خرخره بالا ببریم و بعد اعلام کنیم pc خوبه و کنسول ها ضعیفن. اپتیمایز کردن بازی روی کنسول خودش یکی از کارایی ـه که نیاز به مهارت و تخصص داره و من اینو تا حالا از Dice روی کنسول ها ندیدم.
ایشون احتمالا سنش به GTA های قبلی قد نمیده که اینو میگهسری GTA همیشه رو PC بوده و هست این نسخه هم با تاخیر میاد پس بهتره بیخودی ترول نکنید
نیومد هم دنیا به اخر نمیرسه![]()
نه خدايي DICE BFBC2 رو براي كنسول ها اپتيمايز كرده بود اما BF3 مشكل داشت:d
یه کم ذهنیت ها منفی شده نسبت به این موضوع و واقعیتشم هم اینه که بله 8 سال ئیش اسن شرایط بود و هر سیتم که میبستی بعد دوسال به قول شما نیاز به ارتقاع داشت ولی الان شرایط کلا فرق کرده میتونی با همین سیستم هم 6 سال با به ئای کنسولا بازی کنی به مرور زمان خب با اومدن بازی های گرافیک بالاتر همونطور که کنسول ها مجبورن با تنظیمات و فریم کمتری بازی هارو اجرا کنن اون پی سی هم مجبوره (میگم 8 9 سال دیگه خیلی زیاده فکر نمیکنم این نسل مثل نسل پیش بشه چون کنسول ها در اون قوی بسته نشدن:d)
چه خبره 4000 دلار؟ دیگه خیلی بخوای High End کنی سیستم رو 3000 دلار میشه! بعد شما میگی 4000 دلار فقط VGA! یعنی 4 تا تایتان! 4 تا تایتان تا 10 سال آینده بازی ها رو روی Ultra اجرا میکنهنه ببینید حداقل دوسال دیگه شاهد افت قطعات امروزی خواهیم بود...
حتما دوباره باید 4000 دلار دیگه خرج بذاریم رو دستمون واسه گرافیکهای دو سال دیگه؟
ب نظر من همین پی سی های امروزی تا دوسال بعد گرافیک و فریم ریت ضعیفتری رو نسبت ب کنسولهای نسل هشتم ارائه میدن...ب هیچ عنوان فریم ریت ب اندازه کنسولها ثابت نخواهد موند...
منم ب شخصه روی بحث ثابت بودن فریم بسیااار حساسم و واسم اهمیت داره... تحمل حتی کوچکترین لگ توی بازی رو ندارم...
Sent From HTC One S using Tapatalk 4 beta
نه ببینید حداقل دوسال دیگه شاهد افت قطعات امروزی خواهیم بود...
حتما دوباره باید 4000 دلار دیگه خرج بذاریم رو دستمون واسه گرافیکهای دو سال دیگه؟
ب نظر من همین پی سی های امروزی تا دوسال بعد گرافیک و فریم ریت ضعیفتری رو نسبت ب کنسولهای نسل هشتم ارائه میدن...ب هیچ عنوان فریم ریت ب اندازه کنسولها ثابت نخواهد موند...
منم ب شخصه روی بحث ثابت بودن فریم بسیااار حساسم و واسم اهمیت داره... تحمل حتی کوچکترین لگ توی بازی رو ندارم...
Sent From HTC One S using Tapatalk 4 beta
مشکل اینجاست که دایس اول آدم بود:کرایتک اول نسل مثل دایس بود ولی ادم شد دایس هم کم کم ادم میشه
بعد الان خر شده:Bad Company 1 که اصلا نحصار کنسوله !
2 هم عالی بود انصافا !
قیقا یادم سر BF3 ، دایس تغییر سایز داده بود ناجور !! کلا چسبونده تو PC ، ولی جرات هم نمیکرد این قضیه رو بگه !
720P ه Upscale شده رو جدیدا 1080P حساب میکنید؟یک PC واسه من ردیف کنید BF4 رو با رزولیشن 1080P و روی 60 فریم اجرا کنه ببینیم قیمتش چقدر هست
کنسولها با 500 دلار این کارو میکنن..
یک PC واسه من ردیف کنید BF4 رو با رزولیشن 1080P و روی 60 فریم اجرا کنه ببینیم قیمتش چقدر هست
کنسولها با 500 دلار این کارو میکنن..