Patrick Bach از شرکت PC :DICEها براحتی از کنسول های نسل بعد قویترند!؟

این خرید یه کیس نزدیک به قدرت کنسول های نسل بعد که البته مقداری قویتر هستش اونم میزاریم به حساب تلف شدن منابع در pc

vga : amd hd7850 قیمت 800
cpu: amd fx 8120 قیمت 450
mb: ASRock A55M-DGS قیمت 200
ram: Corsair XMS3 8Gb قیمت 250
power: Green GP600A-EU قیمت 230
hdd:Seagate Sata3 500GB قیمت 150
bluray writer : Pioneer BDR-S06XLB قیمت 300
mouse&keyboard&case قیمت 150
الان این سیستم میشه 2530 تومان
========================================
اینو الان من سعی کردم تا میشه نزدیک به کنسولای نسل بعد و دسته بالا تر باشه (اینم میدونید که دقیقا نمیشه مطابق قدرتشون قطعات پیدا کرد)
چیزی که الان مشخص شد اینه که این سیستم میشه 843 دلار قیمتش و ئول کنسول نسل بعد میانگین 450 دلار (نزدیک دوبرابر)
اما چیزی که میخوام بگم اینه که اگه قرار باشه فروشنده های محترم رفتارشون مثل قبل باشه و قرار باشه کنسول هارو با قیمت های کذایی بفروشن بهترین گزینه با همون حدود هزینه یه pc خوب هستش اونایی هم که بیشتر میخوان هزینه کنن که دیگه میتونن یه پی سی بهتر و قویتر ببندن
اینم بیشتر یکی دوسال اول اینجوریه بعدش فکر میکنم هزینه خرید پی سی در قدرت حتی بیشتر از کنسول ها قیمتش مساوی با کنسول ها بشه

فرقش اینه که اون کنسول 8 - 9 سال عمر میکنه ولی این PC آخر آخرش 2 سال دیگه زاییده !

این خرید یه کیس نزدیک به قدرت کنسول های نسل بعد که البته مقداری قویتر هستش اونم میزاریم به حساب تلف شدن منابع در pc

vga : amd hd7850 قیمت 800
cpu: amd fx 8120 قیمت 450
mb: ASRock A55M-DGS قیمت 200
ram: Corsair XMS3 8Gb قیمت 250
power: Green GP600A-EU قیمت 230
hdd:Seagate Sata3 500GB قیمت 150
bluray writer : Pioneer BDR-S06XLB قیمت 300
mouse&keyboard&case قیمت 150
الان این سیستم میشه 2530 تومان
========================================
اینو الان من سعی کردم تا میشه نزدیک به کنسولای نسل بعد و دسته بالا تر باشه (اینم میدونید که دقیقا نمیشه مطابق قدرتشون قطعات پیدا کرد)
چیزی که الان مشخص شد اینه که این سیستم میشه 843 دلار قیمتش و ئول کنسول نسل بعد میانگین 450 دلار (نزدیک دوبرابر)
اما چیزی که میخوام بگم اینه که اگه قرار باشه فروشنده های محترم رفتارشون مثل قبل باشه و قرار باشه کنسول هارو با قیمت های کذایی بفروشن بهترین گزینه با همون حدود هزینه یه pc خوب هستش اونایی هم که بیشتر میخوان هزینه کنن که دیگه میتونن یه پی سی بهتر و قویتر ببندن
اینم بیشتر یکی دوسال اول اینجوریه بعدش فکر میکنم هزینه خرید پی سی در قدرت حتی بیشتر از کنسول ها قیمتش مساوی با کنسول ها بشه
تو ایران با این قیمتا PC به صرفه تره! الان کنسول های نسل بعد بیان کمتر از 3 میل نیستن! با 3 میل هم یه PC میشه بست که قویتر از کنسول های نسل بعد باشه!

من نمی دونم چرا این تزها رو فقط از سوی سازندگان Battlefield میشنویم...
والا بلا اون چیزی ک تو E3 دیدیم ک توسط سیستم های نمیدونم چندهزار دلاری اجرا شد همچین آش دهنسوزی نبود ک همچین کف بر بشیم
من ب شخصه گرافیک The Division رو برتر دیدم...
برفرض گیریم ک حرف این آقا درست...
چه فایده داره ک سیستم چندهزاردلاری بخواد اینو اجرا کنه؟ همه ی گیمرها ک نمیتونن این سیستم رو داشته باشن...
من ک از نمایشش خوشم نیومد تو E3
مخصوصا اون قسمتی ک توی کشتی بودن و هنوز کشتی نصف نشده بود (فک کنم ناو بود البته)
خلاصه اصلا همچین چیزی نیست... و من مطمئنم گرافیکی روی کنسولهای نسل بعد خواهیم دید ک بیش از پیش مارو ب داشتن کنسولها علاقه مند کنه...

Sent From HTC One S using Tapatalk 4 beta

فرقش اینه که اون کنسول 8 - 9 سال عمر میکنه ولی این PC آخر آخرش 2 سال دیگه زاییده !
من این نسل رو سال 2008 یه سیستم بستم, تا الان باهاش دارم میسازم, هنوزم گرافیکش از کنسول ها بالاتره! Crysis 2 روی Hardcore الکی نیست!
پ.ن: چه خبره 9 سال؟:|
از 2005 تا 2013 میشه 8 سال, 9 سال کجا بود پَ؟

تو ایران با این قیمتا PC به صرفه تره! الان کنسول های نسل بعد بیان کمتر از 3 میل نیستن! با 3 میل هم یه PC میشه بست که قویتر از کنسول های نسل بعد باشه!

3 میل !؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟

الان کلاش ترین سایتهای ایرانی - زیر 2 تومن هم دارن پیش فروش میکنن !

من این نسل رو سال 2008 یه سیستم بستم, تا الان باهاش دارم میسازم, هنوزم گرافیکش از کنسول ها بالاتره! Crysis 2 روی Hardcore الکی نیست!
پ.ن: چه خبره 9 سال؟:|
از 2005 تا 2013 میشه 8 سال, 9 سال کجا بود پَ؟

کلی بازی کراس جن هست تا 2014 .... مثال The Evil Within و MGS : V و ....

- - -ویرایش - - -

نسل قبل که با دلار 1000 تومن میدادن 1 میل, این نسل هم پیشبینی میشه با دلار 3000 تومن بدن 3 میل:-"

شما پیش بینی نکن !!!!!

عوضش برو ببین چه قیمتی دارن میفروشن .... خیلی ها هم پیش خرید کردن ایران ...

با دلار 1000 تومنی ملت ایکس باکس آرکید میخریدن 250 تومن !!!

کجای کاری عمو !؟؟!؟!؟!؟

آخرین ویرایش:
اصلا چرا بحث بیخود میکنید! منی که دنبال تجربه بهترم میرم سمت pc!!! این چرت و پرتا که pc گرونه و... چیه؟
خوب شما pc رو نمیخری که فقط بازی کنی که غصه پولش رو میخوری؟ 2000 تا کار دیگه هم میکنه که کنسول نمیکنه پس حرف از قیمت نزنید!
نمیدونم این چه جویه تا حرف pc میاد همه میپرن وسط که از کنسول دفاع کنن

برادر من...مطمئن باش اونایی ک از کنسول دفاع میکنن خیلی زودتر از شما PC Gamer بودن و با PC بزرگ شدن... و هیچ چیزی واسه لذت برزن از گیم جای کنسول رو نمیگیره
اون 2000 کار دیگه هیچ بدرد ما نمیخوره... هدف فقط و فقط گیم هست و بس...

Sent From HTC One S using Tapatalk 4 beta

کسی از گیم پلی و مالتی پلیر حرف نزد که شما سریع اینارو قاطی میکنی !!! درضمن این بهترین مالتی پلیری که شما میگی نظر شماست وگرنه حداقل اندازه ی یکی از شماره های سری COD می فروخت. دلیل نمیشه که چون شما خوشت میاد همه پشت سر شما به این بازی سجده کنن. اینم بگم که من خودم کلی BF3 بازی کردم و از طرفداراشم ولی دیگه پرستش نمیکنم. کسی که واسش مالتی مهمه ، انقدر تو جوّ بازی قرار میگیره که به گرافیک دقت نمیکنه ، نمیره رو در و دیوار رو نگاه کنه که کف و خون قاطی کنه. نمیگم گرافیک مهم نیست ولی هیچ FPS بازی 30 فریم رو به 60 فریم ترجیح نمیده که بخواد 4تا تکسچر با کیفیت بیشتر ببینه.چیزی که معلومه اینه که سخت افزار کنسول ها محدوده و مشخصه که نمیشه با PC مقایسه بشه. حرف من این بود که Dice بجای اینکه بیاد هی در مورد گرافیک روی کنسول ها حرف بزنه ( اینکه رو 720p اجرا میشه یا نمیدونم رو چی چی اجرا میشه ، اینکه کنسول ها به گرد پای pc هم نمیرسن ) بیخیال بشه و 4تا خبر در مورد مالتی پلیر بده ! چون کسی هم از Dice انتظار نداره گرافیک فوق خفن روی کنسول ها تحویل بده. تنها چیزی که فن بیس کنسولی این بازی میخواد اجرا با زرولوشن 1080 و 60 فریم ـه و تا حالا کسی راجع به جزئیات چیزی نگفته به جزء شما pc بازها !!!

اولا که منو نمیشناسی شاید من فن bf3 باشم اما فن 2 اتیشه cod هم هستم و بیشتر از من کسی تو کل این فروم به Bf3 گیر نداد اما این فکت هست که dice کارش حرف نداره. شما 60 فریم رو میپسندی ؟ فعلا که Bf4 رو نسل بعد 30 فریم و روی 720 اجرا میشه Lol. گرافیک همه چی نیست ولی هیچی هم نیست شما بازی های Indie رو هم نگاه کنی باز ی گرافیک چشم نوازی دارن گرافیک یکی از جنبه های یک گیم هست و هر بازی که تو یکی از جوانب گیم ضعف داشته باشه یعنی یه جای کارش میلنگه. بعدم شما اگه اخبار رو دنبال نمیکنی کل زیر بم بازی در امده کلی video و خبر درباره بخش مولتی امده و کلی چیز میز دیگه درباره بازی. شما منتظر وایسادی dice بیاد دم خونه کل مولتی رو برات تشریح کنه ؟ شما برو بخش pc و بعد تاپیک bf4 ببین چقدر اطلاعات اونجا هست. بعد کسی هم که fps باز باشه نمیره fps با دسته بازی کنه mouse و keyboard ول کنه.

آخرین ویرایش:
مقایسه ی PC و کنسول اصلا جالب نیست اما اینم که بگی 2000 دلار میدی فقط گرافیک بهتری رو تجربه میکنی خیلی مسخرست . اصلا کاری به امکانات PC خارج از مبحث گیم ندارم . با یه PC بهتر تجربه ی لذت بخش تری هم تو گیم داری . قابلیت های خیلی بیشتری نسبت به کنسول داره . نمونش همین شیر کردن عکس و فیلم از بازیه که چند ساله به لطف استیم و ایکس فایر داریم رو PC لذتش رو میبریم حالا تو کنسول های نسل چدید میبینیم.
خیلی قابلیت های بیشتری هم هست ....

یه کم ذهنیت ها منفی شده نسبت به این موضوع و واقعیتشم هم اینه که بله 8 سال ئیش اسن شرایط بود و هر سیتم که میبستی بعد دوسال به قول شما نیاز به ارتقاع داشت ولی الان شرایط کلا فرق کرده میتونی با همین سیستم هم 6 سال با به ئای کنسولا بازی کنی به مرور زمان خب با اومدن بازی های گرافیک بالاتر همونطور که کنسول ها مجبورن با تنظیمات و فریم کمتری بازی هارو اجرا کنن اون پی سی هم مجبوره (میگم 8 9 سال دیگه خیلی زیاده فکر نمیکنم این نسل مثل نسل پیش بشه چون کنسول ها در اون قوی بسته نشدن:d)

اره دقیقا میخواستم همین مفهموم برسونم من الان خودم درگیرم که چیکار کنم اول نسل جدید باید همه شرایط رو در نظر گرفت هم شرایط قیمتی نسبت به پی سی هم قیمت بازی ارجینال یا کپی خلاصه باید دید کدوم به صرفه میشه برامون;)

اولا که منو نمیشناسی شاید من فن bf3 باشم اما فن 2 اتیشه cod هم هستم و بیشتر از من کسی تو کل این فروم به Bf3 گیر نداد اما این فکت هست که dice کارش حرف نداره. شما 60 فریم رو میپسندی ؟ فعلا که Bf4 رو نسل بعد 30 فریم و روی 720 اجرا میشه Lol. گرافیک همه چی نیست ولی هیچی هم نیست شما بازی های Indie رو هم نگاه کنی باز ی گرافیک چشم نوازی دارن گرافیک یکی از جنبه های یک گیم هست و هر بازی که تو یکی از جوانب گیم ضعف داشته باشه یعنی یه جای کارش میلنگه. بعدم شما اگه اخبار رو دنبال نمیکنی کل زیر بم بازی در امده کلی video و خبر درباره بخش مولتی امده و کلی چیز میز دیگه درباره بازی. شما منتظر وایسادی dice بیاد دم خونه کل مولتی رو برات تشریح کنه ؟ شما برو بخش pc و بعد تاپیک bf4 ببین چقدر اطلاعات اونجا هست.
آره Dice کارش حرف نداره ، اینو قبول دارم ولی اینکه میگی بهترین مالتی پلیر رو نه چون اولاً همه fps دوست ندارن ، ثانیاً VGA پارسال بود فکر کنم که بهترین مالتی پلیر MW3 شد تو بخش شوتر.
در مورد اون تیکه ی بولد شده ، شما به من میگی اخبار رو دنبال نمیکنی ولی خودت اینو نمیدونی که BF4 روی 60 فریم اجرا میشه و همون 720p رو Upscale میکنن رو 1080p !!
پست قبلیم رو هم درست میخوندی گفته بودم که گرافیک همه چیز نیست ولی بی اهمیت هم نیست. هرچی بیشتر باشه بهتره ولی مهم اینه که از سخت افزار استفاده ی درست و بهینه بشه تا به اون چیزی که مطلوبه برسیم نه اینکه بیایم گرافیک رو تا خرخره بالا ببریم و بعد اعلام کنیم pc خوبه و کنسول ها ضعیفن. اپتیمایز کردن بازی روی کنسول خودش یکی از کارایی ـه که نیاز به مهارت و تخصص داره و من اینو تا حالا از Dice روی کنسول ها ندیدم.

اين يارو چشم بسته غيب گفته ؟!
قابل توجه PC بازان محترم :
GTA V
:-j
معرفی میکنم علی 15 ساله از تهران :))

اولا گیم حسرت نداره بعد این بوک مارک میکنم وقتی gta v برای pc عرضه شد برات پیام خصوصی میکنم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or