PlayStation P.T | PS4

P.T
From
Sony and developer 7780s Studio
بازی جدید در ژانر ترسناک از سوی سونی در گیممزکام 2014 معرفی شد .
هنوز هیچ اطلاعات دقیقی از این بازی به بیرون درز نکرده .
ولی حدس زده میشه بازی 2015 منتشر میشود .
====
دمو بازی هم اکنون از PSN قابل دانلود میباشد .

آخرین ویرایش:
ممنون از راهنمایی هم دوست عزیز هم فردین .;)
جو چى

جو اینکه هر لحظه یکی امکان داره بپره تو بغل شما .:d

یعنی با موزیک و صدا و تر شدن تصویر و اینکه ندونی هر لحظه امکان داره چی بشه من همین اول دمو هستم کلی کیف کردم .:d

البته بگم اولین بار بعد عمری سر یه چیز ترسناک یکم به خودم تکون دادم .:d

این تلفن چرا زنگ نمیزنه, اه! کسی تمومش کرده؟ از کدوم متد استفاده شد؟ :d چراغ قوه چه رنگی بوده؟ بچه چندبار خندید؟
به جان خودم از بیخ شانسیه!!!

آخرین ویرایش:
خودم که جراتشو ندارم ولی آقا یه لحظه این بازی با مورفیوس تصور کردم چهار ستون بدنم لرزید. کوجیما هم که عاشق این دست کاراست :((

خب من هم بازی کردم.
اول از همه این که جو بازی عالی ـه و خیلی شبیه فیلم‌های Ring و... (فیلم‌های ترسناک ژاپنی) هست.
بعضی وقت ها هم که یه موجود می‌پره جلوت با این جو خب طبیعتا خیلی ترسناک و جالب می‌شه.
اما این که "آی شلوارم رو باید عوض کنم" و "بچم افتاد" و "عقیم شدم" و... دیگه خیلی زیاده روی و اغراق ـه :دی بازی خوب و ترسناکی هست ولی نه در این حدی که دوستان جو دادن :دی
از فردا به کوجیما نگن "استاد پدربزرگ سبک ترس" صلوات :| :دی

کمک :دی
uploadfromtaptalk1408006147455.jpg تو این قسمت گیر کردم همه درا بستس عکس که میبینید تقریبا کامله! هر کاری میکنم اتفاقی نمیوفته

اونطور که ویدئو هارو ویدئو هارو دیدم دقیقا قبل از ترکیدن چراغ بالا سرتونه

آخرین ویرایش:
خب تموم شد و هنوز زندم! :دی چند نفر اینجا تونستن تموم کنن دمو رو؟
من یکم از بازی رو تو یوتوب دیده بودم ولی دارم خیلی صادقانه میگم که دیدن این بازی با تجربش خیلـــــی فرق داره! واقعا باید تجربش کنید تا بعد ضربان قلبتونو بفهمید چطوری میشه!
در کل معمای یکی مونده به آخر که خیلیییییییییییییی خوب و سخت بود و البته معمای آخر.... به معنای واقعی کلمه دیواااااااااااااانه وار بود. دیوانه وار!!! رجوع شود به اسپویلر که خیلی بحث جالبیه.
بعد از اینکه وارد محیط نهایی میشیم، هیچ چیز خاصی معلوم نیست، این هم هست که در نهایی بازه ولی بعد از اینکه ازش بگذریم دوباره میایم توی همین اتاق، پس اولین فرضیه برای هر کدوم از مخاطبان این هست که شاید اصلا تموم نشه، ولی خب با توجه به اینکه خیلیا تا الآن تموم کردن بازی رو، پس این فرضیه باطله.
حالا سوال پیش میاد که باید چیکار کنیم؟ اول یکم تو محیط که بچرخیم، صدای ناقوس ساعت میاد که نشون میده ساعت 12 نیمه شب شده. و وقتی به ساعت برگردیم همین رو میبینیم. حالا باید توی محیط گشت تا بعد از اینکه صدای خنده‌ی نوزاد میاد. روایات خیلی متفاوته، هرکی یه جور رفته این تیکه رو، مثلا یکی به یه آیتم خاص نگاه کرده یا 10 قدم حرکت کرده یا به دستشویی رفته و ... من خودم چند بار این تیکه رو رفتم تا بالاخره تمومش کنم و در هر دفعه هم اولین صدای خنده، یه جای دیگه اومد. یه بار کلمه‌ی Hell رو نگاه کردم و یا بار دیگه مسیر رفته رو دوباره به سمت ساعت برگشتم و در بین راه صدا رو شنیدم.
برای تموم کردن این قسمت داستان از این قراره که باید دو بار صدای خنده‌ی بچه رو بشنوید و بعد به سمت تلفن حرکت کنید و اون رو نگاه کنید تا دسته شروع به لرزیدن کنه و در آخر هم میگه که شما انتخاب شدید و صدای باز شدن در نشون از اون میده که حالا اگه از در رد بشید سکانس آخر رو میبینید که همین طور هم هست.
حالا سوال اصلی که برای همه تو اینترنت پیش اومده اینه که صدای خنده‌ی دوم چطور شنیده میشه؟ واقعا قاعده‌ی خاصی داره؟ یه عده همچین فکری میکنن، فکر میکنن باید چند تا آبجکت رو نگاه کنن تا صدای خنده رو بشنون ولی اینطور نیست. خودم یه بار که تو محیط بودم بیش از 40 دقیقه گشتم ولی هیچ چیزی نشد. در حالی که بعضیا که رفتن این قسمت رو، میگن که تو 5 ا 10 دقیقه تموم شده براشون، یه ویدئوی قدم به قدم تو یوتوب هم هست که در چند دقیقه این قسمت رو رد میکنه و البته اون هم اصلا کار منطقی نمیکنه. فقط یه خورده میچرخه و آبجکت هارو نگاه میکنه. پس نگاه کردن آبجکت ها اصلا قاعده ای برای این کار نیست.
فرضیه‌ی دوم از استفاده از میکروفون میگه، چون همونطور که کوجیما گفت برای این بازی از هدست بازی کنید، پس شاید میکروفون به یه دردی بخوره، به این صورت که باید صدای خیلی خیلی بلندی رو ایجاد کنید یا فریاد بزنید تا بازی فکر کنه شما واقعا ترسیدید و دارید داد میزنید. این رو چند نفر تو نت نوشتن که ازش جواب گرفتن، ولی من کوچک ترین چیزی رو نتونستم بگیرم ازش. خیلی خیلی بلند فریاد زدم ولی تنها اتفاقی که افتاد این بود که دسته یکم لرزید که اینم جای تعجبه!
حالا جالب اینجاست که بعد از شنیدن صدای خنده‌ی اول، در راهرو (هر جایی میتونه باشه و رندومه) یه روح میبینید! اکثرا این رو دیدن و من هم خودم دو سه باری دیدمش، ولی نکته ای که هست اینه که تو یه فروم خارجی خوندم که یکی گفته بود همونجا روح من رو کشت! و جالب تر اینکه یکی دیگه گفت این که چیزی نیست اون روح ـه منو سه بار پشت سر هم بعد از چک پوینت و شنیدن صدای خنده کشته! این در حالیه که در بار آخر که من تونستم بازی رو تموم کنم اصلا روح رو ندیدم! همه‌ی اینا باعث میشه تا فرضیه‌ی آخر قوت بیشتری به خودش بگیره:
فرضیه سوم میگه که همه چیز زندومه و اصلا ربطی به آبجکت ها صداها و ... نداره. شما یه زمان معینی رو باید صبر کنید، معلوم هم نیست چقدر برای بعضیا 2-3 دقیقه و برای خودم 30 دقیقه!!! به طوری که تا میتونی محیط رو بگردی یا اصلا یه جا وایسی یا دیوانه وار تر از اون: بازی رو Pause کنی!!! خود من بعد از اینکه مخم بدجور سوت کشید و کاری نتونستم بکنم، بازی رو متوقف کردم و بعد از 10-15 دقیقه تو همون منو، صدای دومین خنده رو شنیدم! یادمون نره که سازنده‌ی بازی یعنی کوجیما، دیوونه تر از این حرفاس! توی همون متالگیر 3 ما Boss ـی داشتیم که میتونستیم باهاش بجنگیم، یا اینکه بازی رو همونجا سیو کنیم و دو هفته بعد دوباره وارد بازی بشیم و ببینیم که طرف به خاطر کهولت سن مرده!!!
به خاطر همین هست که کوجیما گفت من انتظار نداشتم این معما به این زودی حل بشه، چون اصلا راهی نداره که حل بشه! بلکه داره شمارو بازی میده و دیوونه میکنه!
شما وقتی از در نهایی رد میشید دوباره وارد همون محیط میشید و عملا دارید دور خودتون می‌گردید و هر بار هم محیط ری استارت میشه! چیزی که تو بین گیمرها هست اینه که اونا صبر و تحمل زیادی ندارن، پس همش میخوان محیط رو بگردن یا وارد محیط بعدی بشن که بازم براشون نتیجه‌ای نداره، پس در نهایت به دیوانه شدن اون گیمر میرسه! چون هیچ چیز منطقی برای حل شدن وجود نداره! و باید آخر سر هم بازی رو ول کنن گیمرها! من فکر میکنم کوجیما و دل تورو نه تنها با ایجاد جو ـه فوق العاده وحشتناک و اعصاب خرد کن روی اعصاب گیمرها راه میرن، بلکه با خلق چنین معمایی سعی در دیوونه کردنشون دارن!
پس بازی یه راه حل بیشتر نداره و اون هم اینه که هیچ راه حلی در کار نیست! همه چی دیوانه واره! بله دیوانه وار!!!
دوستان دیگه ای هم اگه تونستن بازی رو تموم کنن ممنون میشم بیان بگن که چطوری تونستن رد کنن معمای آخر رو.

با همه‌ی این حرفایی که گفتم، به یه نتیجه‌ی خیلی خوب برای خرید Silent Hills رسیدم و اون هم اینه که به هیچ وجه نمیخوام تجربش کنم! من جونمو دوست دارم!

آخرین ویرایش:
دوستان هیولا های بازی چطوره ؟ ترسناکه ؟ خیلی ترسناکه ؟:d

هنوز هم دمو هست که دانش کنیم ؟
هیولا نداره! :دی

کمک :دی
View attachment 53177 تو این قسمت گیر کردم همه درا بستس عکس که میبینید تقریبا کامله! هر کاری میکنم اتفاقی نمیوفته

اونطور که ویدئو هارو ویدئو هارو دیدم دقیقا قبل از ترکیدن چراغ بالا سرتونه

یکم قبل و بعدش رو هم بگو خب! این عکسه تو همه‌ی محیط‌ها هست!
لطفا از اسپویلر هم استفاده کنید.

- - -ویرایش - - -

دوستان این بازی تماما فری هست؟

بازی که نیست. تیزر قابل بازی هست برای عنوان Silent Hills. مجانیه دیگه! خیلی طول بکشه یکی دو ساعته.

عجب جوی داره سکته رو دیشب زدم رفت من تازه با هدست بازی کردم که ترس رو چند برابر میکنه :-sصداگزاریش فوقالعاده بود.
دیشب وسط بازی هی به در اتاق نگاه میکردم که یهو دیدم در باز شد و یکی اومد تو توی تاریکی ۶ متر پریدم هوا دقت کردم دیدم پدرمه :|:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or