PlayStation P.T | PS4

P.T
From
Sony and developer 7780s Studio
بازی جدید در ژانر ترسناک از سوی سونی در گیممزکام 2014 معرفی شد .
هنوز هیچ اطلاعات دقیقی از این بازی به بیرون درز نکرده .
ولی حدس زده میشه بازی 2015 منتشر میشود .
====
دمو بازی هم اکنون از PSN قابل دانلود میباشد .

آخرین ویرایش:
هیولا نداره! :دی

یکم قبل و بعدش رو هم بگو خب! این عکسه تو همه‌ی محیط‌ها هست!
لطفا از اسپویلر هم استفاده کنید.

- - -ویرایش - - -

بازی که نیست. تیزر قابل بازی هست برای عنوان Silent Hills. مجانیه دیگه! خیلی طول بکشه یکی دو ساعته.
قبلش یکی پرید سرو کلم کشتدم دوباره از اون اتاقه اومدم اون پاکته باهام حرف زد وارد که شدم هر جا وا میستم سرو صدای موجوده میاد!
در دستشویی هم نیمه باز مونده هیچجوره هم نه باز میشه نه بسته !(یه سری باز شد از توش چراغ قوه رو برداشتم

قبلش یکی پرید سرو کلم کشتدم دوباره از اون اتاقه اومدم اون پاکته باهام حرف زد وارد که شدم هر جا وا میستم سرو صدای موجوده میاد!
در دستشویی هم نیمه باز مونده هیچجوره هم نه باز میشه نه بسته !(یه سری باز شد از توش چراغ قوه رو برداشتم

6 قطعه عکس تیکه شده باید پیدا کنی تا عکس جای ساعت که یک زن مرموزه کامل بشه . بیا بیرون از بازی دوباره برو تا از چک پوینت درباز بیارتت . دوباره باید یکم بترسی :d دو تاش جای ساعته . یکیش جای عروسک خرسیه . دو تاش جای دیوار بالاست جای حموم . یکیش هم از پله ها که میری پایین پشت سرتو نگاه کن به گوشه سمت چپ پله چسبیده . چند لحظه روشون با چراغ قوه زوم کنی بهت میده . تا الان 5 تا پیدا کردی . برو جای رادیو رو عکس زوم کن x بزن در سمت چپ باز میشه .

اوضات تا به اینجا چطوره ؟؟؟؟:d قلبت ؟

دوستان من بعد از چندین بار بازی کردم به نتیجه جالبی رسیدم. اینکه اتفاقات رندوم میفته و اصلا یه راهنمای درست و درمون نداره. این عکس ها رو خیلی ها توی همون محیط پیدا در حالی که آخرین قطعه عکس برای من اصلا توی محیط نبود! بصورت شانسی متوجه قطعه آخر عکس شدم! بازی رو pause کنید و روی عکس مغزی که مربوط به تنظیمات نور بازی هست زوم کنید!!!!
بعد جالب اینه که کامل کردن عکس برای همه جواب نمیده! یعنی برای یکی که کامل میکنه احتمال داره راه باز بشه وادامه بده برای یکی هم مثل من اصلا تاثیری رو روند داستان نداشته باشه!!!

بعدش یه حالت دیگه که پیش اومده اینه که من در بین مراحل با چراغ قوه آبی رنگ مواجه شدم در حالی دوستم که با من همزمان داشت بازی میکرد (توی پارتی) اصلا به چنین چیزی برخورد نکرد!

مورد بعدی هم الان دیدم که محمدرضا داره میگه پاکت براش حرف زده (همونی که تو تریلر بازی بود) در حالی که من با چنین چیزی مواجه نشدم!

منم همینجا مونده بودم ، از بازی خارج شو دوباره بیا تو بازی بعدش برو تو در روبرویت ولی نباید اصلا پشتت رو نگاه کنی وگر نه دوباره اون یارو میپره رو سرت . مستقیم برو سمت رادیو صبر کن تا خاموش بشه و اون دیالوگ که میگه I said look behind you تموم بشه . برو روی عکسی که رو همون میز هست و تصویر یه زن و مرد هست X رو بزن ، تصویر سوراخ میشه و در باز میشه !!

آخرین ویرایش:
بچه ها من دیگه نمی تونم ادامه بدم واقعا دارم دیوونه میشم خیلی میترسم معمای اون تابلو رو دیوار نمی تونم حل کنم تو یوتیوب دیدم همه وسط اون عکس تابلو براشون یدفعه باز میشه ولی من هر کاری کردم باز نشد اون جنه هم داره دیوونم میکنه من بازی رو پاک کردم دیگه ادامه نمی دم .
من این بازی رو نمی خرم ! دموشم پاک کردم .

بچه ها من دیگه نمی تونم ادامه بدم واقعا دارم دیوونه میشم خیلی میترسم معمای اون تابلو رو دیوار نمی تونم حل کنم تو یوتیوب دیدم همه وسط اون عکس تابلو براشون یدفعه باز میشه ولی من هر کاری کردم باز نشد اون جنه هم داره دیوونم میکنه من بازی رو پاک کردم دیگه ادامه نمی دم .

چرا پاکش کردی :eek: . برای ساکت کردن بچه های شر خوب بودا :d

6 قطعه عکس تیکه شده باید پیدا کنی تا عکس جای ساعت که یک زن مرموزه کامل بشه . بیا بیرون از بازی دوباره برو تا از چک پوینت درباز بیارتت . دوباره باید یکم بترسی :d دو تاش جای ساعته . یکیش جای عروسک خرسیه . دو تاش جای دیوار بالاست جای حموم . یکیش هم از پله ها که میری پایین پشت سرتو نگاه کن به گوشه سمت چپ پله چسبیده . چند لحظه روشون با چراغ قوه زوم کنی بهت میده . تا الان 5 تا پیدا کردی . برو جای رادیو رو عکس زوم کن x بزن در سمت چپ باز میشه .

اوضات تا به اینجا چطوره ؟؟؟؟:d قلبت ؟

من سیستمم دالبیه اما حقیقت اصلا ترسی وجود نداره همش سعی میکنه اعصابتو خورد کنه همین! از اون قضیه دستشویی تا سرو صداها یا کوبیدن در همش برای اذیت کردنته!

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

راهو پیدا نمیکنم کمک کنید
از در که میرم تو همه جا قرمزه و دارم سریع حرکت میکنم.تصویر هی تار میشه.هرچی میرم نه دری داره نه چیزی.انگار تو یه چهاردیواری هی دارم میچرخم.اصلا به در نمیرسم.همه تابلوها هم عکس یه چشمه که داره میچرخه

کدوم تابلوی روی دیوار؟ همونجایی که همه جا قرمز بود؟
همونطور که گفتم بازی قصد دیوونه کردنمونو داره کلا!
اون جایی هم که میگید عکس یه مرد و زن هست، اگه همونی رو میگید که رو صورت زنه ضربدر کشیده شده، باید ضربدر رو بزنید.

دوستان من بعد از چندین بار بازی کردم به نتیجه جالبی رسیدم. اینکه اتفاقات رندوم میفته و اصلا یه راهنمای درست و درمون نداره. این عکس ها رو خیلی ها توی همون محیط پیدا در حالی که آخرین قطعه عکس برای من اصلا توی محیط نبود! بصورت شانسی متوجه قطعه آخر عکس شدم! بازی رو pause کنید و روی عکس مغزی که مربوط به تنظیمات نور بازی هست زوم کنید!!!!
بعد جالب اینه که کامل کردن عکس برای همه جواب نمیده! یعنی برای یکی که کامل میکنه احتمال داره راه باز بشه وادامه بده برای یکی هم مثل من اصلا تاثیری رو روند داستان نداشته باشه!!!

بعدش یه حالت دیگه که پیش اومده اینه که من در بین مراحل با چراغ قوه آبی رنگ مواجه شدم در حالی دوستم که با من همزمان داشت بازی میکرد (توی پارتی) اصلا به چنین چیزی برخورد نکرد!

مورد بعدی هم الان دیدم که محمدرضا داره میگه پاکت براش حرف زده (همونی که تو تریلر بازی بود) در حالی که من با چنین چیزی مواجه نشدم!
منم همینو میگم دیگه. اتفاقا من اصلا این قضیه چراغ قوه برام پیش نیومد ولی جالبه مثلا یه جا خوندم که میگفت تو معمای آخر ساعت خاموش شده براش.
اون معمای تیکه های عکسم خیلیا تو نت میگن اصلا نیازی به کامل کردن تیکه ها نیست، ولی درسته، خودمم وقتی همه قطعه هارو جمع کردم، آخرین قطعه رو از منوی پاوز پیدا کردم! واقعا دیوانه واره!!!

از در که میرم تو همه جا قرمزه و دارم سریع حرکت میکنم.تصویر هی تار میشه.هرچی میرم نه دری داره نه چیزی.انگار تو یه چهاردیواری هی دارم میچرخم.اصلا به در نمیرسم.همه تابلوها هم عکس یه چشمه که داره میچرخه
اون قدر باید بری جلو تا آخر میبینی یکی از تابلو ها افتاده پایین و یه سوراخ روی دیوار پیدا شده که همون سوراخه دیواره دستشوییه. از اون تو دستشویی رو نگاه میکنی و ادامه ماجرا...

کدوم تابلوی روی دیوار؟ همونجایی که همه جا قرمز بود؟
همونطور که گفتم بازی قصد دیوونه کردنمونو داره کلا!
اون جایی هم که میگید عکس یه مرد و زن هست، اگه همونی رو میگید که رو صورت زنه ضربدر کشیده شده، باید ضربدر رو بزنید.

داداش اصلا اعصاب درد میکنه سردرد گرفتم دلم نمی خوام دیگه تو اون راهرو برم الان برادر بزرگم بهش دادم بازیش نکرد فهمیده من ترسیدم گفت دوباره دانلودش کن بازی کنم ! :|

من سیستمم دالبیه اما حقیقت اصلا ترسی وجود نداره همش سعی میکنه اعصابتو خورد کنه همین! از اون قضیه دستشویی تا سرو صداها یا کوبیدن در همش برای اذیت کردنته!

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
منم صبح ساعت 11 صبح بازی کنم میام میگم ترسی وجود نداره :| :دی مرد حسابی از صبح نشستی بازی میکنی بعد انتظار هم داری بترسی؟ :دی شب ساعت 1 هدفون بنداز تو گوشت بازی کن ببینم چطور نمیترسی :دی
اگه دقت کنی پشت دیوار یکی از دستشویی ها یه تابلو افتاده رو زمین و یه سوراخ روی دیوار هستش. از سوراخ زوم کن و نگاه کن تا در باز بشه.

بچه ها یوتیوب برید چند نفر تونستن بازی رو تموم کنن ! :|
بعضیا هم مشاهده کردیم اون جنه بهشون حمله نمی کنه فقط از جلوشون رد میکنه :|
طرف رفته محیط و عکسا تلفنها رو نگاه کرده صدا خنده بچه رو شنیده بازی رو تموم کرده :|
چطوری به ماهم بگید @-)

همونطور که گفتم بازی کاملا رندوم و شانسی تموم میشه! در واقع برای ورود به سایلنت هیل شما Chosen one هستید... اتفاقات هم رندوم هست. من بازی رو دو بار تموم کردم و برای دفعه ی سوم الان 50 دقیقه هست که با این وجود که بچه برای دومین بار هم خندیده ولی از تلفن خبری نیست. شنیدن خنده ی بچه برای دومین بار هیچ پترن خاصی نداره و من این رو به چشم دیدم, شما تنها کاری که باید بکنید اینه بعد از ده قدم برداشتن(معمولا ایطوره) و شنیدن خنده ی اول دوباره وارد لوپ نشید و توی همون راهرو بمونید تا زنگ بخوره تلفن.
شانسی و رندوم بودن بازی رو من بهش زمانی ایمان آوردم که توی یکی از دفعاتی که داشتم تموم می کردم روح زنه رو من چندین بار توی راه رو و یک بار توی آیینه و یک بار بالای راه پله ها دیدم که بهم خیره شده و در دفعه ی دومی که بازی رو تموم کردم فقط یک بار کنار دیوار توی دستشویی ایستاده بود و یک بار هم پشت پنجره و اصلا تا آخر بازی توی راه رو ندیدمش غیر از همون اول بازی که باید میدیدمش!!!!! الان واسه ی بار سوم دارم بازی می کنم و میشه گفت هروقت برگردم که پشتم رو نگاه کنم پشتم ایستاده. توی این سه بار هم وقتی بازی دوچار باگ و گلیچ میشه من دو چیز متفاوت دیدم و دوستم هم چیز دیگه دیده بوده!
اینارو گفتم که بدونید شما قبل از اینکه برادریتون رو ثابت کنید باید Chosen one بودنتون رو ثابت کنید :d:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or