PlayStation P.T | PS4

P.T
From
Sony and developer 7780s Studio
بازی جدید در ژانر ترسناک از سوی سونی در گیممزکام 2014 معرفی شد .
هنوز هیچ اطلاعات دقیقی از این بازی به بیرون درز نکرده .
ولی حدس زده میشه بازی 2015 منتشر میشود .
====
دمو بازی هم اکنون از PSN قابل دانلود میباشد .

آخرین ویرایش:
asavaa6ciobz82aanto5.jpg

720P

نميدونم! توي توضيحاتش كه حرفي از تريلر نزده بود،، ولي فكر نكنم تريلر باشه چون همونطور كه گفتم گفت از امشب بازي موجوده،، حالا دانلود شد نتيجه رو ميگم

تو تاپیک کنفرانس هم گفتم اینو. تریلر مریلر نیست. رسما دموی. گذاشتم دانلود شه. تا نیم ساعت تمومه میام میگم چی شد.

آقا هولی شت! وسط بازی استارت زدم و جرئت ادامه رو ندارم! جدی میگم اینو، اگر تحمل اینجور چیزا رو ندارید اصلا نرید سراغ این دمو :دی منی که خودم عاشق اینجور چیزام و به قولی خودم رو آبندی کردم واسه چیزای ترسناک، الان ضربان قلبم رفته بالا :دی

آقا هولی شت! وسط بازی استارت زدم و جرئت ادامه رو ندارم! جدی میگم اینو، اگر تحمل اینجور چیزا رو ندارید اصلا نرید سراغ این دمو :دی منی که خودم عاشق اینجور چیزام و به قولی خودم رو آبندی کردم واسه چیزای ترسناک، الان ضربان قلبم رفته بالا :دی
والا من رفتم Live from Playstation یه دیدیو دیدم کلاً 2-3 فریم بیشتر طول نکشید که بستمش :دی حالا بماند که بخوام بازی کنم. اینا همه درحالیه که من تا قبل از این کلاً از فیلم و بازیای ترسناک نمیترسیدم! حالا گذاشتم فردا مهمون داریم بدم اونا بازی کنن من زیرچشمی نگاه کنم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or