PlayStation P.T | PS4

P.T
From
Sony and developer 7780s Studio
بازی جدید در ژانر ترسناک از سوی سونی در گیممزکام 2014 معرفی شد .
هنوز هیچ اطلاعات دقیقی از این بازی به بیرون درز نکرده .
ولی حدس زده میشه بازی 2015 منتشر میشود .
====
دمو بازی هم اکنون از PSN قابل دانلود میباشد .

آخرین ویرایش:
آقا هولی شت! وسط بازی استارت زدم و جرئت ادامه رو ندارم! جدی میگم اینو، اگر تحمل اینجور چیزا رو ندارید اصلا نرید سراغ این دمو :دی منی که خودم عاشق اینجور چیزام و به قولی خودم رو آبندی کردم واسه چیزای ترسناک، الان ضربان قلبم رفته بالا :دی
من فکر میکردم آخر تیزرش ملت دارن فیلم بازی میکنن که مثلاً جو بدن و بگن بازی ترسناکه، ولی انگار واقعاً ترسناکه! :دی توی Neogaf هم ملت وحشت کرده بودن! یکی مثل من که اصولاً از بازی های ترسناک خیلی میترسه، احتمالاً میتونه از این دمو برای خودکشی استفاده کنه! :دی
===================
حالا جریان این P.T چی هست؟! یه جور مقدمه چینی برای Silent Hill بعدی هست یا اصلاً ربطی به اون نداره؟ من زیاد اخبار رو دنبال نکردم، ولی این طور که بوش میاد بعید نیست در ارتباط با اون باشه. شاید یه جور آزمایش برای طراحی نهایی Silent Hill.

انگار واقعا داریم به دوران طلایی ژانر ترس برمیگردیم اینطرف میکامی بازگشت قدرتمندی با ew داشته :x
از انطرف کوجیما داره Silent Hill میسازه:x امیدوارم این دیگه بازگشت قدرتمندی برای این ژانر باشد.

outlast کسانی که میخوان بازی کنن فقط شرایط رو کاملا محیا کنن بعدا بازی کنن. فردا نیاد اینجا کلاس بذارید که آقا این کجاش ترسناک بود و .... :| شب بازی کنید با چراغ های خاموش و هدفون تو گوش. تریجیحا اگر سینمای 5.1 دارید با اون تست کنید :|
اگه یکی شرایطش رو نداشته باشه حکمش چیه حاج آقا؟:-/

حالت سومی هم مگه داریم ؟ :| :d
یا انحصاری سونی یا multi یا کلا سره کاریه :d

حجکه دمو 1340 مگ هست. الان دانلود کردم
امشب میرم تو کارش ببینیم چی هست.
فکر کنم حوالی 40 دقیقه تا 1 ساعت میبره اونطوری که توی نت خوندم

یا انحصاری سونی یا multi یا کلا سره کاریه :d

حجکه دمو 1340 مگ هست. الان دانلود کردم
امشب میرم تو کارش ببینیم چی هست.
فکر کنم حوالی 40 دقیقه تا 1 ساعت میبره اونطوری که توی نت خوندم
اگه خیلی خیلی ترسناک بود بگو منم دان کنم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند