PlayStation P.T | PS4

P.T
From
Sony and developer 7780s Studio
بازی جدید در ژانر ترسناک از سوی سونی در گیممزکام 2014 معرفی شد .
هنوز هیچ اطلاعات دقیقی از این بازی به بیرون درز نکرده .
ولی حدس زده میشه بازی 2015 منتشر میشود .
====
دمو بازی هم اکنون از PSN قابل دانلود میباشد .

آخرین ویرایش:
حضرات مراقب باشید چون با توجه جمله ی , My voice, can you hear it? This sign, can you read it? i'll wait forever if you'll just come to me احتمال بازسازی SH2 هست چون زیادی Mary گونه است!!! خدا ما رو زنده نگه دار که ببینیم اون روزو... یعنی یامائوکا هم به این دونفر اگه اضافه بشه که به احتمال زیاد خواهد شد من تا آخر عمرم دیگه احتیاجی به بازی دیگه ای ندارم! یک عمر می تونم باهاش سر کنم دوباره. (گریه حضار)

دوستان لطف میکنید یه شات خوفناک بزارید ببینم چطوره بازی ؟:d

حیف فعلا نمیتونم دانلودش کنم :(

من دیشب دانش کردم بازی کردم تا ساعت 3.5 شب!! منی که فیلمهائو بازیهای ترسناک برام کسل کننده شده !! این بازی منو به زانو در آورد . یعنی ببین یک خونه که با راهروی باریک 50 متر بیشتر نیست !! و مدام همینجادر حال چرخشی . چقدر خلاقیت داره که هر دفعه دوباره وارد راهروش میشی ضربان قلبت تندتر میشه و حس جدیدتری برات پیدا میکنه .

عکساش چون خیلی با کیفیته تو تاپیک photo mode میزارم چند دقیقه دیگه .

از دوستان میخوام حداقل تا 3 در رو باز کنید (فقط شب بازی کنید) :d . اگه سر در سوم نچسبیدید سینه دیوار بگید تا من آوتارمو عوض کنم .:d

در بخش PH هم اضافه میکنم .

این رو به صورت فایل فلش گذاشتم (سوپرایز کوجیماo:-)) دارای اسپویل (دره باز نمیشد خودمو به این طرفو اون طرف میکوبیدم تا فقط یک در باز ببینم در برم ... و در آخر

SWF

من بازی نمیکنم ، بیش از حد ترسناکه :-s:d

5353z1nrrbw1mzrzc4ie.jpg

عالی بود :x

خیلی وقت بود بازی ترسناک به معنای واقعی نداشتیم.این بازی دوباره اون حس ترس رو به خوبی القا میکنه.

ولی جدا outlast در برابر این هیچ حس ترسی نداشت :d

سونی تیزری هم هفته پیش در باب گیمزکام نشون داد که از دونه های برف خون چکه میکرد.فکر کنم همین بود ....

عالی بود :x

خیلی وقت بود بازی ترسناک به معنای واقعی نداشتیم.این بازی دوباره اون حس ترس رو به خوبی القا میکنه.

ولی جدا outlast در برابر این هیچ حس ترسی نداشت :d

سونی تیزری هم هفته پیش در باب گیمزکام نشون داد که از دونه های برف خون چکه میکرد.فکر کنم همین بود ....

فکر میکنم اون تیزرها مربوط به بازیه until dawn بودن :)

این ویدیویی که من دیدم یک انقلاب بود.از مدل انقلاب هایی که بازی half life کرده بود و ... .
خیلی فوق العاده بود .عاشق این بازی شدم.ذهن من با تجربه ی ترس واقعی اروم میگیره و نوازش داده میشه:d
به قول سازنده های فیتال فریم ، (ترسناک ترین بازی عمرم تا الان) ترس واقعی چیزی هست که خود ذهن ادم میسازدش نه زامبی و ارواح و .....
...
اونجاییش هیجان انگیز بود که داشتیم دزدکی از لای در توی اتاق رو نگاه میکردیم ، بعد یکی اومد در رو بست:d

باید کار خاصی کرد تا دمو تموم بشه ؟
من که هی به در بسته می خورم . یه بار بیهوش شدم دوباره از تو اتاقه اومد ولی دیگه تقریبا 40 دقیقه همینجوری دور خودم تو راهرو می چرخیدم . هی درودیوار و زمین و چیز میزارو نگاه می کردم. دوستانی که بازی کردن بگن اصلا این دمو تموم میشه یا نه ؟

باید کار خاصی کرد تا دمو تموم بشه ؟
من که هی به در بسته می خورم . یه بار بیهوش شدم دوباره از تو اتاقه اومد ولی دیگه تقریبا 40 دقیقه همینجوری دور خودم تو راهرو می چرخیدم . هی درودیوار و زمین و چیز میزارو نگاه می کردم. دوستانی که بازی کردن بگن اصلا این دمو تموم میشه یا نه ؟

بعله تموم میشه
اگه رسیدی به اونجایی که تند تند میدویی ! و راهرو قرمز شده ! یه سولاخی رو دیوار هست ( پشت دیوار دستشویی ) و از اونجا باید تو دستشویی رو نگاه کنی
فقط مواظب باش سکته نکنی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or