PlayStation P.T | PS4

P.T
From
Sony and developer 7780s Studio
بازی جدید در ژانر ترسناک از سوی سونی در گیممزکام 2014 معرفی شد .
هنوز هیچ اطلاعات دقیقی از این بازی به بیرون درز نکرده .
ولی حدس زده میشه بازی 2015 منتشر میشود .
====
دمو بازی هم اکنون از PSN قابل دانلود میباشد .

آخرین ویرایش:
اینطور که من فهمیدم این در واقعا یک تبلیغ تعاملی interactive teaser برای silent hill هست درسته ؟ اگه این فقط تبلیغه خود بازی عجب چیزیه !
درسته ولی آخرش می نویسه که ربطی به SH نداره, فقط یه جور تبلیغ و عرض اندام عجیب در استایل کوجیماس :d اطلاعات درست بازی رو هم در پایان می نویسه نه اول! در ابتدا کلا" قضیه همون اسب تک شاخ و Moby Dick و این حرفاس! این دفعه شده 7780s Studios :d

پ.ن: الان نشستم تریلرش رو باز دیدم, ذقیقا نوع چینش و نوع جملات تایپ شده و ادیتش مثل اولین تریلر MGS: PP هست!

آخرین ویرایش:
بیاید کمک کنید سردرد گرفتم:((
یه جا صدای ناقوس میاد بعد صدای یه روحه بعد روح رو میبینی میدوه طرفت میرم دنبالش هیچ اتفاقی نمیفته!
یعنی مریض ترین چیزیه که تو عمرم دیدم! من به جز دوران طفولیت برای یه فیلم یا بازی اینقدر نترسیده بودم:-s

بیاید کمک کنید سردرد گرفتم:((
یه جا صدای ناقوس میاد بعد صدای یه روحه بعد روح رو میبینی میدوه طرفت میرم دنبالش هیچ اتفاقی نمیفته!
یعنی مریض ترین چیزیه که تو عمرم دیدم! من به جز دوران طفولیت برای یه فیلم یا بازی اینقدر نترسیده بودم:-s
اونجایی که ساعت هست یک تصویر زنی هست که عکسش تیکه تیکه شده ، یکی از تیکه ها جلوی ساعت هست باید زوم کنی، یکی دیگه جلوی اون خرس عروسکی افتاده رو زمین هست، یکی رو راه پله مانند اون زیر هست باید دوباره زوم کنی:d یکی دیگه هم باید بین حموم و اون تابلو رو دیوار باشه. پیدا کردی عکس کامل میشه.
--------------
انصافا هرچی بود عجب دمویی بود. یعنی OUTLAST به توان ده بود. اگه جزو بازی اصلی باشه کافیه بتونن این فضا سازی رو تو محیط بیرونی هم اعمال کنن.

آقا همون اول باید چیکار کرد من بعد اون صحنه که میری دم در دستشویی ردبشی یه زنه میگیره آدم بعد میفته زمین دوباره میری تو اتاق گیر کردم حالا امدم بیرون تمام در ها بسته جز در دستشویی اونم هیچ اتفاقی نمیفته جلوش چپ میرم راست میرم تمام در ها هم چک کردم چیکار باید کرد .:|

جو خدایی داره یعنی من موندم چطور اینها نمیتونن یه بازی زیبا مثل این قبلا بسازن .:d

آقا همون اول باید چیکار کرد من بعد اون صحنه که میری دم در دستشویی ردبشی یه زنه میگیره آدم بعد میفته زمین دوباره میری تو اتاق گیر کردم حالا امدم بیرون تمام در ها بسته جز در دستشویی اونم هیچ اتفاقی نمیفته جلوش چپ میرم راست میرم تمام در ها هم چک کردم چیکار باید کرد .:|

جو خدایی داره یعنی من موندم چطور اینها نمیتونن یه بازی زیبا مثل این قبلا بسازن .:d

6 قطعه عکس تیکه شده باید پیدا کنی تا عکس جای ساعت که یک زن مرموزه کامل بشه . بیا بیرون از بازی دوباره برو تا از چک پوینت درباز بیارتت . دوباره باید یکم بترسی :d دو تاش جای ساعته . یکیش جای عروسک خرسیه . دو تاش جای دیوار بالاست جای حموم . یکیش هم از پله ها که میری پایین پشت سرتو نگاه کن به گوشه سمت چپ پله چسبیده . چند لحظه روشون با چراغ قوه زوم کنی بهت میده

اوضات تا به اینجا چطوره ؟؟؟؟:d قلبت ؟

6 قطعه عکس تیکه شده باید پیدا کنی تا عکس جای ساعت که یک زن مرموزه کامل بشه . بیا بیرون از بازی دوباره برو تا از چک پوینت درباز بیارتت . دوباره باید یکم بترسی :d دو تاش جای ساعته . یکیش جای عروسک خرسیه . دو تاش جای دیوار بالاست جای حموم . یکیش هم از پله ها که میری پایین پشت سرتو نگاه کن به گوشه سمت چپ پله چسبیده . چند لحظه روشون با چراغ قوه زوم کنی بهت میده

اوضات تا به اینجا چطوره ؟؟؟؟:d قلبت ؟
داداشم من، علیرضا میگه اول بازی شما داری آخر بازی رو براش شرح میدی؟ :| بخدا اسپویلر هم خوب چیزیه واسه کسایی که بازی نکردن.

باید بری روی عکسی که کنار رادیو هست زوم کنی روی عکس زنه و ضربدر رو بزنی.
من از شاتها جيزى نفهميدم دقيقا كجاى اين بازى ترسناكه يعنى موجود اينجور جيزا داره؟ :دى
جو جو جو جو فقط همینو میتونم بگم. جو بازی به شدت دلهره آور و وحشت آوره. حالا این جو رو با سبک روح های ژاپنی قاطی کن. اصلا سکته ناقص میزنی.

داداشم من، علیرضا میگه اول بازی شما داری آخر بازی رو براش شرح میدی؟ :| بخدا اسپویلر هم خوب چیزیه واسه کسایی که بازی نکردن.

جو جو جو جو فقط همینو میتونم بگم. جو بازی به شدت دلهره آور و وحشت آوره. حالا این جو رو با سبک روح های ژاپنی قاطی کن. اصلا سکته ناقص میزنی.

جو چى

.

فردین 5 باره که تمومش کردم .
میگه زنه میگیره میفتم زمین کجاشه ؟:d . وقتی تیکه ها رو جمع کردی رو عکسه زوم میکنی . اسپویل نکردم فردین !! راهنمایی بود :d
د

این بازی چیه اخه ؟
رفتم تو یوتیوب دیدم نصف شبی خوابم نمیبره دیگ :|
فک کنم یکم خودمو دارم خیس میکنم کم کم . یه جاش از بس دلهره بود هدست رو از گوشم پرت کردم انورد چشمامو بستم :|:|:دی
اقا بزنه این انحصاری شه . ای حال میده فن های ماکرو رو ببینی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or