PlayStation P.T | PS4

P.T
From
Sony and developer 7780s Studio
بازی جدید در ژانر ترسناک از سوی سونی در گیممزکام 2014 معرفی شد .
هنوز هیچ اطلاعات دقیقی از این بازی به بیرون درز نکرده .
ولی حدس زده میشه بازی 2015 منتشر میشود .
====
دمو بازی هم اکنون از PSN قابل دانلود میباشد .

آخرین ویرایش:
بچه ها یوتیوب برید چند نفر تونستن بازی رو تموم کنن ! :|
بعضیا هم مشاهده کردیم اون جنه بهشون حمله نمی کنه فقط از جلوشون رد میکنه :|
طرف رفته محیط و عکسا تلفنها رو نگاه کرده صدا خنده بچه رو شنیده بازی رو تموم کرده :|
چطوری به ماهم بگید @-)
خیلی بیشتر از چند نفرن که! همینجا من و یکی دو نفر دیگه تموم کردیم و به این نتیجه هم دیگه رسیدیم که رندومه کلا!

IGN الان ادعا کرده که پازل رو حل کرده ولی من کاری که این گفته رو نکردم و کاملا رندوم اتفاقات افتاد, من برای سومین بار آخر بازی هستم و بچه هم دوبار خندیده و کل دنیا رو هم زوم کردم ولی الان دیگه روحی رو توی راهرو نمی بینم کلا"!!!
P.T. Demo Walkthrough - Silent Hills Wiki Guide - IGN

منم صبح ساعت 11 صبح بازی کنم میام میگم ترسی وجود نداره :| :دی مرد حسابی از صبح نشستی بازی میکنی بعد انتظار هم داری بترسی؟ :دی شب ساعت 1 هدفون بنداز تو گوشت بازی کن ببینم چطور نمیترسی :دی

اگه دقت کنی پشت دیوار یکی از دستشویی ها یه تابلو افتاده رو زمین و یه سوراخ روی دیوار هستش. از سوراخ زوم کن و نگاه کن تا در باز بشه.

نه فردین بخدا دیشب بازی میکردم! اونم ساعت 12 دیگه تو recent activities ـم میتونی ببینی چه ساعتایی چی بازی کردم دیگه:دی (البته خوابم میومد بقیشو امروز دارم میرم!) کلا صبح یا شب فرقی به حال من نمیکنه!

خیلی بیشتر از چند نفرن که! همینجا من و یکی دو نفر دیگه تموم کردیم و به این نتیجه هم دیگه رسیدیم که رندومه کلا!
شما بزرگ مایی ما 16 ساله ها چکار کنیم :d
من از یه چیزی میترسم که دوست دارم تمومش کنم مثل دد اسپیس 3 که مثلا اگه me3 رو تموم کرده باشین یه لباس براتون باز میشه میترسم یه همچین چیزی با تموم کردن دمو برام سیو بشه خب من چون تمومش نکردم اون چیز رو نمی گیرم ! :d

مِن باب این رندوم بودن باید عرض کنم که من اصلا این خانوم خشگله رو ندیدم :دی
468px-SilentHills_Thumb01.jpg

ولی به جاش یه بار یکی شبیه همین اومد 2 ساعت ما رو بست به کتک آخرم کشتتمون :| :دی
الان هم سر اون قسمت پایانی و خنده بچه گیر کردم که دیگه وقت بازی کردن ندارم، فردا می‌رم.

مِن باب این رندوم بودن باید عرض کنم که من اصلا این خانوم خشگله رو ندیدم :دی
468px-SilentHills_Thumb01.jpg

ولی به جاش یه بار یکی شبیه همین اومد 2 ساعت ما رو بست به کتک آخرم کشتتمون :| :دی
الان هم سر اون قسمت پایانی و خنده بچه گیر کردم که دیگه وقت بازی کردن ندارم، فردا می‌رم.
همون بوده :دی هر چه ازتون دور می‌شه قد میکشه بزرگتر به نظر میاد :دی
====
یه سری‌ها میگن دمو رو حتا بدون Trigger کردن خنده بچه تموم کردن،کلا همه چیزش RNG هست :دی

خوب بعد کلی بدبختی طریقه رد کردن مرحله آخر رو فهمیدم!
تو مرحله آخر حتما باید میکروفونتون وصل باشه!
1- اول میرین جلوی ساعت وا میستین تا ساعت بشه 00:00! اگه صدای روح اومد اینقدر صبر کنید که بره!
2- دقیقا 10 قدم پشت هم(بدون مکث) به سمت حمام میرین! بعد سر 10 که وای میستین صدای خنده بچه میاد!
3- صبر میکنید روحه میاد میرید سمتش که بیاد تو بدنتون! بعد یه جیغی فریادی تو میکروفن میزنید! بعد باید صدای خنده دوم بیاد! اگه نیومد میرین سمت تلفن بهش زوم میکنید تا صدای بچه بیاد!
4- بعد خنده رو تلفن زوم میکنید میگه you are chosen!! بعد هم میرین سمت در و اتمام

خوب بعد کلی بدبختی طریقه رد کردن مرحله آخر رو فهمیدم!
تو مرحله آخر حتما باید میکروفونتون وصل باشه!
1- اول میرین جلوی ساعت وا میستین تا ساعت بشه 00:00! اگه صدای روح اومد اینقدر صبر کنید که بره!
2- دقیقا 10 قدم پشت هم(بدون مکث) به سمت حمام میرین! بعد سر 10 که وای میستین صدای خنده بچه میاد!
3- صبر میکنید روحه میاد میرید سمتش که بیاد تو بدنتون! بعد یه جیغی فریادی تو میکروفن میزنید! بعد باید صدای خنده دوم بیاد! اگه نیومد میرین سمت تلفن بهش زوم میکنید تا صدای بچه بیاد!
4- بعد خنده رو تلفن زوم میکنید میگه you are chosen!! بعد هم میرین سمت در و اتمام

جیغرم باید بزنیم حتما؟؟؟

اون روش IGN (همین که دوستمون Hodor بالاتر توضیح دادن) برای همه جواب می‌ده.
بقیه روش ها رندوم هستن و شاید مجبور بشید یهو نیم ساعت صبر کنید!
IGN از اول هم اون قضیه میکروفون رو فهمیده بود ولی این که باید موقعی که روح اومد سمتمون داد بزنیم رو نه! که اون رو هم امروز بعد از ظهر فهمیدن.
منم الان با همون روش تموم کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or