PlayStation P.T | PS4

P.T
From
Sony and developer 7780s Studio
بازی جدید در ژانر ترسناک از سوی سونی در گیممزکام 2014 معرفی شد .
هنوز هیچ اطلاعات دقیقی از این بازی به بیرون درز نکرده .
ولی حدس زده میشه بازی 2015 منتشر میشود .
====
دمو بازی هم اکنون از PSN قابل دانلود میباشد .

آخرین ویرایش:
نسخه دموش چند ساعت گیم پلی داره؟

اون جور که از این بازی گفتین خیلی خوشم اومد...دنبال یه فیلم بودم روح از تنم بکشه بیرون ولی پیدا نکردم...امیدوارم این بکارم بیاد:d

نسخه دموش چند ساعت گیم پلی داره؟

اون جور که از این بازی گفتین خیلی خوشم اومد...دنبال یه فیلم بودم روح از تنم بکشه بیرون ولی پیدا نکردم...امیدوارم این بکارم بیاد:d

خود جنسه :>

با این بازی دآر فانی را وداع خواهی گفت روحت شاد :d>:)

واقعا این بازی آدم رو به معنای واقعی روانی میکنه...
یه لحظه اون روحه که از تو راهرو اومد از توی کارکتر رد شد واقعا احساس کردم از توی خودم رد شد و مغزم سوت کشید...
اصلا وضعیه...

قسمت آخر دیونونه کرد منو !‌ من فقط می خوام تموم شه که بتونم از اول بشه بازی کرد !
خنده اول راحت بعد از ۱۰ قدم هست اما بعدش که روح که اومد تو من ! هر کاری دیگه همه سایت ها گفتن کردم اما نشد ! جیغ و داد هم جواب نداد !

من و Fenris در حال Party chat با هم دیگه همزمان بازی میکردیم ، باز هم نتونستیم بازی رو تموم کنیم ، نصفه ول کردیم فعلا !!!!

Nerve های فولادی میخواد این بازی !

به نظر من اصلا ترسناک نبود :d
14080570271.gif

واقعا این بازی آدم رو به معنای واقعی روانی میکنه...
یه لحظه اون روحه که از تو راهرو اومد از توی کارکتر رد شد واقعا احساس کردم از توی خودم رد شد و مغزم سوت کشید...
اصلا وضعیه...
کی میگه از توت رد میشه؟:دی میره تو بدنت بعدش که راه میری صدای پای اونم میاد صدای قطره های آب هم میاد:دی

دفیقا نظر منم همینه که میخواد رو اعصاب کار کنه.

دقت کردین جو بازی طوری همه رو گرفته که کسی نه از گیم پلی حرفی میزنه نه گرافیک. بازی ترسناک به این میگن :دی capcom جان یاد بگیر

کی میگه از توت رد میشه؟:دی میره تو بدنت بعدش که راه میری صدای پای اونم میاد صدای قطره های آب هم میاد:دی
باور کن بعد از اون تیکه ای که گفتم دیگه بازی رو PAUSE کردم رفتم یه لیوان آب خنک سر دادم یه کم حالم اومد سرجاش...
فقط میخواهید سکته نزنید زیاد خورد نشید تو تصویر...
من بدبخت چشمام رو باز کرده بودم و در و دیوار رو با دقت نگاه میکردم و سازنده ها رو تحسین میکردم اونم از فاصله نیم متری با تلویزیون 50 اینچ که یه دفعه زنیکه برق از سرم پروند...
ولی با اینکه آدم رو به لرزه میندازه عجیب کرمی داره برای رفتن...

اینا روانی هستند این بازی رو ساختند... همون دفعه اول که از پشت ظاهر میشه قلبم اومد توی دهنم از بازی اومدم بیرون............. واقعاْ با روح و روان ادم بازی میکنه این بازی

ساعت 2 نصف شب نشستم پاش.عجب غلطی کردم
تو معما آخر تمام بدنم می لرزید.لامصب هر کاری می کردم خنده دوم نمیامد.بدترین چیز این بود چند بار معما تکرار کردم.هر بار اون جن(روح) میامد تو بدنم از روی صندلی نیم متر می پریدم.نمی دونم چرا 1 بارش این قدر قدش بلند شده بود.رسما سکته زدم دیدمش
میکروفون وصل کردم بودم اما ساعت 3 و نیم که به معما آخر رسیده بودم نمی تونستم تو میکروفون جیغ بزنم.بقیه اعضا خونه از ترس جیغ من سکته میزدن می ریختن تو اتاقم.آخرش با زوم کردن روی تلفن معما حل شد.دفعات قبل رد نمیشد اما این دفعه رد شد.
تو معما آخر 3 نوع نور چراغ قوه بود.آبی و سفید و قرمز.تو هر کدوم راه حل فرق داشت.فقط اون قضیه پاکت که با ما حرف میزد ندیدم
1 نوع ترس خاص که چند سال بود نمونه اش تو بازی های امروزه نبود.معما های فوق العاده سخت و جون دار.همین حل معما تو این محیط ترسناک خودش خیلی مهم هست
بدجور منتظر بازی اصلی ام ببینم کوجیما چی برامون میسازه.زمانش مهم نیست کی بیاد چون فعلا MGS V از همه مهم تر هست.اما مطمئنم کار کوجیما مثل همیشه عالی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or