PlayStation P.T | PS4

P.T
From
Sony and developer 7780s Studio
بازی جدید در ژانر ترسناک از سوی سونی در گیممزکام 2014 معرفی شد .
هنوز هیچ اطلاعات دقیقی از این بازی به بیرون درز نکرده .
ولی حدس زده میشه بازی 2015 منتشر میشود .
====
دمو بازی هم اکنون از PSN قابل دانلود میباشد .

آخرین ویرایش:
راحت ترین راه حل معمای آخر چیه ؟

اصلا معمای آخر چندتا راه حل نداره که بخواد راحت ترین هم داشته باشه. کاملا رندومه. شاید دو دقیقه ای واسه یکی رد شه شاید برای یکی بعد از ساعت ها هم اتفاقی نیوفته.
اتفاقا این که میگن وقتی روح رو دیدید بلند تو میکروفون داد بزنید هم خیلیا انجام دادن باز هیچ اتفاقی نیوفتاد! تازه نکته ای که هست اینه که دیشب یکی از رفقا اومد باهاش یه بار دیگه اومدیم بازی رو بریم، توی معمای آخر دوبار صدای خنده‌ی بچه رو هم شنیدیما ولی اصلا نه دسته ویبره رفت نه تلفن زنگ خورد. (یعنی خنده سوم هم نیومد قبلش دیگه) این خودش یه بار دیگه نشون میده که کلا رندوم و شانسیه این قضیه!

FU*K

الان داشتم یکی از ویدیو های بازی رو توی یوتوب میدیدم، اونجایی که اون روح ظاهر میشه بعد یه دفعه سریع میاد سمت آدم قشنگ از رو صندلی پریدم هوا! :|

59151454566653579297.png

من از اون یارو که اومد تو صورتم زیاد نترسیدم از سوسکهاش خیلی ترسیدم و اوایل که یه نفر وسط راهرو زیر چراغ بود کلا کبود شدم از ترس :)) در اخر هم فکر کنم روح رفته بود تو تنم که سریع حرکت میکرد و همه جا قرمز بود بازم کبود شدم :( :دی تیکه های اخرشم علائم کوجیمایی دیده میشد اون بریده شدن تصویر و صفحه قرمز ! :دی
من همیشه میگفتم کوجیما باید بازی ترسناک بسازه با این مغز خرابش :دی

اون قسمتی که باید تیکه عکسارو جمع کنیم اونجایی که دوتاش تو حمومه من اونارو نگرفتم حالا هم همش از اونحایی میاد که در حموم نیمه بازه!! نمیشه برداشتشون!!!
سیو های بازی رو هم نمیشه حذف کرد یعنی باید بازی رو حذف کنم و از اول دانلود کنم؟!!!!!!

این بازی باعث شد بعد از سال ها از لباس روی چوب رختی تو شب بترسم:|
من نفهمیدم آخرش چی میشه؟ همش دارم دور خودم میچرخم ، از دره میرم تو راهروهه که پله میخوره پایین دوباره میام سر جای اولم:|

واقعا یکی از نکات مهم بازی گرافیک عالی و جو خفن و نفس گیر اون هست b-) طراحی فوق‌العاده معماها رازهای پنهان>:)

این موتور گرافیکی بازی چیه با چی ساختن :-/:d

واقعا یکی از نکات مهم بازی گرافیک عالی و جو خفن و نفس گیر اون هست b-) طراحی فوق‌العاده معماها رازهای پنهان>:)

این موتور گرافیکی بازی چیه با چی ساختن :-/:d
گرافیک وحشتناک بالاست . به احتمال زیاد با fox engine ساخته شده

آقا من یبار فقط صدای بچه رو میشنوم،اون روح رو هم اصن نمیبینم!
original.jpg
پ.ن:تو حموم یبار رو شامپو رو وان زوم کنید،یه چیزی میشه:d

اقا این که بازیش خیلی خوفه:-ssلعنتی تو خونه تنهام بیشتر از 30 ثانیه نمیتونم دووم بیارم به صورت خودکار دستم میره رو stop
:((
این جایی که یه چیزی از سقف اویزونه ( فکر کنم یخچاله ) چیکار کنم ؟

آخرین ویرایش:
ما که متاسفانه از داشتن PS4 محرومیم ولی یه گیمپلی 20 دقیقه ای ازش تو یوTube دیدم. امشب هم پارت بعدی رو میبینم.
با اینکه من طرفدار سرسخت Outlast هستم باید بگم که Outlast در برابر این بازی هیچ چی نیست!
هیچوقت در حد نترسیده بودم. جالب اینجاست که فقط داشتم ویدئوی گیمپلیشو نگاه میکردم!
فقط یه درخواست داشتم:کسی میتونه اون تصویر که موقع اجرا بازی نمایش داده میشه(یه منظره هست که روی یه سنگ نوشته P.T)برام آپلود کنه؟ممنون میشم.
نمیدونم چرا بعضی دوستان خیلی خوشحالن که این بازی انحصاریه PS4 ــه.ما هم آدمیم...

ما که متاسفانه از داشتن PS4 محرومیم ولی یه گیمپلی 20 دقیقه ای ازش تو یوTube دیدم. امشب هم پارت بعدی رو میبینم.
با اینکه من طرفدار سرسخت Outlast هستم باید بگم که Outlast در برابر این بازی هیچ چی نیست!
هیچوقت در حد نترسیده بودم. جالب اینجاست که فقط داشتم ویدئوی گیمپلیشو نگاه میکردم!
فقط یه درخواست داشتم:کسی میتونه اون تصویر که موقع اجرا بازی نمایش داده میشه(یه منظره هست که روی یه سنگ نوشته P.T)برام آپلود کنه؟ممنون میشم.
نمیدونم چرا بعضی دوستان خیلی خوشحالن که این بازی انحصاریه PS4 ــه.ما هم آدمیم...

الان خیلی راحت میشه با 1400-500 یه PS4 خرید دیگه کاری نداره ;)

اول یه سوال بپرسم اینکه کلا باید تو این بازی چه کاری انجام داد
قضیه چیه کلا

آقا صب بازیو دانلود کردم به داداشمم گفتم این بازی میگن خیلی ترسناکه

کنسول از اتاق بردم تو تی ویه خونه وصل کنم که بزرگتره و صدا عالیه هیجان داشته باشه
یه چند دقیقه ایی رفتیمو هی مسخره کردیم بازیو که این چیزی نداره همینطور که داداشم داشت قاب عکسو میدید یه دفعه برگشت اون جسده اومد(روح یا جسد ) من که از ترس محکم با دستام چشامو بستم و جیغ زدم داداشمم جیغ زد

خیلی فاز میده یه دوربین بزاری در حین بازی ازت فیلم بگیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or