Nintendo Switch کنسول جدید نینتندو معرفی شد

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
و این اعتماد به نفس شما ها که یادتون رفته نسل قبل چجوری افتاده بودن دنبال نینتندو تقلید کنن. کلا همونجور که گفتم فن بودن کم حافظگی میاره. بازم لازمه یادآوری کنم از نوآوری های نینتندو که بقیه کامل از روش کپی برداری کردن.

متاسفانه شما مثلا فن های نینتندو دوست دارید اینجور متصور بشید نینتندو خیلی خلاقه و همه دنبال اینن که ازش کپی کنن. از زمان ورود PS تا الان، یعنی در طول 4 نسل تنها کنسولی که تونسته با سونی و متعاقبن مایکروسافت رقابت کنه Wii بوده، اونم بخاطر اینکه مخاطبش یه طیف دیگه ای بودن و در مجموع هم جریان اصلی گیم هیچ ساپورتی ازش نکرد. عمق فاجعه در این حد هست که حتی Xbox اورجینال هم با اون وضع و شرایط از GC بیشتر فروخت. و تو طول این همه سال تنها وجه اشتراکی که مثلا سونی با نینتندو داشته Move بوده که اونم شکست خورد و هیچ جایی توی برند PS نداره. با این حال شما مدام علاقه مندید فرض کنید مثلا سونی از نینتندو کپی کرده و ... یه وسیله جانبی برای PS3 که شکست هم خورد و کسی تحویلش نگرفت شده کپی کردن ایده های نینتندو؟

خدمت شما مثلا فن های گرامی عرض شود که نینتندو خیلی ساله به حاشیه رفته و حتی دیگه توی رقابت کنسول ها هم نیست!‌ تنها بازاری که براش مونده هم کنسول های دستیه که اونم به شدت کوچیک شده و میدونه با وجود موبایل ها DS هم دیگه آینده ای نداره و نسخه بعدی میشه Vita دوم! نهایت تو ژاپن به صورت محدود بفروشه. Switch هم یجورایی آخرین تیر ترکشش برای حفظ هر دو بازار هست. در مورد سطح خفنیت ایده Switch هم فقط همین رو باید گفت که بعد از معرفی سهام نینتندو 6.5 سقوط کرده! به به به این همه خلاقیت

cevat yerli یه چیزی میدونست که میگفت گرافیک 60% گیم هاست:D بماند که با همین تفکر گند زد به یکی از خفن ترین شوتر های تاریخ! ولی خب گیمر ها را خوب میشناسه:D
---
دوستان. هیچ کس هیچ وقت حتی دهه 90 کنسول نینتندو را برای بازی های مولتی پلتفرم یا بهتر بگم بازی های "همه گیر" نخریده.. اون موقع هم ملت سگا یا پلی استیشن میخریدند..

نینتندو همیشه به بازی های ارکید رنگارنگ پلتفرمر معروف بوده. شما حساب کنید هاردکورش(منظور ساختار بازی نه گیم پلی) یه چی مثل زلدا بوده همیشه تا ته داستان برید..

خب اینجا اول مشخص میشه رویه نینتندو چیه.. بازی سازی با تکیه بر طراحی نه گرافیک سخت افزاری.
نینتندو تو سال 2016/17 کنسولی مثل سوییچ معرفی و عرضه میکنه که روش هم به "تمام" فرست پارتی های شاد و خفن نینتندو دسترسی وجود داره و هم بازی های گسترده و عظیمی مثل اسکایریم و ساخته های ue4 را ساپرت میکنه و از همه اینها به معنای واقعی مهم تر تمام این بازی ها همه جا قابل استفادند که استقبال بشه و گیمر از کژال موبایل دوست تا هاردکور pc/ps4/x1 دوست ازش استقبال کنند:D

استفاده portable سویچ با هیچ کدوم از هند هلد های حال حاضر بازار قابل قیاس نیست.
بحث هند هلد کنسول ها که ویتا باید بوق شیپوری بزنه. 3ds هم یک بوقی حالا میزنه ولی بوق میزنه:D
موبایل که بوق نداره بزنه:D باز امثال ویتا یک چیزی موبایل و محتواهایی که ارائه میده جلو سویچ هیچ حساب میشه دوستان.
---
به تمام اینها این نکته اضافه بشه این که این کنسول در واقع یک کنسول خونگی هم هست و قدرتی در حد شروع نسل هشتم داره واقعا دیگه به نظرم جای بحثی واقع نمیمونه. نسل هشتمی که میتونه کاملا پورتیبل هم باشه:D تقلید بقیه کمپانی ها هم میبینیم. صبر کنید:D

اصلا هم با wiiu قابل قیاس نیست. چون اول از همه یک پارچگی بازی هاش به هیچ عنوان مثل wiiu/3ds نیست. ذوم اینکه قابلیت portable و جابه چایی این کنسول چند پله فراتر از wiiu فکر کنم مشخص باشه این موضوع.

و اینکه اگر از سبک بازی های نینتندو و تغییرات کمشون از نظر ساختار گرافیکی ناراضی هستیم مشکل خودمون نه نینتندو. کسی الان این حرف ها را میزنه نینتندو را دیر شناخته:D وگرنه سال 2005 هم همین بود. 1995 هم همین بود. یکهو الان یادتون اومد نینتندو بازی مولتی نداره فلان نداره بیسار نداره؟

متاسفانه شما مثلا فن های نینتندو دوست دارید اینجور متصور بشید نینتندو خیلی خلاقه و همه دنبال اینن که ازش کپی کنن. از زمان ورود PS تا الان، یعنی در طول 4 نسل تنها کنسولی که تونسته با سونی و متعاقبن مایکروسافت رقابت کنه Wii بوده، اونم بخاطر اینکه مخاطبش یه طیف دیگه ای بودن و در مجموع هم جریان اصلی گیم هیچ ساپورتی ازش نکرد. عمق فاجعه در این حد هست که حتی Xbox اورجینال هم با اون وضع و شرایط از GC بیشتر فروخت. و تو طول این همه سال تنها وجه اشتراکی که مثلا سونی با نینتندو داشته Move بوده که اونم شکست خورد و هیچ جایی توی برند PS نداره. با این حال شما مدام علاقه مندید فرض کنید مثلا سونی از نینتندو کپی کرده و ... یه وسیله جانبی برای PS3 که شکست هم خورد و کسی تحویلش نگرفت شده کپی کردن ایده های نینتندو؟

خدمت شما مثلا فن های گرامی عرض شود که نینتندو خیلی ساله به حاشیه رفته و حتی دیگه توی رقابت کنسول ها هم نیست!‌ تنها بازاری که براش مونده هم کنسول های دستیه که اونم به شدت کوچیک شده و میدونه با وجود موبایل ها DS هم دیگه آینده ای نداره و نسخه بعدی میشه Vita دوم! نهایت تو ژاپن به صورت محدود بفروشه. Switch هم یجورایی آخرین تیر ترکشش برای حفظ هر دو بازار هست. در مورد سطح خفنیت ایده Switch هم فقط همین رو باید گفت که بعد از معرفی سهام نینتندو 6.5 سقوط کرده! به به به این همه خلاقیت

این همون کافر همه را به کیش خود پندارد نیست!؟ :))
چون سونی گند زده تو هنهلد هاش دلیل نمیشه نینتندو هم همون کار رو بکنه اولا
دوما ایده های نینتندو همیشه ناب و تازه بودن , چیز عجیب و دور از ذهنی نیست که بقیه ازش الهام بگیرن
اینکه طیف مورد نظرشون گیمرها+قشر گیمر دلیل بر این نمیشه ایده ضعیف باشه...

باز این عشاق "گراف بالا" اومدن و خیلی زود همه چیز یادشون رفت. یه لطفی کنید برید ببینید از بین all times top rated games چند تاشون مال نینتندو هستن و روی کنسول ضعیف تر اومدن. یه نگاهی هم به فروش ماهانه کنسول ها بندازید و ببینید 3DS داره چجور فروش میکنه بعد از این همه سال، خیلی مواقع یا دومه یا حتی اول از نظر فروش. حالا بیاید هی گرافیک بکشید وسط.

اینم از عجایب زمانه که یه نفر یه بازی مال 20 سال قبل رو روی گوشی بازی می کنه، به این نتیجه می رسه که کل قدرت نینتندو در بازی های پلت فرمه. تازه میاد می گه کرش بهتره! شما خودت هی داری می گی بازی های نینتندو و بازی نکردی بعد به زور می خوای نظر بدی؟ فردا بیا بازی هم تریلر ببین نقد واسش نویس امتیاز بده، تهش هم بنویس البته بازی نکردم!

برادر سبحان، این اکانت Parody هست خود یارو نیستش.
شما کلا دوست داری نظر یکی دیگه رو بکوبونی گفتم ماریو 64 تا نصفش بازی کردم بنظرم (خودم ) رقیبش خیلی بهتر بود البته تو پستمم یه مشکلی بود کلا یادم رفت نینتندو تو rpg هم خیلی قدرت منده

من برعکس شما و امثال که شما که کلا دین و ایمانم میشه یه برند فن برند خاصی نیستم. هر نسل هم با توجه به بازی هایی که دوست دارم کنسول رو می خرم. ولی نمیشه چشم رو روی حقایق بست. اگر سونی همون موقع که Dual Shock رو داد، از N64 تقلید نکرده بود پس از کجا اورده بود؟ یا Shoulder button رو اولین بار کدوم کنترلر داشت؟ لرزش دسته چی؟ Directional buttons؟ Motion controls؟ "تنها وجه اشتراکی که مثلا سونی با نینتندو داشته Move بوده که اونم شکست خورد و هیچ جایی توی برند PS نداره."، خدایی خودت خنده ات نگرفت این رو نوشتی؟ PS move هم الان دارن دونه ای 50 دلار می کنن تو پاچه ملت با VR، اصلا جایی نداره تو برند PS، تو بگو اگر یه ذره جا داشته باشه!
کلا بازم بگم از اونجا که چشم شما دنبال گراف بالا هاس، یادتون میره که تو هر نسل کنسول هندهلد نینتندو هر نسل بالای 50 ملیون فروش کرد. خوب درسته همون جور که سیستم شما هست چیزی که خوشتون نمی اد رو حساب نمی کنید. کلا اگر کنسول های نینتندو 200 تا هم فروش رفته حقیقتی که خیلی از نوآوری هاش تبدیل شد به استاندارد صنعت و بقیه از روش کپی کردن وجود داره، که انگار شما همین 2 سال پیش اومدی تو دنیای بازی خبر نداری.

همون 3DS هم کنسول دستی بود، کنسول دستی خیلی با خونگی فرق داره. بازی پرتابل فلان عنوان مشهور مسلما به درد منِ گیمر هاردکور نمیخوره.
من دیگه حرفی ندارم. کسی تو این دور و زمونه خیل جدی خودش رو گیمر هارد کور خطاب می کنه تا تهش معلومه چی به چیه. شما همونایی هست که می گی بازی باید "مردونه" باشه و مثلا ماریو و زلدا مال بچه هاس. من هارکورم تا تو بازی 6 نفر منفجر نشن 4 لیتر خون نریزه بازی نیست. به شما می گن dude bro gamers، واستون توی Urban Dictionary هم ورودی هست:
Urban Dictionary: Dudebro Gamer
کلا جک دنیای گیمینگ هستن.

آخرین ویرایش:
کسی میتونه اینجوری به این کنسول تیکه بندازه که خودش یه کنسول دستی خوب و پرفروش داشته باشه!نه یه ویتای تقریبا شکست خورده و به امان خدا ول شده....
خوبی Switch این هست که هنگام عرضش یا یکی دو سال بعدش نینتندو یه کنسول خونگی جدید معرفی نمیکنه و Switch یه فنا بره!Switch کنسول اصلی هست و نینتندو تمام تمرکزش رو میزاره روش
امیدوارم این کنسول دستی فروش زیادی داشته باشه و موفق بشه

داداش به خودت مسلط باش و سریع دور فن نبر بالا :دی فکر کنم کلا با این اکانت توییتر آشنایی نداری :-"

:|
خوب حرفت دقیقا تایید حرف منه که می گم کسی با کنسول دستی نمیشینه کیلزون یا اسکایریم بازی کنه:|
وقتی کنسول خونگی مطرح میشه هم باید حداقل های اون دوره رو داشته باشه wii یک استثنا بود و تموم شد

شما از کجا میدونی حداقل ها رو نداره؟ چیزی هنوز مشخص نشده که :|

یا..... شما داری میگی سونی شوک از نینتندو تقلید کرده؟؟؟؟؟!!!!! فکر کنم باید یبار دیگه تاریخچه کنسولا مطالعه کنی:|
حداقل به خودت زحمت بده اول بگرد بعد بیا 48 تا علامت تعجب بذار. پروفسور تاریخ کنسول ها، برو ببین اول کسی که vibration گذاشت تو کنترلر ها کی بود.
این رو چطوری میگید؟
اتفاقا کسلوانیاهای کونامی، فاینال فانتزیهای اسکوئر انیکس نمونه بارز عناوینی بودن که مردم کنسول نینتندو براشون میخریدن!
یا الی ماشالله بازی دیگه که اصلا آدم بخواد لیست کنه صد سال طول میکشه
این حرفتون رو خوندم کل خاطراتم از بازیهای میکرو (اون هزار لبه ها که توش پر همین بازیهای ثرد پارتی بود) مخدوش شد:D
ایشون فقط داره ایران رو در نظر میگیره فکر می کنه بقیه جاها هم مثل ایران بودن.

• Like
Reactions: pbgame
یه چیزی رو زیاد دارم توی کامنتا میبینم و اون اینه که Switch حمایت Third Party ها رو نداره!
مقایسه شرکت‌های حامی برای Wii U و Switch:
Wii U:
42zfbnp2von5r6pdaesl.jpg

Switch:
n1pksz1ab6i49w03lrf2.jpg

همونطور که می‌بینید تعداد Third Party های حامی Switch بیشتر از 2 برابر Wii U هستش...
3DS از طرف شرکتهای TP خیلی خوب ساپورت شد ولی Wii U نه. اما حالا دیگه نینتندو قرار نیست دوتا کنسول رو ارائه بده و همه‌ی تمرکز قراره روی Switch باشه و به همین نسبت حمایت TP ها هم خیلی بیشتر میشه.
البته معلوم نیست فروش کنسول قراره چجوری باشه و این حمایت ها ادامه دار بشه یا نه ولی فعلا از این نظر این کنسول در جایگاه خوبی قرار داره و فعلا هیشکی نمیتونه فروش رو پیشبینی کنه چون هنوز خیلی چیزا هستش که نمیدونیم.
دوستانی هم که همش راجب گرافیک و قدرت و ... حرف میزنن هم نمیدونم چرا تا حالا PS4 یا X1 نخریدن (یا اگه خیلی روی گرافیک حساسید چرا با PCتون و TVهای 4K خودتون سرگرم نیستید)؟! اصلا موندم چرا دارید اینجا بحث می‌کنید؟ مگه نینتندو قول داده بود کنسول بعدیش قدرتمند تر از هر چی توی بازار هستش میشه؟

تو لیست wii u اسم کونامی هست اسم کپ کام هست ! ولی کجا بود حمایتشون ؟! حتی یوبیسافت بدبخت هم برای wii u بازی انحصاری زد مجبور شد حمایتش رو قطع کنه ! اسم اکثره این کمپانی هایی که تو لیست سوییچ هستند اگر با بازی اول تو فروش و تو پورت بازی دچار مشکل بشند حمایتشون رو قطع میکنند. جالبی اینکه اسم تیک تو هست ولی رد دد برای سوییچ تایید نشد !
البته تا اعلام مشخصات سخت افزاری چیزی رو نمیشه قطعی دونست ولی اگر سخت افزار نسب به زمان، مشابه wii u و پا به پای کنسول های فعلی نباشه، بازم همون اش و همون کاسه ! کنسول بدون بازی میمونه و درنهایت شکست حالا هر چقدر ایده های خفن داشته باشه.

پ.ن : اون قسمت بولد شده منبع خاصی من ندیدم ازش میشه یک لینک معتبر بدید از مقامات نینتندو که گفتند دیگه به ساخت کنسول های دستی خاتمه میدند ؟ و کل تمرکزشون قرار هست روی سوییچ باشه ؟

من اینجوری فکر میکنم یا این کاربرaiat_gamer داره تاپیک به گند میکشه دوست من تو تو هر تاپیکی میری همین کار میکنی یا داری نظر دیگران میکوبونی یا اسپم میدی یا کلماتی مانتد پروفسور میگی من تو هر تاپیکی میرم همین بحثا رو باید باهات داشته باشم

حداقل به خودت زحمت بده اول بگرد بعد بیا 48 تا علامت تعجب بذار. پروفسور تاریخ کنسول ها، برو ببین اول کسی که vibration گذاشت تو کنترلر ها کی بود.

البته اول توی ماشین های آرکید استفاده میشه بعد نینتدو به صورت یه وسیله جانب برای کنترلر N64 عرضه میکنه و بعد هم سونی اون رو توی دسته جایگذاری میکنه. در حقیقت تکامل بوده تا تقلید

اولن که فحش نده من کلماتی بهتر از پرفوسور بلدم داداش گلم دوم اینکه شاید من اشتباه کرده باشم ولی لازم نیست بخاطر نینتندو به خودت فشار بیاری خب بیا بگو n فنم دیگه

• Like
Reactions: ehsanservat
داداش هر کاری سختی های خودش رو داره دیگه. به هر حال اسپم دادن علاوه بر مزایایی که شاید داشته باشه نکات منفی هم داره و یکیش همینه. شما کمتر اسپم بده و کمتر درباره چیزی که نمیدونی اظهار نظر کن تا با کسی به مشکل بر نخوری. ایشون هیچ مشکلی ندارن فقط یه مقدار درک اسپم های شما براشون سخت و دشوار هست :-"
ببخشید پستام زیاد شد ولی ایشون دارن با همه این جوری رفتار میکنن نه فقط خودم این چه وضعیتیه گفتم تو اون پست قبلیم یه ایراداتی بود

• Like
اولن که فحش نده من کلماتی بهتر از پرفوسور بلدم داداش گلم دوم اینکه شاید من اشتباه کرده باشم ولی لازم نیست بخاطر نینتندو به خودت فشار بیاری خب بیا بگو n فنم دیگه
عجب، فحش دادم من...؟
نمی دونستم گوشزد کردن حقیقت یه ماجرا یعنی فن بودن. دیگه نمیشه وقتی کسی اطلاعات اشتباه هم می ده حرفی زد. یا باید حتما فن بود یا حرفی نزد.

• Like
Reactions: pbgame and jhoobin
من اینجوری فکر میکنم یا این کاربرaiat_gamer داره تاپیک به گند میکشه دوست من تو تو هر تاپیکی میری همین کار میکنی یا داری نظر دیگران میکوبونی یا اسپم میدی یا کلماتی مانتد پروفسور میگی من تو هر تاپیکی میرم همین بحثا رو باید باهات داشته باشم
حاجی تو معروفی به اسپمر جدید انجمن بعد به aiat_gamer میگی اسپم میکنه؟ :))
لینک
تو لینک بالا شماره 3 را ببین. به بقیشم یه نگاه بکن ضرر نداره.

حاجی تو معروفی به اسپمر جدید انجمن بعد به aiat_gamer میگی اسپم میکنه؟ :))
لینک
تو لینک بالا شماره 3 را ببین. به بقیشم یه نگاه بکن ضرر نداره.
من که چند وقته دیگه اسپم نمیدم پستامم کم کرده بودم نمیدونم شما مدافع ایشونی یا چیز دیگه که هر بار میایی همین میگی:| الان تا فبل از اینکه ایشون بیاد نه اسپم دادم نه کسی باهام کار داشت میدونستم اگه اون پستم اسلاح نکنم یکی میپره وسط ترجیح میدم بقیه این بحث بی اهمیت تو پیام خصوصی باشه لطفا

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or