ماشاءالله برادران ژاپنی و بویژه نینتندویی ها ترکوندن
ماشاءالله برادران ژاپنی و بویژه نینتندویی ها ترکوندن
یک مقدار بیشتر به پستم دقت میکردی معلوم منظورم بعد از دوران 3d دوست عزیز. بازم ممنون از اطلاعاتی که دادی در نهایت بهتره دوران جدید بازی سازی رو در نظر بگیریم بخوایم خیلی به گذشته بریم تفاوت هم طبیعتا زیاد میشه.این رو چطوری میگید؟
اتفاقا اونموقع کسلوانیاهای کونامی یا فاینال فانتزیهای اسکوئر انیکس (و n عنوان دیگه) نمونه بارز عناوینی بودن که مردم کنسول نینتندو براشون میخریدن!
الی ماشالله بازی ثرد پارتی دیگه هم بودن که اصلا آدم بخواد لیست کنه صد سال طول میکشه
این حرفتون رو خوندم کل خاطراتم از بازیهای میکرو (اون هزار لبه ها که توش پر همین بازیهای ثرد پارتی بود) مخدوش شد. ما که یادمونه جز ماریو و زلدا کلی بازی ثرد پارتی هم بود که آدم نمیتونست بشماره
به هر حال خواستید تو این لیستها تا دلتون بخواد بازی ثردپارتی رو همون کنسولهای قدیمی هست که اتفاقا بین گیمرها هم کلی طرفدار داشت:
List of Nintendo Entertainment System games - Wikipedia
List of Super Nintendo Entertainment System games - Wikipedia
List of Nintendo 64 games - Wikipedia
تا کی می خوای اینقدر راجع به فکر همه نظر بدی؟ در جریان باش که اصولا هم فکر خودت را به دیگران نسبت میدی شما که باقی جا های دنیا را در نظر میگیری بفرما کی کجا و کی کنسول نینتندو را برای بازی های مولتی پلتفرم خریده.. با حرف ادم مخالفی درست نقل و قول کن صحبت کن نه اینکه خودت بشی دنیا دیده ما بشیم ایران دیده لولایشون فقط داره ایران رو در نظر میگیره فکر می کنه بقیه جاها هم مثل ایران بودن.
چند تا نکته رو بگم :
1- هرچند من بعید میدونم به کسی توهین کرده باشم ولی اگر توی صحبتهایی که این چند سال کردم و متن هایی که نوشتم جمله ای هست که باعث ناراحتی فن های نینتدو شده همینجا از همه اونها عذر میخوام
2- اینکه بگردی کامنتهای چند سال پیش رو بیاری و بخوای ازشون نتیجه بگیری هیچ اشکالی نداره فقط باید اون کامنت و شرایط اون رو درک کنی. وقتی که بازی RE رو با ویموت و بدون zapper بازی کنی میفهمی که این دسته توی اون بازی کارایی همرده با یه گوشکوب داره. این اصطلاح نه توهین هست نه مسخره و فقط برای تفهیم شیوه عملکرد کنترلر توی اون بازی استفاده شده. ویموت توی یه بازی مثل kirby عالی هست و حتی در یک بازی دیگه مثل «جاست دنس» از عالی هم عالی تر
3- من هیچوت نه فن کنسولی بودم نه خواهم. کامنتهای من توی تاپیک کنترلر رو اگر نگاه کنی همیشه کنترلرهای 360 رو بهتر از بقیه میدونم (البته هنوز کنترلر وان رو تجربه نکردم) [البته لازم نیست کامنت من رو در مورد کنترلر ایکس باکس اورجینال بگردی پیدا کنی، به خودت زحمت نده، هنوز هم نظرم مثل قبل هست.] عاشق قابلیت BC کنسول XBOX و انحصاری های اون هستم. ماریو و کربی و دانکی کونگ جزو بهترین پلتفورمرهای زندگی من هستن. پس این وصله های فن فلان کنسول و ضد فلان بودن شاید به تو بچسبه ولی اصلا به من نمیچسبه
فعلا که دمو انحصاری PS اومده. من با اینکه فن سونی هستم ولی دلم میخواد انحصاری نباشه تا بتونه فروش بالاتری داشته باشه
نمونه اش که زیاد هست مثل outlast و amnesia ولی حرف من اینه که باید اصالت بازی رو حفظ کرد. اول شخص ساختن سایلنت هیل مثل اینه که متال گیر رو اول شخص بسازی یا DOOM رو سوم شخص
صادق جان دیگه راهنمایی دیگران که فن بازی بر نمیداره. من خودم عاشق سونی هستم و با اینکه ویتا خیلی ضعیف ظاهر شده میخوام ویتا بگیرم ولی اگر کسی ازم راهنمایی بخواد در مورد خرید ویتا بهش میگم ویتا نخره.
همین مورد درباره Wii U هم صدق میکنه. کنسولی که به زور سالی 5 تا بازی براش میاد فقط به درد فن هاش میخوره. موقع راهنمایی دیگران دیگه بهتره فن بازی رو بذاریم کنار عزیز
مشکل نینتندو و هوادارنش اینه که توی گذشته گیر کرده اند. تا کی این شرکت میخواد سوپر ماریو 20 سال پیش رو بسازه؟ نمیدونم. وقتی هم به هوادارای نینتندو میگیم نینتندو چی داره؟ میگن کلی بازی. میگیم چی؟ پاسخشون فقط یه چیز_ سوپر ماریو ، ماریو کارت ، ماریو لند و ماریو و ماریو و ماریو .... شایدم زلدا.
نینتندو باید این نکته رو بفهمه توی یه بازی همه چیز گیم پلی نیست. داستان ، موسیقی و گرافیک خیلی خیلی مهم هستند که متاسفانه بازیهای نینتندو فاقد هر 3 این موارد هستند. مشکل نینتندو فقط سخت افزار ضعیف نیست بلکه موارد بالا هم هست.
الان که تلفن های هوشمند بازار رو با بازیهای با گیم پلی جذاب اشغال کرده اند دیگه کسی بخاطر فقط گیم پلی نمیره نینتندو بخره.
اون کنترلر قدیمی رو مثلا چی بهش اضافه میکرد؟ اون کنترلر قدیمی و وسایل اضافی زمان خودشون جذاب بوده ولی الان با وجود کینکت و موو و VR و ... دیگه فکر نکنم جذابیتی داشته باشه.
در ضمن Wii U اون بازیها رو کم نداره. هم ماریو داره هم زلدا داره و ... پس دلیل عدم موفقیتش تا به حال ربطی به عناوین انحصاری نداره بلکه به کلیت سیستم و ضعف سخت افزار و کمبود عناوین تاپ چند پلتفورمی داره و فکر نکنم عناوین Kirby و Metroid هم اگر بودن میتونست توی رقابت نسل هشت حرفی برای گفتن داشته باشه مگر اینکه همونطور که مولینکس گفته یه فکری به حال کلیت سیستم بکنه و سخت افزار سیستم رو بهبود بده تا بازیسازها تمایلی برای ساخت بازی ها مولتی پلتفورم و رده سنی M روی این کنسول داشته باشند
یه سری حرفهایی که زدید فقط یه نظر شخصی هست مثل این جمله
البته S-E بازی تکرار نشدنی ای به نام The World Ends With You رو واسه DS ساخت که من ترجیحش میدم به تمام بازی ها (حتی TLoU
کاری به بحث نینتندو و بازیهاش نداریم
گفتگوی ما راجع به عدم موفقیت Wii U هست. چرا؟ خودتون اذعان میکنید که درست پشتیبانی نمیشه؟ خب این پشتیبانی یعنی چی؟ یعنی اینکه اینقدر سخت افزار مناسب باشه که شرکتهای بازیسازی رقبتی واسه تولید بازی روی این کنسول نشون بدن.. حرف من اینه که توی این نسل نینتندو خیلی خیلی عقب افتاده و این عقب افتادگی رو فقط چند تا عنوان انحصاری نمیتونه جبران کنه.
از نظر سخت افزار شاید xbox قویتر بود ولی به هیچ وجه نتونست اون تجربه خوش گیمینگ رو فراهم کنه
پ.ن 1: تجربه کار با گیمپد xbox یکی ازکابوسهای نسل 6 من بود
Sent from my GT-S7582 using Tapatalk
Resident Evil : Darkside Chronicles
از طرفی بازی کردن با گوشکوبی که نینتندو به عنوان دسته بازی ساخته (همون ویموت رو میگم :d) واقعا دردسر هست و خسته کننده. صدای تیر هم که از تو بلندگوی دسته میاد عذاب آوره و باید قطعش کنی. برای راحتی کار حتما باید یه زپر پیاده بشی )x که برای این بازی زیاد صرف نمیکنه.
از نظر گرافیک هم که اگر CG ها رو بذاریم کنار گرافیک در حد PS one هست و انتظار بیشتری ازش میرفت
1- من که نارحت نیستم به شخصه , بلاخره فن سرسخت ps بودی , آرشیو کنسول ها ps داشتی و ........ ضد نینتندو بودی
2- zapper اگر کسی ندونه فکر میکنه چی هست!!!
zapper یه تیکه پلاسیتک خالی و تو خالی هست که ویموت و نانچاک میرن توش , کل وزن zapper فکر نکنم 10 گرمم باشه
( خودم زپر اصلی آکبند با جعبه فروختم 7 هزار تومان )
3- درسته میگی فن سرسخت و 2 آتیشه ps نیستی , حالا چطور بعد از سال ها فن ps بودن میگی فن نیستی جای تعجب داره ( سال هاست همدیگرو میشناسیم )
نظر خودتو به نظرات خودت جلب میکنم :
سابقه شما در نظراتتون راجب نینتندو
نظرات شما درباره گیم پد ها کنسول های غیر از ps
همونطور که بهت گفتم :
خود منو خوب میشناسی از اول من نینتندو بودم و تو فن سرسخت ps بودی همیشه هم باهم دعوا داشتیم خیلی وقت ها به نینتندو و فن ها نینتندو حرف میزدی منم ناراحت میشدم و دعوامون میشد منم هی بن میشدم ( یادته خودت میگفتی نینتندو گوشکوبی ساخته به اسم ویموت wii و ............. )
اما الان میبینم من احمق بودم که فن سرسخت نینتندو بودم
خر بودم که فن نینتندو بودم خیلی پشیمونم
از اول حق با تو بود سونی ( ps ) سگش شرف داشت به نینتندو
دوران نینتندو برای من تموم شده اس - همون موقع هم فن نینتندو بودم اشتباه میکردم ممنونم ازت که منو از خواب غفلت بیدار کردی
خودم میخوام xbox one s بخرم
[البته لازم نیست کامنت من رو در مورد کنترلر ایکس باکس اورجینال بگردی پیدا کنی، به خودت زحمت نده، هنوز هم نظرم مثل قبل هست.]
نه اصلا هدفش کژوال نیست.هدف این کنسول بازار هندهلد و کژوال هستش . کارهای نینتندو اصلا قابل پیش بینی نیست و یهو دیدیم این کنسول مثل بنز فروخت! . خیلی واسش ریسک داره . اما نسبت به فروش خوشبینم ( البته برای عشاق سخت افزار و تعداد پیکسل و هاردکوری ، شبیه اسباب بازی میمونه ) .
اولا کی این قانون که کفتی رو وضع کرده که کسی با هند هلد نمیشینه اسکای ریم بازی کنه؟
خوب حرفت دقیقا تایید حرف منه که می گم کسی با کنسول دستی نمیشینه کیلزون یا اسکایریم بازی کنه
وقتی کنسول خونگی مطرح میشه هم باید حداقل های اون دوره رو داشته باشه wii یک استثنا بود و تموم شد
هنوز رسمی چیزی مشخص نشدهدوستان هنوز مشخص نشده سیستم عامل سوییچ چیه؟و اینکه پنل صفحه نمایش چی هست و رزولوشنش چیه و آیا لمسی هست یا نه؟
تعریف کنسول خونگی مشخصه , تعریف کنسول پرتابل ( دستی ) هم مشخصه
تعریف tablet pc gaming هم مشخصه
وقتی Nintendo Switch جایگزین کنسول خونگی و دستی نینتندو نیست یعنی چیز دیگه اس , Nintendo Switch در اصل تبلته
hybrid console to use at home and on the go
Nintendo Switch is a home gaming system first and foremost. We have made no announcement regarding the future of Nintendo 3DS.
چون اسکورپیو بازیهای انحصاری نیتندو که عده زیادی تو دنیا براش سر و دست میشکنن رو نداره خیلی ساده.. وقتی داره اسکورپیو میاد دیگه سوییچ چه طور کنسول خانگی ای میتونه باشه؟
یه نکته کنکوری هم این وسط هست اونم اینکه وقتی میگن کنسول خانگیه قیمت بازیاشم احتمالا باید بالا باشه در حالی که از اونور برای استفاده هندهلد هم هست!
تو سایت ها مثلا تک شات گفته شده بعد معرفی سهامش افزایش پیدا کرده اونم بیش از 1 میلیارد دلاردر مورد سطح خفنیت ایده Switch هم فقط همین رو باید گفت که بعد از معرفی سهام نینتندو 6.5 سقوط کرده! به به به این همه خلاقیت