Nintendo Switch کنسول جدید نینتندو معرفی شد

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه عده هم میگن قدرت در حد Xbox One و PS4 باور کنید این طور نیست، قدرت پردازشی قویترین ساخته Nvidia هم هنوز به این حد نرسیده تا جایی که من اطلاع دارم. برید ببینید گرافیک تبلت قدرتمند خود Nvidia در چه حده. خوب هست ولی خیلی مونده تا به کنسولای نسل هشت نزدیک بشه.
فکر نکنم شما سیستمهای Nvidia که توش Tegra X1داره رو از نزدیک و شخصا دیده باشی و امتحان کرده باشی با ۴ تا مقاله و پیدیوتو اینترنت نمیشه قضاوت کرد.برای مثال Nvidia Shield TVکه بکجور کنسول اندرویدیه قدرت گرافیکی برابر و در مواردی به مراتب بالاتر از PS3 و 360 داره و این درحالیه توش اولین نسل Tegra X1 استفاده شده که چندین سال از عمرش میگذره.
توی سويیچ ار مدل چدیدتر و اختصاصی و شدیدا کاستومایز شده Tegra استفاده شده پس پرفرمنس نزدیک به Xbox One زیادم بعید نیست.
بعلاوه این کنسول چون هایبرید هست و ترکیبی از کنسول خونگی + هندهلد بخاطر جنبه هندهلد بودنش احتیاج به سخت افزاری داره که مصرف باتری قابل قبولی داشته باشه و با پردازنده های نوع موبایلی فقط ممکنه.مثلا شیلد تبلت حدود ۵ ساعت عمر باتری داشت که قابل قبوله.
قرار نیست سوییچ مستقیم با گرافیک سونی یا مایکرو رقابت کنه برگ برنده اون قابلیت هایبرید بودنش هست و داشتن بازیهای انحصاریش ولی از نظر گرافیکی هم نزدیک به اون دو تا خواهد بود.نه خیلی ضعیفتر اونجور که شما فکر میکنی.

حتما به خاطر همین بازیهای انحصاریم نسل شش ایکس باکس ارجینال (که اولین کنسول مایکروسافت بود) از گیم کیوب بیشتر فروخت. یا نسل هشت ایکس باکس وان خیلی بیشتر از Wii U.
نکات دیگه هم خوبه گفتین از گمراهی خارج شدیم... علی الخصوص کنسول خانگی نبودن سوییچ رو. خوبه خود نینتندو میگه کنسول خانگیه...!
من کی گفتن فقط به اتکای انحصاریهاشه که موفق میشه یا اصلا موفق میشه یا نه که مثال وی یو و گیم گیوب رو آوردین؟
نسل ششم و هشتم و داستان اونها چه ربطی داره به سیستم جدیدی که هنوز به بازار نیومده؟
سوییچ یه ایده کاملا جدیده هایبرید بودنشه که تایین میکنه موفق میشه یا شکست میخوره بعد شما نشستی مقایسه کردی با گیم کیوب و وی یو؟ بازیهای انحصاری + هیابرید بودنشه که میتونه (نمیگم حتما ولی میتونه) باعث شه این سیستم موفق باشه.من و شما غیب گویی نکنیم درمورد چیزی که هنوز به بازار نیومده بهتره.
دز ضمن خود نیتندو کچا گفت کنسول خونگیه؟ لطفا یه منبع نشون من بدید چون هر چا ما دیدیم نوشتن یه concept جدیده و یه hybridیعنی ترکیبی از خونگی و هند هلد.دیگه نمیدونم چیز به این بدیهی و سادگی چه دلیل داره یه عده داد بزنن اینجا هندهلده یه عده هم بگن تبلته یه هده هم بگن کنسول خونگیه.
هایبریده! یعنی ترکیبی از اینها.
مثل اینه ماشین دوگانه سوز یکی بیاد اصرار کنه بنزینیه یکی دیگه بگه نه گاز سوزه.

به نظر من کنسول جدید هایبریدی هست. به قول گاردین

آخه هیبریدی هم به تبلت ه چند منظوره میگن , مثل pc ها بسیار قدرتمند Microsoft Surface که هیبریدی هستن اما به تبلت ها هیبردی شناخته میشن

تو سایت ها مثلا تک شات گفته شده بعد معرفی سهامش افزایش پیدا کرده اونم بیش از 1 میلیارد دلار
با معرفی کنسول نینتندو سوییچ، ارزش سهام کمپانی نینتندو بیش از یک میلیارد دلار افزایش پیدا کرده است

نینتندو اگرم افزایش سودی و هامی داشته فقط و فقط بخاطر بازیا اسمارت فونیشه
مثل pokemon go - یا معرفی super mario run برای ios که تا الان 20 میلیون نفر پیش ثبت نام کردن برای بازیی که قراره 2 ماه دیگه عرضه بشه تو اپ استور
قراره 2 تا بازی انحصاری دیگه هم برای اندروید معرفی کنه

همونطور که Nintendo Switch ( تبلت یا میشه گفت تبلت هیبردی هست )

دوستان هر کسی سلیقه ای داره چه خوب چه بد باید به سلیقه هم احترام بزارید چرا سعی میکنید سلیقه خودتونو بزنید تو سر بقیه ، اگر براتون کاربردی نیست نخرید ،اگر هست بخرید .دست خودتونه ،خودزنی هم نداره.

من خوشم اومده واقعا باحاله به نظرم ، پول هم براش از خیلی قبلتر گذاشتم کنار و اگر بازخورد ها زمان عرضه خوب بود انشالله میگیرم.

متاسفانه تمام حرفام درست بود:D
نمیدونم خودمم گیج شدم نینتندو میگه خونگی اینجا چیز دیگه میگن.
به هر حال تا سال دیگه همین موقع صبر میکنیم ببینیم این شاهکار جدید نینتندو چه کار میکنه.
خود نینتندو از الان داره آماده میشه بره سراغ موبایل و پلتفرمهای دیگه، اینجا جوری خوشبین هستن که انگار این دستگاه بزودی کل بازار کنسولهای دیگه و اسمارت فون و تبلت رو بهم میریزه و سونی و مایکروسافت اعلام ورشکستگی میکنن.
نینتندو هرگز فکر کوچ به پلتفورم موبایل رو نکرده و اینو بطور واضح تکذیب کرد.تنها دلیلی که چند تا بازی موبایلی ساخته و میسازه اینه که بتونه مشتری جذب کنه برای سیستمهای اصلی خودش.و بازیهای موبایلش هم نسخه های کاملا ابتدایی و ساده اصلی خوهند بود.\در ضمن من بهیچ وجه خوشبین نیستم چون وی یو افتضاح بود از نظرر ایده و اون دسته تبلتی و دوران وی و دی اس هم تموم شده.

ولی به نظر من و با توجه به ایده ایکه توی سوییچ بار برده و مخصوصا واکنش کلی که تا این لحظه تو دنیای گیم و گیمرها تو اینترنت دیده میشه اکثریت قاطع خوشبین و علاقه مند به این کنسول هستن پس میشه امیدوار بود موفق باشه.

هرگز قرار نبود این کنسول مثل نیتندوی دهه نود باشه و بخواد برای سونی و مایکروسافت شاخ شه و با اونها رقابت کنه.اگه اینطور بود الان جای سوییچ یه کنسول با مشخصات بالاتر از PS4 داشتیم بهمون صورت سنتی با یه دسته واقعی که به تلویزیون وصل میشد نه این.مصلما ساختن همچین کنسولی الان هم خرچ کمتری از زمانی که PS4 اومد داشت و هم خیلی زمان و هزینه طراحی و شاید ریسک کمتری داشت.ولی خب زمان گیم کیوب اینکارو کرد و کنسول قویتر از سونی داد بیرون ولی موفق نبود پس در نتیجه مجبوره برای بقا روی نوآوری و ویژگیهای انحصاری کنسولش تمرکز کنه نه رقابت مستقیم با اون دو تا.

مشکل خبرگزاری ها اینه که برای این که بفهمن سوییچ یه کنسول خونگیه یا نه از خود نینتندو پرس و جو میکنن...
باید میومدن باززیسنتر :>
ما این جا به راحتی ثابت کردیم که سوییچ یه تبلت گیمینگ هندهلد ـه که از تبلت گیمینگ های قبل خودش اسکی رفته

====

با یه بنده خدایی تریلر معرّفی رو دیدم یه حرف خیلی قشنگی زد
گفت نینتندو واقعاً کارخونه اسباب بازی سازی خفنیه...
راست میگفت... نتونه نظر ناشرهای ترد پارتی رو جمع کنه...نتونه تو بازارهای جهانی سرشو بلند کنه...بازم به تنهایی یکی از خفن ترین شرکت های اسباب بازی سازیه چیزهایی که میده بیرون همیشه بیشتر از یه جعبه است که پردازنده های توش محتویات بقیه ناشرها رو نمایش بده
من فکر نکنم واسه شرکتی که هیچ وقت کنسول گیمینگ محض نمیزده و همیشه اسباب بازی میزده این یه شکست تو معرّفی باشه
ایده و نمایش اش به نظرم عالی بود...
WiiU همون موقعی که اومد هیچ کس نظر ویژه ای نسبت به دو تا نمایشگر واسه بازی نداشت...ولی موقعی که نینتندو این ایده رو عملی کرد و واکنش هایی که من این ور و اون ور میبینم با اون موقع 4 سال پیش خیلی فرق داره

مثل pokemon go - یا معرفی super mario run برای ios که تا الان 20 میلیون نفر پیش ثبت نام کردن برای بازیی که قراره 2 ماه دیگه عرضه بشه تو اپ استور

اتفاقا سوددهی اصلیش بخاطر 3DSهست که بسیار موفق بوده و تو تمام این سالها منبع پول سازی و درآمد مطمئن و خیلی خوبی براش بوده.حلا چون تو ایران طرفدار نداره دیلیل نمیشه نادیده گرفته شه.توی آمریکا اروپا و خود ژاپن 3DSبسیار موفقه و ساپورت نرم افزاری فوق العاده ای هم ازش میشه.
pokemon go اصلا زبط زیادی به نیتندو ندازه چون فقط ip و برندش ماله نیتندوس و بقیه کارها و درآمد عمده اون ماله یه شرکت دیکست.
mario run , یا animal crossing ورژن موبایل هم که تو راهن فقط بازیهای ساده و ابتدایی ای هستن نسبت به نسخه کنوسلی و هندهلدی اصلا و هدفشون فقط آشنا کردن و جذب نسل موبایلی به خرید بازیها و کنسول خود نیتندو هست.(این چیزیه خود مدیرعامل نیتندو و میاموتو گفتن)

آخه هیبریدی هم به تبلت ه چند منظوره میگن , مثل pc ها بسیار قدرتمند Microsoft Surface که هیبریدی هستن اما به تبلت ها هیبردی شناخته میشن

من هیچ علاقه ای به این حرف های خاله زنکی ندارم. یه آمار رسمی و با منبع گذاشتم. وقتی منبع هست به تحلیل کس دیگه لازم نیست. شما تا دلت میخواد به این پست هات ادامه بده و منو منشن نکن چون علاقه ای به حرف های بی پایه و اساس و چیزی که اصلش نظرهای کاملا شخصیه و خیلی مقاله وار به خورد بقیه میدید ندارم . نینتندو برای منی که 18 ساله دارم گیم بازی میکنم خیلی قابل احترامه حتی گوشت کوب بسازه و من بخش زیادی از سال های گیم بازی کردنم و مدیونشم شما راضی نیستید به خودتون مربوطه هی نیاین تحلیل های شخصی و تو قالب فکت ارایه بدین. این یه آماره با منبع و به تحلیل احتیاج نداره

هر موقع یه بازی در حد Order
من the order رو نتونستم یک ساعت بیشتر بازی کنم امیدوارم هیج کنسولی، گیمی مثل the order و no man sky و ..... نداشته باشه.

پ.ن. نفرت انگیزه بخوایم از انحصاری صحبت کنیم، یک درصد احتمال بدید Beyond good & Evil 2 یا Bayonetta 3 انحصاری بشه. الان حالت چطوره؟ :دی

موضوع اینجا هیجان انگیز میشه :D گیمی که گرافیکش درحده GCI هست ولی نمیشه بازیش کرد!. درعوض عنوان داریم مثل salt and sanctuary که یحتمل روی ps2 هم بخوبی اجرا میشه و میشه ســــــاعتـــــــــها پاش نشست یا Skyrim که بعد از 5 سال هنوز ملت دست از سرش برنداشتن! (حالا کسی بحث سبک و اینا رو مطرح نکنه خواهشاً، بحث سره گرافیکه الان :D)
پ.ن: الان دقت میکنم تو هم با اکانت اصلیت ادو تنسه شدی:D
تبریک
به راستی کم از ادوتنسی نداشت! باتشکر از مدیریت بازیسنتر :D.

در مورد سطح خفنیت ایده Switch هم فقط همین رو باید گفت که بعد از معرفی سهام نینتندو 6.5 سقوط کرده! به به به این همه خلاقیت
433457.jpg

http://www.escapistmagazine.com/news/view/122276-Sony-Stock-Drops-After-PS4-Event

منتظر تحلیل جناب هستیم :)

آخرین ویرایش:
متاسفانه شما مثلا فن های نینتندو دوست دارید اینجور متصور بشید نینتندو خیلی خلاقه و همه دنبال اینن که ازش کپی کنن. از زمان ورود PS تا الان، یعنی در طول 4 نسل تنها کنسولی که تونسته با سونی و متعاقبن مایکروسافت رقابت کنه Wii بوده، اونم بخاطر اینکه مخاطبش یه طیف دیگه ای بودن و در مجموع هم جریان اصلی گیم هیچ ساپورتی ازش نکرد. عمق فاجعه در این حد هست که حتی Xbox اورجینال هم با اون وضع و شرایط از GC بیشتر فروخت. و تو طول این همه سال تنها وجه اشتراکی که مثلا سونی با نینتندو داشته Move بوده که اونم شکست خورد و هیچ جایی توی برند PS نداره. با این حال شما مدام علاقه مندید فرض کنید مثلا سونی از نینتندو کپی کرده و ... یه وسیله جانبی برای PS3 که شکست هم خورد و کسی تحویلش نگرفت شده کپی کردن ایده های نینتندو؟

خدمت شما مثلا فن های گرامی عرض شود که نینتندو خیلی ساله به حاشیه رفته و حتی دیگه توی رقابت کنسول ها هم نیست!‌ تنها بازاری که براش مونده هم کنسول های دستیه که اونم به شدت کوچیک شده و میدونه با وجود موبایل ها DS هم دیگه آینده ای نداره و نسخه بعدی میشه Vita دوم! نهایت تو ژاپن به صورت محدود بفروشه. Switch هم یجورایی آخرین تیر ترکشش برای حفظ هر دو بازار هست. در مورد سطح خفنیت ایده Switch هم فقط همین رو باید گفت که بعد از معرفی سهام نینتندو 6.5 سقوط کرده! به به به این همه خلاقیت
پستایی که میدی انتقادی نیست قشنگ میکوبی له میکنی! سفسته هم که اووووف!
اینکه میگی نینتندو شکست خوردست خیلی مسخرست! نسل هفت که ترکوند این نسلم ویو فقط بد بود که اونم مشکل کنسول نبود مشکل مارکتینگ نینتندو بود که واقعا افتضاح بود!
3ds این نسل 60 میلیون یونیت فروخته به تنهایی به نظرت اینده ایی نداره؟ دو اینکه سویچ کنسول دستی نیست و کنسول خونگیه در اصل! کنسول دستیم نینتندو بیخیال نشده و از همین الانم کدنیمشو معرفی کرده به نام nintendo MH. سهام نینتندو هم که خیلی حرفت خنده داره چون ثابت میکنه فقط و فقط رو هوا داری حرف میزنی دلیلشم اینه که سقوط سهام بعد معرفی کاملا عادیه دلیلم داره ممکنه هر چقدرم خوب باشه بالاخره یه سهام داره راضی نبوده باشه مثلا. ps4 هم افت سهام داشته مثلا. گیمکیوب و غیره هم شکست نخوردش فقط فروشش نسبت به بقیه پایین تر بود. ولی در کل درک نمیکنم چرا داری نسل های قبلیو مطرح میکنی چون دلیلی نداره واقعا و هیچ ربطی هم به بحث الان نداره صرفا داری سعی میکنی با کوچیک کردن شرکت به حرفت که هیچ سندی پشتش نیست ارزش بدی.
بحث خلاقیتم که دیگه کل عالم و ادم قبول دارن نینتندو شرکت خلاقیه حالا درسته که خلاقیت انحصار نینتندو نیستش ولی ریسکایی که نینتندو میکنه رو هیچ شرکت دیگه ایی نکرده و نمیکنه.

خیلی از رفقا سطحی میبینن متاسفانه
بردار من چرا که نه اگه در حد وان میزد خیلی از فن های نینتندو دوست دارن بازی هایی مولتی پلتفرم رو روی کنسول مورد علاقه شون بازی کنن
من از همین الان تضمین میکنم که میره به تاریخ میپیونده چون نواوری تازه ای نداره!
حالا میان میگن وی مگه قدرتمند بود نه عاقا اون خلاقیت داشت خیلیها برای نواوریش رفتن سمتش، تونست موفق بشه
چهار تا بازی انحصاری که تضمین کننده فروش یه کنسول احماقانه نیست!
نو اوری دیگه بیشتر از این؟
میتونم بپرسم چه توقعی داشتین؟
فرض کن داری بازی میکنی همونو ورمیداری میری بیرون ادامشو میری همیشه کنسول همراهش دو دسته داره میتونی همیشه مولتیپلیر بازی کنی دستش که جدا میشه خودش میدونی چه نو اوری بزرگیه؟یعنی تو اگه از دسته های کنارش خوشت نیومد فوقش میری یه دسته دیگه مثلا میخری میندازی روش! این تازه کوچیک ترین نو اوریشه.
انحصاریای نینتندو هم خیلی بیشتر از 4 تاست و کیفیتشون ثابت شدست.:p
هرچند اون دلیلی که گفتن نشون نمیدیم تا مثلا کپی نکنن به نظرم فقط و فقط دلیلش این بود که زمان بیشتری به خودشون بدن.

سوئیچ در بدترین حالت قدرتش درحد XB1ـه حالا یخورده کمتر. توجه دارید الان دیگه میتونید کنسول خونگیتون رو بزنید زیر بغل و تشریف ببرید بیرون؟ :دی. جالبه کسی از عمر باطری چیزی نپرسید ولی همه دنبال مالتی تاچ و رزولویشن و اینان!.

چیزی که برای من مهمه حجم گیم کارت ها ست. خیلی رویایی میشه اگر بتونن کاری کنن اپدیت بازیها روی GC ذخیره بشه (اگر بشه چی میشه! :دی)
کنسولهای نینتندو تا قبل Wii همشون قیمت پایین داشتن مثلا Game cube رو 199$ بود. اگر قراره دوباره طوفانی حمله کنن (:دی) باید زیره 250$ باشه.
اخر اینکه از Metriod جدید چه خبر؟ :دی کله پا شدن Wii U یعنی انتقال همه پروژه ها به سیستم بعدی. امیدوارم زودتر بازیهای غیر از ماریو و زلدا معرفی بشن.

سوئیچ در بدترین حالت قدرتش درحد XB1ـه حالا یخورده کمتر. توجه دارید الان دیگه میتونید کنسول خونگیتون رو بزنید زیر بغل و تشریف ببرید بیرون؟ :D. جالبه کسی از عمر باطری چیزی نپرسید ولی همه دنبال مالتی تاچ و رزولویشن و اینان!.

چیزی که برای من مهمه حجم گیم کارت ها ست. خیلی رویایی میشه اگر بتونن کاری کنن اپدیت بازیها روی GC ذخیره بشه (اگر بشه چی میشه! :D)
کنسولهای نینتندو تا قبل Wii همشون قیمت پایین داشتن مثلا Game cube رو 199$ بود. اگر قراره دوباره طوفانی حمله کنن (:D) باید زیره 250$ باشه.
اخر اینکه از Metriod جدید چه خبر؟ :D کله پا شدن Wii U یعنی انتقال همه پروژه ها به سیستم بعدی. امیدوارم زودتر بازیهای غیر از ماریو و زلدا معرفی بشن.
باطریش واقعا مهمه و احتمال زیادم باطریش زیاد جالب نیست.
یه دلیلی داشته که گفتن کنسول خونگیه اول.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or