ماشالله شما چقدر از همه چیز گله داری!
اونی هم که PS3 خرید نمیتونست کلی بازی انحصاری Wii رو بازی کنه و این یه چیز متقابله!
قرار نیست شرکت نینتندو دنیا رو همونجوری که شما میبینی ببینه
هر کنسولی یه سری نقاط قوت و ضعف داره و باید ببینی این نکات برای شما ارزش خرید دارن یا نه!
به نظر من جای یه همچین کنسولی خالی بود و به هیچ وجه نمیشه با تبلت مقایسه کرد و واسه افرادی که از این سبک بازی خوششون میاد میتونه گزینه مناسبی باشه!
حالا شاید من از این کنسول خوشم نیاد ولی دلیل نمیشه که نینتندو مسیر اشتباهی رفته باشه چون نتونسته کنسول باب سلیقه من رو بسازه!
هر چقدر هم که فردی سابقه گیم یا طرفداری داشته باشه دلیل نمیشه که صحبت هاش درست باشه چون دنیای سرگرمی خیلی بزرگتر از افکار و سلایق من و شما هست
پ ن : این کامنت صرفا در پاسخ به این نقل قول نبود و کامنت های صفحه های قبل شما رو هم بهشون اشاره کردم!
یعنی شما میگی کمپانی بزرگ سونی ( ps ) و کمپانی مایکروسافت ( xbox ) انحصاری ندارن؟ یا شعور انحصاری ساختن ندارن؟
کدوم انحصاری ها تاپ نینتندو؟ مثلا یکی از انحصاری ها مطرح نینتندو donkey kong ( دانکی کونگ ) هست که از زمان میکرو تا الان ادامه پیدا کرده , حالا چند نسخه از این بازی در نسل ها متفاوت مقایسه میکنیم
Donkey Kong Jungle Beat ( نسخه گیم کیوب )
Donkey Kong Country Returns ( نسخه wii )
Donkey Kong Country: Tropical Freeze ( نسخه wii u )
میشه فرق این بازی انحصاری تو 3 نسل که گذاشتم رو بگی؟ ( از سال 2001 تا 2017 میشه , تو این 16 سال )
همونطور که علم پیشرفت میکنه , سبک زندگی پیشرفت میکنه , زیرساخت ها پیشرفت میکنه باید به روز پیش رفت ( همونطور که نمیشه با موبایل ها 15 سال پیش الان سر کرد همونطورم کنسول ها پیشرفت میکنن )
تا کنسول ها از گرافیک روز و سخت افزار روز استفاده نکنن هیچ تغییری ایجاد نمیشه , با تبلت که گیم پدش مثل اسباب بازی lego خونه سازی سرهم میشه نمیشه کنسول پیشرفته داشت
از کی تا حالا تبلت کنسول حساب میشه؟ مگه شما بچه 10 ساله ای که خودتو گول بزنی تبلت رو کنسول حساب کنی ( حتی چیپ ها بکار برده شده در این Nintendo Switch در تبلت ها هیبریدی استفاده شده )