Nintendo Switch کنسول جدید نینتندو معرفی شد

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یادمه سال 2011 تو e3 بود که نینتندو گیم پلی کوتاهی از zelda نشون داد که میخوان به زودی عرضه کنن برای wii u ( این عکس )

hqdefault.jpg

8tbs28sl9vekjvq7ig0i.jpg

چند سال بعدش گفت اون گیم پلی کلا الکی بوده و گیم پلی دیگه ای نشون داد
اون زلدا از 2011 معرفی شد تا الان عرضه نشده قراره 2017 همزمان با wii u و Nintendo Switch ( یعنی 5 سال سرکار گذاشتن )

فرق در عکس پایین ببینید

YxF-N.png

( حتی به پیش نمایش ها و تریلر ها نینتندو نمیشه اعتماد کرد )
تک دمو بود. هیچ وقت ادعا نکردن گیمه یا قراره زلدای بعدی این باشه.

اگه سخت افزارش خوب از اب در بیاد یعنی در حد xbox one یا ps4 نینتندو عالی کار کرده اگه اینطور نباشه که:Wallbash::Hurted:
درحدی هست که اسکایریم ریمستر اجرا کنه یا تحت حمایت UE4 باشه.

بر اساس شایعه ای که منتشر شده ( و به نظر من پر بیراه هم نیست، تو کامنتهای بعدی میگم چرا ) مشخصات سخت افزاری کنسول سوئیچ به صورت زیر هست

• Four ARM Cortex-A57 cores, max 2GHz
  • NVidia second-generation Maxwell architecture
  • 256 CUDA cores, max 1 GHz, 1024 FLOPS/cycle
  • 4GB RAM (25.6 GB/s, VRAM shared)
  • 32 GB storage (Max transfer 400 MB/s)
  • USB 2.0 & 3.0
  • 1280 x 720 6.2″ IPS LCD
  • 1080p at 60 fps or 4k at 30 fps max video output
  • Capcitance method, 10-point multi-touch

بر اساس شایعه ای که منتشر شده ( و به نظر من پر بیراه هم نیست، تو کامنتهای بعدی میگم چرا ) مشخصات سخت افزاری کنسول سوئیچ به صورت زیر هست

• USB 2.0 & 3.0
به نظرم باتوجه به تایید یا عدم تایید تاچ اسکرین خیلیم نمیشه اعتماد کرد به این - البته فکر میکنم منطقی هست این مشخصات
حدود 1 ترافلاپس در حالت داک اگه باشه بازم خوبه به نظرم

• Like
Reactions: ehsanservat
اقا رفت تو لیست خرید بنده ; الان بزرگترین مشکل بنده اینه چه جوری تا اسفند صبر کنم ?
بچه ی توضیحی بدن ک قصد خریدش و دارن یا نه ?
اگه نه چرا ?

Sent from my HTC_D826y using Tapatalk

• Like

• USB 2.0 & 3.0
از بیخ فیک هست چون تایید شده معماری پاسکال انویدیا هست

• Like
خانم Laura Dale که از منابع معتبر در زمینه کنسول جدید نینتندو هست بر اساس دو منبع مهم در نینتندو و یوبیسافت اطلاعاتی رو در مورد کنسول سوئیچ منتشر کرده که امکان داره همه ی اینها یا یک سری از این مطالب درست باشه

اول :

پایه ای که بخش قابل حمل کنسول در اون قرار میگیره علاوه برای تامین برق و اتصال به تلویزیون و پورتهای USB به احتمال زیاد توان پردازشی بیشتری رو تامین میکنه. حالا یه به فروم اون بخش پلی استیشن VR هست که کمک میکنه تو رزولوشن بالاتر تصویرها اجرا بشن، یا کنسول رو اورکلاک میکنه تا عملکرد بهتری داشته باشه.

دوم :

صفحه نمایش کنسول لمسی و مالتی تاچ هست ولی از قابلیت تاچ در گیم پلی اکثر بازیها استفاده نمیشه

سوم :

عمر باتری کنسول متوسط هست و بر اساس گفته منبع ایشون در یوبیسافت حداکثر 3 ساعت میتونه انرژی داشته باشه

از بیخ فیک هست چون تایید شده معماری پاسکال انویدیا هست
برعکس اتفاقا فکر میکنم منظورش همین پاسکال باشه چون نوشته ماکسول نسل دوم در صورتی که بعد از ماکسول ما پاسکال داریم و ولتا.

• Like
برعکس اتفاقا فکر میکنم منظورش همین پاسکال باشه چون نوشته ماکسول نسل دوم در صورتی که بعد از ماکسول ما پاسکال داریم و ولتا.

ظاهرا قرار شده بعدیشم پاسکال ریفرش باشه بعدیش ولتا بشه. هر چی هست کنسولی فراتر از ps4 نمی شه.

ظاهرا قرار شده بعدیشم پاسکال ریفرش باشه بعدیش ولتا بشه. هر چی هست کنسولی فراتر از ps4 نمی شه.
همه چیز یک کنسول برای رقابت گرافیک نیست. همین که شما بازی رو همه جا و در همه حال میتونی بازی کنی یه مزیت بزرگ هست. همین که دیگه نیاز نیست یه بازی نسخه پرتابل جدا داشته باشه خیلی مهم هست.

سری GM20x، نسل دوم Maxwell هستند
سری 900 اه انویدیا بر روی PC همگی نسل دوم Maxwell بودن

گرافیکش در حد PS4 ‌‌باشه، با توجه به پرتابل بودنش و خیلی چیزهای دیگه که هنوز لو نرفته، یه کنسول عالی میشه، فقط قیمتش خیلی مهمه، چیزی از قیمت نگفتن؟
پ. ن:
بعد از نینتندو64، دیگه سمت این شرکت نرفتم، ولی این یکی بدجور چشمم رو گرفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or