Nintendo Switch کنسول جدید نینتندو معرفی شد

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عالیه از نظر من :D دقیقا یه چیزیه که آدم میتونه باهاش یه تایمی رو ریلکس بازی کنه هرجایی که میخواد و هرجوری که میخواد، مخصوصا با دوستا و خانواده! اساس نینتندو همین هست کلا. من با کنسول یا پی سی حتی به coop هم علاقه ی خاصی ندارم، اما این دقیقا همون چیزی که دوس دارم باش بشینم با یار ماریو کارت بزنیم مثلا! :D

در کل به نظرم نینتندو واقعا بالاخره تونست بازم یه ایده ی مثبت ایجاد کنه و امیدوارم نقطه ضعفی در مورد کنسول دیده نشه فقط :D

لذتی که من از دونفره بازی کردن CTR گرفتم توی هیچ گیمی تجربه نکردم :D. با خانواده بازی کردن بصورت لوکال مالتی پلیر یه حس خاصی داره.

انصافا بهترین تجربه مولتی منم همینه! :دی یعنی یه زمانی توی کلوب فقط همینو بازی میکردیم :دی نمیگم این روزا هم برای کنسولای دیگه همچین گیمایی عرضه نمیشه، اما در کل بازی های نینتندو یه فاز شاد دیگه ای دارن معمولا :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: sadegh93
من با کنسول یا پی سی حتی به coop هم علاقه ی خاصی ندارم، اما این دقیقا همون چیزی که دوس دارم باش بشینم با یار ماریو کارت بزنیم مثلا! :D
لذتی که من از دونفره بازی کردن CTR گرفتم توی هیچ گیمی تجربه نکردم :دی. با خانواده بازی کردن بصورت لوکال مالتی پلیر یه حس خاصی داره.

نمیدونم چرا خودتونو میزنید به اون راه
اتفاقا خیلی به تغییر نیاز داره با یه نگاه به فروش wii u همه چی میاد دستتون دیگه دوران wii گذشت
میتونه ایده هاشو اجرا کنه و هر انحصاری دوس داره بسازه و هر کاری دوس داره بکنه ولی اینکه میاد سخت افزار منسوخ میزاره برا کنسولاش و ترد پارتی ها ساپورتشون افتضاحه یه ضعفه بزرگه که نمیدونم چرا هیچ جوره فن های نینتندو نمیخوان قبول کنن
الان اگه یه نفر پول داشته باشه میتونه با خرید یه xbox one یا ps4 انحصاریش و ایده هاشون (vr , kinect,........)به کنار میتونه تقریبا تموم بازی های بازارو انجام بده ولی کسی که کنسوله نینتندو خرید فقط باید در همون حیطه 4 تا انحصاری بمونه درواقع باید یه سخت افزار دیگه هم جور کنه برا باقیه بازی ها
شما خودت رو می زنی به اون راه برادر، که برای جو اینجا عادیه. الان 3DS یکی از کنسول های خیلی موفق بوده و هنوزم خوب فروش میکنه. این کنسول هم دنبال اون بازار هست+کسایی که به بازی های نینتندو علاقه دارن و کنسول هاش رو خریدن. همه دنبال "گراف بالا" نیستن.

• Like
Reactions: pbgame and sadegh93
به نظر من میتونه فروش خوبی داشته باشه،خودم برای بازیهای انحصاری نینتندو هم که شده صد در صد سوئیچ رو میخرم، اگه قدزت سخت افزارش هم در حد همین ps4 و ایکس باکس وان باشه که دیگه فوق العاده میشه:دی

• Like
Reactions: sadegh93
با اینکه مشخصه ضعیفه ولی من از طرحشون عجیب خوشم اومده خیلی جالبه ولی بنظرم ارزش خریدن نداره با این وضعیت سخت افزاریش:|
دوست من الان کجا نینتندو گفته سخت افزار دستگاه چی هست که شما میگید با این وضعیت سخت افزار

به نظر من میتونه فروش خوبی داشته باشه،خودم برای بازیهای انحصاری نینتندو هم که شده صد در صد سوئیچ رو میخرم، اگه قدزت سخت افزارش هم در حد همین ps4 و ایکس باکس وان باشه که دیگه فوق العاده میشه:D
مگه جنگه قدرتش مثل اینا باشه؟:D
گفتیم تکنولوژی داره سریع پیشرفت میکنه ولی دیگه نه اینجوری:D
حالا من در عجبم که چجوری با این پردازشه تصویر کارت گرافیکو چجوری جا دادن:D

در کانال بازیسنتر اومده که بتزدا گفته اسکایریمی برای سوئیچ در کار نیست!!!!!!!!!:-?
نکنه داشتن تریلر اسکایریمو پخش می کردن:-?:D
نینتندو و شرکا (بتزدا اپیک گیمز و ....) هیچ برنامه ی برای ارائه اطلاعات درمورد سخت افزار و بازیها درسال 2016 ندارن! :دی

نینتندو و شرکا (بتزدا اپیک گیمز و ....) هیچ برنامه ی برای ارائه اطلاعات درمورد سخت افزار و بازیها درسال 2016 ندارن! :D
:|
برخلاف آنچه در تریلر معرفی Nintendo Switch مشاهده شد،بتزدا عرضه TES V:Skyrim برای این کنسول را رد کرد!
ارائه از این واضح تر داریم آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or