YAKUZA_2
کاربر سایت
این جنگولک بازیایی که تو تریلر نشون دادن بین هر 1000نفر کنسول باز خونگی شاید یه نفر به این روش زندگی میکنه.پازل درست کرده نه کنسول! مثل آدم میومد یه کنسول به روز قدرتمند میداد که تمام بازیهای روز هم بتونن روش عرضه بشن.ولی مثل اینکه اینا نمیخوان تغییر مسیر بدن و مرغشون بدجوری یه پا داره!
نمیدونم در حال حاضر PS4 داری یا نه اما اگه نداری پس بهت پیشنهاد میکنم یه اشتباه رو 2 بار تو زندگیت تکرار نکن.20 روز دیگه PS4 Pro میاد اونو بخر تا متوجه بشی انحصاری یعنی چی!قدرتشم نسبت به قیمتش عالیهزیاد حرف زده میشه , اما خدا عقل به انسان داده برای فکر کردن
شما تریلر دیدی؟ چی دیدی؟ یه تبلت که با دانگل به tv وصل میشه اصلش تبلت هست
خود منو خوب میشناسی از اول من نینتندو بودم و تو فن سرسخت ps بودی همیشه هم باهم دعوا داشتیم خیلی وقت ها به نینتندو و فن ها نینتندو حرف میزدی منم ناراحت میشدم و دعوامون میشد منم هی بن میشدم ( یادته خودت میگفتی نینتندو گوشکوبی ساخته به اسم ویموت wii و ............. )
اما الان میبینم من احمق بودم که فن سرسخت نینتندو بودم بالا 50 تا نقد و بررسی از بازی ها نینتندو تو این سایت گذاشتم
خر بودم که فن نینتندو بودم خیلی پشیمونم
از اول حق با تو بود سونی ( ps ) سگش شرف داشت به نینتندو
یه جوری حرف میزنی انگار من بودم صبح تا شب در حال مسخره کردن و توهین به فن ها نینتندو بودم اون تو نبودی
دوران نینتندو برای من تموم شده اس - همون موقع هم فن نینتندو بودم اشتباه میکردم ممنونم ازت که منو از خواب غفلت بیدار کردی
خودم میخوام xbox one s بخرم
آخرین ویرایش: