Nintendo Switch کنسول جدید نینتندو معرفی شد

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
واقعا کامنت مهمی بود. من یکی رو اساسی از این گمراهی که گیمر هستم نجات دادی.

اسکایریم، سوپر ماریو، و زلدا بازیهای تاپ نیستن؟
بابا اين دوستان zelda , mario , metroid رو به چشم بچه بازي نگاه ميكنند بحث كردن باهاشون نتيجه نداره :D
ولي من خودم من هم يه زماني طرز فكرم مثل شما بود تا اينكه mario galaxy رو بازي كردم
و زلدا ، از رو تريلر قضاوت نكنيد

بابا اين دوستان zelda , mario , metroid رو به چشم بچه بازي نگاه ميكنند بحث كردن باهاشون نتيجه نداره :D
ولي من خودم من هم يه زماني طرز فكرم مثل شما بود تا اينكه mario galaxy رو بازي كردم
و زلدا ، از رو تريلر قضاوت نكنيد

حسین جان تو کن فن ps هستی بازیا مثل آنچارتد و کیلزون بازی میکنی , حالا تونستی در کنارش مثلا مترویدم بازی میکنی و لذت میبری
اما اگر کسی تنها کنسولش Nintendo Switch باشه انتخابی نداره غیر از یه متروید که اونم در حد کیلزون و آنچارتد و ..... نیست حتی کاراکتر متروید یه زنه

آخرین ویرایش:
مگه اون بازی بسکتبال NBA 2K نبود؟!!
که اگه بود پس چرا میگین کنسول ضعیفی هست؟
اینها مگه چندتا بازی میتونستن روش نشون بدن، بازیهائی که تو همین چندوقته براش تایید شدن هم تو این تریلر نیود اما دلیل بر ریلیز نشدن
اونها روی Switch نیست.

• Like
Reactions: sadegh93
مگه اون بازی بسکتبال NBA 2K نبود؟!!
که اگه بود پس چرا میگین کنسول ضعیفی هست؟
اینها مگه چندتا بازی میتونستن روش نشون بدن، بازیهائی که تو همین چندوقته براش تایید شدن هم تو این تریلر نیود اما دلیل بر ریلیز نشدن
اونها روی Switch نیست.

روی تبلت که گیم پدش مثل اسباب بازی lego ( خونه سازی ) تغییر میکنه چی میتونه اجرا شه؟
همون بازیا ها بدرد نخوری که روی wii u- - wii - ds اومده

با اینکه از کیفیت کنسولای نینتندو خوشم نمیاد
چند تا کنسول از نینتندو داشتی؟ ما داشتیم :D. خراب شدنی نیستن. نه دسته نه خود کنسول. اگرم منظورت از کیفیت تعداد هسته های CPU و مقدار رم و ترافلاپ اینا که هیچ، اشتباه شد :D.
طبق معمول نینتندو راه خودشو میره و خبری از بازی های تاپ رو کنسولش نیست
ultimatefacepalm.png
واسه من که اصلا علاقه ای به کنسول های دستی ندارم چیز خاصی نداشت :D
handheld نیستا! :دی

چند تا کنسول از نینتندو داشتی؟ ما داشتیم :D. خراب شدنی نیستن. نه دسته نه خود کنسول. اگرم منظورت از کیفیت تعداد هسته های CPU و مقدار رم و ترافلاپ اینا که هیچ، اشتباه شد :D.

ultimatefacepalm.png

منو که میشناسی من احمق سال ها سال فن سر سخت نینتندو بودم الان میگم اشتباه کردم
تمام کنسول ها نینتندو داشتم هر کدومشو که فکرششو بکنی - بله خراب نمیشه مثلا wii چی داره که خراب شه؟ 1/10 قدرت ps3 داره خوب سخت افزار انقدر کمه چیزی نداره که خراب شه حتی wii u در مقابل ps4 اینا خیلی ضعیف بود در اصل هیچ بود - ds که سخت افزارش با ماشین حساب یکیه مثلا سی پیو 67 مگاهرتزه زمانی که psp تو بازار بود سی پیو 333 مگاهرتز بود
یادت باشه کنسول نینتندو بخری از خیلی از عناوین تاپ به روز دنیا عقب میمونی چون بخاطر ضعف کنسول ها نینتندو هیچوقت براشون منتشر نمیشه

Nintendo Switch بخاطر هند هلد بودن کنسول خونگی نیست - پس psp هم چون خروجی تلویزیون داشت کنسول خونگی میشد - حتی دسته ps3 به psp go مچ میشد
کنسول دستی چون مصرف باتری مهمه نمیشه ازش زیاد انتظار داشت

آخرین ویرایش:
مثلا wii چی داره که خراب شه؟ 1/10 قدرت ps3 داره خوب سخت افزار انقدر کم چیزی نداره که خراب شه حتی wii u در مقابل ps4 اینا خیلی ضعیف بود - ds که سخت افزارش با ماشین حساب یکیه مثلا سی پیو 67 مگاهرتزه زمانی که psp تو بازار بود سی پیو 333 مگاهرتز بود
یادت باشه کنسول نینتندو بخری از یلی از عناوین تاپ به روز دنیا عقب میمونی چون بخاطر ضعف کنسول ها نینتندو هیچوقت براشون منتشر نمیشه
خب با این منطق باید پراید هم نسبت به بوگاتی ویرون خیلی با کیفیت و "خراب نشدنی" باشه چون عملا چیزی نداره :دی.
Wii U زباله ی بیش نیست/نبود اما کیفیت ساختش عالیه.

Nintendo: SEAL of Quality :دی

منو که میشناسی من احمق سال ها سال فن سر سخت نینتندو بودم الان میگم اشتاه کردم
تمام کنسول ها نینتندو داشتم هر کدومشو که فکرششو بکنی - بله خاب نمیشه مثلا wii چی داره که خراب شه؟ 1/10 قدرت ps3 داره خوب سخت افزار انقدر کم چیزی نداره که خراب شه حتی wii u در مقابل ps4 اینا خیلی ضعیف بود - ds که سخت افزارش با ماشین حساب یکیه مثلا سی پیو 67 مگاهرتزه زمانی که psp تو بازار بود سی پیو 333 مگاهرتز بود
یادت باشه کنسول نینتندو بخری از خیلی از عناوین تاپ به روز دنیا عقب میمونی چون بخاطر ضعف کنسول ها نینتندو هیچوقت براشون منتشر نمیشه

Nintendo Switch بخاطر هند هلد بودن کنسول خونگی نیست - پس psp هم چون خروجی تلوزیون بود کنسول خونگی میشد - حتی دسته ps3 به psp go مچ میشد
کنسول دستی چون مصرف باتری مهمه نمیشه ازش زیاد انتظار داشت

خود نینتندو داره میگه خونگی هست اونوقت شما میگی نیست؟
پ.ن : دق دلی که داری از یه سری مسائل رو سر نینتندو خالی نکن

• Like
Reactions: fifa13 and pbgame
خود نینتندو داره میگه خونگی هست اونوقت شما میگی نیست؟
پ.ن : دق دلی که داری از یه سری مسائل رو سر نینتندو خالی نکن

زیاد حرف زده میشه , اما خدا عقل به انسان داده برای فکر کردن
شما تریلر دیدی؟ چی دیدی؟ یه تبلت که با دانگل به tv وصل میشه اصلش تبلت هست

خود منو خوب میشناسی از اول من نینتندو بودم و تو فن سرسخت ps بودی همیشه هم باهم دعوا داشتیم خیلی وقت ها به نینتندو و فن ها نینتندو حرف میزدی منم ناراحت میشدم و دعوامون میشد منم هی بن میشدم ( یادته خودت میگفتی نینتندو گوشکوبی ساخته به اسم ویموت wii و ............. )
اما الان میبینم من احمق بودم که فن سرسخت نینتندو بودم بالا 50 تا نقد و بررسی از بازی ها نینتندو تو این سایت گذاشتم
خر بودم که فن نینتندو بودم خیلی پشیمونم
از اول حق با تو بود سونی ( ps ) سگش شرف داشت به نینتندو

یه جوری حرف میزنی انگار من بودم صبح تا شب در حال مسخره کردن و توهین به فن ها نینتندو بودم اون تو نبودی
دوران نینتندو برای من تموم شده اس - همون موقع هم فن نینتندو بودم اشتباه میکردم ممنونم ازت که منو از خواب غفلت بیدار کردی

خودم میخوام xbox one s بخرم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Z-fan
زیاد حرف زده میشه , اما خدا عقل به انسان داده برای فکر کردن
شما تریلر دیدی؟ چی دیدی؟ یه تبلت که با دانگل به tv وصل میشه اصلش تبلت هست

خود منو خوب میشناسی از اول من نینتندو بودم و تو فن سرسخت ps بودی همیشه هم باهم دعوا داشتیم خیلی وقت ها به نینتندو و فن ها نینتندو حرف میزدی منم ناراحت میشدم و دعوامون میشد منم هی بن میشدم ( یادته خودت میگفتی نینتندو گوشکوبی ساخته به اسم ویموت wii و ............. )
اما الان میبینم من احمق بودم که فن سرسخت نینتندو بودم بالا 50 تا نقد و بررسی از بازی ها نینتندو تو این سایت گذاشتم
خر بودم که فن نینتندو بودم خیلی پشیمونم
از اول حق با تو بود سونی ( ps ) سگش شرف داشت به نینتندو

یه جوری حرف میزنی انگار من بودم صبح تا شب در حال مسخره کردن و توهین به فن ها نینتندو بودم اون تو نبودی
دوران نینتندو برای من تموم شده اس - همون موقع هم فن نینتندو بودم اشتباه میکردم ممنونم ازت که منو از خواب غفلت بیدار کردی

خودم میخوام xbox one s بخرم

3821470.jpg

@ehsanservat
احسان جان دادا حالا که شیفت خوردی و توبه کردی یه نگاه هم اینور داشته باش.
جا خالی داریم :D

Gabe گناهانت رو میبخشه :D
بابا گرمی حالیت نیست چی میگی!
یه چند روز نیا تو انجمن درست میشی، فقط الان هر حرفی بزنی بعدا علیهت استفاده میشه.
سکوت پیشه کن برادر، همه تو عمرشون یه زمانی بی ایمان میشن، مهم اینه که بتونیم کنترلش کنیم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or