Nintendo Switch کنسول جدید نینتندو معرفی شد

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من که ازش خوشم اومد. :D کنسول شیک و تر و تمیزی به نظر میرسه و این قابلیت حمل و نقلش هم خیلی خوبه، مخصوصاً ویژگی ای که اجازه میده اون وسیله تبلت مانند رو بذاری روی میز و دسته ها رو جداگانه دستت بگیری و بازی کنی.
کمپانی هایی که ازش پشتیبانی میکنن هم لیست خوبی رو ترتیب دادن. از Bethesda که فکر نمیکردم توی این لیست ببینمش (چه برسه به اینکه Skyrim رو هم نمایش بدن) تا EA که برای Wii U دو سه تا بازی داد و خداحافظی کرد! اسم کنسول و لوگوش رو هم دوست دارم. :دی
فقط باید دید قیمتش چطوره و باتری کنسول چقدر دووم میاره.

آخرین ویرایش:
اسمش عجیب نیست اتفاقا
کاملا اشاره داره که میتونی سوییچ کنی بین هندهلد و هوم هر موقع که خواستی
خیلی هم زیرکانه! :D
آره اولش واسم عجیب بود چون منتظر یه اسم نینتندویی بودم! :D
ولی حالا داره واسم جا میوفته...
========================================
تا الان که خیلی امیدوارانه بوده ، فقط مونده قیمت و عمر باتری تا خرید قطعی بشه :D
گور بابای Pro و Scorpio با اون ترافلاپساشون! :D

• Like
Reactions: pbgame
منم یه مقدار ناامید شدم.ایده همون ایده ی وی یو بود که یه مقدار اصلاحش کرده بودند.معایب و مزایاش هم اینا بود
معایب
1.کلا از شکلش حال نکردم.ظرافت نداشت ( با اینکه کنسول کوچیکی هم هست)
2.اسمش هم جالب نیست.همه فهمیدیم که به انواع و اقسام شکلها سوییچ میشه حالا لازم نبود اسمشو هم بکوبن تو صورتمون!!!
3.خیلی بابت صفحه نمایشش نگرانم چون الان خیلی از شرکتها دارن رو میارن به صفحه نمایش amoled حتی خیلی شرکتهای چینی و حتی اپل.نمیدونم با رزولوشن و کیفیت ساخت متوسطی که سال 2017 عرضه بشه تا چه حد میتونه در سالهای آینده اش در مقابل موبایل و تبلت دووم بیاره
مزایا
1.خیلی با کارتریج خوردنش حال میکنم.انگار داری خشاب اسلحه رو پر میکنی خیلی باحاله ، یه حس مالکیت و قدرت هم میده .
2.اینکه با یه کنسول دو تا دسته داره هم خیلی عالیه.واقعا یه چیزیه که جاش خالی بود .نه میشه با تبلت این کارو کرد نه موبایل ،البته جلوی تلویزیون که کلا قضیه اش جداست.
3.اینکه خیلی از حالتها مثل تو ماشین یا جاهای صاف میتونی بزاری و ازش استفاده کنی هم خیلی عالیه حتما لازم نیست صفحه نمایشش تو دستت باشه ( اینم جدید بود)
با همه این حرفها و با اینکه نینتندو شرکتی نیست که کنسولهاش به قدرت و پردازش گرافیکی شناخته بشن و تکیه اش روی خلاقیت هست به نظرم ریسک بزرگی کردن که روی یک ایده ی شکست خورده سرمایه گزاری کردن و همون رو اصلاحش کردن.
( کلا شرکتها دیوانه شدن با این سرعت پیشرفت تکنولوژی.هرکدوم یه کنسول زرتی از خودشون در میکنن بعدشم میگن نگاه کنید این نسل بعدی نیست ها.اینو هویجوری داشته باشید تا بعدا#-o#-o:|.نینتندو هم که میخواد همه بازار رو داشته باشه .هم بازی جلوی تلویزیون هم در سفر هم دو تا با یه کنسول هم همه چی...تازه بازیاشو روی اندروید هم میخواد بده که دیگه بزنه تو پوز صنعت بازی:D:D:D خدا آخر عاقبت مارو به خیر کنه)

• Like
Reactions: MrElectricWizard
ترول هایی چند از استاد میاموتو:

m5.JPG

m1.JPG

m4.JPG

m3.JPG

m2.JPG

خوشم نیومد. هیچ وقت با ظاهر کنسول های نینتندو حال نمیکنم. طراحی های مریض و اعصاب خوردکن داره

در رابطه با باطنش هم که به نظر راه کنسول های قبلی را میره!

من با پلی استیشن و اکس باکس وانم نسل هشتم را تموم میکنم.

نه اینا میخرم نه پرو نه اسکورپیو!

• Like
Reactions: ehsanservat
خیلی تریلر چیپ و مسخره ای بود.اینا کی میخوان بفهمن گیمر جماعت ازی این جنگولک بازی ها خوششون نمیاد.به نظرم همون چیزایی که باعث شد WiiU موفق نشه رو
بیشتر تقویت کردن.به ظاهرش نمیخورد قیمت کمی داشته باشه

واقعا کامنت مهمی بود. من یکی رو اساسی از این گمراهی که گیمر هستم نجات دادی.

طبق معمول نینتندو راه خودشو میره و خبری از بازی های تاپ رو کنسولش نیست
همین الان خیلی ها فقط بخاطر عنوانی مثل reddead ممکنه قید این کنسولو بزنن

اسکایریم، سوپر ماریو، و زلدا بازیهای تاپ نیستن؟

آخرین ویرایش:
من تمام تاپیک های معرفی رو ادغام کردم تا بحث ها یه جا ادامه پیدا کنه، ولی نتیجه اون چیزی که انتظار داشتم نشد :| دیگه دوستانی که استارتر بودن ببخشید اگه کامنت هاتون افتاد وسط صفحات.

نمیدونم دوستان چطوری میتونند بعد از دیدن اون تریلر ناامید بشن ولی به نظر من که فوق‌العاده بود!

بعد از مدت‌ها دوباره برای یه کنسول جدید از طرف نینتندو هایپ شدم.

من هم همینطور. بعد از NES و SNES دیگه برای کنسولی از نینتندو هایپ نشدم تا Wii و DS و بعد از اون هم دوباره تا حالا که این سوئیچ باحال رو دیدم :دی

شدیدا منتظر اطلاعات جدید از کنسول هستم ببینم قیمت و مشخصات سخت افزاری اون چطوری هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or