آخرین ویرایش:
نه، شماره اول فقط برای PS3 اومده، و برای PS4 فقط از طریق PS Now در دسترسه...که میشه گفت در دسترس نیستدوستان من تریلر های بازی رو دیدم و شدیدا عاشقش شدم.
خواستم بدونم برا ps4نسخه دیگه ای از این بازی هست تو استور ( نسخه قدیمی) تا بگیرم و بازیش کنم

Chapter 1 of Ni no Kuni II: Revenant Kingdom is creating the right foundation for a remarkable story. The characters have chemistry with an overall premise that has the potential to develop into a lasting adventure. However, the mystery behind Mausinger and his minions are left to be seen, and the development of the various systems will be discovered in later Chapters. It’s going to be interesting to see what kind of King will Evan be, but with Roland by his side, I can easily tell that he is in good hands.

بازی رو نصب کردم امادست که بیوفتم به جونش 
منم اومدم بگیرم دیدم سونی کد ۲۰ درصد تخفیفو فرستاده حالا باید یه روز بیشتر صبر کنم تا از حالت پری اردر در بیاد ۱۲ دلارم ۱۲ دلارهپری لود بازی از صبح استارت زده شدبازی رو نصب کردم امادست که بیوفتم به جونش
![]()
منم میخواستم امروز برم دنبالش فیزیکی بخرم پشیمون شدممنم اومدم بگیرم دیدم سونی کد ۲۰ درصد تخفیفو فرستاده حالا باید یه روز بیشتر صبر کنم تا از حالت پری اردر در بیاد ۱۲ دلارم ۱۲ دلاره![]()
اره بابا ۵۰ هزار تومن ارزونتر در میاد کم نیست .بعد من یه عادت بدی دارم بازی را فیزیکی که میخرم چون نگه نمیدارم تموم کنم میفروشم عجله دارم زودتر تموم کنم تا افت قیمت زیادی نکنه حالا بگذریم اینجور بازیا زیاد تو خرید وفروش طلبه نداره .الان با خیال راحت دیجیتالی میگیرم پلاتم میکنم .راهنمای پلاتشم اومده یدونه تروفی سخت بیشتر نداره اونم برای یه باس اختیاری تو دانژن اخر بازی که که نوشته گریند کنید با لول ۹۵ راحت میزنیمشمنم میخواستم امروز برم دنبالش فیزیکی بخرم پشیمون شدم![]()

این همه صغرا کبرا برای خودم خوندم که دیجیتالی بهتره اما حالا که فیزیکیش وارد ایران شد نتونستم صبر کنم سفارش دادم تا ۱ ساعت دیگم دستمه.پیش یه سوی ۵۰ ۶۰ ساعت ناب

جات خالی ۳ ساعت نان استاپ بازی کردم یعنی خدای بازیه مگه میشه level 5 یه jrpg بسازه بد باشه حالا میخواد turn base باشه یا real time .فقط نکته منفی بازی اسون بودن بیش از حدشه تا الان که اصلا چلنج نداشته .بهتر از این نمیشد که تعطیلات عیدو با این بازی سپری کنیمالبته با رفتن همه کوئست ها و بخش داستانی 70 تا 80 ساعت طول میکشه خود بخش داستانی هم 35 ساعتهمنم خوره گریدینگ برای من فکر کنم بالای 100 بشه
ضمن اینکه قبل من کسی شروع کنه حساب نیست من راضی نیستم
9 صبح به جمع شما میپیوندم![]()