آخرین ویرایش:
کلا هایپ برای نمایشگاه=0 ! 

حس نکنی کات شده یه چیزی!
حاجی سیبیل
(معرفی شده بود ولی نمیدونستم جزو پارتیه ، اسمشم یادم نیست
) علاوه بر اون، به نظر دانشمنده هم جزو پارتی باشه
به نظرم طرف بدترین طراحیه بازی رو داره!
هسته ی مرکزی ارتش رو Evan تشکیل میده و گروه هاتون دور Evan حرکت میکنند . و کل ارتش با حرکت Evan ، حرکت میکنند. فقط میتونید بچرخونیدشون
با چرخوندن ارتش باید از این برتری ها استفاده کنید.
ولی برای اونایی که میخوان ، Wyverns’ Den & Boss Battle :
(نخونید البته، همه چی خوب و خوشه! 
خبرش رو علی صلح و صفا گذاشته بود!آقا من یه جا خوندم نوشته بود یکش احتمال زیاد برا PC میاد. خبری دارید دوستان؟ آکیبا؟![]()
کلا چون یکش امتحانشو پس داده، بازیی هست که گارانتیه خوب بودنش! دوش هنوز استرس خوب و بد بودنش هست!خبرش رو علی صلح و صفا گذاشته بود!
سرخط خبرها!
اینجوری که اینا گفتن،99% تایید شده باید دونستش
البته اگر کسی شماره اول رو بازی نکرده و تو فکره شماره دوم به دردش میخوره یا نه ، در جریان باشه که داستان کلهم اجمعین هیچ دخلی به هم ندارن!![]()
نمیدونم چرا اینکارو انجام ندادن تا الان! فروششم انقدی خوب بوده که به 2 برسه!
اونوخ کپکام رزیدنت 1 پلی وانم ریمیک کرد داد اومد!
متاهارو نگا میکنی میگی شوخیه حتما!!!
اون که آره! اگر کسی بازی نکرده و موقعیتش باشه حتما باید امتحانش کنهکلا چون یکش امتحانشو پس داده، بازیی هست که گارانتیه خوب بودنش! دوش هنوز استرس خوب و بد بودنش هست!اینه که چک نقدو فعلا بخوریم تا به حلوایه نسیه برسیم!
ای کاش یکشو برا 4 ریمستر میکردن!
نمیدونم چرا اینکارو انجام ندادن تا الان! فروششم انقدی خوب بوده که به 2 برسه!
اونوخ کپکام رزیدنت 1 پلی وانم ریمیک کرد داد اومد!
البته لول5 استدویه کاربلدی ولی بازم! بایو مثلا یه زمانی اوریجینزو داد حالا اندرومدارو داده!
متاهارو نگا میکنی میگی شوخیه حتما!!!
![]()
) ، اما به هر حال خوب میشه
اینم جزو همون معدود بازی هاست!
(چون بازی کردم خوبه، بازی نمیکردم میگفتم میخوام
) ، نسخه ی PC شماره اولم احتمالا بعد از عرضه ی NnK2 بیاد

این چند وقته بسی ویدیو و این حرفا اومده از بازی!
به هر حال

و شکر خدا بعد از همین پست بالاییم دیگه هیچکدومشون رو ندیدم
، و به نظر هم نمیاد کسی بگیرتش
من تازه فهمیدم که داستان این نسخه به نسخهی قبل ارتباطی نداره و میتونم با خیال راحت بازیش کنمبازی بالاخره Gold شد و دیگه خبری از تاخیر نیست!
این چند وقته هم دل و روده ی بازی رو ریختن بیرون و زرت و زورت ویدیو از اول و وسط و آخر و فلان کاراکتر و فلان پشت صحنه و Xدقیقه ی اول بازی و ... دادن بیرون!
احتمالا فقط باس آخر رو نشون ندادنو شکر خدا بعد از همین پست بالاییم دیگه هیچکدومشون رو ندیدم
ولی حیف که فعلا نمیگیرمش، و به نظر هم نمیاد کسی بگیرتش
![]()
قبل از این منتظر ریمستر نسخهی اول بودم...
من که گفتم D1 میگیرمش ، حیف این بازی نیس نگیره کسی ؟ باید بجوییشبازی بالاخره Gold شد و دیگه خبری از تاخیر نیست!
این چند وقته هم دل و روده ی بازی رو ریختن بیرون و زرت و زورت ویدیو از اول و وسط و آخر و فلان کاراکتر و فلان پشت صحنه و Xدقیقه ی اول بازی و ... دادن بیرون!
احتمالا فقط باس آخر رو نشون ندادنو شکر خدا بعد از همین پست بالاییم دیگه هیچکدومشون رو ندیدم
ولی حیف که فعلا نمیگیرمش، و به نظر هم نمیاد کسی بگیرتش
![]()
من که گفتم D1 میگیرمش ، حیف این بازی نیس نگیره کسی ؟ باید بجوییشحال آدمو سرجاش میاره با محیط فانتزیش

این اکیبا رو ولش کن کلی بازی گرفته سر گرمه اوناست