آخرین ویرایش:
من تازه فهمیدم که داستان این نسخه به نسخهی قبل ارتباطی نداره و میتونم با خیال راحت بازیش کنمقبل از این منتظر ریمستر نسخهی اول بودم...
ولی انصافا بازی خیلی خوب به نظر میرسه...چنتا از تریلرا رو دیدم و بنظرم یکی از بازیای متا بالای سال بشه
فقط زمان عرضش اصلا خوب نیست و خیلی زمان شلوغی عرضه میشه...کاش الان منتشر می شد چون تا 25-20 روز دیگه بازی بزرگی منتشر نمیشه.
اونا که وقت زیادهخودم دی وانمبعدشم که فار کرای میاد بعدشم گاو مای بادی ایز ردیه
این اکیبا رو ولش کن کلی بازی گرفته سر گرمه اوناست
انقدر تریلر داد و عکس دادن کل بازی رو اسپویل کردن![]()
اونا که وقت زیاده
ولی خوب اون موقع ها میخوام SOTC بگیرم، بعدشم GOW ...هیچکدوم دیجیتالی نخواهند بود؛ میدونی چه بلایی سر آدم میادپودر میشه
![]()
شما استیل بوک خوش قیمت به ما معرفی کن، چشمخب SOTC همین الان بگیر حیف ه NNKII رو دی وان نزنیاون یاکوزارو هم بفرست بیاد
![]()
شما استیل بوک خوش قیمت به ما معرفی کن، چشم
یاکوزا هم مال خودم نیستاگرم بود، برو یک سال دیگه بیا
اینجوری که ملت میگن...مگه تموم میشه
![]()
جدا بخاطر همین بازیو نادیده میگرفتمصبح بخیرزمانش که خوبه بعدش کلا 2 تا بازی میاد
![]()
جدا بخاطر همین بازیو نادیده میگرفتمتاپیک اینجا هم که کلا خوابیده بود، کسی نبود منو از گمراهی دربیاره
زمانش واسه من اصلا هم خوب نیست...اینا همشون با فاصله یه هفته از هم عرضه میشن:
A Way Out
Sea of Thieves
Ni no Kuni II
Far Cry 5
بحث اینم نیست که بازی فروشش افت میکنه...چون نمیکنه و سبک بازیا کاملا فرق داره. بحث وقته که توی اون هفته نمیدونم کدوم رو Day 1 بگیرم...به سه تا از اینا هم بشدت علاقهمندم
شانس آوردم Y6 تاخیر خورد وگرنه اینم قرار بود توی همین هفته شلوغ عرضه بشه (20 مارچ) و اوضاع خیلی پیچیدهتر میشد.
A Way Out دقیقا تو یه روز با Ni no عرضه میشهA Way Out به کل فراموش کرده بودم قبل نی نو میاد ؟تو هفته اول Ni no Kuni بگیر بلکه به راه راست هدایت شی
من خودم Ni No رو دیجیتالی میگیرم Far Cry قرار شد دوستم فیزیکی بگیره بعدا ازش میگیرمA Way Out از دستم در رفته باید یه فکری به حالش بکنم
![]()
تو همین تاپیک خلوت با 4تا پست قبلا گفته بودمشجدا بخاطر همین بازیو نادیده میگرفتمتاپیک اینجا هم که کلا خوابیده بود، کسی نبود منو از گمراهی دربیاره
زمانش واسه من اصلا هم خوب نیست...اینا همشون با فاصله یه هفته از هم عرضه میشن:
A Way Out
Sea of Thieves
Ni no Kuni II
Far Cry 5
بحث اینم نیست که بازی فروشش افت میکنه...چون نمیکنه و سبک بازیا کاملا فرق داره. بحث وقته که توی اون هفته نمیدونم کدوم رو Day 1 بگیرم...به سه تا از اینا هم بشدت علاقهمندم
شانس آوردم Y6 تاخیر خورد وگرنه اینم قرار بود توی همین هفته شلوغ عرضه بشه (20 مارچ) و اوضاع خیلی پیچیدهتر میشد.
اگه نظرم روی نظرت اختلاف ایجاد میکنهA Way Out دقیقا تو یه روز با Ni no عرضه میشه
من که فعلا نمیتونم تصمیم قطعی بگیرم ولی شانس Ni no بیشترهفک کنم تصمیم نهایی بمونه واسه روز عرضه...اصلا هر کدوم لانچ تریلرش بهتر بود همونو میگیرم
![]()
خب اصلا تاپیک آپ نمیشه، ندیدم پستتوتو همین تاپیک خلوت با 4تا پست قبلا گفته بودمش
بین لیستت هم NNK2 انتخاب مشخصیه دیگهفکر کردن نمیخواد
بازی های EA و یوبی هم که زرت و زورت تخفیف میخورن![]()
آره روی نظرم اختلاف ایجاد کرد...ولی تاثیر منفی گذاشتاگه نظرم روی نظرت اختلاف ایجاد میکنهبی شک نی نو فلان
.
چرا همچین فکری میکردی عجیب نیست، به هر حال شماره دوم یک بازیه، همین عدد 2 به تنهایی این حس رو میدهخب اصلا تاپیک آپ نمیشه، ندیدم پستتوهمونطور که گفتم چون از اول فکر میکردم که به دونستن داستان نسخهی اول نیازه (نمیدونم چرا!)، واسه همین کلا داشتم بازیو نادیده میگرفتم تا ریمستری چیزی بیاد
چون بازی زودتر از بقیه گلد شده، یه جورایی بهش مطمئنترم و به همین مناسبت، فعلا انتخاب اصلی Ni no هستش
آره روی نظرم اختلاف ایجاد کرد...ولی تاثیر منفی گذاشتچون یادم انداخت، بازی یه مشکل یونیک هم داره که هیچ بازی دیگهای درگیرش نیست...اگه بخوای حضوری نسخهی فیزیکی رو تهیه کنی، باید اسم بازیو به طرف بگی
در این مورد باید از باتجربههایی که نسخهی اول رو بصورت فیزیکی گرفتن، مشاوره بگیرم و ببینم چطور باید اسم بازیو بگی که به فروشندههای از خدا بیخبر برنخوره
![]()
البنه با بچه ها ندارمآره روی نظرم اختلاف ایجاد کرد...ولی تاثیر منفی گذاشتچون یادم انداخت، بازی یه مشکل یونیک هم داره که هیچ بازی دیگهای درگیرش نیست...اگه بخوای حضوری نسخهی فیزیکی رو تهیه کنی، باید اسم بازیو به طرف بگی
در این مورد باید از باتجربههایی که نسخهی اول رو بصورت فیزیکی گرفتن، مشاوره بگیرم و ببینم چطور باید اسم بازیو بگی که به فروشندههای از خدا بیخبر برنخوره
![]()