آخرین ویرایش:
جالبه دقیقا من برعکس شما فکر میکنم کاشکی این شماره هم مثل نسخه اولی مبارزات نوبتی داشت.قبلا هم گفتم به نظر من اگه سبک jrpg مبارزات نوبتی نداشته باشه میشه دکمه زنی و عملا چلنج خاصی تو بازی نداریم .همین بازی را من پلات کردم تو کل بازی 2 بار هم نمردم .یا مثلا افتضاح فاینال 15 با اون مبارزات مسخره اش که گند زد به بازی فقط دکمه میزدی.
حالا پیشنهاد میکنم اگه واقعا به سبک jrpg علاقه داری فقط چند ساعت اول پرسونا 5 را بازی کن تا متوجه بشی با چه گوهری روبرو هستی و ببینی سبک مبارزات نوبتی چه عمق و استراتژی تو مبارزات داره .
دوستان من چون اصلا بازيهاي مبارزه نوبتي نميرم، يكشم علي رغم علاقم بازي نكردمش.
الان اتفاقي ويديو از دوش ديدم كه ظاهرا مبارزات نوبتي را برداشته، اون وقت از لحاظ داستاني ارتباط مستقيمي بين نسخه 1 هست؟ چون ميخوام بخرمش و نميخوام داستانش برام گنگ باشه. اگه هم هست كه برم ويديوهاي داستاني يكشو ببينم كه حداقل مشكل خاصي براي اين نسخه نداشته باشم.
اول که تبریکبعد از 91 ساعت پلات شد !
@Z-fan (میدونم احتمالا نزدی...ولی خو)
من همین الان هم نمی دونماون موقع که تو نمیدونستی نینو کونی فحشه یا اسم بازی، من داشتم به اجداد سونی بابت انحصاری کردنش رو PS3 فحش می دادم
و خب بازم نتونستم تا امروز که روزه بازیش کنم![]()
پس درست گفتماون موقع که تو نمیدونستی نینو کونی فحشه یا اسم بازی، من داشتم به اجداد سونی بابت انحصاری کردنش رو PS3 فحش می دادم(این مخصوصا به دورانی برمیگرده که من شدید تو نخ گیبلی بودم... حرصم از انحصار بازی غیر قابل وصف بود)
سید برای این که نمکی روی زخمت پاشیده باشم... در نظر بگیر یه بار روی پس۳ و یه بار روی پی سی با شبیهساز و رزولوشن 2Kاون موقع که تو نمیدونستی نینو کونی فحشه یا اسم بازی، من داشتم به اجداد سونی بابت انحصاری کردنش رو PS3 فحش می دادم(این مخصوصا به دورانی برمیگرده که من شدید تو نخ گیبلی بودم... حرصم از انحصار بازی غیر قابل وصف بود)
انتقام Hadesم گرفته شدسید برای این که نمکی روی زخمت پاشیده باشم... در نظر بگیر یه بار روی پس۳ و یه بار روی پی سی با شبیهساز و رزولوشن 2K![]()