آخرین ویرایش:
Kokoro no kakera :dیه آهنگ خیلی قشنگی داشت،وقتی توی Main Menu صبر میکردیم و تریلر بازی پخش میشد،این آهنگ روش بود! اون اسمش چی بود؟خیلی قشنگ بود!
![]()
دوستان خسته نباشید . انقدر از این بازی تعریف کردید که میخوام شماره 1 برا ps3 دانلود کنم . فقط یه سوال من تا حالا هیچ بازی تو این سبک انجام ندادم میخوام بدونم گیم پلی بازی برا منی که تا حالا تو این سبک هیچ بازی رو تجربه نکردم جذاب هست ؟؟؟؟
خیلی خوب بود تریلرتریلر جدیدی از بازی منتشر شد ولی تاریخ عرضه مشخص نشد
لینک تریلر هم به زودی در پست اول قرار داده میشه![]()
لاین اپ سونی برا 2017 خیلی پره همش انحصاری البته اگه همشون تاخیر نخورن برا 2018خیلی خوب بود تریلرهمچنان دوست داشتنی به نظر میاد
امیدوارم...واقعا امیدوارم 2017 عرضه بشه! اگر اواخر بهار/اوایل تابستون عرضه بشه واقعا ممنون ـشون میشم!![]()
ولی خوب...معمولا بازی هایی که تاریخ انتشار دقیقی ندارن،میرن برای آخرهای سال،اونجا هم که یه تاخیر میخورن! میرن سال بعد! ... میترسم اینم چنین اتفاقی براش بیفته![]()
خودش رو که نشون ندادن ، بعیدم میدونم باشه.(گویا داستان خیلیی قبل ار از نسخه اول اتفاق میفتهیه حس فوق العاده ای توی این بازی بود که قشنگ منو پرت میکرد توی دوران کودکی اون دنیای زیبا و خیالی که داشتم.از معرفیش خیلی خوشحال شدم و از توی تریلرها هم مشخص بود که بازی هنوز همون حس و حال رو داره فقط من شدیدا جای خالی mr drippy رو احساس کردم
یعنی هیچ جوره تو بازی حضور نداره؟
زمان برای پورت pc ایا ؟؟به سلامتی بازی تاخیر خورد و رفت 19 ژانویه ی 2018 ، دو ماه تاخیر خورد
همینطور فرمودن در مورد سوال مولتیپلیر اشتباه متوجه شده بودن منظور رو و بازی چنین بخشی رو نداره!
Multiplayer Content رو با Online Content اشتباه گرفته بودن ... ، پس منتظر چنین چیزی نباشید دیگه(کلا هم عجیب بود از همون اولش
)
اینم ویدیوی مربوط به دو خبر بالا :