:``:``: NEW GENERATION CUP OFFCIAL THREAD :``:``:

اولا من خودم با سامان صحبت کردم مشکلی نداشت تو چی میگی این وسط در ضمن اگه آبرو با بازی مشخص بشه بازنده بی آبرو هست؟
من خودم از لیگ رفتم.اصلا تو قهرمان مگه من ادعایی کردم؟
گروه بندی هم انجام شده اگه بتونه بالا میاد اگه نتونه هم نمیاد ما رو حساب این لیگ قرار شد لیگ بعدی رو دقیق سید بندی کنیم
رو طرز حرف زدنت هم تجدید نظر کن

اصلا من کی باشم که مشکل داشته بهشم ولی خدایی خودم اینو انتظار نداشتم ولی بازی تو لیگ مشخص میشه مهم نست (نا سلامتی لیگ اول که من بودم چهارم شدم)
:wallbash:

بابا پس چرا گروه ها رو نمیزنید من برا قهرمانی عجله دارما(امر به خودستایی نباشه):-":biggrin1:

ما خودمون دوست داریم بزاریم ولی چون یه سری جدید اومدن ما دوباره قرعه کشی می کنیم یا تا امشب یا تا فردا صبح ایشالا گروه هارو میزنیم

سید بندی نهایی:
سید1:foozoolsanj _ XxI_BiGBosS_IxX _ kingofsoccer _ ruzy_pary _ ghasedak _ navidballack _ justmrk _ drpersian
سید2:idahadi1 _ shahabsalehi _ salarasoo _ amin884 _ MohammadH _ mahdi_num_num _ ackent _ SHAyAN_ASSASSIN
سید3:REZAKINGSTAR _ kia_old_snake _ Life4Game _ arvinch _ Sostenitore _ HOMI_FATAL _ arman-samadzadeh _ Capitan_Tsubasa1
سید4: _ _ BAMHFAB9E4RH _ agentspn _ pouyawicky _kolbiha

آخرین ویرایش:
سید بندی نهایی:
سید1:foozoolsanj _ XxI_BiGBosS_IxX _ kingofsoccer _ ruzy_pary _ ghasedak _ navidballack _ justmrk _ drpersian
سید2:idahadi1 _ shahabsalehi _ salarasoo _ amin884 _ MohammadH _ mahdi_num_num _ ackent _ SHAyAN_ASSASSIN
سید3:REZAKINGSTAR _ kia_old_snake _ Life4Game _ arvinch _ Sostenitore _ HOMI_FATAL _ arman-samadzadeh _ Capitan_Tsubasa1
سید4: _ _ BAMHFAB9E4RH _ agentspn _ pouyawicky _kolbiha

من چرا تو سیدبندی نیستم؟؟؟

من چرا تو سیدبندی نیستم؟؟؟
چون احتمالا قبلا با نوع بازیت اشنا شدن به صلاح ندونستن حضور شمارو:biggrin1:
گندشو دراوردین با این لیگ برگزارکردنتون
پیشنهاد من اینه که بین خودتون یه دروه جچهارجانبه بندازین قهرمان رو بیاین اینجا اعلام کنید:laughing:
قوانینتون هم درنوع خودش منحصر به فرده:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or