:``:``: NEW GENERATION CUP OFFCIAL THREAD :``:``:

من این سیدبندیو قبول ندارم من میخوام تو سید ارش باشم :دی ارش خیلی قویه ها اینجوری نگاش نکنین.اونجوری نگاش کنین :دی ارش بیا من و تورو از هم جدا کردن.الیار به خدا ارش قویه ها این داره هممون رو گول میزنه.انشاا... حد اقل تو یه گروه باهاش بیفتم :دی

بس کنید بابا :دی من گفتم میخوام خودم یه سید داشته باشم بتونم بی دردسر بیام بالا ، الیار برداشته منو با یه گرگ به اسم علی رضا هم گروه کرده ، اون Sostenitore هم شبانه روز داره FIFA 10 بازی میکنه ، خوب من با چه حس امنیتی بیام مسابقه بدم آخه :دی
اینا هم که از اینور 6 تا 6 تا به ما گل میزنن میان اینجا میگن آرش قویه ، آرش قویه ! :دی

ارش همه میدونن تو اب زیره کاهی :دی اینجوری میگی که مورد رحم و بخشش الیار و قاصدک واقع بشی بعد کل لیگ رو از ریشه به چیز بدی.دیشب معلوم نبود چقد بازی کرده بودی که صبح سره کلاس منگ بودی :دی

چون احتمالا قبلا با نوع بازیت اشنا شدن به صلاح ندونستن حضور شمارو:biggrin1:
گندشو دراوردین با این لیگ برگزارکردنتون
پیشنهاد من اینه که بین خودتون یه دروه جچهارجانبه بندازین قهرمان رو بیاین اینجا اعلام کنید:laughing:
قوانینتون هم درنوع خودش منحصر به فرده:laughing:

دوست من اینجوری صحبت کردن درست نیست بچه ها دارن زحمت میکشن (جای تشکرتون!!! )حتما یک اشتباهی شده شما میتونی خیلی راحت دلیلشو بپرسی نه این که سریع عصبانی شی و زحمات این دوستانو زیر سوال ببری

پیشنهاد من اینه که بین خودتون یه دروه جچهارجانبه بندازین قهرمان رو بیاین اینجا اعلام کنید:laughing:

سلام عزیز کسی شما رو مجبور نکرده
از روزی هم که ثبت نام کردی اینورا نیومدی تو PSN هم که اصلا نیستی با این اوصاف من با شما تو یاهو صحبت کردم و دوست داشتم که باشی ولی خودت شرایط رو که دیدی و دیدی اونجوری نیست که بابه میل شماست استفا دادی حالا اینکه اینجا چرا دوست داری جو رو به هم بزنی دلیلش رو نمیدونم

نوشته شده توسط challengeeverything:
من چرا تو سیدبندی نیستم؟؟؟

سلام گل
شما هم از روزی که ثبت نام کردی اصلا پیدات نشده من خودم 4 5 روزه تو PSN ادت کردم هنوز پاسخی ندادی دوستان دیگه هم شما رو ندیدن

ببینین عزیزان این درست که این بازیها و بقیه رقابتهایی که میزاریم برای همست ولی کسانی باید شرکت کنن که وقت کافی داشته باشن و زیاد تو PSN بیان و ONLINE بشن تا بتونن با بقیه دوستان بازیهاشون رو انجام بدن چون همه ما گرفتاری و مشقولیت داریم و برای همین باید تایم هایه مختلف ONLINE بشیم که بتونیم بازی کنیم با بقیه من نمیتونم کسی رو مجبور کنم تو یک روز مشخص سر یه ساعت خاص بیاد بازی کنه امیدوارم درک کنین

ببین دوست من تو تو psn ماهی یه دفعه هم آنلاین نمیشی بعد چجوری میخوای بیای بازیهای اینجا رو که با نظم برگزار میشه انجام بدی
ما گندشو در نیاوردیم تو گندشو در آوردی که 3 بار ثبت نام کردی و هیچ خبری ازت نشده تازه میای میگی چرا به من پیغام ندادی که بیام بازی کنم میخوای یه چند روز بیا پیش من برات پوشک هم ببندم

بس کنید بابا :دی من گفتم میخوام خودم یه سید داشته باشم بتونم بی دردسر بیام بالا ، الیار برداشته منو با یه گرگ به اسم علی رضا هم گروه کرده ، اون Sostenitore هم شبانه روز داره FIFA 10 بازی میکنه ، خوب من با چه حس امنیتی بیام مسابقه بدم آخه :دی
اینا هم که از اینور 6 تا 6 تا به ما گل میزنن میان اینجا میگن آرش قویه ، آرش قویه ! :دی

میگی چی کار کنم آخه آفتابه سازی انصراف داد :biggrin1:

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
ممنون ولی این عکسها اصلا دیده نمیشه.فقط باید بری تو لینکش.یجا دیگه آپ کنین.
حالا کی شروع کنیم؟
---
من که از گروه راضیم.به غیر از یکی دو نفر با بقیه بازی کردم قبلا.البته با agespn نتونستم قبلا بازی کنم.امیدوارم الان بشه...
این آرشم تو گروه ماست:دی

ممنون که اینقد قشنگ گروه هارو گذاشتی
مرسی بابت زحماتت

خواهش میکنم الیار جان من هر کاری میکنم واسه دور هم بودن دوستان گل انشالله همه ok باشن و تا انتها بدون مشکل جلو بره این حرکت قرار بود اینبار با همیشه فرق کنه دیگه;)

نوشته شده توسط Radiance:
ممنون ولی این عکسها اصلا دیده نمیشه.فقط باید بری تو لینکش.یجا دیگه آپ کنین.
والا بچه ها دیدن راحت نمیدونم چرا مشکل داری شما جایی میشناسی همه راحت ببینن و ***** نباشه؟ من اول ا ز چند نفر پرسیدم و دیدم ok هستن اینجا upload کردم

آخرین ویرایش:
سلام خدمت دوستان گل
گروهها و جداول اونها در ترید گذاشته شد میتونین مراجعه کنین و مطلع بشین هر صحبتی داشتین اینجا بنویسین و توی اون ترید فقط نتیجه ها زده میشه

..: [ FIFA 10 NEW GENERATION CUP [ Table & Result :..

خسته نباشی دوست عزیز زحمت کشیدی زیبا بود
فقط حالا که اینجوری شد چند روز برای دور اول وقت هستش ؟
قبلا واسه قدیمیه 1 هفته بود

من شدیدا این مسابقات رو تحریم می کنم ، با هیچکس هم سر سازش ندارم :دی من واقعا احساس امنیت نمی کنم :دی این الیار هم افتاد با من که ، لعنت به هر چی مافیا ِ :دی

دوستانی که تو گروه B هستن من شبها از ساعت 10 تا 12 فقط هستم + روزهای پنجشنبه و جمعه کامل هستم
گفتم بگم که لطف کنید با من هماهنگ باشین ممنون

PSN : drpersian

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or