سلام.
بچه ها من یه مشکلی واسم پیش اومده باید فیفا رو بدم بره..نمیتونم بازی کنم.
کاشکی زودتر بازیها شروع میشد..در هر حال.
ببخشید دیگه:smile:
عجب؟ به محض اینکه بازیها شروع شد باید بدی بره؟
راجب شما مدیریت تصمیم گیری میکنه
سلام.
بچه ها من یه مشکلی واسم پیش اومده باید فیفا رو بدم بره..نمیتونم بازی کنم.
کاشکی زودتر بازیها شروع میشد..در هر حال.
ببخشید دیگه:smile:
خب من از کجا میدونستم یهو پول این فیفا لازمم میشه درست موقع شروع؟:confused:عجب؟ به محض اینکه بازیها شروع شد باید بدی بره؟
راجب شما مدیریت تصمیم گیری میکنه
سلام عزیزسلام گل
شما هم از روزی که ثبت نام کردی اصلا پیدات نشده من خودم 4 5 روزه تو PSN ادت کردم هنوز پاسخی ندادی دوستان دیگه هم شما رو ندیدن
ببینین عزیزان این درست که این بازیها و بقیه رقابتهایی که میزاریم برای همست ولی کسانی باید شرکت کنن که وقت کافی داشته باشن و زیاد تو PSN بیان و ONLINE بشن تا بتونن با بقیه دوستان بازیهاشون رو انجام بدن چون همه ما گرفتاری و مشقولیت داریم و برای همین باید تایم هایه مختلف ONLINE بشیم که بتونیم بازی کنیم با بقیه من نمیتونم کسی رو مجبور کنم تو یک روز مشخص سر یه ساعت خاص بیاد بازی کنه امیدوارم درک کنین
چرا جمع میبندی ؟ من که دانشگام همین بقله علم و صنعت من رفتم تو تاپیک بچه ها چقدر بازی انجام دادن!!! غقب افتادیما و یکی بیاد یه توضیحی بده چجوری بازی کنیم همون دوستانه هستش دیگه ؟آقا من چجوری و به چه کسی باید ببازم ؟ اگر طرف اسمی باشه بگید کجا رو امضا کنم 3 - 0 به نفعش ، نوش جونش
یه توضیحی بدید ما تازه رسیدیم تهران
دوستانی که تو گروه B هستن من شبها از ساعت 10 تا 12 فقط هستم + روزهای پنجشنبه و جمعه کامل هستم
گفتم بگم که لطف کنید با من هماهنگ باشین ممنون
PSN : drpersian
اقا واسه شما هم این ارور و میده ؟
8001050f
اقا تمام تروفیای فیفا م نیستش . تازه نمی ذاره هم انلاین بشم . و نه می ذاره برم برم توو بازی . و تازشم من افلاینم . کمککککککک
چرا جمع میبندی ؟ من که دانشگام همین بقله علم و صنعت من رفتم تو تاپیک بچه ها چقدر بازی انجام دادن!!! غقب افتادیما و یکی بیاد یه توضیحی بده چجوری بازی کنیم همون دوستانه هستش دیگه ؟
به نظر من به خاطر این که امروز با این ارور رو به رو شدیم و هیچ کس نتونست آنلاین بشه بهتره 1 روز به مهلت بازی ها اضافه شه تا مشکلی پيش نیاد...[/QUOTElk
من هم موافقم