:``:``: NEW GENERATION CUP OFFCIAL THREAD :``:``:

قاصدک یه توضیح بده من چیکار کنم ؟ :دی الان این بازی ها که رفت و برگشت ِ چیه ؟ هر وقت خواستیم با هم گروهی ها بازی کنیم نتیجش رو بزاریم ؟ یه توضیحی بده کلا :دی

قاصدک یه توضیح بده من چیکار کنم ؟ :دی الان این بازی ها که رفت و برگشت ِ چیه ؟ هر وقت خواستیم با هم گروهی ها بازی کنیم نتیجش رو بزاریم ؟ یه توضیحی بده کلا :دی

سلام یعنی چی توضیح بدم ؟!
صفحه اول همین ترید همه چی مفصل توضیح داده شده برو بخون هرجاش رو متوجه نشدی بگو تابگم ترید جدولها ونتایج هم اینه لینکش

جدیداً وضع نت اصف بار شده!! اصلاً دیگه نمیشه یذره همون 5دیقه ای که میشد رو بازی کرد! من که دیگه بیخیال شدم همش اعصاب خوردی همش لگ همش تاخیر. اینطوری کسی که سرعتی بازی میکنه 10تا از کسی که تاکتیکی بازی میکنه گل میخوره
الان اگه فیفا کاملاً p2p بود وضع خیلی بهتر بود مشکلی نبود پینگ حداکثر چون همه داخل کشورن میشد 90 100 تو تهران برای تهرانی ها میشد 50! حتی یه مدت با این نت بیخود (یه سال پیش)ultimate mortal kombat 3 سگا رو با کمک pc به صورت آنلاین با سرعت خفن زیاد با بقیه تو ایران میشد زد شاید باورتون نشه ولی پینگ زیر 30 40 بود!

آخرین ویرایش:
جدیداً وضع نت اصف بار شده!! اصلاً دیگه نمیشه یذره همون 5دیقه ای که میشد رو بازی کرد! من که دیگه بیخیال شدم همش اعصاب خوردی همش لگ همش تاخیر. اینطوری کسی که سرعتی بازی میکنه 10تا از کسی که تاکتیکی بازی میکنه گل میخوره
الان اگه فیفا کاملاً p2p بود وضع خیلی بهتر بود مشکلی نبود پینگ حداکثر چون همه داخل کشورن میشد 90 100
منم همینطور بدتر شده.دلیلش چیه؟!

الان اگه فیفا کاملاً p2p بود وضع خیلی بهتر بود مشکلی نبود پینگ حداکثر چون همه داخل کشورن میشد 90 100 تو تهران برای تهرانی ها میشد 50! حتی یه مدت با این نت بیخود (یه سال پیش)ultimate mortal kombat 3 سگا رو با کمک pc به صورت آنلاین با سرعت خفن زیاد با بقیه تو ایران میشد زد شاید باورتون نشه ولی پینگ زیر 30 40 بود!

اینطوری کسی که سرعتی بازی میکنه 10تا از کسی که تاکتیکی بازی میکنه گل میخوره

به شدت تایید میشه
واسه منم اعصاب نمونده بابا
میخوام اصلا این فیفا رو رد کنم بره

سلام دوستان تایم بازیها تا روز 2 شنبه ادامه داره لطفا سریعتر بازیها رو انجام بدین

تا این لحضه 2 نفر وارد لیست سیاه ما شدن اقایان AGENSPN و CAPITAN_TSUBASA1
این لیگ تا انتها ادامه داره و با رفتن یا بازی نکردن بعضی از اقایان به هم نمیخوره

شرکت کنندگان عزیز اقایان
[FONT=&quot]kia_old_snake[/FONT] [FONT=&quot]shahabsalehi [/FONT][FONT=&quot]navidballack [/FONT] [FONT=&quot]MohammadH

هرچه سریعتر بازیهای خود را انجام بدین در غیر اینصورت تو لیست سیاه قرار میگیرین
[/FONT]

آره منم از دیروز اینجوری شدم 5 دقیقه هم نمیشه بازی کرد همش dc میشه:((

آقا من تا حالا همش heavy rain بازی می کردم حالا تموم شد از امروز همش بازی میکنم راستی دوستان هم گروه اسم شما سخته اما اسم من آسونه اگه میشه من رو اد کنین ممنون

اقای fozolsanj من که بهت توضیح دادم برقمون رفت امد بعد عزیزمن رفتی می گی بازی نکرد. بهت گفتم حالا چی کار کنیم جواب ندادی. بعد می گی من حاظر نشدم. بعدشم تو تیمت میلان جلوی من با منچستر بازی کردی.:confused:
در هر صورت بردن ارزش این حرفارو نداره اومدیم اینجا دور هم لذت ببریم تصمیمم با مسئولین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or