justmrk
کاربر سایت
نیمه بالای جدول وحشتناکه سه بازیکن که باهاشون بازی کردم واقعا عالین مخصوصا kingofsoccer که البته من بازی اقا شایان رو ندیدم البته حتما خوبه که تا اینجا اومده برا این نیمه جدول پیش بینی میکنم که kingofsoccer یه پای فینال میشه البته سالار میتونه همه رو غافلگیر کنه وبیاد بالا نیمه دوم جدول هم مرموزه من فقط ruzy رو میشناسم که یه بازی دفاعی فوق العاده داره ومن به هیچ وجه دلم نمیخواد بهش بخورم از اینجا هم با توجه به جوانب من شانس اولم که امیدوارم به واقعیت بپیونده واگرنه ruzy به احتمال زیاد میاد بالا ولی مسلما قهرمان از نیمه بالای جدوله.
( با صدای عادل فردوسی پور بخونین )
اقای رضا کینگ استار چطور شد که اینطور شد و پیش بینیهای شما غلط از اب در اومد استرس استرس....... بار اول که بازی کردیم تا دقیقه 10 1-0 عقب افتادم بعد سرعت اینترنت واپیچید بازی رفت برا 8.30 صبح فردا ساعت 8.40 بلند شدم بدو بدو امودم صبحونه نخورده یه گل عقب افتاده که همین یک گل دهنم سرویس کرد نتونستم از سایه اش بیام بیرون واگر نه حریف به سبک دلخواه من بازی میکرد(پیشبینی بازی) من تو دو تا بازی 6 تا پاس پشت سرهم نتونستم بدم...... برا دور بعد انتظار دارم سید1 باشم با توجه به بازی ونتیجه در ضمن من پیشبینی اصلیم سر جاشه قهرمان یا تویی یا شایان.
آقا رضا من نمیفهمم ، اگه من به سبک دلخواه تو بازی می کردم چرا تو نتونستی 6 تا پاس پشت سر هم بدی ... .
تو هم اونجوری که من انتظار داشتم بازی نکردی من گل اول رو که زود زدم بدش تقریبا شل گرفتم. وگرنه اگه میخواستم بازی رو سفت بگیرم اونجوری بازی نمیکردم برو از علیرضا ( kingofsoccer ) بپرس اگه من بازی رو سفت بگیرم چه جور بازی میکنم .
در هر صورت پیش بینیات که یکی یکی داره غلط از آب در میاد . :biggrin1: