:``:``: NEW GENERATION CUP OFFCIAL THREAD :``:``:

اقای fozolsanj من که بهت توضیح دادم برقمون رفت امد بعد عزیزمن رفتی می گی بازی نکرد. بهت گفتم حالا چی کار کنیم جواب ندادی. بعد می گی من حاظر نشدم. بعدشم تو تیمت میلان جلوی من با منچستر بازی کردی.:confused:
در هر صورت بردن ارزش این حرفارو نداره اومدیم اینجا دور هم لذت ببریم تصمیمم با مسئولین.

ببین آقا شما برق رفتنتو پیش بینی کردی که استارت زدی خارج شدی
من چند دقیقه منتظر شدم جواب بدی بعد sign out کردی بعد دوباره sing in کردی بازم منتظر جواب موندم جوابی ندادی بعد من رفتم از شما هم هیچ پیامی دریافت نکردم
اصلا برد و باخت ارزش نداره تو بگو برو من انصراف میدم اینو جدی میگم

ببین آقا شما برق رفتنتو پیش بینی کردی که استارت زدی خارج شدی
من چند دقیقه منتظر شدم جواب بدی بعد sign out کردی بعد دوباره sing in کردی بازم منتظر جواب موندم جوابی ندادی بعد من رفتم از شما هم هیچ پیامی دریافت نکردم
اصلا برد و باخت ارزش نداره تو بگو برو من انصراف میدم اینو جدی میگم
ولی من که تو psn گفتم چی کار کنیم شما جواب ندادی. باشه اشکال نداره . دیگه چیزی نمی گم بحث بالا بگیره. در هر صورت من که از این گروه با تیم خودم میام بالا .

بابا این که نشد لیگ بعضیا گندشو دراوردن همین گروه D تا حالا یه نفر انصراف داده امروز صبح دارم با یکی دیگه از آقایون میگم بیا لیگ بازی کنیم میگه تیم منو اشتباه زدن من میخوام انصراف بدم خواهش میکنم رسیدگی کنید اگه اینجوری باشه که همه صعود میکنن و لیگ جذابیت رو از دست میده

آخرین ویرایش:
آقا من خسته شدم چی کار کنم همش آن میشم اما هیچ کدوم از هم گروهیام آن نیستند همش با بچه های دیگه unrank می زنم اما هم گروهیام نمیان حالا من چه کنم؟ من. ت. بلک لیست نذارینا!

آقا من خسته شدم چی کار کنم همش آن میشم اما هیچ کدوم از هم گروهیام آن نیستند همش با بچه های دیگه unrank می زنم اما هم گروهیام نمیان حالا من چه کنم؟ من. ت. بلک لیست نذارینا!

ما که هستیم ! شما نیستی شهاب جان من تا شب هستم امروز بیا بازی

من همینجا اعلام کنم به آقایون محمد( MohammadH ) و Bamhfab9e4rh بیش از 3 بار پیشنهاد بازی دادم و قبول نکردن...اینطوری نمیشه که
یک ساعتی هر کی مشخص کنه تا نرسیم به روز 2 شنبه و ببینیم 4 تا باخت زدین واس ما

لیگ که کلا قشنگه با این دوستان قشنگترم میشه ماشالله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or