:``:``: NEW GENERATION CUP OFFCIAL THREAD :``:``:

من همینجا اعلام کنم به آقایون محمد( MohammadH ) و Bamhfab9e4rh بیش از 3 بار پیشنهاد بازی دادم و قبول نکردن...اینطوری نمیشه که
یک ساعتی هر کی مشخص کنه تا نرسیم به روز 2 شنبه و ببینیم 4 تا باخت زدین واس ما

لیگ که کلا قشنگه با این دوستان قشنگترم میشه ماشالله

به خدا من اوون وقت نبودم یا فقط PS3 ایم روشن بود و من نبودم الان بیا بازی کنیم .

سلام
بچه ها تیم مدیریت با هیچکی شوخی نداره خدا شاهده اگه تا اخر شب 2 شنبه هر کی بازیهاش رو انجام نده
برای همیشه از مسابقات محروم میشه این رو دارم با قاطعیت تمام میگم ادم وقتی تعهدی رو امضا میکنه پاش وای میسته پس وجودش رو داشته باشین پای حرفاتون وایسین به هیچکی اجازه نمیدم که لیگ رو به هم بریزه روی حرفم با اقایونی هست که داستان رو شوخی گرفتن

سلام
بچه ها تیم مدیریت با هیچکی شوخی نداره خدا شاهده اگه تا اخر شب 2 شنبه هر کی بازیهاش رو انجام نده
برای همیشه از مسابقات محروم میشه این رو دارم با قاطعیت تمام میگم ادم وقتی تعهدی رو امضا میکنه پاش وای میسته پس وجودش رو داشته باشین پای حرفاتون وایسین به هیچکی اجازه نمیدم که لیگ رو به هم بریزه روی حرفم با اقایونی هست که داستان رو شوخی گرفتن
دوست عزیز مثل اینکه شما رو یه چیزی به اسم جو بدجوری گریبان گیر خودش کرده ! تیم مدیریت ؟! شما تیم مدیریت رو با ما آشنا کن اول ! خود شما که از روز اول هی مدیر مدیر کردی و پشت بند هم هی اخطار دادی 47 ساعته به PSN وصل نشدی ! درست نیست انقدر اول کاری خیلی جدی باشی ! دو تا دونه بازی تو FIFA 10 راه انداختی از همون اول هی به همه گیر دادی و تهدید به محروم کردن کردی . محروم کن ، اولین نفرش هم من . من به شما روز اول گفتم بنده شنبه ، یک شنبه و دوشنبه دانشگاه هستم ، 4 صبح راه میفتم 9 شب میرسم تهران . اینجا هم فقط به خاطر روی گل دوستام اومدم که دور هم بخندیم وگرنه اصلا کار و دانشگاه و بازی های دیگه هیچ مهلتی بهم نمیده . شما سعی کن از راه برسی بعد انقدر همرو تهدید کن که اینکارو میکنم اون کارو می کنم . کجا بودی تا حالا تو BC و PSN ؟!

بنده رو محروم کنید . گفتم فقط برای تفریح و خنده و دور هم بودن شرکت کردم ، اونایی هم که منو میشناسن تو PSN و BC میدونن که وضعیتم چجوریه . بنده محرومم از آشنایی با تیم مدیریت هم خیلی خرسند شدم ! فقط تو رو خدا از اینجا محرومم کردید دیگه از PSN محرومم نکنید !
از باقی بچه ها عذر میخوام . فکر کنم تا حالا با لحن آقای مدیر آشنا شده باشید . منم زیر بار حرف کسی که دو دقیقست اومده و میخواد نیومده آقای بالا سر همه باشه نمیرم .

دوست عزیز مثل اینکه شما رو یه چیزی به اسم جو بدجوری گریبان گیر خودش کرده ! تیم مدیریت ؟! شما تیم مدیریت رو با ما آشنا کن اول ! خود شما که از روز اول هی مدیر مدیر کردی و پشت بند هم هی اخطار دادی 47 ساعته به PSN وصل نشدی ! درست نیست انقدر اول کاری خیلی جدی باشی ! دو تا دونه بازی تو FIFA 10 راه انداختی از همون اول هی به همه گیر دادی و تهدید به محروم کردن کردی . محروم کن ، اولین نفرش هم من . من به شما روز اول گفتم بنده شنبه ، یک شنبه و دوشنبه دانشگاه هستم ، 4 صبح راه میفتم 9 شب میرسم تهران . اینجا هم فقط به خاطر روی گل دوستام اومدم که دور هم بخندیم وگرنه اصلا کار و دانشگاه و بازی های دیگه هیچ مهلتی بهم نمیده . شما سعی کن از راه برسی بعد انقدر همرو تهدید کن که اینکارو میکنم اون کارو می کنم . کجا بودی تا حالا تو BC و PSN ؟!

بنده رو محروم کنید . گفتم فقط برای تفریح و خنده و دور هم بودن شرکت کردم ، اونایی هم که منو میشناسن تو PSN و BC میدونن که وضعیتم چجوریه . بنده محرومم از آشنایی با تیم مدیریت هم خیلی خرسند شدم ! فقط تو رو خدا از اینجا محرومم کردید دیگه از PSN محرومم نکنید !
از باقی بچه ها عذر میخوام . فکر کنم تا حالا با لحن آقای مدیر آشنا شده باشید . منم زیر بار حرف کسی که دو دقیقست اومده و میخواد نیومده آقای بالا سر همه باشه نمیرم .

بابا این قدر سخت نگیر

به قول تو ما اومدیم اینجا دور هم بخندیم و تفریح کنیم ... . :blushing:

لیستت هم پره دیگه هم کسی نمیتونه اددت کنه :cheesygri

سلام دوست عزیز ارش خان گل
قبل از هر چیز تشکر میکنم که انقدر به من لطف دارین:blushing:
چند تا نکته مهم رو خدمتت میگم یکمی روش فکر کن من 29 سالمه عزیز از سال 2008 تا حالا اینجا عضو هستم و همیشه پستهای دوستان رو خوندم ولی پستی نزدم اگه دنبال ریاست و مدیریت و اینجور مسائل بودم پستام 44 تا دونه نبود که تازه از این 44 تا 34 35 تاش تو همین ترید لیگ باشه و اون هم تو همین مدت 2 3 هفته که کنار شما ها هستم
لحن من رو متونی تو این 34 35 تا پسنی که تو این تریدها دادم ببینی وشاید تجدید نظر کردی عزیزم اینجور تهمت زدن و جو شلوغ کردن هیچی برات نداره اگه فقط یکمی منصفانه به مسائل نگاه کنی متوجه میشی که اینکار اصلا راحت نیست و جز دردسر هیچی نداره و همش بخاطرخود شما عزیزان هست

میتونی یه نگاه به گروه 2 بکنی ببینی تو 1 هفته که از بازیها گذشته چند تا بازی شده این لیگ با بقییه لیگهایی که برگزار شده تنها فرقش نهوه اجرای اون هست و هدف منده نمیشه هرکی خواست بازی کنه هرکی نخواست بازی نکه لیگ رو ترک کنه 10 نفر دیگه رو سر کار بزاره وما اینجا وایسیم نگاه کنیم

شما اگه واقعا پستها رو خونده باشی الان باید بدنی تیم مدیریت کی هست من تو اولین پست گفتم و حتی الیار عزیز بعد اون جواب یکی از دوستان راجب همین مسئله رو دادن پس حتما نخوندی بعدم محرومیتی که من ازش حرف میزنم به دلیل پدر کشتگی وعشق مدیریت نیست واسه اینه که دوستان برای وقت هم برای حرکتشون برای بقیه دوستان و قوانین تعیین شده ارزش بزارن شما قوانین رو قبول کردی که وارد شدی اگه حرفی از محرومیت زده میشه از روز اول راجبش توضیح داده شده اگه هر کدوم از دوستان نمیتونستن بازی کنن و یا وقت نداشتن اصلا نباید شرکت میکردن

نمیشه که بخاطر کم لطفی و بیخیالی یک سری از دوستان حرکت مثبت بقیه عزیزان متوقف بشه که و همه شما دوستان این رو باید درک کنین بعدم شما هم گروهی من نیستی تو تیم مدیریت هم نیستی من برای این دوستان قبل رفتنم توضیح دادم 48 سا عت غیبتم رو و نیازی
به توضیح دادن به شما نیست;)

از همه دوستان خواهش میکنم برای هم احترام قاعل باشین و رزارین این لیگ سر انجام خوبی داشته باشه من تا حالا نه تو حرفام به کسی توهین کردم ونه اینکه مشکلی با کسی دارم اگه لحنم هم جدی هست واسه این هست که اینکار با خنده و شوخی جواب نمیده مرسی از همگی:love:

من دی شب آن شدم هیچ کس نبود فقط drpersian بود که گفت یه لحظه میرم و میام من 30 دقیقه واسش وایسادم نیومد به من چه که می خواهید من رو از لیگ حذف کنید
یا علی

اقا من خودم تصمیم گرفتم برگردم و در ساعات 7_9 هستم , اگه از هم گروهیام کسی خواست می تونه بیاد بازی .

آخرین ویرایش:
بفرما عرض نکردم امیر علی عزیز
مشکل اینجا اینه که با یک مشت کودک طرف هستیم...
کاش رده سنی هم واسه بازیها ملاک میشد
همچنان دوستانی که در ایران بازی میکنن زیر 20 سال هستن اکثرا و یک سری چیزها رو درک نمیکنن...
هم گروهی ما هم رفت

عزیز سن ربطی به درک یه ادم نداره بلکه به میزان گیرایی هستش که فرق همه چیو بفهمه
در ضمن توهین به کسی نکن با این حرفت رسما گفتی 20 سال پایین درک نداره اره دیگه؟

عزیز سن ربطی به درک یه ادم نداره بلکه به میزان گیرایی هستش که فرق همه چیو بفهمه
در ضمن توهین به کسی نکن با این حرفت رسما گفتی 20 سال پایین درک نداره اره دیگه؟

آقا چرا آش رو به هم میزنی تند تند؟؟؟؟

سن ربطی به درک نداره 100% منم همچین چیزی نگفتم! ولی سن به این ربط داره که فردا مدسه داری یا ددی جون ممکنه نزاره شب بشینی پای PS3!!
بحث ایناس
اگه نه شما درکت 100 من درکم 0

آقا چرا آش رو به هم میزنی تند تند؟؟؟؟

سن ربطی به درک نداره 100% منم همچین چیزی نگفتم! ولی سن به این ربط داره که فردا مدسه داری یا ددی جون ممکنه نزاره شب بشینی پای PS3!!
بحث ایناس
اگه نه شما درکت 100 من درکم 0
من هیچوقت قصد توهین ندارم درک خود هر کسی به خودش ربط داره
بعدشم شب ددی نزاره رو قبول دارم ولی تقصیر ما که نیست ددی نمیزاره
مدرسه که اکثر بچه ها دانشگاه هم میرن که بعضی روزها اصلا نمیان

آقا منو تو بلک لیست نذارینا این هزار بار به من چه هیچ هم گروهی آن نیست یا اگه آنه بازی نمی کنه

اقا شهاب 8 روز از بازیها میگزره شما یک دونه بازی نکردی معلوم هست چی میگی؟
نو PSN هم خیلی کم میایی همین الان 22 ساعت هست نیستی من بقیه همگروهیای شما رو زیاد میبینم تو PSN ولی بازی نکیکنین براشون پیقام بزار سعی کن بیشنر باشی و بازیهات رو تا دوشنبه شب انجام بدی

آقا منو تو بلک لیست نذارینا این هزار بار به من چه هیچ هم گروهی آن نیست یا اگه آنه بازی نمی کنه

شهاب جان من امشب از 9.30 میام تا 11.30 بیا بازی کنیم !
شبای دیگه هم از 10.30 تا 12 هستم.
همیشه هم سر ساعت میام ولی شمارو ندیدیم.
امیر علی راست میگه جدی کم آنلاین میشی !

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or