شما که انقدر شجاعت به خرج میدی و رک حرف میزنی اول مخاطبت رو مشخص کن بعد شروع کن به گفتن اینجور حرف ها ، باشه ؟بفرما عرض نکردم امیر علی عزیز
مشکل اینجا اینه که با یک مشت کودک طرف هستیم...
کاش رده سنی هم واسه بازیها ملاک میشد
همچنان دوستانی که در ایران بازی میکنن زیر 20 سال هستن اکثرا و یک سری چیزها رو درک نمیکنن...
هم گروهی ما هم رفت
ببین امیر علی جان یه چند تا نکته این وسط هست . اولا من بی احترامی که نکردم فقط گفتم بنده رو از مسابقات محروم کنید . شما هم با احترام جواب منو دادی که ممنونم ازت اما .سلام دوست عزیز ارش خان گل
قبل از هر چیز تشکر میکنم که انقدر به من لطف دارین:blushing:
چند تا نکته مهم رو خدمتت میگم یکمی روش فکر کن من 29 سالمه عزیز از سال 2008 تا حالا اینجا عضو هستم و همیشه پستهای دوستان رو خوندم ولی پستی نزدم اگه دنبال ریاست و مدیریت و اینجور مسائل بودم پستام 44 تا دونه نبود که تازه از این 44 تا 34 35 تاش تو همین ترید لیگ باشه و اون هم تو همین مدت 2 3 هفته که کنار شما ها هستم
لحن من رو متونی تو این 34 35 تا پسنی که تو این تریدها دادم ببینی وشاید تجدید نظر کردی عزیزم اینجور تهمت زدن و جو شلوغ کردن هیچی برات نداره اگه فقط یکمی منصفانه به مسائل نگاه کنی متوجه میشی که اینکار اصلا راحت نیست و جز دردسر هیچی نداره و همش بخاطرخود شما عزیزان هست
میتونی یه نگاه به گروه 2 بکنی ببینی تو 1 هفته که از بازیها گذشته چند تا بازی شده این لیگ با بقییه لیگهایی که برگزار شده تنها فرقش نهوه اجرای اون هست و هدف منده نمیشه هرکی خواست بازی کنه هرکی نخواست بازی نکه لیگ رو ترک کنه 10 نفر دیگه رو سر کار بزاره وما اینجا وایسیم نگاه کنیم
شما اگه واقعا پستها رو خونده باشی الان باید بدنی تیم مدیریت کی هست من تو اولین پست گفتم و حتی الیار عزیز بعد اون جواب یکی از دوستان راجب همین مسئله رو دادن پس حتما نخوندی بعدم محرومیتی که من ازش حرف میزنم به دلیل پدر کشتگی وعشق مدیریت نیست واسه اینه که دوستان برای وقت هم برای حرکتشون برای بقیه دوستان و قوانین تعیین شده ارزش بزارن شما قوانین رو قبول کردی که وارد شدی اگه حرفی از محرومیت زده میشه از روز اول راجبش توضیح داده شده اگه هر کدوم از دوستان نمیتونستن بازی کنن و یا وقت نداشتن اصلا نباید شرکت میکردن
نمیشه که بخاطر کم لطفی و بیخیالی یک سری از دوستان حرکت مثبت بقیه عزیزان متوقف بشه که و همه شما دوستان این رو باید درک کنین بعدم شما هم گروهی من نیستی تو تیم مدیریت هم نیستی من برای این دوستان قبل رفتنم توضیح دادم 48 سا عت غیبتم رو و نیازی
به توضیح دادن به شما نیست
از همه دوستان خواهش میکنم برای هم احترام قاعل باشین و رزارین این لیگ سر انجام خوبی داشته باشه من تا حالا نه تو حرفام به کسی توهین کردم ونه اینکه مشکلی با کسی دارم اگه لحنم هم جدی هست واسه این هست که اینکار با خنده و شوخی جواب نمیده مرسی از همگی
من اصلا FIFA 10 بازی نمی کنم . قبلا FIFA 08 تو PSN بازی میکردم که اینا هم ماله چند سال پیش ، دوستان قدیمی PSN یادشون میاد که ما اون موقع هم لیگی داشتیم به اسم Bazicenter که با وجود کم بودن و محدود بودنمون بازم بازی می کردیم و بازم میگفتیم و میخندیدیم . ولی خوب اینجا یه همچین جوی نداره ، منم کاره ای نیستم که بخوام جو تعیین کنم پس خوب مانع نشم بهتره .
این لیگ رو عرض کردم به خاطر بچه ها اومدم که دور هم باشیم و یه دوران خوبی رو داشته باشیم . شما از مهدی دوست عزیز من بپرس چند بار تو این چند ماه گفت آرش FIFA 10 بازی کنیم منم مثلا گفتم مهدی بیخیال ، فیفا چیه یا هر چیز دیگه . من دیدم اینجا بچه ها جمع هستند ، اگر پست اولم رو بخونی گفتم خیلی خیلی خوشحالم که دارم این حرکت های منسجم رو تو PSN میبینم . این برنامه ریزی خوب رو که بچه ها دور هم جمع بشن اما متاسفانه شما دیگه خیلی قضیه رو رسمی کردی . روز اولی که اومدم تو تاپیک Register دو صفحه با الیار و علی رضا و برهان و بقیه بچه ها گفتیم و خندیدیم برای این بود که با وجود این جور صحبت ها این لیگ خشک نباشه و فقط صرفا تفریح باشه ، همین و بس .
من چون نمیخوام خلل تو مسابقاتی که شما براش زحمت کشیدی ایجاد بشه میگم خوب من محروم چون شاید نتونم جواب مقررات شما رو به خوبی بدم . من مهارتی تو این بازی ندارم مثل شما و اومدم باهاتون بازی کنم و به قولی ازتون چند تا چیز یاد بگیرم که دیدم قضیه خیلی رسمی تر از این حرفاست .
به هر حال موفق باشی . امیدوارم تو برنامه های بعدی با هم باشیم .
آخرین ویرایش: