:``:``: NEW GENERATION CUP OFFCIAL THREAD :``:``:

بفرما عرض نکردم امیر علی عزیز
مشکل اینجا اینه که با یک مشت کودک طرف هستیم...
کاش رده سنی هم واسه بازیها ملاک میشد
همچنان دوستانی که در ایران بازی میکنن زیر 20 سال هستن اکثرا و یک سری چیزها رو درک نمیکنن...
هم گروهی ما هم رفت
شما که انقدر شجاعت به خرج میدی و رک حرف میزنی اول مخاطبت رو مشخص کن بعد شروع کن به گفتن اینجور حرف ها ، باشه ؟
سلام دوست عزیز ارش خان گل
قبل از هر چیز تشکر میکنم که انقدر به من لطف دارین:blushing:
چند تا نکته مهم رو خدمتت میگم یکمی روش فکر کن من 29 سالمه عزیز از سال 2008 تا حالا اینجا عضو هستم و همیشه پستهای دوستان رو خوندم ولی پستی نزدم اگه دنبال ریاست و مدیریت و اینجور مسائل بودم پستام 44 تا دونه نبود که تازه از این 44 تا 34 35 تاش تو همین ترید لیگ باشه و اون هم تو همین مدت 2 3 هفته که کنار شما ها هستم
لحن من رو متونی تو این 34 35 تا پسنی که تو این تریدها دادم ببینی وشاید تجدید نظر کردی عزیزم اینجور تهمت زدن و جو شلوغ کردن هیچی برات نداره اگه فقط یکمی منصفانه به مسائل نگاه کنی متوجه میشی که اینکار اصلا راحت نیست و جز دردسر هیچی نداره و همش بخاطرخود شما عزیزان هست

میتونی یه نگاه به گروه 2 بکنی ببینی تو 1 هفته که از بازیها گذشته چند تا بازی شده این لیگ با بقییه لیگهایی که برگزار شده تنها فرقش نهوه اجرای اون هست و هدف منده نمیشه هرکی خواست بازی کنه هرکی نخواست بازی نکه لیگ رو ترک کنه 10 نفر دیگه رو سر کار بزاره وما اینجا وایسیم نگاه کنیم

شما اگه واقعا پستها رو خونده باشی الان باید بدنی تیم مدیریت کی هست من تو اولین پست گفتم و حتی الیار عزیز بعد اون جواب یکی از دوستان راجب همین مسئله رو دادن پس حتما نخوندی بعدم محرومیتی که من ازش حرف میزنم به دلیل پدر کشتگی وعشق مدیریت نیست واسه اینه که دوستان برای وقت هم برای حرکتشون برای بقیه دوستان و قوانین تعیین شده ارزش بزارن شما قوانین رو قبول کردی که وارد شدی اگه حرفی از محرومیت زده میشه از روز اول راجبش توضیح داده شده اگه هر کدوم از دوستان نمیتونستن بازی کنن و یا وقت نداشتن اصلا نباید شرکت میکردن

نمیشه که بخاطر کم لطفی و بیخیالی یک سری از دوستان حرکت مثبت بقیه عزیزان متوقف بشه که و همه شما دوستان این رو باید درک کنین بعدم شما هم گروهی من نیستی تو تیم مدیریت هم نیستی من برای این دوستان قبل رفتنم توضیح دادم 48 سا عت غیبتم رو و نیازی
به توضیح دادن به شما نیست;)

از همه دوستان خواهش میکنم برای هم احترام قاعل باشین و رزارین این لیگ سر انجام خوبی داشته باشه من تا حالا نه تو حرفام به کسی توهین کردم ونه اینکه مشکلی با کسی دارم اگه لحنم هم جدی هست واسه این هست که اینکار با خنده و شوخی جواب نمیده مرسی از همگی:love:
ببین امیر علی جان یه چند تا نکته این وسط هست . اولا من بی احترامی که نکردم فقط گفتم بنده رو از مسابقات محروم کنید . شما هم با احترام جواب منو دادی که ممنونم ازت اما .
من اصلا FIFA 10 بازی نمی کنم . قبلا FIFA 08 تو PSN بازی میکردم که اینا هم ماله چند سال پیش ، دوستان قدیمی PSN یادشون میاد که ما اون موقع هم لیگی داشتیم به اسم Bazicenter که با وجود کم بودن و محدود بودنمون بازم بازی می کردیم و بازم میگفتیم و میخندیدیم . ولی خوب اینجا یه همچین جوی نداره ، منم کاره ای نیستم که بخوام جو تعیین کنم پس خوب مانع نشم بهتره .
این لیگ رو عرض کردم به خاطر بچه ها اومدم که دور هم باشیم و یه دوران خوبی رو داشته باشیم . شما از مهدی دوست عزیز من بپرس چند بار تو این چند ماه گفت آرش FIFA 10 بازی کنیم منم مثلا گفتم مهدی بیخیال ، فیفا چیه یا هر چیز دیگه . من دیدم اینجا بچه ها جمع هستند ، اگر پست اولم رو بخونی گفتم خیلی خیلی خوشحالم که دارم این حرکت های منسجم رو تو PSN میبینم . این برنامه ریزی خوب رو که بچه ها دور هم جمع بشن اما متاسفانه شما دیگه خیلی قضیه رو رسمی کردی . روز اولی که اومدم تو تاپیک Register دو صفحه با الیار و علی رضا و برهان و بقیه بچه ها گفتیم و خندیدیم برای این بود که با وجود این جور صحبت ها این لیگ خشک نباشه و فقط صرفا تفریح باشه ، همین و بس .
من چون نمیخوام خلل تو مسابقاتی که شما براش زحمت کشیدی ایجاد بشه میگم خوب من محروم چون شاید نتونم جواب مقررات شما رو به خوبی بدم . من مهارتی تو این بازی ندارم مثل شما و اومدم باهاتون بازی کنم و به قولی ازتون چند تا چیز یاد بگیرم که دیدم قضیه خیلی رسمی تر از این حرفاست .
به هر حال موفق باشی . امیدوارم تو برنامه های بعدی با هم باشیم .

آخرین ویرایش:
من بازیم تمومه فقط life4game مونده.
life4game جان کی انلاین میشی بگو ما بیام.
reza kingstar عجب بازی بود. بازی برده بودم اون اخری اتوو گل کرده بود باخته بودی شانس اوردی.:cheesygri

ارش جان من تنها کاری که کرد قانون مندش کردم همین نگفتم نگین نخندین که
بعدم همون چند صفحه که تو ترید رجییستر نوشتین خلاف قانون بود ولی من ...
این ترید اصلی بازیهاست بگین بخندین حال کنین مگه موردی داره بعدم رسمی و قانون مند بودن بازیها 100% لازم هست همینجوریش کلی بازی انجام نشده بعدم من به شخصه دوست دارم شما باشی و بازیهات رو تا 2 شنبه شب انجام بدی ولی اگه خودت نمیخای اون یه بحث دیگس

رفقا یکم منطقی برخورد کنین، من نه با کسی دشمنی دارم نه می خوام از کسی طرفداری کنم، کلا تو بازی سنتر زیاد پست نمی دم ولی خدایی یکم منطقی باشین. اگه هر کس، هر وقت خواست بیاد تو لیگ یا هر وقت خواست از لیگ بره اون موقع دیگه نمیشه یه لیگ منظم و درست داشته باشیم، بچه هایی که لیگ رو راه انداختن نزدیک به 15 روز زحمت کشیدن ( کار سید بندی، جمع کردن همه psn id ها و تنظیم جدول و این کارا آسون نیست ) و بالا خره یه لیگ منظم راه افتاد، لیگ ضعف داره، هیچ کس منکر این نمیشه، ولی خوب دور اوله، تو دور های دیگه ایشالا این نقص ها هم بر طرف میشه، یکم قدر زحتماشونو بدونیم ...

شما که انقدر شجاعت به خرج میدی و رک حرف میزنی اول مخاطبت رو مشخص کن بعد شروع کن به گفتن اینجور حرف ها ، باشه ؟

اولا من نمیدونستم تو هم بچه هستی!! مخاطبم تو نبودی
الانم نیستی
تاریخ عضویت و سن و عکس رو نگاه کن بعد شاخ بازی در بیار
بخوام با تو حرف بزنم از کسی ترسی ندارم
حالا چون اونقدر علافی که صبح تا شب نشستی چرت و پرت پست دادی پستات رفته بالا دلیل نمیشه فکر کنی خیلی باحالی!!!
این لیگم امیر علی واسش زحمت کشیده حالا جو گیر شده یا نشده به شما ربطی نداره! کسی هم دعوت نامه رسمی نفرستاده واسه جنابعالی!
من نمیدونم این بازیسنتر نبود یک عده عقده هاشونو کجا میخواستن خالی کنن...
جالبه مخاطب من ایشون نبوده بعد به خودش گرفته چون نشونی رو درست دادم;)

دوستان اگه کسی خواست با من بازی کنه در خدمتم! تا 2 شنبه اکثرا On هستم تا 4 تا بازی رو هم انجام بدم
بعدشم مثل همین 4 سال که عضو بودم و از دور مطالب رو دنبال میکردم خواهم بود
خوش باشین همگی

الانم نیستی
حالا چون اونقدر علافی که صبح تا شب نشستی چرت و پرت پست دادی پستات رفته بالا دلیل نمیشه فکر کنی خیلی باحالی!!!
این لیگم امیر علی واسش زحمت کشیده حالا جو گیر شده یا نشده به شما ربطی نداره! کسی هم دعوت نامه رسمی نفرستاده واسه جنابعالی!

دوستان اگه کسی خواست با من بازی کنه در خدمتم! تا 2 شنبه اکثرا On هستم تا 4 تا بازی رو هم انجام بدم
بعدشم مثل همین 4 سال که عضو بودم و از دور مطالب رو دنبال میکردم خواهم بود
خوش باشین همگی

عزیزم سلام اصلا شما بزرگ شما گنده شما بابای bc پس چرا اینقدر گیر میدی و بچه بازی در میاری؟؟؟؟!!!! معمولا کوچولو ها هستن که شاخ و شونه میکشن پس این دفعه خواستی بازی بخری یه نگاه به رده سنیش بنداز :laughing:

الانم نیستی
مرسی که کار منو راحت کردی عزیز و شعور و شخصیت خودت رو با لحن و صحبتت نشون دادی . ممنونم ازت . من گفتم تو که داری رک حرف میزنی بیا مخاطبت رو مشخص کن ؛ فکر نکنم توهینی کرده باشم ، پستم رو هم که شما زحمت کشیدی نقل قول کردی که عین گفته منه .
خیلی راحت از کلمه الاف و عقده ای استفاده می کنی ، عین پست های منم چرت و پرت ، مدیرا و Admin های این سایت راجع به کیفیت پست های من مطلع هستند . از این الفاظ استفاده کردی در حالی که من یه جمله خبری بدون توهین و با لحن معمولی گفتم که مخاطبت رو مشخص کن که ما هم بدونیم کیه ، بشناسیمش .
اصلا در شان و منزلت سن و عکس شما نیست که اینجوری حرف بزنی دوست عزیز . شما پست های چرت و پرت و عاری از کیفیت و بار علمی من رو به بزرگی و عکس خودت ببخش .
موفق باشی .
خدمت پدر بزگان و پیش کسوتان لیگ که ما کودکان رو زیر بال و پر خودشون در یک محیط فرهنگی پرورش دادند بگم که PS3 من 2 روزه YLOD شده.
ببخشید اگه قبلش خبر نداد PS3 م.
بنده به بزرگان قول میدم که PS3 ایشون رو طی 24 ساعت آینده به حبات برگردونم تا بتونه زیر این بال و پر و این محیط مالامال از سن به رشد و نمو خودش ادامه بده .

امیر علی شوخی بود ها :دی یه وقت ناراحت نشی . اینو گفتم سو تفاهم نشه .
عصبانی نشین بچه ها! :laughing:
آزش جان و سامان جان حرص نخورین به کارتون ادامه بدین
انشالله موفق باشین :cheesygri
من اشتباه کردم جوش نیارین و به شغل شریفتون که همه میدونیم چیه ادامه بدین
امان از این ترم 0 ای ها:laughing:

خدا نگهدارتون عزیزای لپ قرمزی من:love:
و باز هم توهین مستقیم . اگر بار سومی بشه شخصا پیگیر کارهات میشم چون دوست عزیز به نظر میرسه قوانین انجمن رو مطالعه نکردید . البته همین الانش هم کم توهین نکردی ولی خوب من دوست ندارم با این لحن با کسی حرف بزنم ، چون لحن و صحبت آدم شعور و شخصیتش رو میرسونه . بنده ترم 0 ، بنده لپ قرمزی ، شغل شریف ! در سطح سن و بزرگی شما نیست که با کوچکتر از خودتون اینجوری صحبت کنید . درست عرض میکنم ؟
به هر حال بازم من هیچی نمی گم . میزارم به حساب کوچکتر بودن خودم و بزرگ تر بودن شما . احترام احترام میاره . ولی شما توهین کردی من بازم احترام گذاشتم . پست هاتون هم بنا به قوانین انجمن به مدیران گزارش داده میشه چون گفته شده من حق برخورد مستقیم رو حتی اگر بهم توهین بشه ندارم .
باز هم موفق باشی .

آخرین ویرایش:
خدمت پدر بزگان و پیش کسوتان لیگ که ما کودکان رو زیر بال و پر خودشون در یک محیط فرهنگی پرورش دادند بگم که PS3 من 2 روزه YLOD شده.
ببخشید اگه قبلش خبر نداد PS3 م.

عصبانی نشین بچه ها! :laughing:
آزش جان و سامان جان حرص نخورین به کارتون ادامه بدین
انشالله موفق باشین :cheesygri
من اشتباه کردم جوش نیارین و به شغل شریفتون که همه میدونیم چیه ادامه بدین
امان از این ترم 0 ای ها:laughing:

خدا نگهدارتون عزیزای لپ قرمزی من:love:

سلام مهدی جون عمویی همه اینجا میدونن این فروم برا لیگ هست نه واسه آمار و اطلاعات سنی یه مشت ...... حالا هم اگه خیلی سنت بالا هست عزیزم هیچ مجبور نیستی با ما کودکان بازی کنی که از 4 بازی حتی یک برد هم نداری البته راست میگی شما خیلی بزرگی واسه یک مشت بازی بچه گانه حالا هم میتونی انصراف بدی و بازی نکنی (اینجوری لا اقل آبروت حفظ میشه) آخه خود به خود حذفی عمو جون یه توصیه دیگه هم بهت میکنم این عکسای hr رو بردار آخه اصلا چیزی ازش نمیفهمی راستی چند چیز دیگه هم هست که خصوصی باید خدمتت عرض کنم (دوستان میتونید برید پروفایل من رو ببینید متوجه شیدبعضیا خودشونو چجوری معرفی می کنن)

آخرین ویرایش:
خاک بر سر من ببین کجا وقتمونو گذاشتیم

همون قبلاً لیگ بود همه عضو شده بودن خیلی از این بهتره. برمی گردیم اونور!

حیف که زحمتا رو به باد دادید

نه خیر الیار هیچکس با هیچ حرکتی نمیتونه این لیگ رو منحل کنه لیگ باید منظم انجام بشه ولی بعضیا نمیدونم چرا ولی میخوان با کاراشون لیگ رو به هم بریزن من اینجا از شما خواهش میکنم به کارتون ادامه بدید از بچه ها هم عذر میخوام دیدین که خاطی ban شد

من بازیم تمومه فقط life4game مونده.
life4game جان کی انلاین میشی بگو ما بیام.
reza kingstar عجب بازی بود. بازی برده بودم اون اخری اتوو گل کرده بود باخته بودی شانس اوردی.:cheesygri
پسر برو خدا رو شکر کن صدر نشینیم قطعی بود و اگر نه.... جدا از شوخی سالار تو با کیفیت ترین بازیکن تو این گروه بودی که باهاش بازی کردم دمت گرم البته دور بعد میبینمت;)
من بازیام تمومه فقط مونده game4life که جواب همه رو میده الا ما! پسر خوب اگه بازی نمیکنی بیا بگو ما رو از معطلی در بیار البته اگه به تریش قبای حضرت والا بر نخورده باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or