:``:``: NEW GENERATION CUP OFFCIAL THREAD :``:``:

شما الکی هی میاین میگین نوبم نوبم بعد هی میاید به من گل میزنید
آرش تو موقعی که آفلاین میشی میشینی فیفا میزنی بعد میای مارو گول میزنی:biggrin1:
علی رضا تو هویجی؟ زدی لوله کردی بعد میگی هویجم
به جان آرش اصلا فوتبال بازی نمیکنم به خدا . از هر کسی که میخوای بپرس . من اصلا Offline بازی نمی کنم ، فقط FPS Online بازی می کنم :دی Uncharted 2 هم استثنا بود که سوم شخص بود ، ولی یا تو آسون باهام بازی کردی نرم معتاد شم یا اینکه من یه چیزیم شده خوب بازی کردم :دی البته دو دستش رو هم بهت 4 - 3 باختم .
آقا خدایی بیاید با من بازی کنید ، به جان بچم نوبم . منو با قویا نندازید . با شایان هم نندازید ، ذلیل مرده عجب بازیی داره :دی

شما الکی هی میاین میگین نوبم نوبم بعد هی میاید به من گل میزنید
آرش تو موقعی که آفلاین میشی میشینی فیفا میزنی بعد میای مارو گول میزنی:biggrin1:
علی رضا تو هویجی؟ زدی لوله کردی بعد میگی هویجم:biggrin1:
به جان برهان ، آرش رو کفن کنن حالیم نی.:biggrin1:
من الکی میشوتم توپه خودش تو گل میره!:biggrin1:
الکی جویسیک رو میچرخونم واسه خودش دریبل میکنه
:دی

به جان آرش اصلا فوتبال بازی نمیکنم به خدا . از هر کسی که میخوای بپرس . من اصلا Offline بازی نمی کنم ، فقط FPS Online بازی می کنم :دی Uncharted 2 هم استثنا بود که سوم شخص بود ، ولی یا تو آسون باهام بازی کردی نرم معتاد شم یا اینکه من یه چیزیم شده خوب بازی کردم :دی البته دو دستش رو هم بهت 4 - 3 باختم .
آقا خدایی بیاید با من بازی کنید ، به جان بچم نوبم . منو با قویا نندازید . با شایان هم نندازید ، ذلیل مرده عجب بازیی داره :دی

شایان دیروز منو ترکوند آقا رحم کنید مگه من چیکارتون کردم تا به من میرسید بازیتون خفن میشه:((
ولی جدی فیفا بهت حال داد؟

شایان دیروز منو ترکوند آقا رحم کنید مگه من چیکارتون کردم تا به من میرسید بازیتون خفن میشه:((
ولی جدی فیفا بهت حال داد؟
بابا حال داد چیه ، یه تفنگی نارنجکی تو بازی نیست حوصلم سر رفت الیار :دی
منو اینجوری نگاه نکنا ، از برهان بپرسی ، روز اولی که FIFA 10 اومد تو ایران رفتیم با برهان گرفتیم ، اونم به زور بچه ها که فوتبال تو خونه باشه میان اینجا یه وقت حوصلشون سر نره . من چی بشه یکی بیاد پیشم فقط فوتبال بازی می کنم وگرنه خودت میبینی دیگه همیشه تو PSN مشغول چه کاریم :دی

سلام
من اینجا با کسی نه جنگ دارم نه دوشمنی ادم عقده ای هم نیستم این جریان هم سخت گیری نیست هر چیزی حساب کتاب خودش رو داره من اول ترید نوشتم ولی ...
خود این کیارش جان اگه اشتباه خودش رو فهمید من از تصمیمم میگزرم ولی اگه نه سر جاش هست به الیار عزیزم گفتم کسی که اشتباه میکنه خودش باید پی به اشتباهش ببره این نمیشه که ما اینجا بیایم واسه 32 نفر ادم برنامه ریزی کنیم بد دوستان حرفای ما رو باد هوا حساب کنن
من با اینکه اول ترید نوشتم پست ندین دوستان عین خیالشون هم نبود بعد میام مینویسم دیگه پست ندین محروم میشین میبینم بازم انگار نه انگار این یه تهین هست عزیزان

من درک میکنم که واسه رفاقت و دور هم بودن اینجوری میگین ولی از خود کیارش هیچ خبری نیست منتظر پست ایشون هستم و بعد تصمیم میگیرم

با تشکر

بابا حال داد چیه ، یه تفنگی نارنجکی تو بازی نیست حوصلم سر رفت الیار :دی
منو اینجوری نگاه نکنا ، از برهان بپرسی ، روز اولی که FIFA 10 اومد تو ایران رفتیم با برهان گرفتیم ، اونم به زور بچه ها که فوتبال تو خونه باشه میان اینجا یه وقت حوصلشون سر نره . من چی بشه یکی بیاد پیشم فقط فوتبال بازی می کنم وگرنه خودت میبینی دیگه همیشه تو PSN مشغول چه کاریم :دی

ولی تنوع لازمه منم میخواستم مگ رو بگیرم بیام با هم بزنیم دیدم تو که زیاد نمیزنی بقیه هم اصلا نخریده بودن جز حدود 10 نفر که بعضی وقتا بودن ولی BFBC2 رو شدیدا هستم

شایان دیروز منو ترکوند
حالا یک دست بردمتا یادته اون دفه لولم کردی؟من فهمیدم جلوت چطور بازی کنم حتما باید یه اخراجی بدم :دی تا قبل اخراجی انقدر حمله کردی انگشتام رو rR2 و ضبدر خشک شده بود :دی
ارش هم معلوم بود داره سرسری بازی میکنه اخه بازیه قبلیش هر نیمه 15 دقیقه بود! خستش شده بوده .منم هی از فرصت استفاده میکردم :دی

آقا می گم سری گروهارو ببندید بعد از این لیگ ، لیگه تیم پلی بزارید دو نفره یا سه نفره
از زحمات همگی هم ممنون آقا فوزولسنج ناراحت نشی از دست ما

سلام
من اینجا با کسی نه جنگ دارم نه دوشمنی ادم عقده ای هم نیستم این جریان هم سخت گیری نیست هر چیزی حساب کتاب خودش رو داره من اول ترید نوشتم ولی ...
خود این کیارش جان اگه اشتباه خودش رو فهمید من از تصمیمم میگزرم ولی اگه نه سر جاش هست به الیار عزیزم گفتم کسی که اشتباه میکنه خودش باید پی به اشتباهش ببره این نمیشه که ما اینجا بیایم واسه 32 نفر ادم برنامه ریزی کنیم بد دوستان حرفای ما رو باد هوا حساب کنن
من با اینکه اول ترید نوشتم پست ندین دوستان عین خیالشون هم نبود بعد میام مینویسم دیگه پست ندین محروم میشین میبینم بازم انگار نه انگار این یه تهین هست عزیزان

من درک میکنم که واسه رفاقت و دور هم بودن اینجوری میگین ولی از خود کیارش هیچ خبری نیست منتظر پست ایشون هستم و بعد تصمیم میگیرم

با تشکر
سلام
عزیز من، من اصلا قصد توهین به شما رو نداشتم. مشکل اینجاست که پست قبل رو که شما داده بودی و تذکر داده بودی رو ندیدم.
به خاطر اینکه قبلش گفته بودی و من ناخواسته پست دادم ازت عذر میخوام.:smile:

حالا یک دست بردمتا یادته اون دفه لولم کردی؟من فهمیدم جلوت چطور بازی کنم حتما باید یه اخراجی بدم :دی تا قبل اخراجی انقدر حمله کردی انگشتام رو rR2 و ضبدر خشک شده بود :دی
ارش هم معلوم بود داره سرسری بازی میکنه اخه بازیه قبلیش هر نیمه 15 دقیقه بود! خستش شده بوده .منم هی از فرصت استفاده میکردم :دی

راستی قضیش چی بود تا اخراجی دادی قوی شدی؟:biggrin1:

سلام
عزیز من، من اصلا قصد توهین به شما رو نداشتم. مشکل اینجاست که پست قبل رو که شما داده بودی و تذکر داده بودی رو ندیدم.
به خاطر اینکه قبلش گفته بودی و من ناخواسته پست دادم ازت عذر میخوام.:smile:

مرسی از توضیح
دوستان گل لطفا قوانین رو جدی بگیرین تا الان چندتغیر تو قوانین داشتیم تبصره هم اضافه شده لطفا مطالعه کنید که بعدا با هم به مشکل نخورین

سلام دو.ستان گل
با توجه به زحمات زیاد و. بی منت و. هنرمندانه قاصدک برای این لیگ
با تو.جه به انکه جزع نفران او.ل ثبتنامی هم بو.دم.و مجبو.رم بر خلاف میل خ.ودم لیگ و. ترک کنم.
به نظر من لیگ را با هدف دو.ستی .و دو.ر هم بدن ادامه بدین.
و بهتو.ن ایشالله خ.وش بگذره.و
جای منم خالی کنید.

آقا می گم سری گروهارو ببندید بعد از این لیگ ، لیگه تیم پلی بزارید دو نفره یا سه نفره
از زحمات همگی هم ممنون آقا فوزولسنج ناراحت نشی از دست ما

نه بابا ناراحت چیه لیگ تیم پلی جور در نمیاد ولی یه روز برنامه میزاریم 22 نفر از بچه ها یه دست تیم پلی 20 دیقه میزنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or