:``:``: NEW GENERATION CUP OFFCIAL THREAD :``:``:

خوب برادر من با آبروی سامان بازی کردی با بقیه کار ندارم اما هم من هم تو می دونیم که از سامان با فاصله زیاد می بازیم و همین که جناب عالی هم اکثرا از من می بازی اما من مهم نیستم ولی ackent رو به سهد 1 بیار وگرنه می فته تو گروهه سید 1ی ها و گند می زنه بتونا

خوب برادر من با آبروی سامان بازی کردی با بقیه کار ندارم اما هم من هم تو می دونیم که از سامان با فاصله زیاد می بازیم و همین که جناب عالی هم اکثرا از من می بازی اما من مهم نیستم ولی ackent رو به سهد 1 بیار وگرنه می فته تو گروهه سید 1ی ها و گند می زنه بتونا

اولا من خودم با سامان صحبت کردم مشکلی نداشت تو چی میگی این وسط در ضمن اگه آبرو با بازی مشخص بشه بازنده بی آبرو هست؟
من خودم از لیگ رفتم.اصلا تو قهرمان مگه من ادعایی کردم؟
گروه بندی هم انجام شده اگه بتونه بالا میاد اگه نتونه هم نمیاد ما رو حساب این لیگ قرار شد لیگ بعدی رو دقیق سید بندی کنیم
رو طرز حرف زدنت هم تجدید نظر کن

شهاب جان مهمه زیاد مگه؟
هرکی بازیش خوب باشه انشالله میاد بالا اگه خیلی مهمه من جام رو بدم سامان جان؟
واسه من هیچ فرقی نمیکنه بعدم با یه سید بندی ابروی کسی خدایی نکرده نمیره خود ایشون هم که بنده خدا حرفی نزده که مشخص هست که به خودش مطمعن هست انشالله میاد اولم میشه;)

نوشته شده توسط shahabsaleh:
اگه دو نفر نتایج مختلف دادن id و password ای ای EA را بدن و مدیران با کامپیوتر به سایت www.easportsfootball.com برن و چون در آن 3 بازی آخر رو نوشته نگاه کنن و نتیجه رو بزنن

خیلی ممنون از پیشنهاد خوبت راجب کشف نتایج غیر واقعی حتما اگه این مشکل پیش بیاد از نظر شما استفاده میکنیم

من نظر شما رو به تبصره ها اضافه میکنم صفحه اول رو چک کن

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها.
جاتون خالی با Ghasedak و fozoolsanj عزیز بازی کردیم.:smile:
منم نوب عین هویج اون وسط وایساده بودم.
:biggrin1:
ولی تو بازی با قاصدک جان فهمیدم اگه اون بازی شانس نداشته باشی 1000 تا هم ضربه بزنی گل نمیشه:biggrin1:خودتو اذیت نکن:biggrin1:
من واسه گرفتن بعضی از تروفیای آنلاین به یک دوست نیاز دارم،اگه وقت دارید یه خبر به من بدید

======================

آقا ما اومدیم یه لیگ دوستانه داشته باشیم و تفریح کنیم،اگه قراره کسی ناراحت بشه از باخت و نمیدونم فکر اول شدن با همه دعوا کنه من تسلیم.
من کنار میکشم تا مزاحم حرفه ای ها نشم.دوست من اینجور تفکر رو بریزین دور ما اومدیم اینجا واسه بازی دوستانه نه بحث و جدل
!

=====

میای میگی بازی بلد نیستم بعد به اون خوبی بازی می کنی مارو مچل کردی؟:biggrin1:
باو شانسی بود خو من خودم نمیدونم بازیم در چه حد،نوبم دیگه:biggrin1:

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها.
جاتون خالی با Ghasedak و fozoolsanj عزیز بازی کردیم.:smile:
منم نوب عین هویج اون وسط وایساده بودم.
:biggrin1:
ولی تو بازی با قاصدک جان فهمیدم اگه اون بازی شانس نداشته باشی 1000 تا هم ضربه بزنی گل نمیشه:biggrin1:خودتو اذیت نکن:biggrin1:
من واسه گرفتن بعضی از تروفیای آنلاین به یک دوست نیاز دارم،اگه وقت دارید یه خبر به من بدید

میای میگی بازی بلد نیستم بعد به اون خوبی بازی می کنی مارو مچل کردی؟:biggrin1:

ولی اینو بیشوخی میگم.
اول کار منو تو گروه نوب بزارین،از اول بخوام تو گروه متوسط سفت بازی کنم هی هیجان منو میگیره برام خوب نیست!
جدی میگم یهو قلبم تند تند میزنه برای هیجان زیادی چرا چون بازی اولمه.!

بچه ها بیاید بهم افتخار کنید ، آهای اونایی که تو اون یکی تاپیک راجع به من انجوری صحبت می کردید . این الیار دیشب برای من نقشه چیده بود . بابا دیگه خسته شدم . من تا حالا 5 دقیقه پشت سر هم ندویده بودم Invite فرستاد دو تا 15 دقیقه ! منم گفتم بزار برم ، تا اینجا یه غلطی کردیم بقیش هم بریم . آقا رفتم تو بازی دقیقه اول گل زدم !! تا آخر نیمه اول 3 - 1 جلو بدوم ولی به علت نداشتن تجربه دو قیقه آخر دو تا گل خوردم در حالی که 3 - 2 جلو بودم و 4 - 3 باختم :دی دمم گرم ، حالا هی بگید منو بندازید با گروه آرش ، چی فکر کردید شما :دی یه دست دیگه هم دو تا 10 دقیقه بازی کردیم بازم 4 - 3 باختم . من که میگم نوبم . فقط بلدم موقعیت درست کنم بزنم تو تیرک یا تو دستای دروازبان :دی
الیار بیا بیشتر توضیح بده :دی پدیده مسابقات منم :دی

آقا ببخشید چرا یهو حمله می کنید منظوری نداشتم شما سری می کشید به دعوا بابا حالا این دوستی آنلاین این حرف هارو نداره خرابش نکنیم بازم ببخشید

اقای کیارش kia_old_snake از مسابقات محروم میشن

دلیل : رعایت نکردن قوانین ( زدن پست اضافی بعد اعلام مدیریت در ترید رجیستر )
خوبه ادم وقتی مینویسه قوانین رو قبول دارم بهش عمل کنه
آقا اینقدر سختگیری لازمه؟! حالا ایندفعه رو شما کوتاه بیا.

راست میگه مهدی ، فکر نکنم انقدر سخت گیری هم لازم باشه . کسی رو حذف نکنین ، فقط سریع گروه بندی کنین که Bad Company 2 داره میاد وقت نیست . کسی رو نندازین بیرون میخوام به همتون ببازم :دی

شما الکی هی میاین میگین نوبم نوبم بعد هی میاید به من گل میزنید
آرش تو موقعی که آفلاین میشی میشینی فیفا میزنی بعد میای مارو گول میزنی:biggrin1:
علی رضا تو هویجی؟ زدی لوله کردی بعد میگی هویجم
من با امیر علی صحبت کردم قرار شد حذف نشه ولی دیگه تو تاپیک ثبت نام پست ندید چون ایندفعه حذف میشید
این سخت گیری ها هم بره خودتون خوبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or